9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
De <#puszi>#puszi>.
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
<#eljen>#eljen>
I S A e o e m o w s m !
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Igazából amit mostanában látok hogy minden magyar kb aki rl1 felett van liga mester akar lenni ammi aanyira felesleges... :/ de hát õk tudják, én ha kell megoldom a dolgokat ami kell nekem és ennyi. Csak ez így nem valami jó hogy fehér oldalon van 3 magyar olyan liga ami tényleg jó is, black oldalon meg van FS amiben nincs sok aktív tag. De ez van, nincs elég ember, vagy csak nem hajlandóak összefogni az emberek...
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
2-Minden kicsit beveszünk,csak ápp legyen fönt egy leader
3-Aki nem állja meg a helyét,röpûl
4-Dodó,gyakrabban is föltolhatod magad és akkor láthatnád hogy nap mint nap változnak a stratégiák
5-Ha nem veszünk be új tagokat,buktunk
6-A nagyok megunták,azért nincs epis szorakozás
7-H5 ös szégyenemre,idegen ligatagokat kell megkérnem hogy segítsenek Yakumo+Hiamy gyilkolásban
8-Szerintem,minden sértést mellõzve,aki nem képes föltolni a pofáját,legalább hetente egyszer,KUSSSSS
Na szóval épp ott vagyumk mint a béka segge.
Tehát ha a magyar csapat nem segít,mit teszünk ? Elkezdünk vietnámiul,románul írni-beszélni......legnagyobb szégyenünkre.
Teljesen egyetértek hogy csak a szabadidõ engedte korlátok keretében lehetünk fönt de azért ha nem vagyunk hetekig,fogjuk be a bagólesõnket.
Tehát,a feketék részérõl,szeretnék egy onngame,feetback et,miszerint igérhetnénk Epi-Killer idõpontot a rászorulóknak(COF-VOH-GC)COF-VOH negy segítség nélkül is de a GC........
aláírás :
Döntsetek,mindenki a saját ereje szerint,vagy számíthat a csapatra ?
már felesleges is lett volna rohannom.
bocsi
a közeljövõ a részerõl homály.
Live: DoZeR 982
Remélem lesz alkalmunk pótolni vmikor a közeljövöben!
További minden jót mindenkinek!!!
Apokalipszis - BOT warrior
Nem tudom mennyire nézegetitek a G1 forumot, aki nem igazán annak is érdemes megnéznie a következõ oldalakat:
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=188034
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=188049
Majd egyszer talán nálunk is lesznek ilyenek. 😊 Nagyon messze vagyok még ezektõl a szintektõl, de örülnék ha hamarosan megjelenne egy patch ezekkel a dungikkal, ruhákkal, fegyókkal, epikkel, droppokkal stbstb.
Megköszönöm a hasznos tapasztalatok esetleges megosztását.
Van 200 magyar játékos.
Annak a fele gyerek, a máik felének a fele feltörekvõ semmittevõ. (tinédzser) A maradék 25 ember meg nem költ annyit, hogy megérje veszõdni vele. Ízi matek. 😉
Ami meg a GubberX hez irányzott kérdésemet illeti,az ok az lett volna hogy ha külömbösõ országok játékját lehet reklámozni,miért nem lehetne Pl.egy G1 es credit vásárlási lehetõséget reklámozni ? Fõleg hogy 9Dragonsról beszélünk.Tudom,tudom,rögtön hozzámvágjátok hogy management meg reklám szerzõdés.Ok rendbe,de ha 9dragonsról beszélünk,nem lehetne egy Magyar közösség érdekében lépni ? Illetve mint Topik tulajdonos,a közösséget érdeklõ,G1 et haszonba részesító szintrõl tárgyalni az alanyokkal ? És itt gondoltam a német változatra is,ahol szintén van egy pár fizetõképes játékos,Magyar játékos.
Na mindegy,szerintem ezen kérdések már a retórika határvonalát súrólják.
Feltételezem, hogy éppen postoltál, de az oldal nem töltött be, úgyhogy elkezdted frissítgetni a fórum oldalát. Ha túl gyorsan frissítgeted ilyenkor, akkor bekapcsol a flood protection.
A topsite hirdetések nem hiszem, hogy Gubber mûvei. A fórum maga (sg.hu) nem Gubber tulajdona (tudtommal), szóval neki nem sok beleszólása lehet az ilyen dolgokba. Gubber csak nyitott egy témát ezen a fórumon. Persze lehet, hogy tévedek. 😛
Peti, unokaöcsémnek volt ilyen problémája, õ úgy kb 4-5 napig ölte õket és megkapta. Sokszor reloggolt hozzá, habár nem tudom, hogy ez mennyiben segített. G1 fórumon van szó egy hasonló esetrõl egy másik (szintén HD RtD) questtel, ott sem tudtak mást írni rá, csak hogy ölj meg pár milliót, majd csak bedobja. Szóval sok sikert! 😄
Udead, ha ez tényleg te vagy, akkor ideje kijózanodnod. 😄
Ha nem, akkor ne nagyon próbálkozz, van aki jól ismeri az igazi Udead-et itt, és még sosem látta így, ilyen értelmetlenül és bénán írni.
Tusy, ahoj! 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Peti, azt szeretném kérdezni, hogy ha ráérsz valamikor, tudnál leadet adni a Csaprago-H nevû karakteremneK?
A második kérdést mindenkitõl szeretném kérdezni. 😊 Rámírtak, hogy nem tudják meg csinálni a demonos rtd questet, amiben tarantullákat kell ölni. Azt mondta felvette rendesen a questet, öli a tarantullákat, de nem dobnak semmit, amit kellene. Szerintetek mi lehet a baj?
The flood protection on this site has been activated and you are warned that if you carry on requesting pages you could be banned
Na ezt magyarázzátok meg nekem.Ez mi a franc ? A G1 General Disscussions oldala f5 özése közben jelent meg.
Ha jól értem a kérdést szeretnéd visszaigényelni az acclaim-os karaktereket?Én úgy tudom a karakter visszaigénylést már jóideje lezárták,ezért a válasz sajnos nem.
További szép napot!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Nekem most nem igazán hiányzik plusz kari mert az enyémeimmel is szenvedek 😊) Jut Eszembe SrS pazzt vennék minden mennyiségben. 😊 és egy FC-cs 3-4slotos speart. 😊
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Fõleg FS-nek adnám oda, ilyen VoHos karinak vagy valami ilyesminek, idegenek ne írjanak, lófaszt kapnak nem karit.
I S A e o e m o w s m !
Ss sajnos ahogy alább is írtam nem készült a chatbug miatt, de szerencsére azóta leszállt rólam. Lehetséges másik áldozatot szemel ki magának.
akinek lenne írjon ingame.. köszi
Sorry a dupla postért!
Reggel fellépek a hybemre, nem telik el 2 perc, és már jön az elsõ whisp, amiben kifejti, hogy ez a õ karakterje és én ezt eltulajdonítottam tõle.
Indoklásra azt adta, hogy õ "szenvedte fel 2nd roleig a karaktert és megszerezte neki a gc killer epithetet egybõl 2nd role után. (Na itt egy kis hiba a dologba, hogy Wh1te-nak FC4-n lett meg a killer, amit tanúsíthat Petya és Kami is, amivel õk segítettek).
És egészen ez ment délután 2-3-ig aztán én felraktam black listre õ pedig lelépett. Aki írt annak a karakter neve: asdgjfd (több mint valószínû, hogy kamu reg). Az illetõ nyelvezetét és nyelvhasználatát figyelembe véve, magyar-angol nyelven írt (vegyesen) és erõteljesen használta a vulgáris kifejezéseket. Nem tudom ki lehet ez a játékos-személy. De megkérném rá, hogy hagyjon békén, mert a Fekete Sólymok ligába többen is tudják bizonyítani, hogy ez a saját karakterem a saját accountomon.
Sajnos screenshot nem készült amivel hefeibe logoltam be és ugye szeretjük a spammereket, és az illetõ "szerencséjére" ugrált a chatem..
Röviden ennyi lenne.
Fent van nekem FB-n.
Tudom, hogy vizsgázik a kis japófan. 😄
Mellesleg én sem vagyok sokat, mert nemigen engedi az idõm. 😄