21072
  • Fed
    Skill barból vedd ki a medit. F5el nem lesz DC, de csak F5 megnyomása után indítsd el a progit. remélhetőleg jó lesz.

Tusken, ki vagy? Mi a karid neve? Mohy? Vagy ki ?
  • hiftu
    Nekem mindig ez van. Szerintem inkább örülj, hogy 10%-ok haladt.
    Tudom idegesítő, hogy jobbra számitasz, de ez még mindig jobb, mintha ott ülnél mellette. Próbálkozhatsz esetleg este, ha nem zavar alvás közben a gép.
  • Crusnik
    Már elegem van ebből az a f k train progiból!! Tegnap beteszem reggel erre mikor hazajövök kiderül hogy megszakadt a net 10%-ot haladta healem előre. Ma is betettem és most nem is volt gond csak az hogy 5%-ot haladt CSAK! Talán azért mert felváltva medizik és healel,medi heal medi heal
    Még durva számításokkal is 40% a minimum amit 6 óra alatt kéne szereznem. Még holnap beteszem ha akkor se fog működni akkor delete lesz és a hybridemet is ba**hatom,mert nekem nincs időm 10 órákat mellete ülni hogy félóránként p-t noymjak.
  • Rabbit20
    Jaja egyszer majdnem hánytam mikor kajázás után nézelődtem hefeiben...
  • Wery9
    Most megint mi a ... van? Nekem már 2. szor nem ismeri fel a frissítést és most megint frissíteni akar :(
  • PogEe
    Ok köszi. Örök hálám
  • Partvisnyél
    Remek! Akkor tényleg csak az utolsó lépés van hátra; majd ma elintézzük!
  • Partvisnyél
    Miután a mobok eldobták a pouch-okat, nekem sem volt meg a gyűrű, ezért tovább vertem a lényeket ugyanott az NPC közelében és az egyik egyszer csak kiköpte magából.
  • tusken
    geeforce a HUN-THAI band viszont téged hagy ki, miböl gondolod hogy pont a te szövetséged hiányozna nekünk, agyas.
  • Crusnik
    Ezaz!! Holtpont wu band csatlakozott a szövetségbe,alakul alakul :)
    Már csak holnap a shao van hátra meg a beggar.
  • PogEe
    Bocs nem a küldit nem találom hanem a gyürüt.
  • PogEe
    Hát az a lényeg hogy addig megcsináltam aküldit hogy a gyürüt meg 10 pouch-ot kell gyüjteni. És nem találom a küldi.
    Elöre is köszi.
  • Fed
    Én egyenlőre szerencsésnep tartom magam, mivel a bandban mindig van fent legalább 6 tag, de az átlagos az 8-9. És mind RL+.
  • Crusnik
    Nos engem se zavar sőt mindenkinek kicsúszik néha a száján. De amikor olyan emberekkel vagy együtt akik azt írják az árúsításnál hogy "sz*pjatok le" azt én se tartom sokra. Mindenesetre egyenlőre ott a beggar band most naponta szoktam tagokat keresni és majd ha kell akkor ő belőlük még lehet szövetség tag csak még mindig nicns vezető!! Shaoba meg ha jösz akkor csak emberek kellenek,párat tudok csak nehéz őket elérni.
  • Partvisnyél
    Jajj, már megint ez a káromkodás dolog. Nem tudom felfogni, hogy miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Normális ember nyilván nem tárgárkodik, csak azért, mert olyan kedve van, ha pedignéha mégis kicsúszik valami, azt meg mindenki tűrje el szerintem - de nehogy már ezen múljon egy szövettség. Ezt majd Zsblámpának is előadom (ismét), bár nem nagyon szokott senkire sem hallgatni
    Ma este talán lesz időm felmenni, majd próbállak keresni!
  • Partvisnyél
    PogEe!
    Írd le, hogy hol akadtál el a questben, talán még emlékszem rá, hogy én hogy csináltam meg. (De azért remélem ,hogy azóta már magadtól is sikerült)
  • Geeforce
    Azt tudom, hogy lehet szövit felbontani, de előtte inkább lerendezném, hogy utána vissza is tudjuk csinálni. Csak nehéz olyan alkalmat találni, amikor a döntő egyének is fenntvannak, de majd hírdetem az igét.
  • Geeforce
    Ja tom, ott teljes a game, plussz 2 map meg új szintek, továbbfejlesztett mastery-k, lvl6 elixir, 12-es refinement, meg még sokminden más. Éshát angol után kicsit megdöbbentő, h mire itt FD leszel ott addigra kb GB lennél, ha nem több :( Kíváncsi leszek, h Acclaim srácok mikorra fejezik ezt be.
  • Fenyi111
    Sziasztok!
    Egy kérdés...
    "Killer of Shuan Mian" no ezt, hogy lehet megszerezni, mert már csak nekem nincs ilyenem, ahogy elnézem a játékosokat..
    Egyedül legyőzhető? (FD10)

No meg még lenne valami láttam olyan játékost akinek 2x annyi pontja volt mint nekem, és ugyan azon a szinten volt mint én...
    Ez, hogy lehet? (erő, pontosság, ... stb. összesen)

Várom a kiábrándító válaszokat...
    Üdv. Fenyi
  • Fed
    Fed[HuN] -t keressétek ha Bardon HD band kell:P
  • ZzoleE
    hú!megvilágosodtam :P datongba írták mindig hogy bk trade csak nem tudtam hogy mi van...
  • Negritis
    miért jó a band? nemtok semmit erről :D
    örülnék egy komolyabb leírásnak róla mer utálok angolul olvasni
    és kit kell keresni h beléphessek a HD-s bandba?

• Crusnik
    CC3 gyengék? Csak kerülj Galviemanek ellé vagy Shaok elé :P

Gee,koreaiaknál azért gyorsabb mert már plusz 2 mappel több van nekik és a level cap is nagyobb. Ezért ahelyett hogy csökkentenék CS+ szinteken 0,001-re növelik az alacsonyabb szinteket és CS+-on meg kb 0.03-0.02-t kapsz
  • Fed
    Kell shaolin ADV manual? 10x2es 200kért a tiéd ha érdekel. Tegnap esett=)
    hehe CC3 egész jól néz ki, és gyengék a mobok!:D De sajna sosem 2BE esik, hanem csak 1 :'(
  • Fed
    Ismerem HUN THAI-t, annyi velük a gond, hogy nincs elég tapasztalatuk.
    Hát nem lehet megszakítani a szövit? Ti nem tudjátok felbontani?
    Sztem megtudjátok: V betü - A szövi oldalra katt, és ott lent vagy 1 szöveg doboz, amibe semmi nincs írva, ha arra kattintasz kiléptek a szöviből szerintem. Carni-t nem lehet MSNen elérni? VanMa párszor feljön, neki megvan carni MSN címe sztem.
  • Geeforce
    Egyébként ügyes voltam tegnap, mikor találkoztunk :D Eljutottam a 3. szintig ott találtam egy beggar NPC-t, volt nála vmi change area, rányomtam, és visszadobott BP-re :D:D Jó tudom noob vagyok XD Maj a kövi war után újra megpróbálom :P
  • Geeforce
    Hát Fed hiába szeretnél fekete és fehér szövit, mer sajna nem lehet. Ha jól emlékszem Lewivel próbáltuk még annó és nem jött össze. Lehet, h azóta változott, de kötve hiszem :D Hát Fekete Sólymok meg lezülöttek nagyon, Freeman mondta, hogy Carni és Liqvid L2-zik VanMa pedig 2 moons-ozik. De a másik sólyom band-ba néha-néha jönnek újak is, meg a régiekből is van 1-2 arc. Ha egészen véletlenül sikeülne összehozni egy új szövit velük, és egyben veletek, annak örülnék. Viszont van vmi új HD magyar band a HUN-THAI, na őket kihagyjuk :P

Ja és jozsagab! Sajnos minden szintlépéshez elég sok mobot kell ölni. Mondjuk azt elárulhatom, hogy ez csak az angol verzióba van így! A koreai, vagy vietnámi vagy mittoménbe kb 5x exp van és 5x skill exp, nemtom pontosan, de az tuti, hogy rohadt gyors. Egy napomba beletelt de felpakoltam és accot is csináltam. És nem túlzok! Ha nekifekszel 30 perc alatt eléred a gc1-et! :D és a basic atakom 6os basic smash 2es.
    Jóval élvezetesebb a game úgy, reméljük a következő patchre nem kell ennyit várni, mint erre.

• Fed
    HAHA megint beszart a szerver XDD
  • jozsagab
    A klánon belül hogy lehet magasabb rankot szerezni?
    A különböző stílusokból hogy lehet tanulni?

The League of Beggars
  • Anthraxus
    De ti bardon vagytok sajna:D
  • Anthraxus
    "Nagyon kevés küldit kapok. A questeknél van vagy 5 féle kategória, de én mindig csak az egyikből kapok. Azokat meg hamar megcsinálom és így rengeteg mobot kell gyilkolni. Ez miért van?"

Azért mert ezek az alap küldik amit csak nemes egyszerűséggel az emberek segítségére vagy!!

Van a heroic questek azzan nem mész sokra csak pénzt kapsz ha te vagy a legjobb de az úgysem fog sikerülni!

Akkor asszem a karma questek vagy mi azokért ephitetet kapsz azok a narancssárga kérdő-, felkiáltójel.

és az többi most nem jut eszembe :D

"A klánban "előléptetést" 12 szintenként lehet kapni?"
    Ez nem előléptetés hanem csak nemes egyszerűséggel lerövídítették azt hogy nem lvl60 hanem Five dragons 4
    Ez csak a szintedre utal egyszerűbb mint az hogy csak simán lvl200 :D
    meg sztem jobban hangzik!
  • Fed
    jozsagab, OC1en választhatsz role-t, azután meg csak skillekért kell visszamenni a clan bázisra. Sok mobot kell mindig ölni, de legalább fejlődnek a skillek ^^

UI: Szerintem Black és White köthet szövetséget ( Mi szívesen kötünk, 6-7 tag mindig online.) Ha valakit érdekel esetleg, akkor írjatok ezek közül valamelyiknek: Fed[HuN] vagy Demon-Hun
  • Anthraxus
    egyébként úgy meg ha tradeltek te leölöd a másikat akkor kapsz 10 bad karmát aztán leöl ő téged és vesztesz 2-ő badkarmát és a tanulság egy egy trade 8 karmát hoz a házhoz!!!

Üdv
  • Anthraxus
    Nekem sikerült összeszednem a 100 badkarmát sőőőt már kb 400 van és nem nehéz csak akkor kell menned amikor nem nagyon vannak ott black klánosok és mielőtt kimész safety zoneból kérdezd meg akar-e valki tradelni!!!
  • jozsagab
    Hi all!

Valaki lécci segítsen!
    Nagyon kevés küldit kapok. A questeknél van vagy 5 féle kategória, de én mindig csak az egyikből kapok. Azokat meg hamar megcsinálom és így rengeteg mobot kell gyilkolni. Ez miért van?
    A klánban "előléptetést" 12 szintenként lehet kapni?
  • ZzoleE
    ááá csak 1órás bütnit kapam! nagyon izgalmas volt menekülni 80%-os sebesség csökkentéssel
    de amúgy én nem tom hogy lehet bp-ben összeszedni 100 bad karmát. én megöltem kb 2 gyereket, aztán mikor egy 3.-kal is nyomtuk, akkor jöttek vagy 5en (mind1ik kb fd volt) és szépen 6 vs 1 be lenyomtak!
    amúgy a "minion of the damned" ad v.mi bónuszt?vagy csak úgy ott van?
  • Crusnik
    Nos ez is megteszi,de még majd átgondolom én is,viszont jó lenne valamikor ma találkozni,HUN_Mugiwara vagy Szentmestert keresd ha fent vagy. Téglagyárosokkal nem szövetkezem mert az egyik band master-ja nem szereti ha nagyon trágárul beszélnek és ott van pár ilyen.
    De talán ezt jobban tudod,ha jóll látom Zseblampa-t ismered. Ha válalkozol a masterségre akkor már csak 5 shao kell és megcsinálhatjuk.
  • Anthraxus
    " leütött az őr!ez azért volt mert büntiben vok?"

pontosan és gondolom ha szerencsés vagy megkaptad a 3 órás büntetést olyankor vagy az van hogy mész hefeibe az épület mögé vagy ha kinyírtak még bp-n akkor maradj halott és addig menj el moziba :D XD XD XD
  • Partvisnyél
    Bocsi, hogy későn válaszolok, de építkezés van nálunk, emiatt mostanában kevés időm van gép elé ülni.
    Szerintem én nem játszom annyit, amennyi egy klán vezetéséhez kell, (heti kb. 3-4 alkalom) de ettől megpróbálkozom vele, aztán ha másnak több ideje van, max. átveszi tőlem. ZZ-ben szívesen átnézem hetente kétszer a falvakat, meg a főbb grindelő helyeket, hogy bővüljön a Band. Beggar ügyben viszont tanácstalan vagyok, mostanában már a Téglagyárosokat sem látom...

Hiftu: Nem a Band nemzetközi jellegével van gondom, hanem azzal, hogy nincs benne semmi élet, akik fenn szoktak lenni, azok is általában boltolnak Hefeiben és közben arról vitatkoznak, hogy mit mennyiért érdemes. Ennél azért többet szeretnék, főleg úgy, hogy most már tapasztaltam, hogy black oldalon milyen király szövetség van.
  • ZzoleE
    mostmár végre belépett :P
    PB-ben nyomtam a pvp-t, és az egyik gyerek ment be a safezone-ba, én hülye meg utánna lőttem. ő meghalt én meg kaptam büntit :D
    aztán mount yanmo-ban leütött az őr!ez azért volt mert büntiben vok?