21072
  • szabi34
    [Please Read] In-Game Data That Will NOT Be Transfer:
    In-Game Data:
    Friends List
    Band
    League
    M&D Title Removed if Reg (Points remained)

I'll keep you posted!

• unusual
    Elviekben ma zár G1,és 20-án indul GC US-nél szeró. GC US
  • P0Th3aD
    Srácok, mennyi idő még bezár a bazár?

15.e vagy 16.a? És esetleg ha megmondanátok, hogy utána egyből lehet e tölteni, nagyon hálás volnék!
  • bomb1111
    Az elöbb olvastam G1 forumon a csavargók április óta tartó kálváriáját.Azon csodálkozom hogy mostanig nem is tudtam róla.....Na de nem is ez a fontos hanem az hogy ha tényleg van egy ennyire rosszindulatu állitólag Magyar egyed közöttünk,nem tudjuk elkapni a frakkját ? Csavargók ! Kérlek osszátok meg velünk itt is az illető játékos kilétét,hátha tudunk mi,feketék is esetleges infókkal besegíteni.Tudom hogy most tényleg késő,így, 3 nappal a szerver zárás elött de azért jó lenne tudni a dolgokat,gondolva a Games Campus os kezdetre.Szerintem,ha mi,Magyar közösség nem adjuk a GM ek kezére az esetleges csalókat,GC mitsem fog kezdeményezni,épp ahogy passzív maradt G1 meg acclaim is.És csak megjegyzem,hogy a szerény véleményem szerint,az a beharangozott Indy21 es nagy tisztítási akció csak gumicsont.
  • ToshiBá
    Na nem azért. De amit support kapott, azt nem tették zsebre.
    A végére kihozták, hogy nirvánára vettem a kártyákat lol. De áttették a jó helyre.
    Csak 1 a bibi. Nem volt server selection, hanem automatikusan levette a kártyákért a pénzt az első után.
    Ha support zaklatásért ban járna, akkor én kaptam volna vagy 1k+ évre. XD
  • Sixtail
    Grat! :D
    Csak azért csináltad meg, mert G1 rendesen bescammelt 10 vagy 15 xp kártyával. :D
  • ToshiBá

Csakazértis megcsináltam. :) 5 perce kb. YaY!
  • IOwnU
    Hát még vakációba lehet még de hétfön suli szóval az óramennyiség lecsökken 1 órára vagy még annyira se:))
  • P0Th3aD
    Úgy legyen!

Jó dolgo hogy nektek van ienre időtök, és energiátok!
    Én tuti nem gubassztanék ott 4-6 óránkét napi 2-3x, persze megéri és jó hogy vannak ienek a csapatban akik megteszik helyettünk!

Nekem is remélem sikeres lesz az adatmentés, a trinket beszerezhető én csak a deco-t sajnálnám! Na oat nem igazán tudsz lootolni, max ha IM-ből megveszed, bár lehet már nincs is ien.

Ma is szüttyögtem egy picit a nukerrel, még premi nélkül is el lehetett lenni, bár igaz idő közben jött egy full buff plusz a carni ami event miatt van! (( :

Na további kellemes hétvégét, pápás
  • IOwnU
    amúgy nem nem adta el csak kitolt velem...:D
    és persze amikor kell adom csak legyen meg az adat transfer és akkor utánna lehet;)
    és kitudja elkapok egy pár defbosst hefeibe és dropolni fog még 1:))
  • IOwnU
    Hát ha Bomb nem adta volna el 100kk-ért akkor tudnám adni...
  • bomb1111
    Csak Norbi nevében beszélve-írva, biztosan Hugi,A részleteket vele beszéld meg.
  • szabi34
    It is time for the last batch of events we will be conducting for the weekend. No, we are not conducting the speculated 5x as mentioned elsewhere in the forum. We will however be conducting 3x combined with random boss spawns and random CoS buffs.

Event Period: 9/9/2011 to 9/11/2011

Hope you enjoy these above mentioned events.

Have fun and wish you all a good luck!
  • P0Th3aD
    Szákszesssz!!!

Köszi még1x Norbi a trinketet, remélem lesz még alkalmad kölcsön adni! :DDD
  • IOwnU
    Hehe nekem is sikerült áttennem az accot :P
    Már csak Hugitól kéne a def trinket és minden jó lesz:D
  • Sixtail
    Ne legyél ilyen aggresszív Petty! :D

Igen Goldy, elvileg majd lehet választani, de szep. 16-ig mi sem tudunk semmi pontosabbat.
  • RetekRudi
    kk...
  • Peter55
    Senki nem mondta, hogy tudj olyan dolgokat, mint én. Az, hogy nem vagy gép előtt, nem kifogás kb. 2 percbe telik utána olvasni. A többi meg:
    - Mindig is 9D US verzióval játszottunk, miért változna EU-ra hirtelen?
    - El lett mondva milliószor, még ingame is, hogy megy a DB, ergó marad minden elvileg.
    - Szerinted, ha Szept. 20-án indul az új publishernél a játék, akkor nem kezdtek legalább felkészülni rá?
    - A több karakter kérdésre szintén találsz válasz a G1-es 9D fórumon, ki is van emelve az a topik, amiben a főbb dolgok le vannak írva...
  • RetekRudi
    mivel nemnagyon vagyok mostanában gép előtt komolyan kérdem néha,lehet neked ez fáj hogy nemtudunk olyan dolgokat mint te,elnézést...
    senki se ugyan olyan -.-"
  • Peter55
    Komolyan srácok, most csak játsszátok a hülyét, vagy teljesen komolyan gondoljátok ezeket?
  • szabi34
    Az az eu szerver, a német verzió... most is megy.
  • RetekRudi
    még 1 kérdés, szerver státuszban látom már van Wuléong Szerver is, GC EU verzió,
    ez mit is jelent?
    már dolgoznak a dolgokon?
    és amint G1-nek vége ott folytatjuk?
    vagy mi?
    bocs a sok kérdésért,lehet értelmtlen,de ...na xD
  • RetekRudi
    köszi a választ !!!
    és,példa ki lehet választani hoyg melyik kari melyik acc-ra menyen?
    mer csak 3-t kérnék vissza öszesen az 5-ből !
  • skrimer
    ment pm Sixtail!
  • Sixtail
    De ha nincs kedved keresgélni, akkor itt van az erről szóló idézet:

"Players will need 2 accounts in order to fit their 3+ character for the merged server. We will be setting up a transfer page for this purpose, but may be incorporated with the security verification which starts after the closure of service."

Ami röviden annyit tesz, hogy majd ki bírod választani, hogy melyik karid legyen és hogy hogyan legyenek szétosztva a 2 accounton. Bővebb infó majd 15-16-án lesz gondolom. Az biztos, hogy 2 accountod kell hogy legyen, hogy megtarthasd az összes karid.

Grat Dóz! :P
  • bomb1111
    Games Campus azt mondja hogy dolgoznak valamin,aminek a segitségével megmaradhat az összes karid.De szerintem jobb lenne ha beleolvasnál te is,hogy miket írogatnak.ITT
  • ToshiBá
    Na.
    Csak csináltam egy kis szépséget a vége felé.
    Nem nagy cucc. De ha azt nézem, hogy +6 0/0 ról let +7 0/0 inc poss, akkor nem rossz eredmény.
    4 slot ofc. :)
  • RetekRudi
    jó estét ! =)
    lenne 1 kérdésem, "állitólag" ha opt-in eled az accod,akkor az összes szerverről meglesznek a karik?
    arra szeretnék célozni,hogy nekem Nirvanan van bot warrim,meg 1 ratyi nuker, ez 2 kari,phoenix-n 3 van,
    ilyenkor most milesz?
    5 karibol választhatok hogy melyik kell ?
    vagy mi?
    valaki tudna 1 okosságot mondani rá?
    légyszi :D
  • Sixtail
    Olyat csak akkor írhat ki, ha regisztrálni próbálsz.
    Ha az első lépésnél a második opcióra klikkelsz (ilyesmi: "Already confirmed, go to step 2"), akkor olyan képet kéne, hogy lássál, mint amilyet RYO látott és postolt a #19416 hozzászólásban. Itt pedig a saját GC ID-det kell megadnod, aztán a passwordot hozzá, majd legutoljára a G1-es ID-det, amelyiket transzferelni szeretnél.
    Ha így csináltad és mégis olyasmit ír ki, hogy már van ilyen, akkor nem tudom mi lehet a baj. Próbálj kiloggolni és aztán csináld, vagy kiloggolni és újra beloggolni és aztán, vagy próbálj új accountot csinálni és próbáld azzal. Jobbat sajnos én sem tudok.
  • skrimer
    a második résznél milyen gc username-t kér mert már van egy amivel be vagyok jelentkezve de ha azt beírom bedobja hogy már van ilyen
  • Sixtail
    Hogyhogy? o.O
    G1-nél gondolom már megvan minden, úgyhogy a GC-s részre koncentrálok:

1. Mivel megvan a G1-es rész, klikk a második opcióra.
    2. Itt most megadod az adataid így - felülről lefelé:
    a. GC username
    b. GC password
    c. G1 username
    Ezután "Submit".
    3. Itt csak kiírja, hogy majd szeptember 16-án (azt hiszem akkor, már nem emlékszem) be kell logolnod, hogy véglegesen leigazold a transfert. Van 2 opció itt, arra kattints, ahol valami olyasmi van, hogy "Visit the forums", mivel letölteni a gamet még nem lehet.

És ennyi, készen vagy.
    Annyi accountod kell, hogy legyen GC-nél, ahány accountot akarsz transzferelni G1-től.

Eltekintve a 3. résztől, amit most leírtam, ott is le volt írva minden. *-*
    De nem gond, úgyis unatkoztam. : D
  • skrimer
    pont nincs benne az a lépés :/
  • Sixtail
    Ebben minden bennevan:
    Opt-In/Transfer Info
  • skrimer
    hi. Aki át transferálta az accját az segíthetne mert a 2 lépésnél nem tudom mit kell irni :/
  • szabi34
    Olyankor mi van ha az egyik accnál nem tudom az e-mail cím jelszavát, viszont frissíteni kéne az acc jelszót mert le van járva. Valahogy jó lenne át menteni.
  • bomb1111
    Petya ! Ma úgy 4 körűl,persze délután,jó lenne ha belépnél mert szeretnénk egy új SF bandot létrehozni.
    Előre is köszi.
  • Sixtail
    Uhh, remek, de nem lesz akkor most probléma, ha 2x igénylem ugyanazokat az accountokat?
    Buhh, egyszer nem olvasok utána és máris probléma van, lulz. :D

Dankje a választ! :)
  • Peter55
    GC-nél is 3 accod kell legyen, ha 3 G1-es accot szeretnél átvinni.
  • Sixtail
    Ahojka!
    Most lehet (sőt, tuti :D), hogy olyat kérdezek majd, amit már többen is tettek, de azért megteszem, mert nem sokáig leszek internetközelben.
    Na szóval, 3 accountot opt-in-eltem G1-nél, GC-nél meg mindet 1 accountra opt-in-eltem. Ezt most jól tettem, vagy elcsesztem? GC-nél is kell, hogy csináljak 3 accountot, vagy az az 1 elég?
    Eléggé sietősen csináltam, nem olvastam utána, sajnos nincs időm rá.
    Szóval ha valaki eloszlatná a kétségeimet e téren, azt nagyon megköszönném. *-*
  • ToshiBá
    Szerintem +6 ess ornákat bele, vagy speed ornákat, és a kukába vele. :DDD