9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter15
Csak olyanba tutsz tenni , amelyik rendelkezik hasonló "zsebbel" mint a ruha.

ornament-et hogy tudok fegyverbe vagy ruhába tenni?

Meg az acclaimos oldalon nincs is kiirva semmi ilyesmi hogy leállna a server míg a másik oldalon már reggel ki volt téve.De passz...

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

jó de a persistent worlds és az acclaim server az 2 különbötõ dolog. Az acclaimos accountal a persistent worlds-os kliensnél be sem tudtál logolni. Szal lehet csak az a server ment el.

DonnieBrasco
A Persistent Worlds nem egyszer szerver volt, hanem a játék üzemeltetõje.

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Ne erõlködjetek, vége. Ennyi volt 😞

"It is with regret that we have to announce that as of Jan 22nd Persistent Worlds has ceased trading. The servers will be shut down in due course."

Ha még menne is bármelyik szerver, órák kérdése és nem fog. A cég zárt be 😞
Egyszer már átéltem ezt, a Wish-sel pár éve... szomorú dolgok ezek 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

ahh csomagváltás miatt mostmeg csütörtökön kikötik a netet és csak jövõhéten kötik be az ujat😞

jah ismét boldog vok😊 Most nem tom mien karit indítsak😊

LeonSilver
Ja.Engem is ez "idegesít" egy kicsit.De legalább van gáma 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

fuck kezdhetem elõlröl...

Akkor sejtem miért nem tudtam nektek sosem privizni.......

LeonSilver
Akit érdekel esetleg :
TeeKillah néven vagyok, szablyás mufflon 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Igaz, hogy elõlrõl kell kezdeni mindent de megér ez a játék ennyit.
ÉS az is biztos, hogy ha esetleg megkell majd venn ia klienst (dio,GW, stb) akkor simán adok ki pénzt erre a játékra.

LeonSilver
Szerintem is két külön szerverrõl van szó.
Amit emilben küldtek azt szedtem le én is és az most nemmegy.Viszont ma délelõtt letoltam az akkkklaimos linkrõl a cuccot és az megy simán.
Szóval az ahol mi lehettünk az valami másik szerver lehetett.
Innen töltse le az aki a Persistent Worlds szerveren játszott eddig.

Voltan
Nabasszameg...
Most akkor vehetek feltöltõ kártyát a WoW-hoz? :S

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

pfff hát én itt se regelni se letölteni nem tudnék(nem vágom a kóreai nyelvet😊

inter15
Vagy megyünk kollektíven ide . korea

Hát elképzelhetõ, én arról a linkrõl szedtem a klienst amit emailben küldtek anno és a closed betas accal tudtam belépni

inter15
A status is Open volt egész nap.

inter15
Létezhet az hogy mi nem egy szerveren vagyunk Gubber ??.
Én a kliens is az acclaimról szedtem (bár lehet hogy ez csak baromság)

És vannak bent playerek meg minden? ill hogy léptél be?

Atti12
hmm érdekes, én most betudtam lépni

oda még lehet menni az acclaimosra?

Áhhhh elegem van belõlük, ezt a köcsögséget

A koreai meg az acclaimos server az megy amig csak tud szerintem.
Talán ha a kérdõivbe mindenki azt irta volna hogy hajlandó lenne fizetni 😄
Acclaimos server meg annyira tulterhelt hogy oda inkább nem meg oda más kliens is kell 😞

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Atti12
ne máár beszart az egész játék? 😞 miért az ilyen jójátékokat nem támogatják, amik nem egyhangúak, lehet élvezni. Ráadásul már majdnem összejött a magyar klán erre tessék 😞((((. Persze azt a szar BOTS ot biztos támogatni fogja... <#boxer>

LeonSilver

nem aktív a start gomb😞

inter15
Még egy barom kérdés. Már be sem lehet jeletkezni ?.

Nekem is email jött

inter15
A fórumokon sehol nem említík ezt a president worlds -os gebaszt.

gyerekek megkell szerezni a játékot azt mi csinálunk servert!!
Azon ne muljon 😄
Legalább ami eddig van azt lehessen kiprobálni 😄D

kéne valami jó játék, sro-ba nem akarokm visszamenni

igen😞(( én egy búúúúúúúúúúúúúúúúúúús gubber vok😊

inter15
Ezek szerint ennyi volt ?

kapják be!!!!

biztosan észlelték a 9 dragons login képernyõrõl h a president worlds bezárta a kapuit. ez nagyon kiábrándító hiszen õk adták a játékhoz a támogatást.A cég jövedelmi hiánya miatt a vállalatnak le kellet állnia. Igy a szerverek is leállnak és a forum is törlõdik,sok szerencsét kívánunk a tvábbi játékokhoz és reméljük találnak majd egy játékot ahol újra egyesülhetnek (a játékosok).

LeonSilver
Nagyon úgytûnik.Az izé company nem finanszírozza tovább a cuccost.

Szal ennyi volt vége örökre?

LeonSilver
Tömören azt, hogy milyen fasza gyerekek vagyunk de megetünk a fenébe.

Ez MIT JELENT?

You will have noticed on the front of the 9Dragons log-in screen that The Persistent Worlds Company Ltd has ceased to trade. This is extremely disappointing given the obvious support the game has. However a lack of future funding has meant that the company has to stop operating. In due course the servers will be shut down and the forums withdrawn.
We would like to say that you have been a great community and it has been our honour to serve you. We wish you good luck in your gaming future and hope that you find a game where you can all be re-united.

😞😞😞😞 brühühühühhü

LeonSilver
Ááááááá.Biztosan megfogok õrülni.
Tegnap este lettem OC7-es.Megtanultam az új képességeket és gondoltam ma majd jól kipróbálgatom õket.Erre tessék.... :cry:

LeonSilver
Ja.Én is csak kamillázok itt...
Kár érte,Igen jó kis játék volt.

Hát ez tiszta szivás
A server ugylátszik befejezte müködését ennyi volt kész 😞(

zsakosfrodo2
Zarache, privibe elküldöm a messenger címemet, mert nekem írogatsz, így legalább MSN-en zaklathatsz majd. 😄 xD

k

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

taranullákat ölök épp😄 elixirre gyúrok. gyere ide 😄

effe lv6 24254

nekem sajan meg nincsen rl fegyom de van helyette egy rc9-es +50hp +100 manas fegyom ami +3-as
effe remelem hamar kinezel 😄

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

😞
effe tudunk valhol talizni? 😊