21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
roli613 #5512 Ja és müxik pentium 3-ason? Videocard: 64MB Geforce Memorycard: 512MB
Processzor: 1,3 Ghz -
roli613 #5511 Császtok! Milyen játék ez? Nem foglal sokat a gépen azt tudom. Online,klános gondolom jókis grafikával,de milyen irányítással és ilyesmi. -
William90 #5510 Hello! Azt szeretném kérdezni h van a Nirvana v Bardo szerón magyar hero band mert ahhoz csatlakoznék van black és white karim is -
Warder #5509 Köszi a tanácsokat, azt hiszem a 200St 60Dex felállásnár maradok(persze nem a nukkal :) ).
Van egy haverom akit jó lenne felhúzni a szintemre (FD4) mert ketten változatosabb a játék (TeamSpeak-ezünk közben).
Ő még csak RL4-es. Szerintetek ha partyzunk milyen szintü moobokat öljek, hogy a legtöbbet kihozhassam a rá eső xp-ből.
Az se számít ha én nem kapok, csak gyorsan érjen utol.
(Egyébbként healer úgyhogy egy kis önös érdek is van benne...)
-
Rabbit20 #5508 Sztem 1es elosztás sokkal jobb :P
Dex-re tök felesleges rakni miss-ed nem lesz full str-el se, vagyis kb ugyanannyi mint bármennyi dex-el, és dodge meg hülyeség sztem mikor olyan def-ed van hogy nagy :D str miatt :)
Szal én azt mondom dex csak annyi ami fegyóhoz kell :P
Lehet duelba nem olyan jó pl warriornak, de ha hybrid vagy akkor ott a nuke és azzal ha 8-10esre felhúzod simán warriorokat is ölsz, healernek megint csak str sztem jobb, duelba úgyis megverik akármilyen build... -
zozoalma #5507 Mindig van egy hybrid vagy egy healer a közelbe :D
de a pocketbe rakható cuccokal akkoris lesz + dexre :O)
jelenleg nekem mint healer mindennel együtt van 210 str 80 ess 40 wis 70 const és 190 dex ( sajna énis dex re raktam )
Halalszarny SM3 Strategy Beggar (Borlovagok)&(Holtpont) -
Partvisnyél #5506 Na igen, de mi van, ha nincs a közelben buffer? Úgyhogy én is a második kiosztást használom. -
#5505 Köszönöm a segítséget! :)) -
zozoalma #5504 Hello
80-90-es dex böven elég mivel haa hermittől megveszed a +5 öt + a buff az már 130 as dex ugyhogy tudom javasolni hogy str re tegyél amig csak lehet !
Duelnél meg ugyis a smashingel üt mindenki :o)
-
#5503 De egyébként minden klánál van egy NPC akivel el tudod intézni hogy kasztotválts és újrarakd minden pontod /ha csak a pontot akarod ugyanzt a kasztot választod mint amien vagy/. De ez később yól jöhet ha megunod a kasztodat vagy elrontod a statpontokat. -
#5502 ugyolvasom hogy a weap.mastery-t rontottad el. Azt csak 20 ig lehet emelni de utánna is kapod majd a pontokat szal be tudod hozni magad nem muszáy újra pakolni. Nekem a hand-foot is 20 a polearm is 20 és val egy rakás felesleges pontom. -
#5501 Sziasztok! Köszi partvisnyél.Lenne még egy kérdésem.A játék során csak egyszer lehet a pontokat újra osztani?Az első újraosztásnál lefagyott a gépem,és amikor rendebe jött,a felét a pontjaimnak rossz fegyverre adta,és nem tudom vissza csinálni.Furcsa,hogy nem kérdezett rá,hogy biztos azt a fegyvert fejlesztem-e. Köszönöm -
#5500 Szerintem a 2 es a heyes válasz!! Mit nyertem?? Amugy komoyan szerintem a második yobb feltéve hogy tank vagy vagy pure str ki minek mondja. Egy nukernek érdekes elosztás lenne -
Warder #5499 Sziasztok!
Sokat vitázunk a haverjaimmal mi a jobb leosztás egy magasabb szintü harcosnak:
1 STENGHT= 200 DEX= 60
2 STRENGHT= 150 DEX= 110
Ha van valaki aki mindkettőt kipróbálta plz. válaszoljon.
A másik kérdés, hoyg melyik variáció jó a MOOB-ok ellen és melyik jó DUEL-ben másik játékos ellen.
Én az elsőre szavazok a MOOB-ok ellen, másodikra a DUEL-ben.
-
Partvisnyél #5498 Konkrétan, a Deva a hibrid. -
#5497 Yaya az az egyik Shaolin kaszt mint a luohan vagy diamond -
#5496 az a Shaolinosok egyik szerepe. -
Partvisnyél #5495 -
#5494 Sziasztok! Engem már 3 napja nem dob le, valamit csak sikerülhetett rendbehozniuk! :) Egy kérdés: egyik játékos a chat-falon azt kérdezte tőlem: "Why don't you get deva monk? You have better skills." Érteném a mondatot, ha tudnám, mit jelent a 'deva' szó. Esetleg nektek mond vmit? -
#5493 Hi! Írtam az acclaimnak, de azt mondták hogy technikailag lehetetlen a szerverek között cuccokat cserélni :(
pedig az az 500K + a sok cucc jól jött volna :) -
#5492 Köszi szépen. -
Partvisnyél #5491 Nekem tegnap már csak a "megszokott" mennyiségű DC-m volt, bár csak rövid ideig voltam fenn, de a többiek szerint már megcsinálták a hibát. -
Partvisnyél #5490 Jó lenne, ha át lehetne vinni, de szerintem inkább a teljes karakter áthozatalát kérd.
Ja és majd számolj be az eredményről! -
#5489 nekem vagy 2-3 napja yól megy -
#5488 szerintetek, ha szépen megkérem az acclaim-ot, hogy az asuráról mentsük át a pénzemet meg a cuccokat a bardo-ra , akkor azt meg tudják oldani? :P
mert törlöm a karikat, de jó cuccaik vannak.... -
#5487 Még mindig ez a DC-s helyzet van? -
Gabrielle #5486 Az Asurán vagyok -
#5485 Wu-Tang sword nem saber ismerős amúgy a quest de nekem nem volt vele gondom oc1 en már be lehet jutni -
Gabrielle #5484 Adj skillpontot legalább 2-t mind a 2 féle fegyvertípúsra amit tud használni a kari(aszem saber meg hand and foot - amire kap kungfú teknikát) -
#5483 US? a nirvana-ra gondolsz? -
#5482 thx! akkor lehet csak a nukereknek van az a típus kár pedig az tetszett. -
Fed #5481 Sok suttyó, asszem vége lett a Blood Dragonznak, ha meglátok 1 demon ex membert, nem marad sok belőle... haha -
#5480 emléxem. -
Gabrielle #5479 Sziasztok!
US szerveren keresnék magyar klánt ha van :).
(OC5 SF) -
Partvisnyél #5478 Ha jól emlékszem az basic és az advanced (Great valaki) veditáció néz ki ugyíanúgy: egy lábon áll, kicsit behajlítva, a másikat meg előtte keresztbe teszi. A 2. és 3. meditáció (nálam ez a clan role sajátját jelenti, sima és greater) szintén egyforma, itt is egy lábon áll, a másikat pedig felemeli a füle mellé. Láttam még olyat, hogy leguggol és egyik lábát előre kinyújtja, de szerintem ilyen csak a nukereknek van. Ha tévedek bocsi, de medi közben ált. összecsukom a játékot és a Winampot rendezgetem... -
#5477 A Shaolin Basic Meditation-nél teszi az egyik lábát keresztbe át a másikon. Erre gondolsz? Mert ezt a technikát a Training Groundon tudod megtanulni adománypontért cserébe. Utána ezt a meditációs formát használd! Remélem erre irányult kérdésed! :) -
#5476 Guys a Shaolin 3. meditációja úgy néz ki mint a 2-es?? Ma tanultam ki és nem akartam hinni a szememnek. Azt tudtam hogy a Wu-Tang nél ugyanúgy néz ki a 2es és 3as de itt is?? ha igen akkor meik az ameikben legugol a kari és valahogy kitekeri a testét meg lábát? vagy azt venni lehet? -
#5475 akinek van sun and moon fölösleges karija az ingyen is odaadja... ^^ -
#5474 aragorn te emléákszel rám? -
#5473 és kinek kell tört serveres L2 kari? :D