9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom itt aláírásban, hogy Blood Demon és hallottam olyanról, hogy (asszem) Storm Demon.Ezekrõl meglehet tudni valahol valamit?Ez a kettõ van vagy van esetleg más is?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
😄ASDASDDDddd
dehisz a horn az inkább szarvat jelent. én magyar szarvpuncinak fordítanám D::...
Nah, szal 2 démon klán lesz, értem -.-
tail jelentései:
punci
hátsórész
nyomozó
folyásirányba fordul
írás (érmén)
hekus
nyomon követ
megfigyel vkit
vég
végzõdéssel ellát
végzõdés
uszály (ruháé)
utóörökösödési korlátozás
szárny (kabáté)
kopó
közösülés
pina
segg
far
farok
alfele vkinek
csaj
fenék
farokkal ellát
fark
detektív
picsa
nõ
lecsutkáz
kíséret
altáj
Nekem a magyar lóaltáj jön be a legjobban, de a magyar lópina se rossz <#banplz>#banplz>
HungarianHornTail néven. Ha be akartok lépni keressétek Atreyu-t, Zarache-t, DeadCode-ot, TaknyonLee-t vagy HUN_Nilla-t.<#vigyor>#vigyor>
Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon
effe lv6 24254
effe lv6 24254
Az embernek alig van pénze és ilyen szarokra kell elkölteni ... :boom:
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
effe lv6 24254
A fejlesztõ eddig is és ezután is az Indy 21.
na mi lesz akkor a demon klánnal?😄
effe lv6 24254
A sárkányokat lelövik ugye?
<2007. január 23. @ 14:55 - ashe>2007. január 23. @ 14:55 - ashe>
Sajnos nem maradtunk ma sem szomorú hír nélkül, a Persistent Worlds fejlesztõcsapat ugyanis bejelentette, hogy leállították rendkívül ígéretes 9Dragons címû internetes játékuk fejlesztését.
A program az ókori Kínába kalauzolta volna el a játékosokat, ahol több száz harci sítlusban, folyamatosan megújuló tartalom mellett küzdhettek volna egymással. Ehelyett pedig most nem maradt más, csak az üresen kongó weboldal és az örökre leállított béta szerverek.
info:Gamestar
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
A népek meg özönlenek ide, televannak a kezdõ városok nyúbikkal.
Az Indy21 készítette a progit. Ez eddig egyértelmû és világos.
Koreában a Nexon nevü cég adta ki ill. üzemelteti a szervereket.
Az Usa-ban ugyanezt az Acclaim teszi.
Az europai részért pedig ez a President Worlds nevû angol cég lett volna "felelõs"
Tok állat ilyen villámlós skillem volt már éppen ...
Mert ugye a fejlesztõ az Indy 21 nevü cég a kiadó meg ez a Persistent Worlds nevü cég.Abban bízhatunk, hogy a fejlesztõ talál másik kiadót.
Én abban bízok, hogy azért volt ez a két szerver dolog mert az Acclaim viszi tovább a dolgot.Mert ugye az Acclaim fejlesztõ és kiadó cég.
A fakkban szereplõ "hivatalos" honlap áll de!
EZ <---- megy rendesen és emmi izé nincs róla, hogy leállna.Sõt.A rórumon sincs róla semmi.
Tiszta idegbeteg vagyok , mivel innen nem tudom kipróbálni.