9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
teljesen mindegy, az is ugyan olyan értelmetlen mint a horse 😄 (amugy már javítva lett). nemtom kitalálta ki ezt a nevet de én sztem nem lépek be ilyen nevü klánba 😞, nem akarom hogy a fél világ azon röhögjön hogy milyen értelmetlen nevü klánuk van a magyaroknak 😄. sry

Atti12
sok féle van, van blood demon,storm demon, phantom demon, és õõ... több nem jut eszembe 😄 de igen, van beõle több fajta is

Bocs, de horn, nem horse...-.-

zsakosfrodo2
Amikor eléred a kasztválasztás idejét, akkor választhatsz egy olyyan lehetõséget, hogy minden kasztról egy bõvebb információt adjon, nézhess. Akkor madj megtudsz többet.

LeonSilver
Skacok.
Látom itt aláírásban, hogy Blood Demon és hallottam olyanról, hogy (asszem) Storm Demon.Ezekrõl meglehet tudni valahol valamit?Ez a kettõ van vagy van esetleg más is?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Atti12
ja tényleg elnéztem 😄. Szal ugylátom neked se tetszik ez a név <#idiota>

OMFG
😄ASDASDDDddd
dehisz a horn az inkább szarvat jelent. én magyar szarvpuncinak fordítanám D::...

Nah, szal 2 démon klán lesz, értem -.-

Atti12
sõtt választhatunk is hogy milyen nevet adunk neki:
tail jelentései:
punci
hátsórész
nyomozó
folyásirányba fordul
írás (érmén)
hekus
nyomon követ
megfigyel vkit
vég
végzõdéssel ellát
végzõdés
uszály (ruháé)
utóörökösödési korlátozás
szárny (kabáté)
kopó
közösülés
pina
segg
far
farok
alfele vkinek
csaj
fenék
farokkal ellát
fark
detektív
picsa

lecsutkáz
kíséret
altáj

Nekem a magyar lóaltáj jön be a legjobban, de a magyar lópina se rossz <#banplz>

Atti12
váá milyen név ez?? magyar lófarok? nem a Killerinstict be egyeztünk meg? micsoda kreatív név ez -.-

zsakosfrodo2
Most nem azért, de arról volt szó, hogy a klánt effe alapítja és a neve Killerinstrict lett volna. Ha ez elsz a klán neve, inkább majd csinálok sajátot.

Megalakult a magyar démon klán is!<#vigyor>
HungarianHornTail néven. Ha be akartok lépni keressétek Atreyu-t, Zarache-t, DeadCode-ot, TaknyonLee-t vagy HUN_Nilla-t.<#vigyor>

de most mér? törölték a karaktered vagy mi? 😄

a server genyaság😞

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

megint új kari?😄 vagy a szerver bizbasz miatt kezdtél újat?

effe lv6 24254

Gubberx_HUN néven vok démon ha kerestek😊 lvl 4 vok😊

ha bunyózol akkor str szvsz

effe lv6 24254

str-re, végülis ugyanyolyan fizikai sebzése van mint a többi fegyvernek.

Figyeljetek ha kesztyûvel nyomom akkor str-e vagy wisdomra kell pakolni?

LeonSilver
De utálom ezeket a "vagyél nekem ez" meg a "vegyél nekem azt" kveszteket.
Az embernek alig van pénze és ilyen szarokra kell elkölteni ... :boom:

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

a messengert mikor óhajtják megcsinálni? vagy ez csak néhány embernél van? elég zavaró, h nemtudok beszélgetni rendesen senkivel

effe lv6 24254

LeonSilver
A gémszar egy pöcs.Érdekes módon az acclaim szerverei mennek.Ja és mégvalami.Persistent Worlds nem fejlesztõ.Hacsak az angolban mától a publisher szó nem a fejlesztést jelenti ....
A fejlesztõ eddig is és ezután is az Indy 21.

inter15
Bence Te most ébredtél ??<#vigyor><#vigyor>

huhh majdnem megijedtem h. ennyi volt de nekem is jó a gém ^^
na mi lesz akkor a demon klánnal?😄

effe lv6 24254

Bence94
helo van egy rossz hírem

A sárkányokat lelövik ugye?
<2007. január 23. @ 14:55 - ashe>
Sajnos nem maradtunk ma sem szomorú hír nélkül, a Persistent Worlds fejlesztõcsapat ugyanis bejelentette, hogy leállították rendkívül ígéretes 9Dragons címû internetes játékuk fejlesztését.

A program az ókori Kínába kalauzolta volna el a játékosokat, ahol több száz harci sítlusban, folyamatosan megújuló tartalom mellett küzdhettek volna egymással. Ehelyett pedig most nem maradt más, csak az üresen kongó weboldal és az örökre leállított béta szerverek.
info:Gamestar

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

inter15
Ne hogy azt mondd , hogy nem tudsz !<#vigyor>

Atti12
gyertek az acclaimra

Koreai serverre menjen aki tud koreaiul 😊

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Nah majd du. valamikor érkezem😊 Még nemtudni mivel de jövök😊

ték😊

Atti12
amugy ez ték 😛

Atti12
helyes testvír <#idiota>

😄😄😄😄😄😄😄😄

LeonSilver
Vazze.Közelharcot kell vívni a mobokért .. 🤣

maradok, csak vicceltem😊

LeonSilver
Látod ez eléggé valószínü.
A népek meg özönlenek ide, televannak a kezdõ városok nyúbikkal.

Atti12
pls nee menj ááát 😞😄. Álj vissza a sötét oldalra Luke 😄

inter15
Szerintem a következõ dolog történhetett:
Az Indy21 készítette a progit. Ez eddig egyértelmû és világos.

Koreában a Nexon nevü cég adta ki ill. üzemelteti a szervereket.
Az Usa-ban ugyanezt az Acclaim teszi.
Az europai részért pedig ez a President Worlds nevû angol cég lett volna "felelõs"

LeonSilver
Lehet kipróbálom bár a démon nagyon tetszett az elõzõ szerveren.
Tok állat ilyen villámlós skillem volt már éppen ...

LeonSilver
Jó neked.Mi meg kezdhetünk mindent elõlrõl. 😞

hmmmm Meggondolom😊

inter15
Akinek új karit kell a gebasz miatt csinálni az jöjjön wu-tang-osnak. Mindenkit szeretettel várunk. Van Ts -is

sztem egy phantom demont fogok csinálni

Atti12
vannak bent sokan 😊. RC1 vok végre 😄

én félek😊

LeonSilver
Mondjuk tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi is lesz valójában.
Mert ugye a fejlesztõ az Indy 21 nevü cég a kiadó meg ez a Persistent Worlds nevü cég.Abban bízhatunk, hogy a fejlesztõ talál másik kiadót.
Én abban bízok, hogy azért volt ez a két szerver dolog mert az Acclaim viszi tovább a dolgot.Mert ugye az Acclaim fejlesztõ és kiadó cég.

LeonSilver
Az akklaimos cucc megy.
A fakkban szereplõ "hivatalos" honlap áll de!
EZ <---- megy rendesen és emmi izé nincs róla, hogy leállna.Sõt.A rórumon sincs róla semmi.

Nálam van szerver.
Az mmosite-on is két 9dragons van.

én is melóhyelyen vok és megöl az ideg😊

inter15
Most akkor mi van? Van szerver vagy nincs ?
Tiszta idegbeteg vagyok , mivel innen nem tudom kipróbálni.

kell hogy legyen slot a ruhán és attól függõen hohy hány slot van rajta annyi cuccot tudsz beletenni.