21072
  • asteryos
    és mi az az FF??XD
  • asteryos
    igen köszi, de hogy tok csinálni?
    el tudsz küldeni egy linket vagy el tod magyarázni pls??:D
  • Jacky
    Valaki el tudna kuldeni a skill trainer progit nekem? Elore is koszi. [email protected]
  • Shiwo
    ha FF-ed van, akkor a játék által asztalra kitett ikont nyugodtan dobd ki a kukába, csinálj egyet az NDLauncher.exe -nek, és azzal indítsd...
  • asteryos
    én firefox-on netezek és van egy olyan rész,hogyha firefox-ot használsz itt egy útmutató.
    azt megnéztm es nekem nincs is olyan exe file ami ott van mert én nem az oldalról szedtem le játékot.az baj??
    meg van egy olyan cucc az az IE nem tom mi
    az naon sokat számít?? plsss help :
  • asteryos
    na van egy olyan kérdésem,hogy csak úgy lehet játszani a játékkal,hogyha letöltöm az explorer7-et úgy felmek az oldalra az activeX-et utána a játékot és úgy updtatelem vagy nem tom help vki plsss :S
  • asteryos
    cs all! nekem van egy olyan gondom hogy amikor elindítom a játékot kijön egy üres ablak, várok egy kicsit es utana azt írja ki,hogy nem sikerült az update, és utána semmi.
    tud vki segíteni ezen???pls
  • Crusnik
    lol law lvl1-2höt nem kell semmi(az igaz bamboo leaf 2-eshez jól jön) de 3-ashoz blue stone, 3-ashoz blood mushroom lvl4-5 blue stone
  • Lawless #5344
    hát lvl1eshez én semmit de a lvl2esehez vagy Bamboo leaf vagy lotus leaf...és ha nemsikerul maxra akkor pedig blood moshroomot...mjd lvl3tol blue stone moshromot igényel az elixir :)
  • Lawless #5343
    nekem volt ilyen!!!Xkernler error! hát én újra telepítettem és azota már nincs
  • DSUN
    Nekem meg az a bajom h update ota egy percet nem tudtam játszani miveél amiko elinditom a játékot a töltés közbe az interface közben vmilyen XKernel error-t ir ki
    Egy percet nem tudtam játszani ma és tegnap:(:(:(
    Vki pls segítsen
    Másnak is van ilyen?:(:(:(:(
  • Atkamon
    Én sem tudok bejutni nem tudom mi a baj... nap közben még jó volt, sőt még este is kicsit, aztán egyszercsak disconnectelt és azóta nem tudok belépni.
  • Jani79
    Sziasztok!

Valaki megtudná nekem mondani mit kell a lvl 1-2 elixir előtt használni hogy az jo esélyel a max-ot adja.
    Előre is köszi.
  • zozoalma
    HEllo
    Ha valaki megtudna erdeklodni hogy miert nem lehet BArdo ZZ serverre bejutni orulnek neki

Halalszarny Strategist Beggar
  • Rabbit20
    Kira :)
    Ma amúgy valami event sztem
  • Atkamon
    Én egész délelőtt azon játszottam nekem jó volt
  • ZzoleE
    ja kb ennyi az újitás!ja és nem tok belépni az eu szeróra...
  • Atti12
    új patch :) jelzi mennyit ütünk :D
  • Atti12
    Nah jó kezdtem egyet :P LS12 most, ma este még egy szintet akarok lépni.
  • SchG
    Kösz a tippeket.
  • Atti12
    az pfuj :D
  • Rabbit20
    BoT-ot kezdjél :(( :D
  • zozoalma
    Beggar vanguard a harcos karakter
  • Atti12
    Újra elkezdtem játszani :). Beggart csináltam, és tudom hogy égő, de istenért se jut eszembe melyik a tank kari :|. Szóval az ami bottal megy. Valaki pls mondja el :D
  • zozoalma
    sokat ütsz és a cuccokat megnézed piacon hogy mennyiért árulják !
    999 Bp-t elérsz kapsz egy BE-t amit eladhatsz ha ügyes vagy 300k ért !
    Rc szintig nagyon nemkell pénz

Halalszarny FD2 Stargetist Beggar
  • Atkamon
    Hát szerintem cuccok eladásával.
  • SchG
    Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet sok pénzt szerezni?
  • skrimer
    gyertek játszani Nirvánára,hogy minnél többen legyünk a Bandbe:)
  • ZzoleE
    csövi!engem bevetnétek a beggar band-be!vagy küldök egy pm-et...
  • Crusnik
    ha kell leaderség valakinek szóljatok, és megyek adok.
  • zozoalma
    HEllo

Ha valaki begggart szeretne inditani szivesen latjuk segitjuk :O)
    Egyre több és több magyar lesz itt :D
    White Clan RulZ

Halálszárny FD1 Strategist Beggar (AranyAszok)
  • Geeforce
    Amúgy BOT történetet olvastam és Ji Longfenget meg másokat hívták hogy csatlakozzanak Shaolinokhoz, de nem akartak, mert akkor nem csajozhatnak :P
  • Crusnik
    Polearm és Shaolin RULEZ, De azért nem hiába a második fav a BoT :)
  • Atkamon
    Jók a lándzsás mozdulatok az tény:) Ha nem lenne Wu Tangos Tai Chi kard, biztos én is abba a klánba mentem volna:) Majd ha esetleg még csinálok másik karaktert, az valószínüleg Brotherhood of Thieves-es lesz;)
  • Geeforce
    Ennél jobban már nem lehet igazad :)
  • Atreius
    Valaki ne mtudja miért van az hogy rá kattintok a Start-ra mégse indu lel a játék már a gépet is ujra inditottam ugy se volt jó egyszerün ne mcsinál semmit ha rányomok a startra miért lehet ez ???
  • Jacky
    Demented és minden új ember! Brotherhood of Thieves karit indítsatok és csatlakozzatok a Hungarian-Dragons bandhez! Ez a klan az ami nektek való!
  • Atkamon
    Nem hinném. Azoknak pont ez a lényegük, hogy csak pénzért tudod megszerezni szerintem.
  • Atreius
    Hello!

Azt szeretném kérdezni hogyha jól látom vannak olyan tárgyak a játékba amit csak valós pénzért lehet megvenni. Azokhoz hozzá lehet jutni valahogy anélkül hogy fizetnék értük valós pénzzel ?
  • Fed
    Egy ideig nem leszek fent, mert elutazom, de írj a következők közül valakinek(De én is fent leszek, mert öcsém fogja helyettem tolni néha): Demon-Hun, _Wery_, [Blood]Raven , BloodiesGirl, Faust]Hu[ vagy Faust[Hu] nem emlékszem pontosan, de ma még fent leszek olyan 6 körül biztosan.