21072
  • demented2
    Szia!

Köszönöm szépen, örülnék ha bevennétek
    a fenti nevem: SonalyHUN, ha esetleg fent vagy próbálj meg rámírni, ha fent leszek ln is írok rád...
  • Fed
    demonok, hybrid(fire demon) Blood Dragonz a band neve, 31Tag 10-14folyton aktív. Master vagyok, Fed[HuN], gyere, ha akarsz :D
  • demented2
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot, és szeretném megkérdezni, hogy melyik szerveren, és milyen kasztot, ill később milyen alkasztot érdemes választani? És hogy milyen magyar guildek vannak, ahova esetleg be lehet kerülni. Mert az mmorpg úgy jó, ha nem egyedül van az ember...
  • Fed
    Elemental Crown 1 =)
    Lewente a flowerjével szokott lenni, de fecere-nek írjatok, mert testvérek, és akkor lewentének tud szólni, ha van valami kérdés/kérés.
  • Rabbit20
    Látszanak, csak betölt mindig gyorsan a reklám
  • Atkamon
    Akkor nem látszanak a reklámok? Mer az jó lenne mer nagyon idegesítő néha.
  • Crusnik
    Sajnos ez a gond,most hogy így át gondolom hogy Lewi nélkül nem tudunk mastert váltani. De fellépek és szétosztok pár leader rangot, meg ha van valami invite dolog akkor szóljatok nekem.
  • Partvisnyél
    Nem tudom, hogy fenn lesz-e Rito, de reméljük, ha látom, majd szólok Neki. A szövetség még tartja magát, egész szépen. Lewnente viszont nincs, néha egy RL szintű SF-el állítólag szokott játszani, de én még nem láttam, bár ehhez tudnom kéne a nevét :D
    Ez viszont nem jó, hogy a szövetség vezetője nincs fenn, szóval ezt sem ártana újra gondolni.
    Saix néha szokott lenni, asszem ma is láttam, de tegnap biztos.
    Úgyhogy szedd össze a bátorságodat és gyere!
  • Crusnik
    Majd holnap valamikor sort kerítek rá csak Rito is legyen fent, amugy bocs hogy így felszívódtam de egyenlőre nem érzem hogy 9dragonozni akarok. Már utolsó hetek kész szenvedés volt. Majd ha lesz több időm vagy kijön valami értelmes update többetl eszek. Remélem a szövetség még fent áll,mert már félek fel nézni hogy mekkora káosz van. Lewente és Saix szokott lenni?
  • Rabbit20
    Inditásnál sztem töröld ki mindig adcache könyvtár tartalmát :)
  • Partvisnyél
    Hogyne lenne. Keresd Zseblampat, SickRat-et, vagy engem. Azt persze el kell találnod, hogy épp melyik néven vagyok bent :D
  • Atkamon
    Bardo-n nincs magyar Wu Tang hero band?
  • Lawless #5300
    én most akarok nyitni 1et ha érdkel keress meg vagy Lawless vagy LawlessIII vagyok bent....Shao band nirvánán
  • Atti12
    te hallod ide töltsd már fel és felejtsétek már el ezt a kurva békás oldalt!
  • musztafa
    hát ez lol...érdekes módon megjavult...
  • Atkamon
    akkor idk
  • musztafa
    köszi,vártam fél órát és semmi
  • Atkamon
    meg kell várni amíg eltűnik a reklám...
  • musztafa
    Sziasztok!Arra esetleg tud valaki válaszolni hogy amikor a kari elindításnál vok rányomok a "Start 9Dragons"-ra és akkor behozza az adott map töltő képernyőjét...na szóval itt megáll behozza a reklámot és semmi nem tölt,újra raktam már meg minden de semmit sem változott.Valaki esetleg tud segíteni?
  • Partvisnyél
    Szia Crusnik! Jó lenne, ha bejönnél valamikor Szeszmesterrel és átadnád a csapat vezetését, mondjuk Rito-nak, mert elég nehéz üzemeltetni a bandát 1 aktív leaderrel. Szegénynek mindig át kell szaladnia a fél világot, ha fel akar venni valakit.
  • Partvisnyél
    Szerintem 110-140k körül próbálkozz, de lehet, hogy már nincs ennyi.
  • Atkamon
    ezis béka...
  • ZzoleE
    faxom ebbe a békába!tegnap még jó volt...
    itt van v.mi másik link:
  • Atkamon
    Sziasztok! Van egy ilyen Biaoxian Liquid (Dungeon)-öm. Lvl 2 wisdom elixir. Ezt mennyiért tudnám eladni?:/
  • Rabbit20
    jobb klikk békára / kép megjelenítése aztán frissítsd oldalt :))
  • Atti12
    biztos jó erős béka lehet a ilyen szép sárga a színe (link se jó)
  • ZzoleE
    hi!én is taliztam egy general wei epis emberkével,ő CS1-es...

itt a link is ha az előző nem jön be:

http://img229.imageshack.us/img229/3293/2007october20212056xf5.jpg
  • Fed
    azt jelenti, hogy van valamilyen progid, amit a game nem fogad el. tehát hackelsz a game szerint...törölj ki minden filet a 9d mappából ami nem oda való
  • Shiwo
    köcce, megnézem... az nem zavar, hogy angol .)
  • Partvisnyél
    Köszi, majd akkor megkeresem Kubut. Azért nem ártana, ha végleges lenne...
  • skrimer
    amugy van mág aza magyar HERO BAND? bevesztek?:)
  • Rabbit20
    Kösz :) Közbe már énis rájöttem :P mostmár jó minden, új driver miatt volt asszem.
  • Atti12
    grafikai beállításokba huzd fel az effekteket. Lehet uj driver miatt elállítodott pl :). Vagy lehet hogy csak egyszerüen elállítottad aztán elfelejtetted :D
  • Rabbit20
    Amúgy mikor kezdtem játékot még látszott nekem lightfoot effect és most észrevettem, h már nem mutatja :O de már elég rég így van csak nem tűnt fel eddig... Valaki nemtudja mitől lehet, vagy h lehet visszaállítani?
  • Rabbit20
    Jah ez ilyen item mall féle cucc, Kubunak is adott ilyet chest, nemtom mik ezek ^^
  • Partvisnyél
    Ja, és arany színű kerete van a cuccnak és csak felvenni tudom, vagy földre dobni :-))
  • Partvisnyél
    Emberek! Ma kinyitottam egy chestet és dobott egy cipőt (persze piros kulccsal vol, haha), amire az van írva legalul, hogy "until2: 59, 30/10/2007" Ez most azt jelenti, hogy csak 10 napig az enyém, vagy megint valami jól sikerült bug? Látott már valaki hasonlót?
  • Atkamon
    Questlistákat találtam a hivatalos fórumon is. Én ugye Wu Tangos vagyok és a fórumon találtam egy topikot az összes Wu Tangos questel.
  • Rabbit20
    Yoink-nak epi

és a dropok

• Geeforce
    http://9dragons.mmosite.com/
    Ezen az oldalon találhatsz némi hasznos infót, ami a faq-ban nem volt benne, térképek, mobok, bossok, stb..., de questlistáról nemtudok, hogy lenne. Mindez persze angolul, magyarul ne is álmodj ilyenekről :P