21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Teutatas #5432 Sziasztok nálatok müxik a game mert nálam nemlehet megjeleníteni a weboldat
-
Fenyi111 #5431 Szia Fed!
Üdv Gabor22 -
#5430 nem -
Gabrielle #5429 Viszont az érdekelne hogy másik szerverre át lehet e pakolni a karaktert? -
Gabrielle #5428 Bocsi rájöttem. :) -
Gabrielle #5427 Sziasztok pls segítsetek!
Nem tudok belépni a játékba.
A következő hibaüzenetet kapom: Login failed. Please contatct GM if the problem persiest.
A jelszót meg a kódot jól írom, meg arra aszem mást is ír.
Pls help! :( -
Fed #5426 JÓ sok minden megváltozott, amíg távol voltam ... -.- XDDD -
Partvisnyél #5425 Szewa Rat!
Ejnye, látom jól lefejlődtél! -
#5424 Látszik a cucc infóinál. Ahol kiirják hányas szint kell hozzá meg minden. Ha látsz egy vagy több fekete négyzetet, azok slotok. -
#5423 Köszi, még annyi hogy hol lehet megnézni hogy van-e benne slot? -
SickRat #5422 Ahoj! Gondoltam beköszönök, ha már egyszer regisztráltam... -
zozoalma #5421 ezt azert irja ki mert kell egy vagy 2 slot a fegyverbe vagy a ruhaba :O)
es akkor lehet bindelni !!
Halalszarny (Borlovagok) FD11 Strategist Beggar -
#5420 Valamiért nem engedi hogy ornamenteket bindoljak. Beteszem a fegyvert és kiírja hogy cannot bind ornament to this item(asszem ezt).Ruhánál és fegyvernél is.Segítsetek plz! -
TArKy #5419 Amugy Bardon vagyok!!
Begger : FD 6 -
Jani79 #5418 Van,irj és akkor beveszlek. A jovo héten délutánonként leszek fent. (jani79) -
#5417 A nirvana-n van magyar shaolin klán???? Jó lenne néha magyar szót is látni. Anno tudom hogy volt de az vagy másfél éve volt mikor még Yosimicu-val kockultam. -
TArKy #5416 amikor az oldalon nyomsz arra hogy play és ott elkezdi tölteni az a c- be tölti le nem???? -
TArKy #5415 Picit idegesít de visszaolvastam megpróbálom IE 7 tel hátha menni fog -
TArKy #5414 Segítség kéne!!! már több mint 1 hónapja jól ment a 9D de erre megint baja lett: rányomok hogy start és nem jön be az nprotekt . Már többször ujraraktam... a windows ot is ujraraktam fölraktam a játékot és megint nem volt jó most kitöröltem és ujra leszedem . Ha igy sem jó akkor szólok de ha valaki tudja mi a baja az irjon.
e-mail & msn:[email protected] -
#5413 thx mann -
Rabbit20 #5412 9dragons/adcache könyvtárból törölj mindent. Legjobb ha minden indítás előtt törlöd. -
#5411 lehet csak véletlen de mindig akkor áll be amikor a dupla xp-s reklámot betölti annak idején zárt béta verzióban nem volt ennyi gond vele mint most -
#5410 guys HELP!! tegnap este még nyugottan nyomtam erre most lépnék be de miután betölti lefagy már tróbáltam vagy 4x-5x. -
asteryos #5409 ok thx all
-
#5408 Flovereknél Celestial Elder asszem... Wu Tangnál.... nem tudom a nevét pedig mindig oda járok xD -
zozoalma #5407 Minden klánnak van egy "öregje" akiknek lehet adományokat adni
lesz egy küldetés ami megmutatja hogy kinek kell adni és hogyan !
Beggaroknál Bambo masternek hivják
Flowereknél is egy vén banya :D
Shaolinnál Librarian Monk a neve
nem nehéz megtaláni !
(Borlovagok)Halalszarny FD9 Strategist Beggar
-
asteryos #5406 thx de hol tok ilyen cuccokat adomanyozni??
-
#5405 javárjá..most esett le, hogy mire gondoltál..jóvanna..az én értelmezésem szerint a gyors futás is egy meditációs formula, ami a gyors haladást segíti :) bár igazad van, lightfoot kunfu-technikát kellett volna írnom.. -
#5404 2. tisztában vagyok vele..olvasd el még1szer, hogy mit írt, oszt tán rájössz, hogy hogyan is értettem a választ.. -
#5403 adomány... adnod kell cuccokat hogy kapj pontokat. -
asteryos #5402 thx megy a lightfoot de mi az a contribution??? ami kell az ujabb skillek tanulassahoz -
Jacky #5401 Uj karit inditottam, sacred flower a lelkem :)
Minden ertelmes/normalis, lehetoleg nem 12 eves magyart szeretettel varunk a Vad Csajok klanban :) -
Jacky #5400 Tisztazzunk nehany dolgot:
1. IceBen, nem tudlak felvenni a a hero bandbe, mert te shao vagy en meg BoT. Csak egy klanbol lehet tagja vki egy hero band-nek. Raadasul te feher oldali vagy en meg fekete.
2. Shiwo, a lightfoot es a medi ket kulonbozo dolog.
3. Asteryos, tedd le az ikonsorba és jelold ki a lightfoot-ot es nyomj Alt-ot folyamatosan, addig gyorsabban fut. Mar nem emlekszem, de mintha kuldit kellett volna csinalni hozza, hogy mukodjon ...
Szoval nezegesd a terkepet foleg szintlepesek utan, hatha van uj quest.
4. Training ground és chi kung training ground a kezdovarosokban van, a varos terkepen megtalalhato. -
asteryos #5399 thx :D ^^ -
#5398 biztos rosszul akarod használni..jelöld ki a lightfoot meditációt és nyomj alt-ot, elvileg akkor fut gyorsabban -
asteryos #5397 van eg yolyan kerdesem hogy miert nem tom hasznalni a lightfoot-ot(shaolin)???
a jatek elejen kaptam a basic medation-t.ez lehet a baj vagy vmi mas?? vki pls -
asteryos #5396 van vki a shaolin clanban?? -
#5395 nézd meg a térképet ember -.- -
asteryos #5394 a training ground merre van?
-
asteryos #5393 na cs all! az a kerdesem hogy hol tok a shenxiang villageben gyakorolni a kungfut?