21072
  • Rabbit20
    Pár random kép első spawnolásokról... előtte volt pár tyúk meg kutya meg tigris xD

Itt már True General Wei :) Jobb oldalt meg Deathramen új támadó skillt mutat, először azthittük medi, de támadó mondta is.

Kövi hsz-ben többi ide nemengedi
  • Shiwo
    nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e vmi olyan site, amin sok hasznos infó van a gémhez... pl tárgylista, hogy a különböző lények mit dobnak, ill hol lehet ezeket a lényeket megtalálni, quest-lista, stb..
  • Shiwo
    gyanítom van fent a gépeden (vszeg benne a memóriában) olyan progi, amit a játék hacknek vagy makrónak néz..ha nem te tetted fel direktbe, akkor lehet vmi spy vagy ki tudja mi, mindenesetre egy windóz-reinstall lehet segítene...
  • Rabbit20
    Vannak azok a meditek amiket clan base-en tudsz tanulni, viszont ha van pénzed tome-ot venni adv meditációhoz, akkor 10esre felhúzod basic meditációdat és akkor használhatod azm adv tome-ot...
  • Rabbit20
    Teszek be pár képet :) csak várjatok 10 perc mert sok van... tegnap mgeint boss spawnoltatás volt bp-n. ^^
  • Super Saiyan
    na, én is jövök játszani :P most szedem, és kész az accom
  • Crusnik
    Hát sokat nem értek ehez de nekem azért csinálta ezt mert olyan dolgok futottak amiknek nem kellet volna. Feladatkezelőben ami fölösleges azt állítsd le.
    Meditációt meg Hefeibe másoktól lehet venni, de nem ajánlom mert még mai árfolyammat se olyan olcsó. Mondjuk ha ígyis kell akkor keress Hefeiben a neve Meditation of Great Arhat
  • Rolly
    bocs nem jó a memóriám főleg angolból ezt írja ki:
    nemtudom mit csináljak mindig kidob a játék valaki mondja meg mitcsináljak PLS!!
  • Rolly
    PL valaki segítsen ezt írja ki: Client file removed or macro file deleted aztán kilép a játékból majd újra belépek és megint kidob nincs kedvem naponta újratenni szóval vki megmondhatná hogy mibaja van pls!!
  • skrimer
    amugy asszem tudom.meg kell venni a könyvet.de hol?
  • skrimer
    mág jo hogy válaszoltok..
  • Rolly
    nah mind1 újraraktam akkor 1 más kérdést hol lehet venni white liuqvidet annak a stroysellernek? thx
  • Rolly
    kilép a játékból minden ok nélkül nemtom mit csináljak vele vmi ötlet?
  • Atkamon
    Hát vedd meg... ha meg nem tudod megvenni nézd meg mit ír, miért.
  • Rolly
    Hi all lenne 1 baromi fontos kérdésem mért van az hogy belépek a játékba és kidob? újra kéne tennem vagy mi? thx
  • skrimer
    a sima basic meditácio fullon van,de van egy olyan luohan monks meditáciom csak meg kellene tanulni szerintem, mint a harcmüvészet fajtákat.vagy nemtudom.valaki segítsen!!PLS!!
  • Lawless #5256
    ezt nemértem sima meditáciot vagy vagy azt amit venni kell? mert az a lényege hogy lvl10ig felmegye utánna lehet megtanulni az újjat....de valamellyiket csak venni lehet
  • skrimer
    hy! azt meg tudnátok mondani,hogy Luohan Monks meditáciot hogy lehet megtanulni?
  • Lawless #5254
    ja és szépen haladsz grat
  • Lawless #5253
    Jani....szeva....én indíttok csak legyél fent amikor én....aztán majd megprobállok segítenni a kuldikkel
  • Jani79
    Sziasztok!
    Jatszok egy ideje már a játékkal, de van 3 quest amivel nem boldugolok.
    1 Trace a Master-Hand
    2 The Black Society
    3 The Relics of Four Gods'Clan 2

Elöre is köszi a segítséget

Ui: Belépnék magyar Band-be a Nirvan-án játszok RL12-es Luohan monk vagyok.
  • Rabbit20
    Semmi ^^
  • Crusnik
    két patch is volt? Valami említésre méltó? Map? Skill? Mastery?

Lusta vok visszaolvasni :P
  • Rabbit20
    Kösz Fed így télleg jó ^^
  • Atkamon
    oké akkor nem hiszem, hogy GC8-on van... most annyi vagyok, de nincs semmi quest.
  • Atti12
    igen lesz a kezdőfaluba egy asszem arany szinü felkiálltójel. De az nem biztos hogy arany, régen játszottam már :)
  • Fed
    www.acclaim.com ott relogolsz, utána onnan átmész 9dragons sitera. Így működik csak.
  • Atkamon
    Most vagyok GC8-on... egy questel lehet belépni? vagy hogy kell?
  • Atti12
    GC8 asszem. Ha nem akkor OC1
  • ZzoleE
    ém nem mire volt jó ez az új pecss, de 2óra alatt 4 DC-t kaptam:(
  • Atkamon
    igen wu tangos szeretnék majd lenni. Gathering Chi 12-től lehet belépni?
  • Atti12
    hupsz 2x irtam legfontosabbat :D
  • Atti12
    kardal nyomulsz akkor gondolom wu-tang tank vagy. Neked a legfontosabb az Str és a Cons a legfontosabb. Néha-néha rakj a Dexterityre is :)
  • Atkamon
    Amúgy én karddal szeretnék lenni. Akkor mire raljak pontokat lvl up-nál? Azt hallottam hogy a Wisdomra nem kell, arra nem is nagyon teszek
  • Atkamon
    én is így vagyok...
  • Rabbit20
    20as patch óta nemtom megnézni message board-ot, álandóan azt írja, h biztonsági okokból lépjek be újra, erre reloginolok és ugyanaz az üzenet :/
  • ZzoleE
    wow!láttátok 21-es peccs....
  • Lawless #5235
    Örulok az új Bandomnak.......POB a múltéééé :)
  • Atkamon
    Hivaltalos oldalon úgy gondolom minden le van irva. Illetve a játékban is mindig elmondják hova kell menned.
  • pöttön
    Ha valaki tud olyan oldalt ahol több minden le van irva erröl a játékról pl.játék kezelés vagy ,hogy mit, miért és hova:)akkor irjon pls