9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a segítséget, így sikerült elosztani és mivel ugyanannál a stílusnál maradtam ezért megmaradt minden skillem.
Na megint lenne pár kérdésem.
Stílus hd.

Elõször is hogy tudom fejleszteni a basic demon meditationt?

2.hogy tudok átmenni fehér klánok területére?

3.ha a karakter menüben a választott "munkát" törlöm, akkor azt felvehetem u.úgy, vagy akkor szopóka nyalóka van?

elõre is köszi a segítséget

effe lv6 24254

háá mer csak az xp-n meg a lvleken jár az eszed:))
aztazeget de szûk látókörû vagyok :D

nem jött le a videobol??? a csaj miatt:)
andrew1988
:D

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Atti12
pvp? :D

andrew1988
na ezen én is gondolkodtam :D
most vagyok azon, hogy belépjek a wutangbe, de még csak 5ös losingos vagyok...

az iron fist meg a wu-tang is a fehér oldalon áll, csak én nem értem mi értelme lenne egymást ölniük? :D

mind két kománál van fegyo csak az egyiknél iron fist és az az iron fist klánba van de az egy rejtett klán amibe csak küldetések sorozata után lehet majd belépni de ugy tom hogy még be se rakták a gamesba.
circa
Még 1x tudod újraosztani a pontokat, aztán már nem. HD-nál annál a csákónál lehet amelyk a mittomén milyen barlang elõtt áll.

Hello, amikor kiválasztottam a HD klánnál az egyik alkasztot, újra eloszthattam a pontjaimat, tudja valaki, hogy lesz e még ilyen lehetõség? Mert megpakoltam wisdommal, az meg még sem kell.
miilann
ott van egy fa tövében walled plainbem,sajnos pontosabban nem tom elmondani :s
ha estig nem sikerül megtalalni felmek és megmutatom ;]

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Annál Heavenly Daemonos questnél, mikor vissza kell vinni a kovácsnak az elveszett cuccát kéne egy kis segítség. Pontosan hol kell keresni a ládát? Tudom hol van Walled Plain, de egy kicsit nagy terület... v.mi mobot kell ölni majd az kidobja? de meiket? ha tudja v.ki segítsen plz <#smile>

effe lv6 24254

Atti12
sztem heavenly daemon de nem biztos

:DD

j0nNyKa
vehettek volna kisebbre is a videot.. :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sweech
szerintem arra gondol ami itt megy

j0nNyKa
ja azt a videot lattam
Halálos fegyver 4nek hivjak
... bzdmeg nincs kedved elmondani, hogy melyik videorol van szo?

andrew1988
van 1 videó amiben két koma küzd egymással, amelyiknél nincs fegyver az meik klánhoz tartozik?

andrew1988
van itt wutanges?

Lehet valahol jobb ruhát venni mint ami a bandita bázis npc-jénél van?

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

Van eladó RC4 +2 Blue spear és RC9 Blue sword és blade eladó, ha valakit érdekel privizzen rám a gaméban:)

sweech
csak akkor játszol ha ott vagyok :D

de egész jó <#smile>

sweech
ték D::

Atti12
nem

andrew1988
shaolinnAL meglehet tanulni a szablyás skilleket?

Atti12
végre valaki! üdvözöllek a klánban :P :D

Az iron fist clanba (ami majd csak lessz) wu-tangal is lehet állni vagy csak shaolinnak lehet?
És az exorist monkrol mi a véleményetek mert ha az essncere pakolom meg a wisdomra ,nah meg egy kis con idõvel elég tápos nuker lehet nem??Vagy ha shaolin akkor inkább luahon monk???
miilann
rakattintasz a karakterre akivel partizni akarsz,felül megjelenik a neve és a neve alatt jobb oldalt van egy kis nyíl,lenyitod->invitation
vagy kiirja h xyz refuse your invitation(visszautasitotta)
vagy kiirja h xyz already in an other party(mar másik partiban van)
vagy elfogadja és akkor a képernyõ bal oldalán lesz a te neved alatt az õ neve is

Rákattintassz a fószerre, utána fent középen a nevénél a kis lefelé mutató háromszögre és legördül egy menü, a legelsõ pont az invitation.

köszi szépen! <#smile>
még annyit segítenél h. partyt hogy lehet csinálni? mert még erre se jöttem rá, kicsit fura ez nekem sro után...

effe lv6 24254

nah HD-nál még csak 10-es vagyok, de annyit tudok mondani, hogy gecijó =))
Eddigi legfaszább stílus, sztem már ennél maradok. Bár lehet még thiefkedni is fogok, ha lesz klán.

chathez lenyomod az entert, és már írhatsz is...
másikra meg majd válaszol egy wu-tangos :p

Sziasztok!

Ma kezdem el játszani, szóval még vagyon noob vagyok, elõre is bocs a hülye kérdésekért... <#smile>

Szóval wu tang stílusnál van egy quest még az eleje felé, mikor rozsdás ládikókból kell kiszedni v.mit..csakhogy nem sikerült edig sehogy sem :S rossz ládát keresek v. mi?

Miért van egyes játékosok neve pirosra festeve? mármint a név mögött a "háttér"?

Na és hogy tudok írni a chatbe? :D ez a legütõsebb kérdésem...

elõre is köszi, és bocs a hülyeségekért<#smile>

effe lv6 24254

SVHSolyom
honnan lehet szerezni Chi Chang-oz?:P

circa
Ne is mond, tele van már a pö©$öm a vizsgákkal, hétfõn kedden lesz 3, aztán egy kis pihi és 16. még 1, aztán ha mind sikeres lett(aminek nincs nagy valószínûsége <#zavart1>) akkor végre lehet játszani egésszen a köv. vizsgaidõszakig<#idiota>

j0nNyKa
akkor jo, viszont mondom, en meg picike szintu vagyok, eshat igy vizsgaidoszak kozepen nem is tudom megigerni, hogy magasabb leszek

akkor lényegébe egyáltalán nem vagy heavenlys, hanem bhoodos vagy, szal már 4-en vagyunk a klánhoz =)

j0nNyKa
nem vagyok hdnal klantag, meg csak 18as a karim
untam magam a hd teruleten, atmentem questelni a brotherhoodba, es vegul azon kaptam magam, hogy klantag vagyok naluk

Atti12
sokkal brutálabb, hidd el :D

miilann
én is,amugy volt egy Q ami bugos volt ezert hagytam,lépgettem a szinteket és csinaltam a többi Qt és egyik szint lépésnél eltûnt :s

Szentpéteri vagy Goth ??? én Miskolci:)
fú de utálom a bugos kveszteket =)

Az iron fist clanba wu-tangal is lehet állni vagy csak shaolinnak lehet?
És az exorist monkrol mi a véleményetek mert ha az essncere pakolom meg a wisdomra ,nah meg egy kis con idõvel elég tápos nuker lehet nem??Vagy ha shaolin akkor inkább luahon monk???
miilann
vagy lvl25ön átmásztál bhoodba és ott kivalasztottad h xy bandit?

miilann
azthogyazt? :oo

azt hogy? a heavenly demonnál is klántag vagy és tanulhatod a skilleket meg a brotherhoodnál is? D:

j0nNyKa
en guild szempontjabol mi vagyok?
hd a karim, de bealltam a brotherhoodba...

miért nem tud csatlakozni vmi patch szerverhez? tegnap még tökéletesen ment, azóta semmit nme csináltam a géppel. ezt írja: Unable to connect to patch server. please refer to bla bla bla
azt írja hogy a server version 4, nekem meg 3 van, tegnap még ezis jó volt neki, de ha 4 akkor miért nme updatel??