21072
  • Fenyi111
    Szia Hiftu!
    Ja bocs elfelejtettem Brotherhood vagyok ez lehet akadály is... :))
    Üdv.
  • Fenyi111
    Szia Hiftu!
    Kérdés magyar Clánban vagy...
    Van még kiadó hely egy FD6/30%-os palinak? (Gabor22, Bardo)
    (FD6 3hét de nem nagyon tudok már haladni valami nem jó az tuti..)
    Várom válaszod...
    Üdv.: Fenyi
  • Wery9
    1hetes free Premium yeaaah
  • Rabbit20
    Még szerverek nem mennek, de már updatelt, de azt írják néhányan, h csak 130ig emelik most max szintet és lesz majd mégegy patch, de lesznek questek meg fc7-12 party quest, meg új skillek, remélem band-ot is updatelik meg masteryt ^^
  • hiftu
    Tényleg??? Wazzeee... Este nézem...
  • Rabbit20
    Az heroic quest... ezeket hanyagold sztem mert epit kapnál akkor ha megnyernéd, de már annyian csinálták előtted meg elég durván, h szinte lehetetlen megcsinálni :/
  • Rabbit20
    Patch van emberek ^^ Már 19es :D
  • vampirsson
    Nemrégen kezdtem de elakadtam....Van valami Rókás küldetésem...A falufőnöktől kapom Boyangban ......a nagymamával kell valamit...10 perc alatt...de szar az angolom nagyon..és nem értem.... Koldussal nyomom...
  • Lawless #4941
    hát kicsi a világ...majd ha elérem az FC kozepét és nemlesz új map én is társulok az még úgy kb 2 honap :)!!! te szetted rá oket tuti....BANNOLJáTOK tamást már :D:D:D mert a polomot még mindig nemadta vissza :D:D:D ! mizu veled?
  • Anthraxus
    széééééééééééééééééééééééééééép

:D:D:D:D

Mod meg hogy üdvözlö őket én csak azért nem mék P.W.-be mert ez már túl jó grafikájú az én gépemhez láttam róla videjót úgyhogy további jó játékot a P.W.-hőz

ÜDV
  • inter15

Law ! Na kivel találkoztam tegnap a P.W: -ben a maláj szerveren ?

Cracee Manyo és Mapó-val. Azt hittem besz@rok. Milyen kicsi a világ.
  • inter15
    kb 300-400K az ára de sebaj
  • PogEe
    nem hiszem hogy van még itt valaki
  • Spike MGP3
    és el is adtam 150 -ért :) PogEe van még valaki itt a bandból?
  • PogEe
    Szia Spike :)
    Szerintem megér annyit de ezt mondtam is neked. Nem figyelsz.
  • Spike MGP3
    ma esett egy be, meg egy Holy red pill (600 damage / 40 minute) a red holy megér 150k-t?
  • Lawless #4933
    haháááááááááá FC2 :P:P:P legerosebb ReTrO ! mikor jon vissza valaki már meguntam mindig angolul pofázni :(
  • Anthraxus
    úgytűnik ja
  • Wery9
    csak nekem kezdett el újra frissíteni 9:00kor?
  • Anthraxus
    na az egér beragadásról asszem annyit hogy megpróbálom hogy újrarakom!

Üdv
  • Anthraxus
    Mind részeged mert kell a pia a warriornál is némely skillhez!!!

ÜDV
  • Negritis
    az a lényeg hogy ez játék, és nem a legjobb akarok lenni hanem olyannal ami tetszik is és abból a lehető legjobbat kihozni sztem ez érthető.

köszi az infokat :P nemsoká elindítom :D
  • Rabbit20
    De ha piásat akar akkor az healer vagy hybrid mert warrior nem részegesbe nyomja sztem...
  • Spike MGP3
    Nagyon jó ez a Shaoliin ^^ van run skillje is meg csomó jó.. az a rohatt nagy sebzésű lövő skill is ami 99%al lassít... király :)) már csak a minion of the Damned hiányzik
  • Anthraxus
    "Mi is a neve neki beggarban?"

Vanguard Beggar

Üdv
  • Geeforce
    Helló!
    Tudtátok ,hogy a Gameguard vírusos? Bizony, bizony, ha átvizsgáljátok a 9Dragons mappáját Nod32-vel szépen ki is dobja! Viszont ezután többé el nem indítod a gamet, mert a nod mindíg letiltja. Akkor pedig ki kell kapcsolni azt, ami nem célszerű. A vírus a Gameguard mappában a GameMon.des fájl az. Ha kitörlöd visszatöltődik, mielőtt elindítod a gamet, ha meg kilépsz a letöltésből nem indul el a játék :S Asszem megvárom a következő gameguard frissítést, nem akarok kockáztatni.
  • hiftu
    Ha drunken, akkor ugye beggar. Menj el a beggar-okhoz.
    Ha warrior, akkor meg ugye warrior... Mi is a neve neki beggarban?

Amugy érdekes, hogy bemutató video alapján választod ki a kasztot és nem az alapján, hogy mit tudhat... :§
  • Negritis
    Valaki akkor megmondaná h a drunken warrior vagy mi hogyan érhető el?

klánra és azon belül kasztra gondolok, láttam múltkor egy bloody plainsben és magyar volt, amikor elmondtam h én is az vagyok kedvesem megölt ...
  • Spike MGP3
    Lawless oc 6 vok, nem adtam fel csak még nem írtam át az aláírásom... egyébként már, mint látod van másik karim... Sensei ugyanez van velem is beakad így sipol néha nem nyomom a jobb gombot lightfoot közbe, de mégis kanyarodik aztán meg sipol, mint állat. Én úgy szoktam kivédeni, hogy mikor meghallom az első sípot vagy magától elkezd kayarodni akkor elengedem az alt-ot, és elkezdek jobb- aztán bal gombbal kattintani mint egy őrült... akkor pár másodperc és vége...
  • Anthraxus
    Lene egy kérdésem !

Csak nekem van olyan problémám hogy beragad az egér jobb gombja de az egeren tehát ez csak lightfoot közben van és olyankor a lightfoot is beragad és van hogy 5 percen keresztül nemtok emiatt csinállni!!!
    meg van olyan hogy ha megragad az egér akkor úgy érzékeli néha hogy a billentyűzet és az egér gombját egyszerre mind lenyomom és ha megmozdítom az egeret a gép ilyen rendszerhiba hangot ad de nem a hangszóróból!!!

na mindeggy ha csak nekem van ilyen problémám akkor újratelepítem!
    de ha másnak is van ilyen gondja akkor a patch hibálya!

ÜDV
  • Anthraxus
    Megnéztem a neve Breakin Pole of Zen és nemtom mikor tanulható meg XD

És spike lawnak adok igazat nem érdemes feladni én sem adtam fel csak várok a 19-es patch-re és ha jól tudom minden klán warriorjának van lerohanóskillje!!!

Üdv
  • Lawless #4918
    hát SpiKe ha már oc1 en felakarod adni akkor felesleges tovább vinned! amúgy a nevét pontossan nemtudom de a vége az tuti ZEN mert nekem a skill lvl10 és nagyon sokat használlom és jol is néz ki :P !!! amúgy nemakartam goromba lenni de csak azért kezdenni shao karit a skill miatt :( ! shao a legjobb vagy a HD soha nemkezdennék mást!
  • Spike MGP3
    mondj róla adatokat : nevét, meg hogy mikortól lehet tanulni, meg, hogy hol... a master louhannál, vagy Shaolin Masternáál?
  • Spike MGP3
    és mikor tanulhato meg???
  • Gubberx
    Shaolinnak is van
  • Spike MGP3
    Ratyi Saolin nincs ráfutó skillje :/ kezdhetekuj karakter... főleg a futóskill miatt lettem warrior...
  • inter15
    LOLOLOLOL változnak az idők
  • Negritis
    arra értem h meik klánba kell menni és meik kasztot kell választani
  • Lawless #4911
    Jah retro már árulsz is :) nemsemmi :) ! amúgy tényleg eros retro karaktere bárkit megtud olni :) ! engemet simán lenyom csak a nukokkal :) ! valaki mondja már meg nekem mi az a trinket mert szétdob az ideg :( !!!
    de én éllo képeket nyújtok a Mansionrol úgyhogy még én is rajta ulok :)
    nekem Retro WT noi cuccot 4pkt +zold ruhát dobott :( baxki de xplo meg CDT az shao felsot kapott na akkor lettem ideges 1 kicsit! én játszok tovább retro nekem még van kedvem 1 darabig amúgy meg kozbe suli is lesz úgyhogy én is visszafogom magam !
  • ReTr0
    jah igen, még vmi viszonyítás képpen: 9ezer HUF egy db 3hónapos csomag, ha átszámoljátok a 30eurot, meg a különféle banki átutalás illetékeit :)