9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peter55
Whitenak írhatsz, Wh1te/PlaZGiRl, de Bomb is fent szokott lenni.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

LordTusy
Elõszöris minden alkalommal okot adtál rá! Másodszor 2nd role-ig biztonságban vagy.(CS-en vagy GL-en adja be a skill-t?) Végül, ha jól viselkedsz nem hánylak le! <#hehe>
Egyébként kinek írjak majd játékban, ha betévedek? (Egy BoT leader vagy master névnek nagyon örülnék, de ha kapok egy nevet, aki kb non-stop benn van és segít nekem keríteni valakit, aki bevesz. /Neeem...nem Gabi bácsi jelenleg használt karijára gondoltam.../)
Szép napot! Jó játékot mindenkinek!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Peter55
Nem jöhetsz, csúnya vagy, lehánytál nem is egyszer.😊))

LordTusy
Sziasztok!
Micsoda vélelen, nekem is most jutott eszembe játszani. <#hehe>
Régi acc-okat szerintem buktam.Az oldalon újra aktiváltam magam, de a játékba nem tudok belépni. (Persze nem is biztos, hogy jó ID-re és jelszóra emlékszem...) Lényeg, hogy nulláról indulok megint. Kezdtem egy BOT-ot, aki örülne egy kis társaságnak. Sajna még elég sûrû a programom, ezért nem leszek olyan aktív, mint régen, de majd alakul ez még.
"Nyugodalmas-boldog joccakát mindenkinek!"<#wave>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Tényleg semmi mondanivalóm sincs csak kiváncsi vagyok ki fog besugni hogy offolok.Amúgy a fekete oldalon elkezdett pezsegni))))) Szabadság,vakáció vagy csak a szabadidõ ,de kezd érdekes lenni.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
Holnap (Pénteken) honi idõ szerint este 7 körül fogok hazaérni.

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Hellobello!
Petya/Kami!
Bitte egy IS. Tegnap bevadultam, és vettem egy GL12 speart. Lerántjuk CS12re azt haccójjon a refi. Küzdõs lesz, mire belenövök, de +19 fogom refizni. Vagy +40ig. Nem érdekel. 😄DD

Tehát ami biztos : A SRS epikhez néhanapján bug is társúl.Megoldás : Megszakítani a küldit és újrakezdeni.Nálam bejött.Ami a SRSs BE droppot illeti,hasonló az acclaimon tapasztalt mennyiséghez.
Köszi 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Grat Szabi

Yang: Skandi- senior shao wari

Grat! 😊

Inkább gyertek white oldalra 😛 itt legalább van magyar is, elég sok.
Tegnap éjszaka meg lett a Shen Mo epim is, végre nem vártak rá 10-en. 😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Idõközben lecsillapodtam semmi sõr meg ablaktörés nélkül is.
Peter55
Na szép. Otthagyom a játékot egy pillanatra, és tessék, máris kitör a káosz!

ToshiBá
Na még nem disbandolta. Helyes.
Akkor add át a bandot Xilynek vagy Whitenaík. Õk aktívak, Te meg dobj be egy rivotrilt meg 4 sört. És ha még tudsz, akkor ájulás elõtt 3 ablakot, az üres sörösüvegekkel. 😄DD

ToshiBá
Fel is megyek gyorsan megnézni, hogy mizu. Engem nem rúghat ki senki. Én kilépek. 😄DD

ToshiBá
Zsír.
Bombiapó got mad... Na akkor csinálok helyette másikat. 😛
Multilog FTW 😄DD
Peti meg remélem beveszi a ligába, és majd visszaveszünk mindenkit, aki akar jönni. 😊

Sehogyan.Föloszlatom a bandot és mindenki boldoguljon ahogy tud.
BarackHUN
Hogy bírjátok még? 😊

I S A e o e m o w s m !

Hefeiben 2 alannyal kell beszélned, elõször egy nõsténnyel hefei közepén, aztán egy hímnemû taggal, és csak ezután mehetsz srsbe dolgozni. Az emberek gyakran elfelejtenek a 2. taggal beszélni, nézd meg, hogy te meg e tetted.
Ha nem, akkor az a baj, ha igen és nem jó, akkor próbáld újrakezdeni a questet, ha ezután sem megy, hagyd a fenébe. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Ha nem dobja az adott mob a küldi item-et akkor ott valami gebasz van. Kezd újra a küldit hátha.

Ha valaki még emlékszik,az Unsealed silver,show mesékhez kéne eesenek azok a bigyuszok is ? Nem másért de fölvettem a küldit,elmentem a SRS be,kinyírtam a mobokat az Ayakashiig de se bigyusz,se mobkill counter a q ba.Ez valami új bug lenne vagy én nem emlékszem jol a sztoryra ? Arra emlékszem hogy a Yakumo+Abe,meg a Hiamykra bigyuszok esnek.Vagy esetleg szakitsam meg a küldit és kezdjem újra ?

Elõre is köszi a választ
Ezek után végülis már mindegy:
http://www.youtube.com/watch?v=HSgajl6FdTM&feature=related

Õ megtalálta...
Sikerült már megtalálni a "Núbiai Szent Grált?" 😊
ToshiBá
Én a sintér vagyok...
Nekem kint van a helyem.

ReszegKoldus
valahogy te is kijutottál úgyhogy tulajdonképpen igaz

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

<#eplus2><#nyes><#vigyor1><#vigyor3><#gonosz1><#taps><#eljen>

ToshiBá
Üdv néked Bomb bátyó! 😊)

És csak nyugi.
Boldogok a lelki szegények. Tudod. Van belõlük itt is pár.
Az egyik részegeskedik, a másik meg morzsolódik. 😉
Írhattam volna úgy is, hogy "Nagy az Isten állatkertej, de kurva alacsony a kerítése." 😄

ToshiBá
😉
1 hónap bann innen az semmi. Persze, amit az a nolifer kapott tõlem PMben azért egy életre eltiltott volna legszívesebben szerintem. 😊))

ToshiBá
@morzsi

Gyere szórok neked valamit, de nem morzsa lesz. Gogo exAsura-s hülyegyerek. Meglátjuk mennyire szereted a RL PvP-t. 😉

(becsületemre legyen mondva: én nem bírom az erõszakot, de rajtad szívesen grindelnék. közben kiélném az összes szadista gondolatomat. A végén meg elkaparnálak valahol. De nem túl mélyre, mert az Anyaföld kivetne magából úgy is.)

ReszegKoldus
a #19081 után az volt a legkevesebb, hogy lehülyéz

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

<#wave><#taps><#eljen><#integet2>

Ez meg a bejelentõsdi oldalra van föltéve ))))) :

© morzsi555
tegnap 22:03 | privát | válasz erre | #16177

bomb1111-re rájött az ötperc

Csakhogy én nem szeretek "Megmondlak Apukának" játékokat játszani és ezért nem jelentgettem hogy valaki lehülyéz.Általában az ilyen nemü helyzetkezelések csak szánalmat tudnak kiváltani belõlem.
Feladó: morzsi555
Elküldve: 2011. 06. 15. 22:12
Tárgy: hülye vagy
Majd a moderátorok megnevelnek, ha anyád nem volt képes rá. Ja és csak úgy mondom, hogy kurvára nem ismerjük egymást, én Asurán játszottam kb 2007-2009-ig. Ja és ez a 9d topic soha nem volt a tiétek és kurvára nem érdekel, hogy miket írkáltok a szaros kis saját fórumotokon

És ime a pofátlanság csúcsa ^^ Aki feljelenti azt aki felpörög a tolvajság láttán,most engem hülyéz le.De tévedtél barátocskám,ilyen olcsó provokációval nem fogsz válaszra késztetni,ami esetleg engem is bannoltatna.És még valami : Mindamellett hogy néhanapján használtunk itt durva szavakat is,mégis képesek voltunk kezelni a helyzeteket anélkül hogy spicli módra a moderátorokat zavartuk volna hogy valakit bannoljon.Amúgy nem értem mit akartál mondani a "ez a 9d topic soha nem volt a tiétek" kijelentéseddel . Valaki igényt tartott itt a tulajdonjogra ? Tudomásom szerint ez GubberX topikja és azon túl a 9d,Magyar játékosok leghasznosabb interkommunikációs eszköze.És ami engem illet,ezen túl is a csalókat meg a tolvajokat,tettük minõségével egyenértékü szavakkal fogom illetni,amig e forumra írok.És tudom vállalni szavaim,tetteim,döntéseim felelõségét anélkül hogy valaki kioktasson.

@ToshiBá ! Örvendek hogy újra látlak a szócsaták barikádján.
ToshiBá
Ma járt le a bannom. 😊)
Nyugi Bomb. Majd lesz.
Még nincs.

ToshiBá
Szerény személyem alig 3 éve anyázik itt gazdagon.
Szóval jah. VÉGRE egy magyar fórum, ahol a gerinctelen,gusztustalan "hazaárulókat" védik. Aki meg felbassza magát rajta, azt bannolják. Üdv az sg-n.

Peter55
Pedig egy ideje azért meg van már ez a topik... 😊

Sziasztok,
végre egy magyar fórum a 9dragons-nak. Amikor az acclaim leállt a 9dragons-al, a Gamerfirst-nél meg olyan borzalmas volt az indulás tavaly, azt hittem ennek a játéknak vége. Aztán május óta újra rendesen lehet játszani, nincs dc, és végre találok magyarokat :-)

jó játékot mindenkinek

(karijaim: phoenix server
Székelyvihar - wu-tang wari
BlackLabel - BOT)
SZopikám te még fel mered tenni a pofádat ide ? Hogy a hajszálrugót csesznéd ki a kedves,szopós édesanyád ütközõjéböl.Szopos geci semmirevaló köcsög.És meg se baszom a bannt mert hamarosan új 9d fórumunk lessz ahol az ilyen kibaszott gecik,akik a honfitársukat meglopják,be sem logolhatnak.Szopjál le gecikém.
Úgy érted, lopott "verziója"?

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

egy újabb csont a függõknek...
Nah, lecseréltem a videót. Szerintem ez a max XP, amit LM-n kaphatok belõle, kivéve ha eljutok az 1000. killig M&D alatt.

http://www.youtube.com/watch?v=BsZZSiHpuUo

De elég jó, kb. minden 100. mob lehet ez a mini boss, respawn miatt. Eléggé felgyorsítja a grindet.

Egyébként ezek új mini bossok, minden mapen van belõlük kettõ, ZZ-tõl Icy-ig, és a +5 WD sealhez droppolnok cuccokat, meg néha VE absorb pillt, meg hasonlókat. Két nap alatt kb. 11 fan-t droppolt, meg rengeteg mást.

Hát ezek érdekes újdonságok lettek volna... 2-3 évvel ezelõtt...

makiii

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

Bár lehet inkább abba kéne segíteni hogy letöltsem, mivel már 3x leszedtem de mindíg kiír valami nyomiságot légyszi segítsetek!!!!

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Hello All!

Megmondaná valaki hogy, Melyik szerveren vannak leginkább magyarok?😮

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

ReszegKoldus
kösz, hogy betetted, nagyon jó videó!