21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
ReTr0 #4909 Law:
most nem leszek egy darabig, mert sok a dolgom, meg rá is untam rendesen, nincs kedvem azokkal a szar king kongokkal kínlódni a cc4en
szal 2-3hét szünet lesz, aztán meg majd kiderül, hogy tovább viszem-e vagy nem, de ha addigra lesz új map, akkor megyek
te meg játsz, ha van kedved, nélkülem is elboldogulsz :)
UI: szerezz nekem is mansion settet :)
jó játékot
jah igen, fc1 es shaolin hybridem van (deva monk), totál build, erős kari, 4pct set, sok sok gold, 200def trinket, 3hónapos csomag novemberig
ha van vki esetleg meg akarja venni, akkor eladom jó pénzért, ami annyit jelent, hogy 30ezer alatt semmi kép
akit érdekel, az írjon rám, de csak ha komoly ajánlata van, és tényleg érdekli a dolog
a karakter erősségéről érdeklődhettek lawlessnél, ő ismeri...
ennyi -
#4908 Ehh, pár elírás:
Szóval *fórumon.
Ja és be kell jelentkezni, hogy elérhesd a fórum anyagát.. -
#4907 9Dragons fórum van már teljes leírás a Mansionról is.
Itt a link (angol):
[URL=http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=47865]Guide for "Mansion of Silver Coins"[Nanchang][/URL] -
Lawless #4906 nemtok képet feltoltenni...pedig a Mansionbol akartam mert szerintem még sokan nemlátták csak a CoF meg a VoH-ot :) itt 2 boss van az egyik olyan arany Budha :) ! de FC9en narancs úgyhogy kicsit húzós!!! :) de az én klánomnak sikerult kinyírni..és igy megkaptam a Killer of Ghosts epitetet!
nembaj majd feltoltom késobb:) -
#4905 Mit értesz az alatt, hogy hogyan lehet összehozni?
-
Negritis #4904 nah fasza rosszul mentettem le a linket :P
de javítva hehe
drunken masteres videot láttam a youtubeon azt hogyan lehet összehozni? -
Negritis #4903 ezt már tudom :D
Heifei bizonyos esetekben vagy pedig a Bloody Plains.
az egyik questben is ott kell szarakodni múltkor picit ideges voltam -
Fenyi111 #4902 Köszi Hiftu!
Ezt egy tökéletes ismertető volt...
Üdv.: Fenyi -
#4901 A könyvek segítenek fejleszteni a skilljeidet.
3 tulajdonságuk van:
- Melyik klán használhatja (egyértelmű)
- Hányadik skill lvl-ig hat. (beginer 3, intermediate 5, advanced 10)
- Mekkora a szorzója (2,3,4,5)
Amit nem érdemes megvenni a játékosoktól az a Beginer I, és intermediate I(2-es szorzó), mert a klán bázisán is megkapod olcsón.
Az adott tipusú könyv még arra a skill szintre is hat, amelyik rá van irva. (tehát beginner-t cheng 4-es tudod használni, 4-esen már nem hat.)
A könyv csak 30 percig hat, tehát jól használd ki ezt az időt.
Kezdetben vegyél a klánodban könyveket és úgy fejlesztsd a skilljeidet. -
Negritis #4900 amúgy valahol nincs valamilyen leírás h meik rolenak mien ponteloszlás a jó?
Heavenyl phantom demont szeretnék és minél jobbat -
Negritis #4899 oc4en újraosztottam sztem szintenként engedi -
Fenyi111 #4898 Sziasztok!
Próbáltam keresni a kérdésemmel kapcsolatos információkat,
nem sok sikerrel. Így felteszem a nagy kérdést.
9DRAGONS: Mit lehet kezdeni a könyvekkel a lilákra gondolok.
Állandó tudást ad vagy csak arra a 30 percre amíg kint van.
Ha tud valaki segíteni a könyvek ügyében az tegye meg mert semmi változást nem látok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.: Fenyi
-
#4897 Kösz a segítséget :)) Lawless egyszer találkozzunk már, kíváncsi vagyok, milyen egy FC 1es Luohan... -
Lawless #4896 jaj Sensei ne haluzolj :D:D:D :P:P:P amúgy se értesz hozzá :) mivan te megnémultál vagy már csak a forumot nézed és osztot az eszet???? :) hello mindenkinek .....ééééééééén vagyok a legjobb :D:D:D ! (majdnem)de majd belehúzok és én leszek :) -
#4895 még annyi hogy a templomon belül és nem a trainingnél mert ott vannak pole-osok most hogy átgondoltam:D tehát még az épületen belül XD -
#4894 Az a shaolin akinél lehe váltani olyan aranyszín szerű ruhálya van és egy nagyon szép polearmot tart a kezében de most hogy belegondolok a legtöbb npc nél nincs polearm csak a guardoknál tehát nem nehéz megtalálni! :D -
Lawless #4893 halihooo mindenkinek :) retro mikorra várhato a visszatérésed? addig alljak le vagy mi? udv mindenkit :) !!! Power_of_Budha a legjobb :):):) -
Crusnik #4892 Oc1-en lehet egyszer és utánna RL12-ig bármikor. Általába van egy npc minden klánbázison ami látszólag semmire se jó,shaolinnál ez a ruhaárús és a clan point-os között van egy polearmot fog. Ha beszélsz vele akkor látsz majd egy küldetés szerűséget maiben felajánlja hogy újraoszthatod. -
#4891 Klánmester? :S oc 4be is? melyiknél? :)) -
#4890 Utána az egyik klánmesternél lehet újraosztani RL12-ig. Ha addig nem teszed meg, akkor a lehetőséged elveszett. FD1-től már nem tudod újraosztani. -
#4889 egyszer elosztod oc1-en ha akarod aztán újra elosztani csak rl vagy fd után lehet ha jól emlékszem mert egyszer én is segítségül hívtam ezt a lehetőséget., -
#4888 légyszi gyors segítség, mert addig no 9d -
#4887 de már egyszer ujraraktam -.-'' utána mikor lehet?? mert a régi embernél nekem csak az van hogy role áttekintés... -
Crusnik #4886 Egyből utánna űj ra tudod rakni,de ha nem annyira vészes én tanácsolom hogy próbáld túlélni és kijavítani a szintek alatt. Mert ki tudja később nem e jön jól. Mondjuk Luohan-t nehéz elb*szni,nekem sikerült is 3x XD -
#4885 Sikerült kasztolni, csak az a kérdésem, hogy mikor lehet ujrakaosztani a pontokat, mert itt üvöltöztek mögöttem és véletlen raktam Wisdomra essence helyett... és nem is keveset -.-'' -
#4884 Köszi a segítséget, ReTr0 :)) A golden Blossomos karit meg sajnálom :(
egyébként lauhan vagy mi lezsek ... x) warrior -
Rabbit20 #4883 Egy accon van új karimmal :D Szal buktad :D -
ReTr0 #4882 ZZ-be kell banditokat ölni a passanger vagy mi a tököm után
onnan ismered meg, hogy van ilyen kőkapu szerű vmi, ott befordulsz jobbra, és ott vannak a banditek, abból lezúzol egy 5öt kb és kidobja, aztán vissza kell menni a kovácshoz, utána meg SS-be a kiscsákóhoz, aki végül elküld a pap bácsihoz
az öreg csóka meg fogja kérdezni, hogy újra akarod e osztani a statjaidat, érdemes itt újra elosztani, mert ezen kívül még 1 ilyen esélyed lesz, és utána ámen
a pontjaidat a role-odnak megfelelően oszd majd el
UI: ha diamond monk akarsz lenni, akkor készülj fel, hogy fél életedet végig kell buffolnod, viszont a vége hatásos
jó játékot -
#4881 Kinek volt SM 5 inaktív Diamond monkja? az gondolhat rám is :))) -
#4880 Szerintetek? :))) egy nap alatt felhúztam a karim oc 1-be :D Csak nem tudok kasztolódni... :S megtaláltam azt a Stone Buddhát, mert segítettek, de nincs felette se kérdőjel se felkiáltó se kék, se sárga, semmilyen... és ha rákattolok valami olyasmit ír, hogy ez egy eső mosta szél koptatta erekje, ki rejtene ide egy erekjét... :S elolvastam mégegyszer arra jutottam ki kell nyírni már thiefet... de azokat kerestem vagy fél óráig... semmi hatás.... még a bad karmám is elveszett, átmentem Banditsokhoz, hát ha ottvannak, igaz az őrzök első hat ütésre nem bírtak lecsapni, de hetedikre már sikerült nekik :))) Szóval Segítséget kérnék :))) -
Crusnik #4879 Polearm és hivatalosan csak Luohan de sok Deva és Diamon is hordja. Ok azért biztos ami biztos ;)
-
#4878 Ezen már túljutottam, bocsi :)) -
#4877 köszikee ^^ még azt szeretném kérdezni, hogy van a shaolinoknál az a hosszú rúd, nem a Monk Staff, hanem Blace vagy mi :) Amihez harcmodor is van. később az lesz, amelyiket magam mögött tartom? vagy a monk staff? -
Rabbit20 #4876 rendben -
Crusnik #4875 Luohan:warrior
Deva:hybrid
Exorsist:mage
Diamond:healer -
#4874 juhijj azthiszem sikerült... valaki elmondhatná milyen Shaolinok vannak, és melyik, mire jó.. thx -
Crusnik #4873 Annyira beléphetnél hogy elmond a többieknek hogy szar a gépem és nem tudom mikor leszek de remélhetőleg jöbőhét. -
#4872 kezdem unni a game-et de 300 coinnal visszatér az életkedvem :D -
#4871 :) -
#4870 hogy is lehet coint szerezni?