21072
  • Spike MGP3
    nincs vkinek egy fölös Sun and moonos karija? tőlem kap ajándékba lineage ][ full karikat, full cuccba...
  • hierro86
    Köszi! :))
  • Atkamon
    Az Wu Tang, és GC 12-től lehet belépni.
  • Atti12
    a dokinál rákattintassz a heal gombra.
  • Exomutal
    áh köszi működik .... az utolsó kérdésem: external wounds-ot h lehet csökkenteni?
  • hierro86
    Sziasztok! Tesóm Wu-teng-es és Gathering Chi 7-en van, de még mindig nem engedik be a Wu-teng templomba. Valamilyen levél kellene, de nem derül ki, hogy lehet megszerezni. Tudnátok segíteni? Köszi
  • Atkamon
    enter
  • Exomutal
    okés már lvl 15 vok és már megy... de arra még mindig nem sikerült rájönnöm h h kell a chatbe írni...
  • Atkamon
    De miért nem tudod megvenni? Mit ír ki?
  • Exomutal
    De, már beléptem és el is mentem a trainerhez, és ott szépen ki van írva mindenféle sikll, és egyiket sem tudom megtanulni... a klán támogatást is fizettem vagy 200 pontnyit, szóval nem értem.... /losing self 12 és minden küldit meg csináltam/
  • Crusnik
    Mert még fogadok nem léptél be, ha meg már beléptél akkor trainertől kell tanulnod , bent a bázison ott lesz a bábúkhoz közel, a maunallal csak gyorsabban tudsz fejleszteni egy skillt.
  • Exomutal
    Valaki tudna segíteni? a League of Beggars klánhoz csatlakoztam és szeretném tanulni a kung fu-jukat , de egyiket sem tudomm, a manualokhoz pedig azt írja h appropriate clan kung fu kell...
    ui.:a közös chatbe h kell írni?
  • Atkamon
    Aha majd próbáld meg akkor, amikor megjavították a dc hibákat.
  • Atti12
    valószinüleg szarakodik a server. Próbáld meg később
  • hierro86
    Sajnos még mindig nem tudom megcsinálni időre az egyik küldetést. Amint odaérek az "Exit to Zengzhou" kapuhoz és átmennék a városba, beugrik egy ablak, hogy "moving to Zenghzou", majd hirtelen eltűnik és egy másik ablak ugrik elő, hogy "connecting to a server", de ez sem az utolsó ablak, mert végül a "logging out" ugrik be. Mindezek cirka 3 mp alatt váltják egymást, és végül újra be kell jelentkeznem, de akkor az óra nem jelenik már meg. Ha valaki tud segíteni, nagyon jó lenne, mert így mondhatni semmit nem ér amit eddig elértem, mert egyfolytába ezt a küldetést kellene megcsinálnom. Egyébkén bármikor akarok átmenni egyik városból a másikba, mindig ez van, de eddig limitidős küldetések csak egy városon belül voltak, így nem zavart ez a tortúra annyira, mint most. Köszönöm, ha valaiki segít!
  • Lawless #5457
    aki ismer az írjon nekem légyszi hol az oreg 9Dragons Nirvánás gamerek :(:(:(
  • Rabbit20
    Majd írjátok be lécci ha nincs dc :D
  • Atkamon
    Nos a Messenger már jó, de még mindig 5 percenként DC...
  • ZzoleE
    kijött a 24-es peccs, remélem megoldja a gondokat..
  • Atkamon
    hát nem tom nem igazán lenne szabad, hogy kiléptessen attól, hogy átmész egy másik városba, de ezek a bugok amik most vannak már nem okoznak meglepetést...
  • hierro86
    Sziasztok! Segítsen valaki, hogy lehet megcsinálni a limitidős küldetéseket, amikor át kell menni egy másik városba. Teljesen reális időt kapok, de amint elhagyom a várost és átlépnék egy másikba, mindig kijelentkeztet és újra be kell jelentkeznem, és csak akkor tölti be a karakterem a másik helyre. Persze a visszaszámláló óra addigra régesrég eltűnik a monitorról, és jön egy Sorry, de próbáld újra a küldetést. De hiába próbálom, a szisztéma ugyanaz lesz, mint elsőre. Köszönöm!
  • Rabbit20
    Nekem is ilyen karim van és megy vele.
    De nemtom sajnos mitől lehet ez neki.
  • Yosimicu
    HÉéy guys!! Spanomnak gondja van! Tanácsomra leszedte a gémet felteszi, update stb indítja és elkezd betölteni a kurzor már átvált a 9dragons-osra pár másodperc feketeség és kilép. Semmi üzenet.Geforce mx 440 es vidikártyája van. Nem a legjobb sőt de ettől mennie kellene! szal help pls
  • SchG
    Nem tudja valaki hogy mikor javul a helyzet? Elég idegesítő így játszani...
  • Partvisnyél
    Egyébként javult már valamit a helyzet, vagy még minidg csak 2 DC között botorkál az ember?
  • Partvisnyél
    Ha jól emléksze, csak GC 10 körül kapod azt a küldetést, ami "beteleportál" a városba. Ez szerintem a játék leg idegesítőbb questje és ezen a szinten segítség nélkül nagyon nehéz. Nekem csak OC1-en sikerült
  • Teutatas
    Megtudná nekem valaki mondani,h miert nemtudodk csatlakozni a Heavenly Demon-okhoz? mert Ghatering Chi 3-nál tartok és az össze küldit megcsináltam már amit eddig adott megsem enged be a városba. Elöre is köszi...
  • Rabbit20
    Hát jah ez ennyi... amíg nem csinálják meg én fel se megyek. 2 percenként dc az már elég durva.
  • Atkamon
    Úgy bírom, hogy kijön egy update, aminek elvileg javítania kéne a játékon, ehelyett csak szarabb az egész update után... Most pl megölök két szörnyet és disconnectel... Messenger nem működik... elég idegesítő...
  • Atkamon
    De mi van Asurával?
  • TArKy
    Nah de jó végre be tok lépni a játékba erre csak nirvana van egyedül én meg pont bardon vok. :D
  • Partvisnyél
    Ez nem a maszk leszedő skill?
    Mert ha az, akkor csak olyan játékoson tudod használni, akin maszk van (nem írja ki a nevét, epi-jét stb.) Ilyen embereket ált. BP-n lehet látni. Ha most kezdted a játékot akkor ne nagyon mászkálj arra, de magasabb szinten, war alatt jó vicc ezzel szivatni a maskos embereket.
    Amúgy egyik haver azt mondta, hogy a skill nem fejlődik semmit, ha használják sem.
  • hierro86
    Shaolin tanonc vagyok, de köszi az infót, ha beggerem is lesz, majd hasznosítom. :)
  • TArKy
    hierro ha begger vagy akkor innod kell
    he nem begger vagy akkor nem tom mert csak beggerem van
  • hierro86
    Úgy emlékszem, a PST -9 óra hozzánk képest. Elvileg d.u. 2-re végezhetnek a frissítéssel. Asszem...
  • hierro86
    Sziasztok! Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy tudom használni és fejleszteni a "kézi manőver" képességet. Minden más képességet tudok fejleszteni, de ezt nem értem, mikor kéne használni, mindig érvénytelen célpontot ír ki. Köszönöm a választ!:)
  • Rabbit20
    Jah na most van 2 pst, akkor lehet nem 5 órára na mindegy :D Pedig úgy emlékszem azt írták 2től 5 ig. Mindegy...
  • Rabbit20
    2-3 órás szerver frissítés van ha jól emlékszem 5 pst -t írtak h vége de nemtom az mennyi nálunk.
  • SickRat
    Nem vagy egyedül, nyugi.
  • Teutatas
    " We're sorry, the link that you clicked on could not be served. We are experiencing a temporary delay due to high volume. Please click RELOAD and try again. We apologize for the inconvenience. " Update vagy egedülálló probléma nálam ?