21072
  • bomb1111
    Igen Kami,miután MEHET gombot nyomtam itt,olvastam rá a forumjukra is és akkor láttam hogy szeró még nincs.Na mind1,szép az idő úgyhogy ebből egy kis kiruccanás lessz.

Szevasztok,Kellemes hétvéget
  • kalidor
    *UPDATE*
    Unfortunately, there are some issues that we are still working out that is causing the server to not be live yet. We will work this out and keep you all posted on the situation.

• Blood Raven
    nálam is ez a gond
  • Peter55
    Nálam is ugyanez!
  • Sites Mex
    Én most szedem le meg látjuk mi lesz ebből =P

Amúgy ez a 9D-n ilyen sok pénzt lehet kaszálni vagy mi?Hogy ide-oda adogassák?(költői kérdés)
  • bomb1111
    Ez tiszta bolond...Letöltöttem,szépen le is jött kb 10 perc alatt,telepítem,minden OK erre meg a launcher azt írja ki hogy

Runtime errorr blablabla Abnormal program Termination.....
  • bomb1111
    Látod,pontosan ezért haragszom én is.Ismétlem,nem akarok ünneprontó lenni de mintha GC is,pont ugyanazon a stratégián lovagolna mint az elözőek.Hitegetés,szavaszegés meg minél szinesebb halogatás.Jó,tisztába vagyok aval hogy hiába német a GC,mert ha egyszer nyit egy amcsi fiókot,amcsi alkalmazottakkal akkor azok már nem németek,de azért mégis.......én mint német tulaj első sorban arra tanítanám meg az amcsi alkalmazottaimat hogy a pontosság az valami szent,sérthetetlen valami a németeknél.És a pontosság nem csak az időpontok betartására vonatkozik,hanem az elvégzett munka minőségére is.
  • Peter55
    Aha, jó. Basszák meg akkor, ne írják ki a rohadt időpontot, ha nem tudják tartani. Ez olyan elvárhatatlan, hogy csak akkor írják ki, ha tuti és ne folyamatosan az legyen, hogy "Jaaa, bocsi srácok az utolsó pillanatban...". Azt meg amúgy tuti biztos, hogy most hirtelenjében találták a hibát... Lesz itt még több hónapos halloweeni event, meg áprilisban karácsony úgy érzem.
  • bomb1111
    GM_Venus
    Posted: Fri Sep 16, 2011 11:43 am

Hello Dragons
    We're done finalizing the 9D client, BUT unfortunately it's not ready today, 9/16/11 (16/9/11) for download. There was a little problem found at the last second, but we're tweaking the client as I speak. ATM, we do not have the expected release date, but please check forum often for updated news (every 2hr).

I appreciated your patience and thank you so much for being a big part of 9D USA, GamesCampus! <3

P.S.
    Because of the delayed, and to make up for the down time... I will be hosting an event on 9D Forum! You are all welcome to participate (: See you all there

Ilyenkor eszembe jút Murphy.....Ami rosszúl kezdődik az még rosszabbul végződik.....Tudom még korai erre gondolni de acclaim meg G1 után talán jogos az aggodalmam......
  • Sites Mex
    Személy szerint köszönöm az infókat.
    Akkor vissza megyek a külvilágba hátha lesz valami érdekes
  • bomb1111
    Petya kiírta GC munkaprogramját,tehát csak most52 perce kezdődött meg náluk a pénteki munka.Én még annyit hozzáfűzök hogy mondásuk szerint,csak miután megkapják az adatbázist,fogják elindítani azt a transferes micsodát.

Béke
  • BarackHUN
    Csak keményen Petya, mint mindig!
  • Peter55
    Amint látom az órát sem ismered.
  • Udead
    NA valakinek van valami infoja a transferről?Én még mindig nem látoma transfert a bal felső sarokban:D
  • RetekRudi
    jah,szerencse hogy nem ugymegy mint a német verzióban :)
    itt hál istennek dollár lesz megint lol...
    euroval jártunk volna jól XD
  • ToshiBá
    Pöppet overpricednek tűnik az IM...
    1USD=100CC Viszont ha azt nézem, hogy pölö 12es kiszerelésben is adnak scalet, és hogy az xp kártyák már nem 30 percesek, hanem 1 órásak, akkor... Think again. ;)
  • Peter55
    "Working hours are 10 AM - 7 PM PST" Ezt tartsátok fejben...
  • Udead
    én megpróbáltam mindent szóljatok ha már nektek megvan a transfer button:Dén nem találom:D
  • Udead
    Kár hogy nincs még olyan hogy transfer ...
  • szabi34
    Szerintem sem lehet még semmit csinálni...
  • P0Th3aD
    Lehet csak nekem kerülte el a figyelmemet, de ezt még nem lehet ujrakérni, nem?
    Mert én próbáltam volna követni az utasításokat, de már az első pontban elakadtam!
    Vki megcsinálta és megosztaná esetleg velem?!
  • bomb1111
    Szia Holló ! Örvendek hogy téged is viszontlátlak.Szép lassan csak visszajön a régi gárda(remélem)

Ha megengedtek egy kis off topikot ))noha nem is annyira off

Minap mondott Norbi egy jót :
    Olyan ez a 9D mint a békepipa,körbeadják és mindenki megszívja.....

Szevasztok és kitartás (és ne értsetek félre)
  • ToshiBá
    Új transfer instrukciók.

Aki már megcsinálta, annak is újra kell majd.
  • ToshiBá
    Legyen új liganév. :)

Raven...
    Maradj a seggeden. :D Semmi nem lesz olyan kis szinten újítás, amikre Te átlag eljutsz. :)))
    (JK OFC)
  • ToshiBá
    Starting Event

FL, Banda, Liga, M&D adatok nem lesznek transferelve. Lehet mindent újrarakni.
  • szabi34
    Igen lesz. Azt holnap el is indítják elvileg. Szerintem 5 napig én is el leszek ott... :)
  • Blood Raven
    hy all:)
    látom megint megujul 9d majd megyek énis kicsit szenvedni:)
    tudja valaki lesz e teljesen uj szero ahol ujra kel kezdeni?
  • szabi34
    utolsó pillanat. (:
  • bomb1111
    mondásuk-igéretük szerint,az összevont szerón marad a G1 es alap xp,ami az acclaimos duplája.Amit meg szintén mondanak,minimum 3 év a 9ds szerződésük.Tehát amit most befektetsz,3 évig megmarad.De azért várjuk meg szept. 20.át
  • bomb1111
    Okszi))))Holnapig pihenő.Meg az a 5 nap alatt lehet benézek a GC német verziójára vagy ha mire holnap fölébredek a kávémra,és lessz egy nullázott friss GC szeró,ott fogok kezdeni.Persze csak néhány napig, mig újraindúl az összevont szeró.Ha ezek komolyak,hamarosan egy ütőképes ligát hozunk létre ahol már leszünk annyira nagyok hogy a kissebbeknek is tudjunk jó epiket szolgáltatni.
  • Szid
    es vége, csinaltunk par képet a ligaval találkozunk 5 nap múlva
    Bomb majd kuldok privatot Csavirol
  • bomb1111
    Hát igen.....end of GamersFirst age.Lássuk mit hoz majd a Games Campus.
  • szabi34
    Na bezárt a bazár :)
    Elköszöntem roarban a liga nevében is azért. :P
  • ToshiBá
    *percbe*

Welcome back Mex. :)
  • ToshiBá
    Beléptünk az utolsó 50 perceb. :)
    XP marad. IM árakon még töprengenek. Az tuti, hogy a KG-t és pár dolgot kiraknak belőle.
  • Peter55
    Az XP marad úgy, ahogy most G1-nél van. IM árakról nem tudok nyilatkozni:D
  • P0Th3aD
    Ámen!!! : ))

Arra vagyok csak kíváncsi mien politikát folytatnak az amcsik?!
    Mennyi xp az alaphoz képest (acclaim) és mennyire lesznek elszállva pölö IM cuccok!
    Én ha visszatérek, nyugdot szívvel állítom hogy költök a játékra mint anno is tettem, sajnos muszáj a vérem nem enged nem igy tennem :D

És üdv neked Mex, jó látni SG-n :D
  • bomb1111
    Örvendek hogy újra látlak Mex ) Sebaj,Games Campusnál csak összeáll újra a csapat.
  • Sites Mex
    Üdv!
    Hát én is rátudok érezni mikor kell vissza jönni. =)
    Már 1-2napja tolom a kis sf-t, sebaj majd az új szeron.
  • bomb1111
    Ma,szept.15 6PM GMT tehát este 8 óra,Pesti idő szerint kapcsolja ki G1 a 9D szerót.A GC re átmentett karis szeró 20 án indúl.Pénteken,tehát holnap GC elinditja azt a szervert amelyen nulláról lehet majd kezdeni.