21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
cryon #4989 nekem is ezt írja ki.
Várni kell. -
Lawless #4988 srácok miért írja nekem ezt ki amikor beírom a nevet meg a kodot: An unknown error has occurred errorcode = -1 !!! és nemmegy a játék :(:(:( help valaki -
#4987 Srácok még mindig nem tudja senki hogy a shaolin küldit hogy kell megcsinálni?
Remélem tudtok segiteni!!!!
NAgyon kéne!!! -
Fed #4986 és amúgy gee, a feketesolymokban alig van már aktív tag. csak kingdx, freeman és pracli. a többiek mind abbahagyták...we are the future XD -
Fed #4985 Hello all!
Új vagyok a fórumon, de a gameben nem:P Mi a helyzet? De jó, szinte mindenkit ismerek:D -
Crusnik #4984 Ja,és hali Lewi üdv köztünk :) Ma kicsit később leszek,majd medvéknél találkozunk -
Crusnik #4983 minion of damned az első bad karma title. lényege hogy minimum 100 bad karmád lehet amit Bloody plainen tudsz szerezni azáltal hogy olyan játékosokat ölsz meg akik egy oldalon állnak veled de nem egy klánba pl fehér fehéret de shaot shaot nem.
Seeker of enlightment(valami ilyesmi,most nem ugrik be) meg 1000 good karma és kevesebb mint 100 bad karma kell. Ez elég nehéz de sokkal jobban néz ki szerintem.
-
#4982 Hi!én is szeretnék belépni egy shaolin bandba!van egy rc7-es vazsim az eu szerón, majd ha lesz időm akkor belépek és megkeresem v.melyikőtöket.
ja és az asura-n nem nyomja senki?mert van egy magyar demon klán ,de abban már senki nem nyomja, és kéne egy jó bend!ha tudtok v.mit ajánlani az jó lenne!
és még egy kérdés: a "monion of the damned" meg az ehhez hasonló címeket csak akkor tudom előhozni, ha a bad és a good karmán egyenlő?mert nekem van kb 27good és 1 bad karmám, ezekkel nem lehet v.mit kezdeni? köszike -
WTLewente #4981 Sziasztok -
Crusnik #4980 Ja és kösz inter15,már megoldottam. Amugy törléssel próbálkoztam,de nem volt jó,fogtam és mapplestory-ról töltöttem le a tleepítő fájlját. -
Crusnik #4979 Én is mint fő karim nemzetközibe vagyok de csak azért mert elötte voltam 3 magyarba is és mind meghalt,akkor voltam FD1,és inkább beléptem a szerver legerősebb shao bandjébe. Szeretek ott lenni,de nem hanyagolom el azokat akik magyar bandbe akarnak csatlakozni így szoktam segíteni Lewente-nek meg a többieknek hogyha van egy jól működő szövetség több banddel,akkor reálisan nagyobb az aktivitás,és így többeknek élvezhető a játék és messzebb jutnak.
Partvisnyél: Én örömmel várlak,jelenleg annyi a gond hogy kéne egy beggar és egy shao vezető aki válalja a band vezetését,RL-FD+ jó lenne aki hajlandó maradni hosszabb időre és nem csak öl folyamatosan hanem néha szétnéz ZZ-be hogy van egy magyar shao/beggar akit fel lehetne venni és nézi hogy ki az aki már biztos nem jön azt meg kirugni. Ha ezt válalod akkor minden feltétel nélkül jöhetsz,megbánni nem fogod,de ha nem akkor várnod kell még szerzek egy ilyen embert mert addig én nem kezdek bele egy bandbe se. -
#4978 Látom szépen alakulnak a Band-ok.
Én még mindig nemzetköziben vagyok. Jelenleg jól érzem magam ott. Ha ez esetleg változna, akkor majd szólok. Nekem az csak jó, ha fejlesztem az angolomat. (Egyébként többek között bolgár, román játékosok is vannak és tök jól kijövünk egymással.. Nem mintha ez a játékban bárkit zavarna, hogy ki honnan jelentkezik be.) -
Partvisnyél #4977 Nagyon örülnék végre egy jó magyar klánszövetségnek a white oldalon. A shaolinban mindenképp szeretnék részt venni, mert a mostani nemzetközi band-em nem valami nagy szám.
Zseblampaval már beszéltem a játékban, de gondoltam szólok itt is. Jelenleg FD1-es Luohan Monk vagyok. -
#4976 A 9d mappában töröld ki a gameguard könyvtárat. -
Fenyi111 #4975 Szia Geeforce!
"Plágium" Nem, nem az de ahol Ő van most azt kb. 3 hete alakítottuk és nem volt se aktív se semmi...
Továbbá jól elküldtek a francba... "leszarlak" ezt nekem mondták.
Valami segítséget kértek tőlem, igazából nem is tudom milyent, mert keresztbe-kasul mentek a kérdések és válaszok.
Én kérdeztem, hogy valami csere az jó lenne .... ?
Kisvártatva annyit írt a "BOSS", "leszarlak"
No röviden ennyi a története a BAND-nak részemről.
De szívesen részt veszek egy normális csapatmunkába.
Ha van rá mód, akkor írd meg, hogy léphetek be.
Üdv.: Fenyi -
#4974 NE tölem kérdezd nem én csináltam a bandot amugy sem a név a lényeg.
Szerintem! -
#4973 Pogee mi ez a band név? :D Plágium! -
Lawless #4972 Tary nekem pont ez paszol mert délután nemigen vagyok othon és így épp paszol...:)
Sensei...hát te írtad hogy leveszed és megint felrakod de ezt már ezelott is írtad vagy 20x :D -
#4971 Cső Fenyi! Ha bot vagy és magyar bandot szeretnél keressd Fes7o, Thaoru, Sheyenne vagy Sanyesz-t. De akár engem is! Főleg mi vagyunk aktívak magyar brotherhoodból és szövetségesünk a legjobb magyar démon band is. -
Crusnik #4970 "Gameguard does not exist or corrupted. Please reinstall gameguard." De honnan??? gyors segítség plz -
Wery9 #4969 Law jóvolt az a nirva, csakhát 2X hajnali 1-3ig csak nyáron volt elérhető.
Nemtudtam volna egyszer sem fentlenni, az meg baj.
-
#4968 te ezt honnan vetted hogy teszem fel veszem le én még csak egszer kelett újratelepítenem amikor tönkrement a winyóm!!!!!!!!!!!
Üdv -
Lawless #4967 Wery9 hehe Tary jol itthagytad a nirvánát :( de te tood :) -
Lawless #4966 Wery9 ez most Senseinek....halli és tudom írtál kulon nekem Wery vagy a tobbiek de nehezen igazodok el itt és nemtook visszaírni úgyhogy ha valaki kérdezni akar vagy valami problémája van az ide írjon nekem :) koszi mindenkinek válaszolok ha tudok ha nem :) koszi a megértést :) -
Wery9 #4965 Law ez kinek szólt?:D -
Lawless #4964 szebb csak nemigazodok el rajta még :P te meg már annyit telepítted...fel - le inkább játszál mást :D -
Wery9 #4963 vampirsson
nekem is ezvolt. Töröld ki a játék főkönyvtárában található adcache könyvtár minden tartalmát, és megoldódik a gondod.
Tamas tényleg nemrossz dolog olvasgatni a fórumot -
#4962 Dr.Zsömi megmondja (azaz én :D XD XP)
Újratelepítés az ajánlott mudszer!
10 9d-sből 9 ezt ajánlja!
:D:D
Na most komoolyan sztem téleg ez kell neki én is újra fogom rakni!:D
law sztem a map meg nem lett olyan rossz sztem szebb!
Üdv -
vampirsson #4961 nem tudom miért de miután felrakták az update et eccerően nem megy a játék....bejelentkezek és ki is irja, hogy moving zhenzhou...bejön a mankós fickó képe...de..ennyi..innen sehova
......... -
Crusnik #4960 A yin yang-ról azt hallotam hogy azok által tudod eldönteni hogy "jó" vagy "gonosz" skilleket tudsz fejleszteni a későbbiekben.
Aki Bardo-n játszik amugy szeretném közölni hogy elszánt és kitartó embereket várunk bandbe főként shao lin és Beggar de jöhet Wu is. Ez egy szövetség ami jelenleg még csak fejben látezik de ha lesz elég megbízható ember akkor megalapítjuk. Eddig két wu tang band fogja alapítani az biztos.
Aki akar az itt jelentkezzen ha minden jól megy 1-2 héten belül lenne aktuális.
Játékban elérhető emberek HUN_Mugiwara,Szentmester(ez mindkettő én vagyok) Zseblampa, Lewente, Mameha.
Érdemes délután és hétvégén keresni habár garantálni nem tudom hogy leszek e.
-
#4959 Nem tudom, hogy Shaolinnál hogy van, de Wu-tangnál egy kicsit trükkös volt.
Az eleje még ok: ZZ-ben beszéltem a courier pacákkal, leírtottam 10 mobot a közelben. Utána megint beszéltem a courier-essel, aki Wu-tangba küldött egy csomaggal, hogy Xu-nak adjam át.
DE Wu-tangban nem volt senki neve felett '!' van egy Xu kezdőnevű emberke
de az nem reagált.
SZÓVAL körbejártam és az egyik eldugott fickó (őr az egyik wu-tang bejáratnál) feje fölött volt '!' jel, de a térkép nem jelölte.
Innentől kezdve sima ügy volt.. Elmehettem az igaz Xu-hoz, akinél befejeztem a küldetést.
Lehetséges, hogy hasonló problémák más klánnál is fellépnek. Nézzetek körül.... -
#4958 Valaki tudja hogy a Shaolinnál az új küldit meg lehet csinálni? -
Fenyi111 #4957 Szia PogEe!
Mi a band neve?
Köszi de ezt minden képpen tudnom kell. :)
Üdv. Fenyi -
Rabbit20 #4956 Jah énis láttalak ^^
Tegnap néztem Lewi már Rankingsos :)
Update meg kábé semmi nem volt sajna :( Law Bardón már lehetett eddig is ally...
Egyébként néztétek karakter ablakban van az a yin yang soul body, már narancs színnel van, nemtudjátok miaz? -
Lawless #4955 na mi Sensei már jo lett a játék? már látom! igen idiotán csinálták att a mapot :( ! -
#4954 law ha megnézed rákattintva akkor látod hogy oda hefei-ből és a 3 sötét klánból lehet odajutni lehet ogy az olyan mint nanchang!!! -
Lawless #4953 skacok mi lett új a 19. patch után mert engem ez az új térkép rendessen megkevert :) ! Benjing oda ki mehet vagy az most milyen város...soha nemláttam és hogyan lehet odajutni...:) amúgy meg annyit vettem észre hogy alapossaban levannak írva a bemutato a fegyokhoz meg relicekhez hogy el ne tévedj :) !!! jaj és már lehet Szovetségeket alakítanni úgyhogy hajrááá a legjobbakkal kotni !!! :) -
#4952 Hello Fenyi
Nekünk van egy bandünk magyar és Brotherhoodos.
Ha szeretnél csatlakozni szolj. -
#4951 Rabbit: Fes7o-t láttam tegnap v. tegnapelött CC2 elején...
Nem is tudtam, hogy Te vagy az.
-
#4950 Nemzetközi band-ben vagyok, de Bardo szerveren van magyar klán.
Azt hiszem Lewente egy magyarnak a tagja.
Azt nem tudom, hogy más klánból lehet-e bent a bandben tag.
Akit én láttam a bandben az mind Wu-Tangos volt.
(Gyanús, hogy nem lehet.)