21072
  • roli613
    Ja és müxik pentium 3-ason? Videocard: 64MB Geforce Memorycard: 512MB
    Processzor: 1,3 Ghz
  • roli613
    Császtok! Milyen játék ez? Nem foglal sokat a gépen azt tudom. Online,klános gondolom jókis grafikával,de milyen irányítással és ilyesmi.
  • William90
    Hello! Azt szeretném kérdezni h van a Nirvana v Bardo szerón magyar hero band mert ahhoz csatlakoznék van black és white karim is
  • Warder
    Köszi a tanácsokat, azt hiszem a 200St 60Dex felállásnár maradok(persze nem a nukkal :) ).
    Van egy haverom akit jó lenne felhúzni a szintemre (FD4) mert ketten változatosabb a játék (TeamSpeak-ezünk közben).
    Ő még csak RL4-es. Szerintetek ha partyzunk milyen szintü moobokat öljek, hogy a legtöbbet kihozhassam a rá eső xp-ből.
    Az se számít ha én nem kapok, csak gyorsan érjen utol.
    (Egyébbként healer úgyhogy egy kis önös érdek is van benne...)

• Rabbit20
    Sztem 1es elosztás sokkal jobb :P
    Dex-re tök felesleges rakni miss-ed nem lesz full str-el se, vagyis kb ugyanannyi mint bármennyi dex-el, és dodge meg hülyeség sztem mikor olyan def-ed van hogy nagy :D str miatt :)
    Szal én azt mondom dex csak annyi ami fegyóhoz kell :P

Lehet duelba nem olyan jó pl warriornak, de ha hybrid vagy akkor ott a nuke és azzal ha 8-10esre felhúzod simán warriorokat is ölsz, healernek megint csak str sztem jobb, duelba úgyis megverik akármilyen build...
  • zozoalma
    Mindig van egy hybrid vagy egy healer a közelbe :D
    de a pocketbe rakható cuccokal akkoris lesz + dexre :O)
    jelenleg nekem mint healer mindennel együtt van 210 str 80 ess 40 wis 70 const és 190 dex ( sajna énis dex re raktam )

Halalszarny SM3 Strategy Beggar (Borlovagok)&(Holtpont)
  • Partvisnyél
    Na igen, de mi van, ha nincs a közelben buffer? Úgyhogy én is a második kiosztást használom.
  • hierro86
    Köszönöm a segítséget! :))
  • zozoalma
    Hello

80-90-es dex böven elég mivel haa hermittől megveszed a +5 öt + a buff az már 130 as dex ugyhogy tudom javasolni hogy str re tegyél amig csak lehet !
    Duelnél meg ugyis a smashingel üt mindenki :o)

• Yosimicu
    De egyébként minden klánál van egy NPC akivel el tudod intézni hogy kasztotválts és újrarakd minden pontod /ha csak a pontot akarod ugyanzt a kasztot választod mint amien vagy/. De ez később yól jöhet ha megunod a kasztodat vagy elrontod a statpontokat.
  • Yosimicu
    ugyolvasom hogy a weap.mastery-t rontottad el. Azt csak 20 ig lehet emelni de utánna is kapod majd a pontokat szal be tudod hozni magad nem muszáy újra pakolni. Nekem a hand-foot is 20 a polearm is 20 és val egy rakás felesleges pontom.
  • hierro86
    Sziasztok! Köszi partvisnyél.Lenne még egy kérdésem.A játék során csak egyszer lehet a pontokat újra osztani?Az első újraosztásnál lefagyott a gépem,és amikor rendebe jött,a felét a pontjaimnak rossz fegyverre adta,és nem tudom vissza csinálni.Furcsa,hogy nem kérdezett rá,hogy biztos azt a fegyvert fejlesztem-e. Köszönöm
  • Yosimicu
    Szerintem a 2 es a heyes válasz!! Mit nyertem?? Amugy komoyan szerintem a második yobb feltéve hogy tank vagy vagy pure str ki minek mondja. Egy nukernek érdekes elosztás lenne
  • Warder
    Sziasztok!

Sokat vitázunk a haverjaimmal mi a jobb leosztás egy magasabb szintü harcosnak:

1 STENGHT= 200 DEX= 60
    2 STRENGHT= 150 DEX= 110

Ha van valaki aki mindkettőt kipróbálta plz. válaszoljon.
    A másik kérdés, hoyg melyik variáció jó a MOOB-ok ellen és melyik jó DUEL-ben másik játékos ellen.
    Én az elsőre szavazok a MOOB-ok ellen, másodikra a DUEL-ben.

• Partvisnyél
    Konkrétan, a Deva a hibrid.
  • Yosimicu
    Yaya az az egyik Shaolin kaszt mint a luohan vagy diamond
  • Atkamon
    az a Shaolinosok egyik szerepe.
  • Partvisnyél
  • hierro86
    Sziasztok! Engem már 3 napja nem dob le, valamit csak sikerülhetett rendbehozniuk! :) Egy kérdés: egyik játékos a chat-falon azt kérdezte tőlem: "Why don't you get deva monk? You have better skills." Érteném a mondatot, ha tudnám, mit jelent a 'deva' szó. Esetleg nektek mond vmit?
  • ZzoleE
    Hi! Írtam az acclaimnak, de azt mondták hogy technikailag lehetetlen a szerverek között cuccokat cserélni :(
    pedig az az 500K + a sok cucc jól jött volna :)
  • SchG
    Köszi szépen.
  • Partvisnyél
    Nekem tegnap már csak a "megszokott" mennyiségű DC-m volt, bár csak rövid ideig voltam fenn, de a többiek szerint már megcsinálták a hibát.
  • Partvisnyél
    Jó lenne, ha át lehetne vinni, de szerintem inkább a teljes karakter áthozatalát kérd.
    Ja és majd számolj be az eredményről!
  • Yosimicu
    nekem vagy 2-3 napja yól megy
  • ZzoleE
    szerintetek, ha szépen megkérem az acclaim-ot, hogy az asuráról mentsük át a pénzemet meg a cuccokat a bardo-ra , akkor azt meg tudják oldani? :P
    mert törlöm a karikat, de jó cuccaik vannak....
  • SchG
    Még mindig ez a DC-s helyzet van?
  • Gabrielle
    Az Asurán vagyok
  • Yosimicu
    Wu-Tang sword nem saber ismerős amúgy a quest de nekem nem volt vele gondom oc1 en már be lehet jutni
  • Gabrielle
    Adj skillpontot legalább 2-t mind a 2 féle fegyvertípúsra amit tud használni a kari(aszem saber meg hand and foot - amire kap kungfú teknikát)
  • Yosimicu
    US? a nirvana-ra gondolsz?
  • Yosimicu
    thx! akkor lehet csak a nukereknek van az a típus kár pedig az tetszett.
  • Fed
    Sok suttyó, asszem vége lett a Blood Dragonznak, ha meglátok 1 demon ex membert, nem marad sok belőle... haha
  • Atti12
    emléxem.
  • Gabrielle
    Sziasztok!

US szerveren keresnék magyar klánt ha van :).
    (OC5 SF)
  • Partvisnyél
    Ha jól emlékszem az basic és az advanced (Great valaki) veditáció néz ki ugyíanúgy: egy lábon áll, kicsit behajlítva, a másikat meg előtte keresztbe teszi. A 2. és 3. meditáció (nálam ez a clan role sajátját jelenti, sima és greater) szintén egyforma, itt is egy lábon áll, a másikat pedig felemeli a füle mellé. Láttam még olyat, hogy leguggol és egyik lábát előre kinyújtja, de szerintem ilyen csak a nukereknek van. Ha tévedek bocsi, de medi közben ált. összecsukom a játékot és a Winampot rendezgetem...
  • hierro86
    A Shaolin Basic Meditation-nél teszi az egyik lábát keresztbe át a másikon. Erre gondolsz? Mert ezt a technikát a Training Groundon tudod megtanulni adománypontért cserébe. Utána ezt a meditációs formát használd! Remélem erre irányult kérdésed! :)
  • Yosimicu
    Guys a Shaolin 3. meditációja úgy néz ki mint a 2-es?? Ma tanultam ki és nem akartam hinni a szememnek. Azt tudtam hogy a Wu-Tang nél ugyanúgy néz ki a 2es és 3as de itt is?? ha igen akkor meik az ameikben legugol a kari és valahogy kitekeri a testét meg lábát? vagy azt venni lehet?
  • Spike MGP3
    akinek van sun and moon fölösleges karija az ingyen is odaadja... ^^
  • Spike MGP3
    aragorn te emléákszel rám?
  • Atti12
    és kinek kell tört serveres L2 kari? :D