9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi Boss monster akiket White területeken láttam kicsit nehezebb legyakni.
Bloodwolf king
White tiger king
meg még 3 másikkal is taliztam :D
Tsunade-RC11 Stragety Beggar
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Ezeket esetleg belehetne tenni a fakkba és az ilyen nyúbik mint én nem kérdeznének ennyi hülyeséget.Azért remélem nem idegesíti az öregeket mint egy hasonló játék (sro) topikjában lévõ pr0kat.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval továbbiakban skill csak akkor ha klánban van az ember??
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon
Kössz Gubberxx, ez volt a jó megoldás.
A karitörlés bugzik vagy mi?Mert ha törölni akarok egy karit kéri a jelszót de hiába írom be neki nemfogadja el.
effe lv6 24254
Most 95/120 -nál tartok (str/dex) ügyileg.
A twin brute az lvl 4 vagy 5 ?? <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
1 példa :
Sárga mob - ból 1-et max 2-öt tudok legyakni meditáció nélkül. Ez legjobb esetben is kb 0.20-22%. Kékbõl 6-10 db-t ami átlagban 0.5%.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
menjek át másik helyre?
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Egyébként a gyilkosság nem vezet belsõ fejlõdéshez :/
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
effe lv6 24254
effe lv6 24254
Havonta fizetni kell majd mint a WoWban miután végetér a beta? Vagy csak meg kell venni a játékot, de nem lesz havi díj?
visszatérve ezekre az ephiet izékre melyik questek megcsinálása után kapok újat? mert pl van olyan amit nem tudok megcsinálni a bug miatt... a gyûjtögetõs questekért meg különbözõ itemeket lehet kapni nem?
effe lv6 24254
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Nekem is ez volt formázás elõtt