21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Fenyi111 #4949 Szia Hiftu!
Ja bocs elfelejtettem Brotherhood vagyok ez lehet akadály is... :))
Üdv. -
Fenyi111 #4948 Szia Hiftu!
Kérdés magyar Clánban vagy...
Van még kiadó hely egy FD6/30%-os palinak? (Gabor22, Bardo)
(FD6 3hét de nem nagyon tudok már haladni valami nem jó az tuti..)
Várom válaszod...
Üdv.: Fenyi -
Wery9 #4947 1hetes free Premium yeaaah -
Rabbit20 #4946 Még szerverek nem mennek, de már updatelt, de azt írják néhányan, h csak 130ig emelik most max szintet és lesz majd mégegy patch, de lesznek questek meg fc7-12 party quest, meg új skillek, remélem band-ot is updatelik meg masteryt ^^ -
#4945 Tényleg??? Wazzeee... Este nézem... -
Rabbit20 #4944 Az heroic quest... ezeket hanyagold sztem mert epit kapnál akkor ha megnyernéd, de már annyian csinálták előtted meg elég durván, h szinte lehetetlen megcsinálni :/ -
Rabbit20 #4943 Patch van emberek ^^ Már 19es :D -
vampirsson #4942 Nemrégen kezdtem de elakadtam....Van valami Rókás küldetésem...A falufőnöktől kapom Boyangban ......a nagymamával kell valamit...10 perc alatt...de szar az angolom nagyon..és nem értem.... Koldussal nyomom... -
Lawless #4941 hát kicsi a világ...majd ha elérem az FC kozepét és nemlesz új map én is társulok az még úgy kb 2 honap :)!!! te szetted rá oket tuti....BANNOLJáTOK tamást már :D:D:D mert a polomot még mindig nemadta vissza :D:D:D ! mizu veled? -
#4940 széééééééééééééééééééééééééééép
:D:D:D:D
Mod meg hogy üdvözlö őket én csak azért nem mék P.W.-be mert ez már túl jó grafikájú az én gépemhez láttam róla videjót úgyhogy további jó játékot a P.W.-hőz
ÜDV -
Law ! Na kivel találkoztam tegnap a P.W: -ben a maláj szerveren ?
Cracee Manyo és Mapó-val. Azt hittem besz@rok. Milyen kicsi a világ. -
#4938 kb 300-400K az ára de sebaj -
#4937 nem hiszem hogy van még itt valaki -
#4936 és el is adtam 150 -ért :) PogEe van még valaki itt a bandból? -
#4935 Szia Spike :)
Szerintem megér annyit de ezt mondtam is neked. Nem figyelsz. -
#4934 ma esett egy be, meg egy Holy red pill (600 damage / 40 minute) a red holy megér 150k-t? -
Lawless #4933 haháááááááááá FC2 :P:P:P legerosebb ReTrO ! mikor jon vissza valaki már meguntam mindig angolul pofázni :( -
#4932 úgytűnik ja -
Wery9 #4931 csak nekem kezdett el újra frissíteni 9:00kor? -
#4930 na az egér beragadásról asszem annyit hogy megpróbálom hogy újrarakom!
Üdv -
#4929 Mind részeged mert kell a pia a warriornál is némely skillhez!!!
ÜDV -
Negritis #4928 az a lényeg hogy ez játék, és nem a legjobb akarok lenni hanem olyannal ami tetszik is és abból a lehető legjobbat kihozni sztem ez érthető.
köszi az infokat :P nemsoká elindítom :D -
Rabbit20 #4927 De ha piásat akar akkor az healer vagy hybrid mert warrior nem részegesbe nyomja sztem... -
#4926 Nagyon jó ez a Shaoliin ^^ van run skillje is meg csomó jó.. az a rohatt nagy sebzésű lövő skill is ami 99%al lassít... király :)) már csak a minion of the Damned hiányzik -
#4925 "Mi is a neve neki beggarban?"
Vanguard Beggar
Üdv -
#4924 Helló!
Tudtátok ,hogy a Gameguard vírusos? Bizony, bizony, ha átvizsgáljátok a 9Dragons mappáját Nod32-vel szépen ki is dobja! Viszont ezután többé el nem indítod a gamet, mert a nod mindíg letiltja. Akkor pedig ki kell kapcsolni azt, ami nem célszerű. A vírus a Gameguard mappában a GameMon.des fájl az. Ha kitörlöd visszatöltődik, mielőtt elindítod a gamet, ha meg kilépsz a letöltésből nem indul el a játék :S Asszem megvárom a következő gameguard frissítést, nem akarok kockáztatni. -
#4923 Ha drunken, akkor ugye beggar. Menj el a beggar-okhoz.
Ha warrior, akkor meg ugye warrior... Mi is a neve neki beggarban?
Amugy érdekes, hogy bemutató video alapján választod ki a kasztot és nem az alapján, hogy mit tudhat... :§ -
Negritis #4922 Valaki akkor megmondaná h a drunken warrior vagy mi hogyan érhető el?
klánra és azon belül kasztra gondolok, láttam múltkor egy bloody plainsben és magyar volt, amikor elmondtam h én is az vagyok kedvesem megölt ... -
#4921 Lawless oc 6 vok, nem adtam fel csak még nem írtam át az aláírásom... egyébként már, mint látod van másik karim... Sensei ugyanez van velem is beakad így sipol néha nem nyomom a jobb gombot lightfoot közbe, de mégis kanyarodik aztán meg sipol, mint állat. Én úgy szoktam kivédeni, hogy mikor meghallom az első sípot vagy magától elkezd kayarodni akkor elengedem az alt-ot, és elkezdek jobb- aztán bal gombbal kattintani mint egy őrült... akkor pár másodperc és vége... -
#4920 Lene egy kérdésem !
Csak nekem van olyan problémám hogy beragad az egér jobb gombja de az egeren tehát ez csak lightfoot közben van és olyankor a lightfoot is beragad és van hogy 5 percen keresztül nemtok emiatt csinállni!!!
meg van olyan hogy ha megragad az egér akkor úgy érzékeli néha hogy a billentyűzet és az egér gombját egyszerre mind lenyomom és ha megmozdítom az egeret a gép ilyen rendszerhiba hangot ad de nem a hangszóróból!!!
na mindeggy ha csak nekem van ilyen problémám akkor újratelepítem!
de ha másnak is van ilyen gondja akkor a patch hibálya!
ÜDV -
#4919 Megnéztem a neve Breakin Pole of Zen és nemtom mikor tanulható meg XD
És spike lawnak adok igazat nem érdemes feladni én sem adtam fel csak várok a 19-es patch-re és ha jól tudom minden klán warriorjának van lerohanóskillje!!!
Üdv -
Lawless #4918 hát SpiKe ha már oc1 en felakarod adni akkor felesleges tovább vinned! amúgy a nevét pontossan nemtudom de a vége az tuti ZEN mert nekem a skill lvl10 és nagyon sokat használlom és jol is néz ki :P !!! amúgy nemakartam goromba lenni de csak azért kezdenni shao karit a skill miatt :( ! shao a legjobb vagy a HD soha nemkezdennék mást! -
#4917 mondj róla adatokat : nevét, meg hogy mikortól lehet tanulni, meg, hogy hol... a master louhannál, vagy Shaolin Masternáál? -
#4916 és mikor tanulhato meg??? -
#4915 Shaolinnak is van -
#4914 Ratyi Saolin nincs ráfutó skillje :/ kezdhetekuj karakter... főleg a futóskill miatt lettem warrior... -
#4913 LOLOLOLOL változnak az idők -
Negritis #4912 arra értem h meik klánba kell menni és meik kasztot kell választani -
Lawless #4911 Jah retro már árulsz is :) nemsemmi :) ! amúgy tényleg eros retro karaktere bárkit megtud olni :) ! engemet simán lenyom csak a nukokkal :) ! valaki mondja már meg nekem mi az a trinket mert szétdob az ideg :( !!!
de én éllo képeket nyújtok a Mansionrol úgyhogy még én is rajta ulok :)
nekem Retro WT noi cuccot 4pkt +zold ruhát dobott :( baxki de xplo meg CDT az shao felsot kapott na akkor lettem ideges 1 kicsit! én játszok tovább retro nekem még van kedvem 1 darabig amúgy meg kozbe suli is lesz úgyhogy én is visszafogom magam ! -
ReTr0 #4910 jah igen, még vmi viszonyítás képpen: 9ezer HUF egy db 3hónapos csomag, ha átszámoljátok a 30eurot, meg a különféle banki átutalás illetékeit :)