9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor lesznek gondjaid a csatlakozással, nehéz =)
De erõs klán egyébként, nem csoda ha nehéz bejutni.
De erõs klán egyébként, nem csoda ha nehéz bejutni.
a hd-t
melyik klán választottad?
Na gc3-mas vok 😄
ÁÁÁÁ megõrülök már hogy nem birom megcsinálni ezt a küldetést:@. most meg lett volna az öt, ha mind1ik mob dobná ezta szart de nem dobja :@<#boxer>#boxer> legalább ne szaggatna mert igy még fejlõdni sem tudok mert állanodan kinyirnak :@
Sztem sosem lesz 5 magyar brotherhood😊 Meg már megszerettem a guildemet😊
Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon
Beggar Clan Lesz 😄
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
na, lesz brotherhood klan ? :]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ez a wutang tudhat valamit ha 20as szinten lehet hozzá csatlakozni. Na majd felgyúrom magam azt megnézem mit tudnak ellenem<#smile>#smile>.
LS11, mikor is lehet csatlakozni a wutangbe?
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Én meg még szar 14-es vok XD
én úgy csináltam meg, meg sweech is, hogy a nagyobbik sziget északi részére a hídhoz rohantunk rögtön, miután felvettük a kvesztet. És onnan 1-esével szedegettük le a bloodhorned-okat, persze csak a simákat, mert azok dobnak szarvat.
rajtad van az a rohadt méreg is közbe, szal egymásután megölsz kettõt, aztán pihi.
Mindig figyelj rá hogy olyat szúrj ki ami egyedül van, és ne menjenek rád többen, valamint ha csak te ütöd a dögöt, nagyobb eséllyel dob, mint ha más is beleüt.
Szal egyedül, egyet, egyesével, mégegyet, pihi a hídon, mert ott nem mennek rád. Ezt ismételgesd, és meg lesz 5 percen belül =) csak próbálkozni kell párszor, és MINDIG az északon lévõ hídhoz szaladva gyakj.
rajtad van az a rohadt méreg is közbe, szal egymásután megölsz kettõt, aztán pihi.
Mindig figyelj rá hogy olyat szúrj ki ami egyedül van, és ne menjenek rád többen, valamint ha csak te ütöd a dögöt, nagyobb eséllyel dob, mint ha más is beleüt.
Szal egyedül, egyet, egyesével, mégegyet, pihi a hídon, mert ott nem mennek rád. Ezt ismételgesd, és meg lesz 5 percen belül =) csak próbálkozni kell párszor, és MINDIG az északon lévõ hídhoz szaladva gyakj.
mi a klánod?
adhatnál kölcsön 300 goldot...
adhatnál kölcsön 300 goldot...
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
nagyon nehéz a belépõ küldi a HD be 😞. Fõleg igyhogy ennyien vannak és ennyire szaggat <#rinya>#rinya>
Nem tom ti mit csináltok😊 Majdnem az összes ruhát megvettem(még az 50k-s dekorációs ruhát is) Megvan a tome lightfoot, és még mindíg van 160k-m..
Meg lehet próbálni 😛 még pár hét és jól kigyúrom magam White Tiger-bõl, és pusztakézzel tucatjával fogom irtani a sötét klánokat 😊)
DB
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ha jó cuccokat akartok akkor csak azokat használjátok amiket questekért kaptok
Venni ruhát teljesen felesleges mert semmi + nem ad, max pocketet de oda meg a sachetek nemtudnak annyi + adni. Pénzt meg érdemesebb inkább Lightfoot Tomera gyûjtögetni 😊)
Tsunade RC7 Strategy Beggar
Venni ruhát teljesen felesleges mert semmi + nem ad, max pocketet de oda meg a sachetek nemtudnak annyi + adni. Pénzt meg érdemesebb inkább Lightfoot Tomera gyûjtögetni 😊)
Tsunade RC7 Strategy Beggar
az a helyzet hogy én se vagyok tele pénzel.. :| kemény 7000 goldom van 😄 gyüjtök daemonos ruhára 😄
teis ilyen gazdag vagy? ^^
ráér, nemnagypéz
ráér, nemnagypéz
pl. adhatsz belõle nekem, 6 szinttel kisebb fegyvert használok 😄D
Nekem csak gyûlik a zsé megvan 2 szintre elõre a +3-as fegyó megvan a legjobb ruha, nem tom mire költeni már a pénzem
😄 helyes helyes,halál a wutangokra😊
Azért a Wu-Tangot együtt gyakjuk majd ^^
eladtam a thiefem minden cuccát és beraktam pézt storeba, hogy fasza démon dzsekit meg nadrágot vehessek magamnak 😄
Te is fiam Goth? Lassan én leszek egyedül thief😊
Nah OC1-en Blood Demon lettem =) faszáag.
msot ezt irónikusan értetted? 😄 sztem gc8 ashoz képest nem egy rossz fegyver, legalábbis jobb mint amit a boltban lehet kapni 😊
Aragornnal már találkoztam. Te hanyas vagy? nekünk is kéne egy klánt csinálni!<#smile>#smile>
A nevem BreakElek a játékban, majd keress már meg estefelé!
A nevem BreakElek a játékban, majd keress már meg estefelé!
effe lv6 24254
Köszönöm a válaszokat. Sikerült végre 😄 Wu-Tang Fist lvl1-en volt... ahogy lvl2 lett beadott egybõl vagy 6 quest-et. A magyar Wu-Tang klán pedig érdekelne...
Aragorn és én vagyunk Heavenly Demons-al, ezenkívül találkoztunk még egykét emberrel akik azzal vannak.
Pedig oda már GC8-körül be lehet menni. Az öreg fószer Divine Sword-os küldijeit csináld meg hozzá.
Wu-tang sword és wu-tang fist mindkettõ legalább lvl 2 legyen, ez feltétel.
DB
DB
Még mindig nem tudok Wu-Tang-hez csatlakozni, lvl28 vagyok OC3. Megkérdeztem vkit játékba hogy hogy lehet, azt mondta hogy csináljam a questeket meg hogy emeljem a sword, hand and foot mastery-ket. Questek megcsináltam, viszont mastery-knél csak a sword-ot húztam. Lehet hogy az a baj hogy a hand and foot-ot nem fejlesztettem eddig?
Wu-tangnál is volt egy durva quest 18-es szinten, 2 kb 22-es szintû rabló-testvérpárt kellett legyakni. Apró nehézség, hogy ez egy agresszív mob-respawn közepén volt, ahol vagy 10-15 nálam SOKKAL magasabb szintû emberke farmolt.... iszonyú nehéz volt a kavalkádban kiszúrni a két genyát úgy, hogy még én is üssem a legtöbbet rajtuk (azaz nekem könyvelje el a killt....) de meglett 😊
DB
DB
nagyon magas szinttõl lehet belépni de szerintem még nincs implementálva a játékba,skillek meg 5. szintõl ugyanazokat mutatja mint amikor a training groundon tanultad.Saját fegyvereidet majd clan contribution pontokért érdemes odaadni mert azokért többet ad.
Sziasztok.
Tegnap kezdtem a játékot és nem tiszta néhány dolog.
Ha fejlesztem a skilljeimet, akkor minnél nagyobb a lvl-je annál látványosabb támadást fog bemutatni? Láttam pár embernél aurás fegyvereket, olyat a +olással lehet csinálni a sajátomra? Esett pár kék fegyver is (GC8 ha minden igaz) azokat érdemes árulni, vagy értéktelen kacat?
Olvasgattam a klánokról is. Van az a 3titkos klán, azokhoz milyen szinttõl lehet menni?
Tegnap kezdtem a játékot és nem tiszta néhány dolog.
Ha fejlesztem a skilljeimet, akkor minnél nagyobb a lvl-je annál látványosabb támadást fog bemutatni? Láttam pár embernél aurás fegyvereket, olyat a +olással lehet csinálni a sajátomra? Esett pár kék fegyver is (GC8 ha minden igaz) azokat érdemes árulni, vagy értéktelen kacat?
Olvasgattam a klánokról is. Van az a 3titkos klán, azokhoz milyen szinttõl lehet menni?
hmm cb ben még nem tört csak +4 tõl
kulcs se tört még bele soha chestbe ezis ujdonnság,
mert ilyenkor visszadobja bagbe😊)
kulcs se tört még bele soha chestbe ezis ujdonnság,
mert ilyenkor visszadobja bagbe😊)
ahh igen... GC10-en sikerült.
rohattnehéz egy kveszt, partiba mindig voltunk vagy 8-an, sokan megunták kiléptek, sokan ótákon át próbálgatták...
És most nekem + egy másik kölyöknek vére sikerült!
Hát ez hihetetlen ekkora szopatós kveszt 😄
rohattnehéz egy kveszt, partiba mindig voltunk vagy 8-an, sokan megunták kiléptek, sokan ótákon át próbálgatták...
És most nekem + egy másik kölyöknek vére sikerült!
Hát ez hihetetlen ekkora szopatós kveszt 😄
a rohatt élet, valakinek van tippe hogyan csatlakozzak a HD-hez?
Lehetetlennek tûnik, még OC4-es sem tudja összegyûjteni 5 perc alatt...
Fõleg mert alig dobják.
Van valami trükkje?
Lehetetlennek tûnik, még OC4-es sem tudja összegyûjteni 5 perc alatt...
Fõleg mert alig dobják.
Van valami trükkje?