21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Lawless #5192 Wery csinálj más nicket...na megy a grind...? :) -
Lawless #5191 Sensei akkor csak azt mond meg mi volt a neve mert máig b@xa az agyam és tetszett az a klán név és olyat adnák :) -
#5190 ilyen régen velem is volt, más irta és az én nevemet irta ki :D -
Wery9 #5189 Mia jó..... f**a b**meg?? ez nem én voltam az előbb.... ki a faxom mászkál a regembe? XD Mind1 úgyis akartam egy Tary-t csinálni ..lol.. -
#5188 mi a magyar klán neve ha van? -
Wery9 #5187 Csá
Bocs csak anynit h kérdezzek mrá pontosan mi is lesz aban az open beta-ban? Mer érdekelne rendesen. Kösz. -
#5186 Szóltam neki de azt üzeni csinálj eggyet mert nem fogja most azért felrakni!
Boccs
-
Crusnik #5185 Quest itemet venni? Hát persze.... XD -
#5184 de biztos lehet valahonnan,valakitöl venni. -
Crusnik #5183 Ez nagyon valószínű. Kezd újra, ha jól csinálod 1-1,5 hét alatt megvan a 46. De ha így mész tovább csak szar skilleid lesznek,akkor meg buktad a következő szinteket. Nem beszélve arról ha most választanál kasztot minden skilled 1-es lenne és mire felhúzod elég erősre, biztos meghalsz párszor. -
#5182 nekem nem dob buddha akármit a banditák.mért?mert lvl 46vok?? -
Lawless #5181 meghagyom nektek :P versenyezzetek most úgy is sok a tanulnivalom inkább buffolok meg néha grindelek :)
Tamásnak szolhatnál h kell a band master cím de nagyon..
-
#5180 dehgoy kezdem ujra lassan lvl46 vok -
#5179 Nyugi nem te leszel a leggyengébb ha okt. 19.-én jössz át mert akkor kezdődik az open beta mindenki egyszintben lesz veled:D
Tehát nem vesztesz semmit:D
-
Crusnik #5178 Ha Song shanba nincs küldetés a kis kölyöknél akkor 1. Már felvetted 2. Kinőtted(de ilyenről még nem halllottam)
Szerintem kezdj újat, még nem késő. A kaszválasztó küldetés OC1-en van a kiskölyöknél Song Shanba. A lényege hogy ZZ-ben beszélsz az egyik köváccsal,majd brigandokat vagy banditokat8már nem tom) Central Passageway mellet ölni kezdesz,az egyik dob majd egy buddha szobrot,majd vissza Song Shanba a kiskölyökhöz,majd az öreghez,megkérdezi milyen kasztot akarsz *FAQ* aztán újra osztod a pontokat,ebben jobb ha kikéred valakinek a véleményét hogy melyik kaszthoz milyen pont kell stb.
Ha Bardon vagy akkor meg keresd Zseblampa-t ő majd szerez neked bandet.
-
#5177 Mär megcsinaltam az osszes Questet SHAOLIN-ban de meg mindig nincs kasztom :( .Sry ,hogy rosszul irtam -
#5176 Arany szinű felkiáltójel jelzi a minimapon asszem azt a questet. És még mindig SHAOLIN!! nem sailon. thx -
#5175 Ha van magyar band bevehetnétek. ketya néven vagyok THX.
Amugy még mindig nem tudom ,hogy hogy kell kasztot válsztani Sailonon belül, valaki segitsen!!!!! -
Crusnik #5174 Én már alternatív megoldások után nézek amig nem lesz jobb a játék,mondjuk azért néha néha felnézek hogy a magyar szövetség fent maradjon és hogy tudjam nem rugtak ki a bandből amiben vagyok.
Jelenleg Cabal onlineon és WoW tört szerveren gondolkogom,ugyan egyiket se tervezem hosszú távúnak de akár még az is lehet belőle. De az biztos hogy most nem leszek hülye és nem válalok annyi felelőséget mint anno a 9D-ben,ami végül elvette a kedvem a játéktól. -
Lawless #5173 dehogy megyek átt ott legyek a leggyengébb mikor itt már a toppba vagyok :P
-
#5172 Pedig a questek adják a ZSÍROS XP-t :D:D:D -
Lawless #5168 salalalalom....9d tisztára kihalt...ez a szar hogy nincs újítás semmi...lassan kezdem én is megunni
-
#5167 na egy pár questet megcsinálgattam neagynehezen,ugyérzem bele fogok jönni,csak kéne még némi help!föleg a sailonon belüli kasztválasztásban elsőnek.valaki tudna segíteni??? -
#5166 Skrimer: Az a baj, hogy egy kis alap nyelvtudás kellene. Igy nagyon meg vagy lőve. -
#5165 semmi baj.amugy én nem nagyon questezgettem mert nem tudok angolul,ugyhogy inkább csak harcolgattam.melyik questtel lehet kasztot szerezni és mit kell csinálni?
THX -
Rabbit20 #5164 Bocs h előbb nem írtam le, csak lusta vagyok, meg már sztem itt is elég sokszor le volt írva ezzel kapcsolatban sok dolog, faq-ban is lehet van infó nemtom. -
Rabbit20 #5163 Elvileg oc1-en már ki kwellett volna választani kasztodat egy quest után.
Pontokat meg egyik npc-nél tudod újraosztani, viszont erre csak egyszer van lehetőséged, pontosan nem tom melyik npc az de shaolin templomon belül egyik.
De asszem ha még nincs kasztod, akkor ezt nem tudod megtenni, meg kaszt választásnál van lehetőséged újraosztani úgyis. -
#5162 Esetleg valaki tudna seggíteni?nagyon megköszönném..
nirvanan vagyok és a nevem: ketya
" © skrimer
ma 05:51 | válasz erre | #5160
bocs hogy ennyiszer irok ,de még azt meg szeretném kérdezni hogy a chi pontokat hol tudom ujrarakni? RCC9es vagyok:)
© skrimer
ma 02:59 | válasz erre | #5159
hy!hol lehet kiválasztani,mi akarok lenni Sailon on belül?mert a sailon templomban nem tudtam semilyen karaktert kiválasztani!meg a chi pontokat hol lehet ujra elosztani??nagyon köszönöm ha valaki leírná nekem.amugy van valami 9dragons "ventri" vagy "ts" server?
" -
Rabbit20 #5161 Hányszor hallottam már ezt BP-n GMtől ^^ -
#5160 bocs hogy ennyiszer irok ,de még azt meg szeretném kérdezni hogy a chi pontokat hol tudom ujrarakni? RCC9es vagyok:) -
#5159 hy!hol lehet kiválasztani,mi akarok lenni Sailon on belül?mert a sailon templomban nem tudtam semilyen karaktert kiválasztani!meg a chi pontokat hol lehet ujra elosztani??nagyon köszönöm ha valaki leírná nekem.amugy van valami 9dragons "ventri" vagy "ts" server? -
Crusnik #5158 köv patch nem jelenti azt hogy történni is fog valami. -
Wery9 #5157 "de majd jön update (valamikor)."
Taliztam [STORM]-mal BPén és azt mondta még a hónapban jön majd a köv patch ^^
-
#5156 elírás: multiplayer játék -
#5155 Ricsa:
Ez egy távolkeleti multijáték, amiben egy előre kiválasztott harcművészetet gyakorolva verekedheted magad keresztül az ellenfelek garmadáin.
Nézzük csak, előnyök:
1. Választhatsz 6 különböző klán közül. 3 fehér, 3 fekete. Minden klánnak különböző harcrendszere van. (Ez leginkább a mozgások és fegyverek különbségeként adódik. Egyébként egyforma erősek a klánok.)
2. 4 kasztot választhatsz: harcos, gyógyitó, varázsló (nuker), hibrid
Igaz majdnem mindegy, hogy melyik klánból választod a kasztot, mert a mozgást leszámitva csak nüansznyi különbségek vannak.
3. Hosszú fejlődési lehetőség, az EU és USA szervereken eddig 120 szintig lehet fejlődni, de majd jön update (valamikor).
Hátrány:
1. Ha inkább teljes RPG-t akarsz játszani, kijátszott jellemekkel, élesen elkülönülő kasztokkal, akkor ez NEM a te játékod.
2. Ha megunod azokat a játékokat, ahol erőteljesen nehezedik az egy
szint teljesítési ideje, akkor szintén nem a te játékod. (Bár véleményem szerint rendben van a szintlépéshez szükséges erőfeszítés magas szinten, csak hát elkényeztették a készítők a kezdőket. De nagyon.)
-
Lawless #5154 ricsa ez a játék nem zavaros hanem 1igen jó game...:P amúgy meg harcolós,gyilkolós,hentelős :) -
ricsa008 #5153 ez milyen játék? a képeket elnézve igen zavarosnak tűnik:D -
Lawless #5152 hehe Tary ez más nyelven van...szomszéd nyelv :) -
Wery9 #5151 he?ezmeg mi?XD -
Lawless #5150 Ahha bocsi Tary de én ehhez f@xt se értek úgyhogy inkább Senseire bízom hogy szoljon neki....:) amúgy koszi.......Dj Kappa Mixtape..............Na party tejto chcel by ka¾dý by»,party tatatatt tato neni ¹it,party dj kappa mixtape,party Hajtko morra misu fajt :)