21072
  • ZzoleE
    Fú már totál kíszen vok!eddig sz*r volt a gépen és nem tudtam 9d-zni!most már jó a gépem ,de egész nap nem tudtam belépni, csak kb 10percre, ezalatt egy kb 1perces lag során meghaltam, és a többi karival nem is tudtam jáccani.......
    tudom hogy ingyen gém meg béta,de azé mégis
  • Wery9
    áááá fax kivan mostmeg mikor belépek Xkernel hibák
    én készülök teljesen feladni
  • Rabbit20
    Azért nem kell egyből csődre gondolni :D Egyébként ki van írva fórumra, h keresnek ilyen hálózati szakembert már pár hete, mikor a login hülyeség volt, azóta nemtom találtak-e már
  • Wery9
    na neee
  • hiftu
    Úgy látom, hogy ma a dupla xp event számomra elmarad.
    Mivel még a honlapról sem lehet elérni a login szervert ezért nagy a valószinűsége, hogy ez nem fog hipp-hopp elindulni.
    Igaz már javasoltam a fórumon az Acclaimnek, hogy vegyen fel egy hálózati szakembert, de úgy látszik nincs rá pénzük.
    Lehet, hogy igy jelzik "finoman" a játékosoknak, hogy beállt a csőd?
    :D
  • hiftu
    Én is elküldeném az Acclaim-t a fenébe, de még a hülye honlapjukon se működik a bejelentkezés.
    Na erre mondják azt, hogy support, az nincs...
    Igazából azt hiszem most első haragomban a fórumjukat telepakoltam volna
    szép kis <F-word> feliratokkal... :D
  • Wery9
    Failed to connect to an upgrade information server!

Ez miii??:(
  • Crusnik
    Kurva jó, már harmadjára dob le és most megint besz*rt úgy hogy nem tudok visszamenni
  • Fed
    de jó...a server "működik" de 10percenként 2 percre beáll a játék...szép halál...
  • cryon
    na megy a gamma srácok! :)
    lehet örülni!
  • cryon
    mostmár a honlapjukse megy...
  • Rabbit20
    Egyébként sm7-12 party questről tudtok valamit? működik? ha igen jó exp? ^^
  • Rabbit20
    Hát nekem egyelőre hybrid fullra tank, szal se wis se ess relic, és wis-en van 12, ess meg 30 körül asszem... str maxolásáig wis-el nem nagyon foglalkozok, meg így is megölök 5 szintel nagyobb warriort (ha str-es), és még buffjaim se maxosak ^^
  • Crusnik
    con-ból is vonhat el,mindenesetre próbáltál már GB hybridet megverni? Hát nem könnyű.
    GB9 ma ha VALAHA sikerül feljutnom GB10
  • Fed
    Szerintem a trainen tudok segíteni, vegyél fel msnre: [email protected]
    GB hanyas vagy?
    De ha alacsony a hybrid wisdomja akkor alig sebez, ha meg arra épít akkor az str a dex háttérbe szorul, ami pedig mobok ellen kéne.
  • Crusnik
    De ha a hybrid is profi akkor már baj van :)

Sajnos én se tudok nagyon játszani mostanába. Szent most egyhelyben áll,az a baj hogy kéne az a progi amivel afk trainelni tudnám,mert csak arra van időm hogy edzem.Meg most sietek elérni az EC-t csakhát mindig van valami dolgom meg a gép is romokban.
  • Fed
    Kösz!:D Sajna mostanában csak hétvégén vagy napközben 8után tudok játszani, mert mindig későn érek haza. Szentmesterrel hogy állsz?
  • Fed
    Szerintem attól függ, hogy a warrior mire van kiélezve, ha pl sok a speed cucca, vagy magas a dexterityje akkor negyed életvesztéssel megnyeri a duelt a hybrid ellen. És 1 warriornak rengeteg erős támadása van, ami hogyha talál 3/4 életet elvesz. Nuker pedig 3 lövésből megöl, de 1 erős smashing és vége a nukernak.
  • Crusnik
    Grat Fed a GB1-hez,még a végén utólérsz :)
  • Crusnik
    Hybrid gyak ugyanaz mint a harcos,csak kicsit több ess kell neki 20 talán(plusz relicek meg egyéb kisegítők persze)
    A hybrid ereje attól függ mennyi időt szánsz rá,ha folyamatosan fejleszted a healed és a buffjaid mielött azok elérnék a szintkövetelményt akkor nagyon erős lesz a kari az adott szinten. Pvp-be hybrid veri a harcosokat mivel vanank nuke-jai de mivel alapvetőleg kevés wisdomjuk van a nuker erősebb náluk. De ezzel olyan SM szinten ráérsz foglalkozni. Healer pvp-ben a leggyengébb,ugyanazt tudja mint a hybrid csak a healje és buffja jobb. Nukerek talán al egerősebbek,de nagyon nehéz velük az élet. Harcosnak vannak jó skillei,de magas szinten unalmas kicsit és ha nincs healer a környéken eléggé lassan halad előre.
  • Fed
    http://www.youtube.com/watch?v=06fedPWnf6k
  • Fed
    De Fes7o BoT Hybrid, őt is kérdezd meg szerintem, tuti tud neked segíteni!
  • Fed
    Én Heavenly Demon warrior vagyok.
    Sok mindentől függ a hybrid pont elosztása,attól függ hogy milyen féle hybrid leszel, de szerintem itt van hybrid a forumon, őket kérdezd, ők tuti jobban tudják. De én azt ajánlom hogy elején rakj 1 kicsit az essencre, legyen kb 1000-1500között(a heal és buffok miatt) wisdomra akkor tegyél amikor relichez kell, 40-50cons, sok STR, a Dex pedig a cons és az STR értéke között legyen. Ez az én véleményem, én tuti így csinálnám:D
  • Wery9
    valaki bökje majd be ha már jó a game
  • jozsagab
    nem a skilleket, hanem a pontokat :)
  • jozsagab
    Fed!

Te milyen kasztban játszol?
    Hybridként hogy kell elosztani a skilleket?
  • Fed
    Valami hiba lehet...
  • jozsagab
    Hi all!

Nektem sem lép be még mindig?
    Meddig szokta ezt csinálni?
  • Fed
    jozsagab, hybrid mobok ellen a leghatékonyabb, mivel nem kell annyit meditáli, mert van healje, de viszont folyton buffot kell fejleszteni, ugyan ez van a healerekkel, csak ott többet kell buffolni(de ezekre van a legnagyobb igény) A warrior PvP-ben nagyon erős, de a mobok ellen folyton meditálni kell, ami néha unalmassá válik, a nuker pedig nagyon nehéz szerintem, mert folyton futni kell, és a piacon nagyon kevés nuker cucc található, így kicsit nehéz az élet nukerként.
  • Fed
    Sziasztok.
    Tegnap sikeresen 2 szintet léptem, így én is a Gloden Blossomosok tagja lettem =).
    Hát örülnénk 1 szövinek gee, főleg mivel nem nagyon megy ez az új band chat, valamiért nem engedi & ezt beírni a játékban. (ALTGR+C) Így átkell váltani angolra a bíllentyűzetet és alt 7 és vissza magyarba...nekem még jó így, de a band fele nem tudja, hogyan kell...:((
    Egyépként mi lett a fekete solymokból?! Mindenki szinte abbahagyta(carni, liqvid, supa, vanmachuong,healdealer stb:(( ) pedig mind SM v GB-s.
  • jozsagab
    Köszi a segítséget!
    Melyik karakter szeritetek a legerősebb és milyen kaszttal?
  • Crusnik
    Ha harcos vagy akkor 2 str:1 con:1:dex arányba rakd, wis meg ess legyen 12 nem több,később olyan Rl vége felé kezdj el 3str:1dex arányban rakni

Akkor megnyugottam hogy nem nálam van a probléma,bárcsak új patch lenne,igaz az nem ezt szokta cisnálni szal biztos nem az :(
  • jozsagab
    Mondjuk harcos lennék bottal, akkor sok Constitution (alkat), Strenght (erő), Dexterity (ügyesség)?
    A többi nem olyan fontos, igaz?
  • PogEe
    Sok függ majd a kaszt választástól 4 kaszt van benne és ott minden levan irva amikor kasztot választasz.
  • jozsagab
    Szia!

Olvastam nagyjából.
    Igazából az érdekelne, hogy mondjuk egy League of Beggars karinál (részeges) mit érdemes húzni az öt közül?
  • PogEe
    Szia én elolvasnám a F.A.Q.-t.
  • jozsagab
    Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni a karakterfejlesztésben?
    Nyomtam már pár mmo-val, de ott többnyire "csak" str vagy int-re lehetett rakni.
    Aki tud valami linket, ahol le van írva lécci írja meg.
    Thx
  • Wery9
    áhh akkor azért nemvolt senki fent a bandból. én reggel 7 óta vagyok idáig ment szépen kaptam egy DCét és most nemtok visszamenni =(
  • Geeforce
    Reggel óta nem lehet belépni, össznépi próbléma. Megint elbaszarintottak vmit a loginszerveren.
  • Geeforce
    CSő Fed!
    Ja tudom! És ami a legrosszabb, hogy Carni a fekete sólymok bandmastere és egyben ő a szövi master is, szal cseszhetem az új szövetségeseket. Majd sztem célzok ara, hogy aki még aktív feketéből menjen fehér sólymokba ljanak vmi újat és kössük újra a szövit. Én szívesen összeállnék veletek is, nemtom mi volt a bajuk eddig. Mi viszont elég szépen alakultunk.