21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Donát9 #5149 Segítség!!!!!!amikor belépek a játékba azt írja ki hogy nem csatlakozott a szerverhez=(((((Mit kell tenni? -
Wery9 #5148 bocs elb*sztam a linket XD www.perfectworld.extra.hu -
Wery9 #5147 Law sztem ha Tamassal akarsz beszélni Itt írj neki Arkangyal a nickeneve. -
Lawless #5146 ok szolj tamásnak...igen kellene :) udv oket amúgy -
#5145 Ha jól emlékszem tamás a bandfőnök majd szólok neki ok?
Egyébként azt amit tamásék is a perfect World-öt -
Lawless #5144 Sensei te már átpártoltál fél éve :D kellene a régi bandunk Band master címe Law3nak...intézz valamit és amúgy mit nyomsz mostanság? -
Fed #5143 Shen Mo megdöglött a saberem által:) -
Rabbit20 #5142 Advanced klános epi sztem már, de nemtom ^^ -
Crusnik #5141 Sword King? ezt az epit se láttam még. Még a szine is fura -
Rabbit20 #5140 Jaja énis csak Dragonhead-et láttam eddig... de ez nem is volt sokáig, ahogy elkezdtek neki köszöngetni már ment is el :S Dragonhead legább dumál ^^ -
Fed #5139 wow!:D Szép, gondolom ez is GM mivel vagabond. Még életemben nem láttam DragonHeaden kívül GM-et :-/ -
Rabbit20 #5138 Ez már +10 sztem :)
-
#5137 Ha valakinek kell egy null item mallos fd4-es shaolin az nirvanan akkor pm me -
#5136 Boccs lawless de én is átpártoltam máshova sry -
#5135 ja :P
megtöröm a csendet! az asurán senki nem jáccik?mert nekem vagy egy démonom és kéne egy jó band... -
Lawless #5134 ide már nemír senki
-
Rabbit20 #5133 Axe miatt :D Kesztyűt untam ^^ Fura amúgy, h Black-nél lehet kesztyű axe meg dagger, white-oknak meg csak kesztyűjük van :S
Gondolkoztam amúgy beggaron már, csak hát akkor megint kesztyű :( vagy pedig warrior akkor de azt meg nem szeretnék...
Hát lehet felöltöztetem akkor Tobit azt belépek és sm7et megpróbálom vele ^^ de nem ígérek semmit :D -
#5132 Nem lehet, biztos! :P -
Crusnik #5131 Azért Taishan bandit még belefér:P ahelyet hogy Deva-t csinálsz :P
hát ha meggondolod magad,mi várunk. Tárt karokkal a heal nem számít csak revive legyen :D De komolyan semmi se lehet olyan rosz,és nemsoká maxolod a cuccokat(ha hallgattál volna rám és hamarabb kezded khm..) és utánna jó lesz. Mind1 de ha megunod a thiefet fehér karit cisnálj ;)
-
Rabbit20 #5130 Az sztem nekem szólt az az uccsó mondat ^^
Hát Crus sztem Tobi (lol) nem lesz már aktív :/
Sok buff meg build se jó... áh elment kedvem healertől :( -
Crusnik #5129 start menu-- keresés-- 9Dragons/acclaim stb. -
shader00 #5128 helo
letöltöttm a játék kliensét az aklaim letöltőbaromságával, és nem találom hogy hova rakta a kliens isntallerjét, van valakinek ötlete hol kereseM?
Fontos lenne szoval aki tudja írja le
-
Fenyi111 #5127 Szió Crusnik!
Köszi a választ....
Igen ez érdekelt, de ha meglesznek a tuti +olás dolgai azt még leírhatnád majd.
Elkeltem!
Meghívtak egy magyar klánba sokan is vagyunk és elég aktívan csináljuk…
De lehet, hogy még szöviben is vagyunk.
Üdv.: Fenyi (Gabor22) -
Fenyi111 #5126 Szió Rabbit20!
Köszi a választ....
Kicsit többre gondoltam de ezek szerint nincs itt semmi titok csak szerencse kérdése.
Hogy a +olás egyszerre történik távozás nélkül, akkor az nem számít?
Ezt még gyorsan megírhatnád, köszi.
Üdv.: Fenyi
-
Crusnik #5125 Sok közre játszik hogy mennyire törik egy fegyver,első és legfontosabb dolog az a Szerencse,vagy van vagy nincs.
Aztán ott vannak a nevek a fegyvereken damaged crude good superior,ezek is befolyásolják hogy mennyire törik. Aztán a szín, sima 75% esély a sikerre kék 50% zöld 25%. Akkor még van a balance ami nem tudom miben segít de egyik ismerősöm fia mod lett és kapot róla anyagot majd elküldetem vele.
Akkor 1-2 100% esély +3 90+ +4 70% +5 50% +6 45% +7 30% +8 20% +9 10%. ez nem bíztos de ilyet is hallotam. Majd később lesznek játékban olyan itemek amik segítenek az esélyt növelni de addig csak is szerencsén múlik.
Köszi, és még mindig várunk a megújult shao bandbe :) -
Rabbit20 #5124 Grat és hajrá ^^ -
Rabbit20 #5123 Sima fegyót érdemes +olni slotokkal... Kékre 30%al, zöldre pedig 60% al kevesebb az esély, hogy sikerül, szal nincs trükk ^^ Esetleg azt mondják, h hajnalban mikor kevesen vannak hefei-ben sokkal jobb pluszolni mert nincs lag... -
Fenyi111 #5122 Sziasztok!
Egy újabb „értelmetlen” kérdés tennék fel...
A fegyver tunningolásnak van valami trükkje?
1 napig kerestem a megfelelő fegyot erre a +4-nél úgy eltört mint a fene.
1-et sem ütöttem vele, 500k-t buktam. „Imádom az ilyent"
Lehet csökkenteni a törés veszélyt?
Előre is köszi a válaszokat. (talán erre kapok) :))
Üdv.: Fenyi
-
Crusnik #5121 Hát ez a tripla elég gyatrán sikeredett sok lag és egy olyan 20 percre a gépem is bemondta az unalmast. De legalább az új szint megvan,többet úgyse vártam a mai héttől, még két szint és EC :) -
#5120 Már megijedtem, hogy az internet kapcsolatom vacakol.
Nézem a router beállitásokat, semmi.
Még jó hogy benéztem ide, most legalább tudom, hogy nem maradtam le semmiről.
Remélem a maintanence nem azt fogja jelenteni, hogy 2 perc helyett 10 perc freeze lesz minden egyes reklámblokk után. -
#5119 És most nézem, a launcher írja, h cannot connect ... szal még mindíg csinálják :/ -
#5118 Hidd el nekem Crus, mi +2ben vagyunk, bár sokáig abban a hitben éltem hogy +1.
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/
Ez az oldal segít, rajta van a PT is, néha abban írják az oldalon. -
Crusnik #5117 bár elvileg így kéne lennie de most belegondolva hogy ha 7-kor nyit akor nem lehet mert akkor az angoloknak minusz 1 óra lenne. -
Crusnik #5116 Amugy 7-9-ig lesz mert mi GMT+1-be vagyunk nem 2. Ígyis még egy csomó dolgom lenne és rohadt fáradt vagyok,nekem ne húzzák már tovább,igaz csak 10% kell de lemaradni nem akarok róla mivel ritka alkalmak egyike
És remélem mielött elindítanák a duplát lesz időm pt-t keresni az ilyet jobban szeretem elötte elintázni. -
Fed #5115 pfff.....
legalább van időm csinálni a siteot:D -
Rabbit20 #5114 Áh most jöttem kocsmából xD Mondom tripla exp azt közbe semmi :/ -
#5113 Ja ez ált ígyvan, ha a game nem megy az oldal se XD na ennyit a tájékoztatásról! Én is úgy hallottam, h 3 órás tripla lesz de a message-ben kidobás előtt 2 órát írtak. De reméljük a legjobbakat.
Unatkozol Fes? :P -
Rabbit20 #5112 Fórumon volt írva, h 3 órás lesz... Most meg azt se tudom mi van mert oldal 100 próbálkozásból 1x ha bejön, fórum meg bese jön egyáltalán. -
#5111 Ja server message-ben 6-8 pm GMT-t írtak, és az itthon +2 óra szal elvileg 8-10. :S -
#5110 Nemhogy 1 órával hanem 2-vel! Tehát este 8-10ig lesz tripla exp, bár tegnap azt hangoztatták, hogy 3 órás lesz, de ezekszerint mégsem. Azaz buktunk kb 1 órányi duplát. Nem teljesen értettem, miért törölték, mert a "nagyok" azt hangoztatták, hogy warozni nem fognak tiszteletből, erre a GM törli a duplát és a wart meg bekapcsolja XD. A maintenance meg a másik. Elvileg 2 órás maintenance van kb 5től 7ig, de volt már rá példa, hogy az a 2 elnyúlt 6 órára is. Reméljük most nem így lesz. Bossokat meg tessék leölni, mert mind visszajön :P