21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Rabbit20 #5109 hmm én Kuyamarko-ról tudok ^^ vagyis tegnap shouton az ő nevét írták -
Crusnik #5108 kor-sin lépte meg *feszít mert a szövetségese*
Na valamit széepn alba**tak elsőnek nincs dupla(persze megértem) aztán war-t csak azért is rendeznek,majd bejelentik hogy ma tripla xp lesz,erre 2 órára lezárják és egy órával később kezdődik az event. -
Fed #5107 White Clanos? Mi a neve? Gondolom hybrid volt...XD -
Rabbit20 #5106 Egyébként tegnap bardón egyik srác meglépte CS1-et lol, durva :S -
Rabbit20 #5105 EW nem a mobok színétül függ, hanem a fegyver balance-ától, és Axe-nak van az egyik legkissebb balance szal vele sokkal több ew-t kapsz, gloves-nek magas a balance szal szinte ew-t se kapsz grind közbe.
Minden kasztnak megvan a maga statja ami 2 stat pontot használ, hybridnél a wisdom az, (healer=cons, warrior=ess, nukert nemtom :P) de wisre sztem felesleges is egyelőre 12-nél többet rakni... -
#5104 ha a békára kattintasz akkor bejön a kép.. -
#5103 Hi!lenne egy pár kérdésem:
1. ilyen pontok mellet hogy lehet az ,hogy a kék és zöld moboktol is kapok ew-t?
2. a wisdom pontok az újraosztás óta csak kettessével mennek. ez bug, vagy egy hibrydnek nem igazán engedik a sok wis-t?
docs a lámázásért, ez a negyedik karim és még mindig vannak kérdések...
előre is köszi a választ -
Fed #5102 Ma tripla XP, és 3 órás! Woohoo! :)) -
Lawless #5101 Tamas Tamas Tamas / ToM / TamaS / Nirvánás Tamas akivel fél évig 1be toltuk és most Perfect Worldozik-et szóllítom 1 kéréssel! Law3nak kellene a BandMaster cím hogy új bandot hozzon létre magyaroknak Shao bandot....Nirvánán...ha valaki tobbet akar tudni a dologrok írjon ide Nekem vagy a játékba....Lawless az accom neve :) -
Fed #5100 Kinek van WT pass eladó? Purple v Green?!
Mennyit kér érte? -
Rabbit20 #5099 Fed
Free megpróbálja elérni Carniékat, ha nem sikerül, vagy azt mondják nem fognak már játszani, akkor Free átmegy Feher_Solymok-ba, meg King is gondolom, és akkor lehet szövi -
Fed #5098 Gee, akkor mi lesz az alliessel? -
#5097 Ezt a véleményt csak osztani tudom. Tekergesd felfele a képernyőd, ottlesz egy fülecske, amiben most éppen 9dragons van írva, azt lenyitod, és lentebb megtalálod a lineage2-t! Sok sikert! Reméljük a lelkesedés nem ennyi lesz ott. -
Partvisnyél #5096 Köszi, már van mind a kettő. -
Fed #5095 Örülünk spike, teljes szívből. Remélem azért nem itt fogod megosztani az L2-es élményeidet. -
#5094 http://mysticworld.hu/ ezen a szerveren toljuk haverokkal -
#5093 Nem fizetek érte... Olyan szerveren játszok ahol több xp-t kapok, ennyi...
-
#5092 na igen, mivel a kliens ingyenes, de fizetsz azért hogy játszol a serveren? :) Vagy private serveren tolod? Mert sztem ugy elég gány játszani :S -
#5091 Lineaget LineageII. comról szedted tehát a játék eredeti... ahogy a szerver az e... hmm jó kérdés med rate szervert kerestünk ahol kiscit gyorsabban lehet fejlődni... egyébként meg a grafikával ne törődj én kb mediumba játszottam 9Dragonsot, Illetve Low Low Medium volt asszem, Lineage pedig elég jó grafikán megy, 1024*768ba... nekem csak a sok fajta karakterrel volt bajom, hogy biztos csúnyák de mint láthatod a multkori képeket... egyátalán nem... -
Rabbit20 #5090 Nekem se ment rendesen progi, vagyis jó csak sok időt hagy 2 buff között, szal lassú. Szal én úgy szoktam használni, h csak a meditálást állítom be progin, buffot meg kiakasztom hagyományosan (lesúlyozom meg stb. ki mit használ). Így csak 1 buff megy egyszerre de legább normálisan. -
#5089 megse merem kérdezni hogy legalább eredetin játszol? -.- -
Wery9 #5088 2 billentyűs módszert próbáld ki.
nekem az bejött, progi nekem is buff,medi,buff,medi -
Lawless #5087 nekem is jol jonne ilyen progi...valaki megszánna :D:D:D a másik karimnak kellene aki healer és 1rahedli buffja van :( -
Wery9 #5086 Partvisnyél
Érdekel shao adv medi és steps? Vagy már van neked? -
#5085 Nekem semmi bajom a traininges programmal, mert nem használom. Egyszerűbb számomra a 2 billentyűs. Másnak volt vele baja. Nem tudom, hogy jól állította-e be, vagy csak szimplán béna volt.
-
Crusnik #5084 Mostmár rájöttem hogy hogy lehet normálisan működtettni de még ígyis borzaztóan lassú. 3-10 sec két cast között. Még kipróbálom a két billentyűzetes módszert,ha télleg össze jön legalább 30% még nem vagyok othon az már jó. -
#5083 Nem tudom mi a bajotok a trainiges progival,nekem tökéletesen működig.
meg nekem úgy van hogy csak akkor meditál ha már csak kb 20% ve van, meg én manualokat is használok... -
#5082 az idézőjel egy nagy 2-es akart lenni csak nem engedtem fel a shiftet -
#5081 Ok menjél kb nekem is lineage"-őznék ha lenne olyan gépem de akkor meg nem ismerem meg tamásékat:D
Meg a mostani géppel a L2 kb 2 perc alatt mozdulna 1mm-t!
Üdv -
Lawless #5080 Szeva Tamas ha még olvasod a forumot néha csak annyi akarnák hogy kellene a LawIIInak a régi bandunk Band master címe...szednék ossze tobb embert!koszi -
#5079 Abbahagytam a 9Dragonsot, ha kell valakinek egy RC1-es Luohan, vagy egy RC 9-es HD Fire demon, az szoljon és adom is oda az akkot... Asszem a Fire demonomnak semmilye nincs, de ha akarjátok a Luohanomnak hagyok egy- két dolgot elindulni... Nekem a LineageII csavarta el a fejem, már minden haverom Lineageezett és nem volt kivel dumálnom... ja és egyik akkon sincs még elkérve a Premium Pack, ugyhogy csak gyorsan ;)
és én csak annyit mondok :
Lineage IILinegae II -
Fed #5078 jaja, az a beggarom, néha azzal tolom, és tradere is használom, amikor szabad a laptopom, és sok a cucc az inventoryban^^ -
#5077 Jaja, persze ez kimaradt, amit Aragorn beírt.
Az ikonok alatti nyilakat nyomkodd. Nehéz eltalálni, ezért kicsit játszani kell vele. Csak el ne felejtsd visszavinni, ha végeztél a traininggel. -
#5076 A módszer úgy működik, hogy peace/fight mód között váltogat, miközben buffolsz. Ez egy kicsit lassabb ill. hasonló gyorsaságú mintha nem váltogatnál. (Van, hogy épp visszamész peace módba, mikor elsüti a buffot, de nem kezdi az időt számolni, amig nem lehet megint elnyomni. Ilyenkor a köv. fight módba lépéskor rögtön elnyomhatod újra a keyjammel. Igy akár még gyorsabb is lehet, mintha csak 1 billentyűzettel nyomnád.)
Amikor elfogy a VE-d, akkor ugye csak peace/fight módok között vált, de a kevés VE miatt nem tud "kasztolni." A kis peace módban töltött idők összaadódnak és ha összegyült a megfelelő idő, akkor megkapod a VE recovery itemek által adott VE-t. (Ez nálam 90. Innentől 90 és 0 között lesz a VE-d mindig, de persze újratöltődik.)
Cheng 5 alá vinni ezért jobb, mert a buffok legtöbbje v. talán az összes kevesebb VE-t fogyaszt ilyenkor. Viszont a %-ok mindig a legnagyobb chengedhez adódik hozzá. Olyan mintha önként vállalnád, hogy gagyi buffokat nyomsz el, de ettől persze még fejlődik a tudásod, mert az elnyomott buff-ok darabszámától függ, nem pedig az "erejétől". (cheng-jétől.)
Remélem így érthetőbb lett. -
#5075 skill alatt van 1 kis nyilacska, ha arra rákattintasz akkor visszaviszi arra a szintre amelyikre akarod. -
Crusnik #5074 A két billnetyűzetest módszert ismerem. A keyjamming módszerrel az a baj hogy 30-40 perc alat kifogy a mannám. Ezt a peace módba váltás nem tudom mennyire hatákony,peace mode,heal,peace mode,heal. De ha te azt mondod működik akkor még meglátom.
Viszont ezt a skill cheng 5-re vitelét soha nem értettem. Ha már egyszer hatos hogy a fenébe tudnám 5 alá vinni? -
#5073 Fed! Neked van egy Beggarod is ugye? Mert néha látok egy
[Hun]Fed nevü pléjert. Egyébként grat a GB-hez, ha eddig még nem mondtam volna ^^ -
#5072 Na te meg ki vagy? Legalább vállald fel! agyatlan. :D -
#5071 Crusnik... Azt hittem keyjammingel csinálod.
Szóval nekem tegnap este a healingemet 56%-ról 85%-ra sikerült feltornászni keyjammel.
Láttam, hogy másoknál ez a program hogy működött (nem akarok nevet irni)
Szóval csinált 1 buffot, aztán egy másikat. (Talán volt még egy harmadik is.) Rögtön utána meditálás. Hát ez a lehető legrosszabb hatékonyság.
Keyjammel: (legális, ellentétben a programmal...)
Kell 2 billentyűzet. (Ez lehet a szűk keresztmetszet.)
A ruhába bedobsz 6db ve recovery stachet (valami ilyesmi.. Hefeiben kapható kb 150 gold 1db.)
1. billentyűzet: jammeled a TAB gombot. (Ezzel fogsz peace modot váltogatni folyamatosan. Kell, hogy a ve recovery működjön.)
2. billentyűzet: a trainelni kivánt buffhoz tartozó billentyűt jammeled.
Ha lehet, akkor a buffot állitsd cheng 5. vagy alá, mert akkor kevesebb VE-t fogyaszt, de százalékban ugyanazt adja.
Remélem segítettem.
(Ja és tudom, hogy nem kezdő vagy, de nem tudhattam, hogy mennyire ismered ezt a féle trainingezést.)
-
Crusnik #5070 Ki van szedve,és este is duevan 6-7 órát alszok nem több mint amennyit reggel oda vagyok. De ez a 10% egy vicc,ennyit magam összeszedek abban a kis szabadidőmben amim van durván 1 óra lenne csak.