21072
  • Blood Raven
    jol elbaszták a steam es verziot nem lehet belogolni rola igy nem volt sok értelme felrakni oda szerencsére fél orás probálkozás után rájöttem hogy lehet elinditani simán
    én majd hétvégén leszek jobban akkor biztos el tudtok érni
    amugy ez az uj ruhakiváltos rendszer rohadt jo lett viszonylag egyszerüen nagyon op ruhaszettet lehet szerezni a drop is tök jo lett dungikba a végén a ládábol 2-3 fs gt esik egyszerre eddig kb semmi nem volt benne
    hétvégén jo lenne pár superior cof vohot is letolni csak ahoz egyedül nem leszek elég:) szoval hajrá fehérek
    jah és Szabi te mijen fehér karit kezdesz?:D
  • Dialosa
    A BD-t nem próbáltam, már lehet nem is fogom, majd meglátjuk...
    Csináltam egy shao-t, wari lesz, holnap rád írok, ha leszek, vagy rátok
  • szabi34
    Én fehér oldalra nem megyek, de feketéknél Balaton néven megtaláltok :)
  • Blood Raven
    kezdtem 1 wutangot yinen Hollo néven aszem healer leszek aki jön majd irjon rám:)
  • Blood Raven
    black desertet probáltad már? az is grindelös mint 9d és már szinte ingyen adják
  • Dialosa
    Sok értelmét nem láttam újra felhúzni egy karit a semmiért, mert a szerver annyira el van szállva az item mall os cuccokkal, hogy egy vagyon lenne összehozni olyat amivel lehetne kezdeni valamit....
    Szóval marad a kereskedés hefeiben, mert azzal el vagyok, amig nem lesz más!
    Az új szerverhez sem kell sok reményt fűzni, de kiváncsi vagyok mi lesz belőle, aztán úgyis indul a Rev online, ránézek sztem arra, majd kiderül
  • Frenkssys
    Régi szerveren miért nem toljatok ?
  • Blood Raven
    én felnézek az tuti:)
  • Dialosa
    Sziasztok!

Kedden indul új szerver + steam en is elérhető lesz a játék, ha valakit érdekel!
    Szóljatok, ha van valami szerveződés
  • Frenkssys
    Sziasztok !

Akartam kérdezni hogy vannak e még aktív emberek az új 9d-be ? Sajnos későn vettem észre hogy újból ell indult... =(

Űdv Marci
    IGN:Frenkssys
  • P0Th3aD
    Szia!

Nos nincs jó hírem, mivel mi Dózerrel abbahagytuk. Különben ha szeretnél a ligához csatlakozni, írj rá Peach - re ő a ligamester. (BoT) Egyéb iránt én most ezzel játszok. Igen megkapó, legalább is számomra. F2P open beta game, viszont mivel orosz, ezért kell egy VPN hozzá. Ha netán felcsigáztam valakit, nyugodtan írjon privátban, szívesen segítek.
    Szép napot
    Pacsi
  • Pioneer93
    Sziasztok!

Pár hónap munka miatti kihagyás után újra nekiálltam aktívan játszani. Ha esetleg a lentebb említett Guardian Leagueban lenne hely, egy FC+ BoT warriornak, akkor szívesen csatlakoznék. De akár FL-be is nyugodtan hozzáadhattok :)
    IGN: Pioneer
  • Blood Raven
    én már elkezdtem gyurni a revelation-re és sajna ez a szar event nem segit abban hogy viszacsábuljak
  • P0Th3aD
    Szevasztok ex illetve jelenlegi 9D-sek. Dózerrel a Guardian ligában vagyunk, ahol nagyon jó kis csapat kovácsolódott össze. Amennyiben van hozzá kedvetek csatlakozzatok bátran. Peach a ligamester, pár jelentéktelen kérdés után tuti beveszi a jelentkezőt. Puzsi/Pacsi
  • ToshiBá
    Okt 18-Nov 1 lesz Halloween event. Ez már kb hivatalos. Ahri postolta.
  • ToshiBá
    2x xp 3x kf és drop event ma estétől.
  • ToshiBá
    Mejott az uj resource UI. Igazam lett az antlerekkel kapcsolatban. Csak azt engedi, amelyiket csak a szarvasok dobjak.
  • ToshiBá
    Hétfőn várlak GCM-re. :D
    Azért este 6-ra csak meglett. :D
  • ToshiBá
    Már ki vannak váltva. 20 lila kör 10 piros. :D
  • Blood Raven
    http://forums.playredfox.com/index.php?threads%2Fnew-and-improved-resource-ui-coming-soon.26500%2F
    várjunk azal a mansionnal ha ezt belerakjak nem kell elmenni az npchez kivaltani a past hanem hejben kilehet:)
  • ToshiBá
    Nemsokára mehetünk mansionsba zúzni a bosst. Még 5 lup HMig. :)
  • ToshiBá
    :D
  • Blood Raven
    ugye mondtam amig aktiv vagyok minden hétvégén 2x van?:D
    sajna éjszakás vagyok de majd bepotolom holnap:)
  • ToshiBá
    GW szintje HG4-5. Nem dob semmit.
  • ToshiBá
    Event on magyar idő szerint este hattól. 2x mindenre. Enjoy
  • ToshiBá
    Fogalmam sincs. De sokaig verik mostanában. :D
  • Blood Raven
    akkor vajon a nagy mekkora lehet
  • ToshiBá
    Raven.
    GW meg Hermiten is piros. LoL.
  • Vincentcloud
    Próbáltam azt is de nem sikerült, viszont másik emailről gond nélkül megy, nem tudom ez mitől lehet de így működik
  • Blood Raven
    az email cimedet kéri és ha nem tudsz @-ot irni egérrel a bilentyüzeten kattints a shiftre az behozza a jeleket
  • Vincentcloud
    Valakinek ötlet, mit kell pontosan írni a bejelentkezéshez? Mert bármit írok oda, csak azt dobja vissza, hogy ellenőrízzem az emailt vagy jelszót, de semmi komibációban nem hajlandó elfogadni
  • ToshiBá
    Event ON!
    9D
    Utoljára szerkesztette: ToshiBá, 2016.09.24. 10:38:00
  • BarackHUN
    Írj már rám, Barack a nevem, megbeszéljük bent.
  • ToshiBá
    De akkor nem foglak tudni behivni. :( BloodRavenert is megkuzdottem. Es o az utolso, akit bevesznek. SFnel nem lett volna kerdes, mert csak bevettelek volna azt jonagyot. BoT-nal es HD-nal mar kifujt a kegyem. Nem azert mert utalnak, hanem mert ez a szabaly. A durva, hogy csak tegnap ota.
  • BarackHUN
    Na megvan a kari, Barack a nevem, szokatlan ez a kis XP, de lassan GC :D
  • BarackHUN
    Most jutottam el oda hogy lejött a gém, de BoT leszek, bocsi :D Majd írok valakinek ha bent vagyok.
  • ToshiBá
    Az uj ligában tegnap szuletett egy szabaly. CSak PS+ jatekosokat invelhetunk. Kijartam, hogy teged behívhassalak Bari. Ha SFet csinálsz, akkor direkt tudlak invelni. Ha mast, akkor majd vinnyogok nekik, hogy vegyenek be. :D
  • ToshiBá
    Jaja. Feket oldal FTW! :D
    En a Brexit szigeten elek. :D
    Mugen liga (tegnap hoztuk ossze) International league. FS nincs. Annyira nem is eroltetem, hogy magyar liga legyen.
  • BarackHUN
    Basszameg letöltöm, csak egy kurva nagy bánatom van, hogy annó amikor játszottam tele voltam idővel, ám iskolás lévén pénzzel nem annyira, most meg pénzem lenne, de időm nincs kurvára, mert 240-250 órákat dolgozom, növelve a német GDP-t. De ha azon a heti 2 napon belogolok, és van egy magyar társaság, és tényleg nem szar a játék, akkor legyen, megpróbálom :D
    Fekete oldalon vagytok? :)
  • P0Th3aD
    Mivel tegnap segített a csoda BE-d, így a hangulatom csodás. A lentiekkal kapcsolatosan csupán annyi, hogy Dózi 24/7 otthon van, így több ideje van grindelni, bossozni, stb. DE! Én is kb 2-3 hete kezdtem és FC3 vagyok. Pörgős a játék, kicsit szokni kell a korábbi verziókhoz képest, de ez hamar megvan. Ha valaki még kedvet kapott, akkor jöjjön. Puszi/Pacsi