9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
emebr?

A ti kung-futok nem erős!

Köszi szépen. hát a kulcs az beletört, erõvel szétszedtem, kaptam v.mi medicine-t <#smile> ez gondolom nem jó semmire, olyan cucc mint a mobok is dobnak. vagy nem?

Van valaki heavenly demonos még itt?

effe lv6 24254

bronze chestet, silver chestet kitudod nyitni erõvel is,
jobb klikk rajta és belerakod a kulcsokat ha azzal akarod érdemes egyforma kulcsokkal probálkozni.
Tsunade-Strategy Beggar RC6

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Hogy tudom kinyitni a bronze conquerors chestemet? megvan hozzá a kulcs is.

másik kérdésem mire jók a brass key, yellow key, bronze key...?

effe lv6 24254

miilann
mi kell ahhoz h beléphessen az emebr wutangbe?

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

DonnieBrasco
Na, ma egy 4 órás adagot nyomtam (asszony külföldön van 😊, és 14-rõl 20ra felmentem, beléptem a Wu-tangba. Nem volt 1szerû! Na de innen végre elkezd érdekesebb lenni kicsit 😊
Tényleg, crafting nincs?

DB

Beggar is elég jó 😊)
Doboz nyitogatás meg random teljesen hiába nyitod ki 3 kulcsal 😊)
Ha alacsony szinten probálod kinyitni a silver chestet akkor kiirja hogy failed utána nemszabad erõltetni mert xar cucot ad

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

csorog a nyálam xDDDd

Atti12
azért találtam egy elég jó sabert igy gc 8 on 😄

Atti12
nah nem tüntem ám el 😄. Sokat kelett ma tanulnom, aztán tanulás után próbáltam játszanide tul sokan voltak és és még mindig gondok vannak a gépemmel, és ha sokanvannak akkor nem tudom valamiért megsebezni a szörnyeket :S. Szóval majd holnap 😊

Ez a dobozos ,nyitogatós dolog is mehetne a FAQ-ba😊

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

andrew1988
wutang gyülekezõ? 😄
andrewDj néven járom a vidéket...

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Van egy speares ütésem ami lvl 5-ös és jelenleg 1600-3500-ig sebez kb😊

DonnieBrasco
Nemtom nekem a Wu-Tang egyelõre jónak tûnik, ha ennyire meg kell szenvedni hogy bejussak hozzájuk, csak tudnak valamit 😊)
Nem gáz, hogy nem a kardra mentem rá? Ököllel is lehet pusztítani azt látom (300-as sebzés 15-ös szinten...), csak kérdem? 😊

DB

xD

Shiwo
azt azért be kell ismernem, hogy legalább 1 dolog jobb a thiefeknél, mint a HD-nál... a területük zenéje..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Már azt hittem lesz még egy thief tanítvány😊😊

DonnieBrasco
Még semmilyet... egyelõre Wu-tang ökölre edzek 😊

DB

Milyen stílust választottál?

DonnieBrasco
Köszi! A gyûjtõs questnél nem is a leadás a gond (az ment elsõre), hanem hogy azik mikor/mitõl jelennek meg a listában?

DB

circa
Klánhoz majd olyan lvl20 körül tudsz csatlakozni, gyûjtögetõs questeket álltalában heffeiben tudod leadni

DonnieBrasco
Sziasztok,

2 napja kezdtem el bétázni, és teljesen király a játék... a grafika nem szép, de legalább stílusos, eléggé egyhangú hent a dolog, de mégis... van valami vonzereje, komolyan 😊
15-ös szintû vagyok (GC3), mikor lehet végre klánhoz csatlakozni? Hogy mûködnek a gyûjtögetõs kvesztek? (1et megcsináltam már...)
Na 1elõre ennyit... amúgy láttam pár magyart bent (nick alapján hehe), én Ficere néven kungfuzok (hands+feet) 😊

DB

circa
Na ezt nem tudom <#nemtudom>, de kiad akármilyen fegyót, ha már blue akkor biztos el tudod passzolni egy szép kis summáért😊
És ha kapsz egy sabert add el nekem mert én blood d. vok <#vigyor>
Le kell tesztelni, hogy figyelembe veszi e a kar kasztját, de arra tippelnék hogy nem, mert láttam már wutangost pl hd-s garmentet árulni, biztos nem a guildjában szerezte <#vigyor>
Amúgy meg ha 10 izét kigyûjtesz akkor mást úgy se nagyon tudsz vele csinálni, eladot darabját 1000 goldért, nem hiszem, beváltod azzal nem veszthetz semmit, még a silverchestet is tudod árulni, és az is megé egy jó kis összeget <#papakacsint>

Azért egy jó saber igen jó pénzért el tudsz adni amibõl olyan speart veszel magadnak hogy megszólal😊

miilann
és ha reddel nyitja valaki,monnyuk egy hoodos és kap egy sabert azzal kitörölheti? vagy olíat ad amire szüksége lehet? szal figyelembe vezsi a karakter kasztját?

oksa köszi

circa
hát nekem meg volt minden kulcsból egy meg egy ládám, és az összes fejta kulcsot felhasználtam a láda nyitásához, és kaptam 30 db. sz@rt amine semmi értéke nincs :S
Szal ha ládát akarsz nyitni mindíg csak azonos színû kulcsal próbálkozz

thx😊 én meg eladtam kb 50 ilyen levelet tegnap mert azthittem már nem kell... :/

circa
Tudod volt az a küldi ahol egy pirus mikulásruhát kapsz ha kigyüjtesz 10 spirit leafet(azt hiszem ez a neve) heffeiben adt az egyik árús a küldetést, ugyan annak a csákónak kell leadni ha meg van a 10, és lehet választani hogy mit akarsz cserébe:
-silver chest: ezt kell kinyitni a megfelelõ kulcsokkal, és ha mákod van
kapsz egy a kulcsnak megfelelõ fasza cuccot.
-kulcsok:1, green conquerrors silver key: egy garmentet(ruhát) ad a láda
ha ezzel nyitod, ami lehet blue is.
2, red conquerrors key: egy fegyvert kapsz ha ezzel nyitod
ládát.
3, yellow conquerrors key: kigyõjthetõ cuccokat
kapsz(collectible item).
A láda nyitásához max. 3 kulcsot használhatsz fel, ami elvileg növeli a minnél jobb cucc esélyét.
Hát nagyábbol ennyi<#papakacsint>

ijjjjj ez bonyolult😊😊 van errõl valami leírás valahol, ill. kinek kell leadni a zöld levélkéket?😊

circa
Most nem tudom ételmesen megfogalmazni mert volt ma 2 vizsgám meg holnap még lesz egy szal 4 napja éjjel nappal tenulok és már ki vagyok égve<#wilting>

circa
Nem,kigyütesz 10 izét (nem jut eszembe a neve, ilyen valami levél vagy mi, ha felveszed kiirja hogy marry christmas<#idiota>), azt letudod adni és beváltani silver caséra meg kulcsokra, szal van 10 silvercaséd meg mondjuk 3 zöld kulcsod hozzá (silver conquerrors key, asszem az kell ha garmentet akarsz kapni) akkor a ládát kinyitod a 3 kulcsal és ha mákod van kapsz belõle egy fasza blue garmentet. (a ruhán lesz valami attributumnövelõ tulajdonság)

hmmm de ruhát ha jól tudom nem dobnak mobok, szal akik árulják is megveszik valahol nem?

circa
Heffeiben a piacon playerektõl, ha árul valaki

Ill. még egy kérdés, a klán fõhadiszállás NPC-jén kívül lehet máshol az ottani legjobb ruhán kívül jobbat venni valahol?

ARK te már high lvl vagy😊 Nem tod mire jó a heavenly ginseng? Valami elixirt ir rá de nem tom meginni😊

inter15
Ja és magyar Wu-tang klán HUNterS névvel. Akinek van kedve jelentkezhet.

inter15
Yuhéé RL9 lettem . Egyedül azt utálom hogy mindig 5-6 mob van az ember nyakában.

j0nNyKa
latod, ezer alltam be a brotherhoodba a hdmmel, azok nem fosakodnak velem... :] egyebkent mar lvl 19, mikor klanozunk ?! 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

már az is felbaszott, amikor három perc alatt szét kellett törni 3 kõtáblát :p

gc9 körül. akkor jön majd mégegy uccsó teszt, ami nem lesz túl egyszerû <#finom>

effe lv6 24254

Akkor öszegezzük a mai termést😊 1 blood essence,3 blue fegyó , 2 tome of lightfoot, 1 heavenly ginseng 😄😄😄😄

Mennyitõl lehet csatlakozni HD-ba?
GC7 vagyok, megcsináltam minden kvesztet, de még mindig nem :p

j0nNyKa
no igen, de ebben egyelore nincs exp ticket, meg ilyesmik
remeljuk, van annyi eszuk, hogy bevetik ezt a modszert ebben a jatekban is

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sõt még jobban is, mintha havidíjas lenne.
vannak akik havonta sok*10 dollárt költenek a szar cuccokra meg Exp ticketre, mert ez az életük :p

Silkroad is vígan megél az item mallbol.

Nálam már 12 dollár volt a kérdõívben😊 Sosem lesz ez fizetõs😊

sweech
😄

miilann
ha fizetõs lesz vkinek fájni fog :{

Minden játékos kapott egy kiértékelõ lapot a 9Dragonsról.
Van egy kérdés, hogy játszanál-e vele, ha 9 dollárt kéne fizetned havonta.
arra TERMÉSZETESEN MINDENKI NEMMEL SZAVAZZON. =)
Nem akarjuk hogy havidíjas fos legyen :p