21072
  • Teutatas
    Sziasztok nálatok müxik a game mert nálam nemlehet megjeleníteni a weboldat
  • Fenyi111
    Szia Fed!
    Üdv Gabor22
  • Atti12
    nem
  • Gabrielle
    Viszont az érdekelne hogy másik szerverre át lehet e pakolni a karaktert?
  • Gabrielle
    Bocsi rájöttem. :)
  • Gabrielle
    Sziasztok pls segítsetek!

Nem tudok belépni a játékba.
    A következő hibaüzenetet kapom: Login failed. Please contatct GM if the problem persiest.

A jelszót meg a kódot jól írom, meg arra aszem mást is ír.

Pls help! :(
  • Fed
    JÓ sok minden megváltozott, amíg távol voltam ... -.- XDDD
  • Partvisnyél
    Szewa Rat!
    Ejnye, látom jól lefejlődtél!
  • Atkamon
    Látszik a cucc infóinál. Ahol kiirják hányas szint kell hozzá meg minden. Ha látsz egy vagy több fekete négyzetet, azok slotok.
  • SchG
    Köszi, még annyi hogy hol lehet megnézni hogy van-e benne slot?
  • SickRat
    Ahoj! Gondoltam beköszönök, ha már egyszer regisztráltam...
  • zozoalma
    ezt azert irja ki mert kell egy vagy 2 slot a fegyverbe vagy a ruhaba :O)
    es akkor lehet bindelni !!

Halalszarny (Borlovagok) FD11 Strategist Beggar
  • SchG
    Valamiért nem engedi hogy ornamenteket bindoljak. Beteszem a fegyvert és kiírja hogy cannot bind ornament to this item(asszem ezt).Ruhánál és fegyvernél is.Segítsetek plz!
  • TArKy
    Amugy Bardon vagyok!!
    Begger : FD 6
  • Jani79
    Van,irj és akkor beveszlek. A jovo héten délutánonként leszek fent. (jani79)
  • Yosimicu
    A nirvana-n van magyar shaolin klán???? Jó lenne néha magyar szót is látni. Anno tudom hogy volt de az vagy másfél éve volt mikor még Yosimicu-val kockultam.
  • TArKy
    amikor az oldalon nyomsz arra hogy play és ott elkezdi tölteni az a c- be tölti le nem????
  • TArKy
    Picit idegesít de visszaolvastam megpróbálom IE 7 tel hátha menni fog
  • TArKy
    Segítség kéne!!! már több mint 1 hónapja jól ment a 9D de erre megint baja lett: rányomok hogy start és nem jön be az nprotekt . Már többször ujraraktam... a windows ot is ujraraktam fölraktam a játékot és megint nem volt jó most kitöröltem és ujra leszedem . Ha igy sem jó akkor szólok de ha valaki tudja mi a baja az irjon.
    e-mail & msn:[email protected]
  • Yosimicu
    thx mann
  • Rabbit20
    9dragons/adcache könyvtárból törölj mindent. Legjobb ha minden indítás előtt törlöd.
  • Yosimicu
    lehet csak véletlen de mindig akkor áll be amikor a dupla xp-s reklámot betölti annak idején zárt béta verzióban nem volt ennyi gond vele mint most
  • Yosimicu
    guys HELP!! tegnap este még nyugottan nyomtam erre most lépnék be de miután betölti lefagy már tróbáltam vagy 4x-5x.
  • asteryos
    ok thx all
  • Atkamon
    Flovereknél Celestial Elder asszem... Wu Tangnál.... nem tudom a nevét pedig mindig oda járok xD
  • zozoalma
    Minden klánnak van egy "öregje" akiknek lehet adományokat adni
    lesz egy küldetés ami megmutatja hogy kinek kell adni és hogyan !
    Beggaroknál Bambo masternek hivják
    Flowereknél is egy vén banya :D
    Shaolinnál Librarian Monk a neve
    nem nehéz megtaláni !

(Borlovagok)Halalszarny FD9 Strategist Beggar

• asteryos
    thx de hol tok ilyen cuccokat adomanyozni??
  • Shiwo
    javárjá..most esett le, hogy mire gondoltál..jóvanna..az én értelmezésem szerint a gyors futás is egy meditációs formula, ami a gyors haladást segíti :) bár igazad van, lightfoot kunfu-technikát kellett volna írnom..
  • Shiwo
    2. tisztában vagyok vele..olvasd el még1szer, hogy mit írt, oszt tán rájössz, hogy hogyan is értettem a választ..
  • Atkamon
    adomány... adnod kell cuccokat hogy kapj pontokat.
  • asteryos
    thx megy a lightfoot de mi az a contribution??? ami kell az ujabb skillek tanulassahoz
  • Jacky
    Uj karit inditottam, sacred flower a lelkem :)
    Minden ertelmes/normalis, lehetoleg nem 12 eves magyart szeretettel varunk a Vad Csajok klanban :)
  • Jacky
    Tisztazzunk nehany dolgot:
    1. IceBen, nem tudlak felvenni a a hero bandbe, mert te shao vagy en meg BoT. Csak egy klanbol lehet tagja vki egy hero band-nek. Raadasul te feher oldali vagy en meg fekete.
    2. Shiwo, a lightfoot es a medi ket kulonbozo dolog.
    3. Asteryos, tedd le az ikonsorba és jelold ki a lightfoot-ot es nyomj Alt-ot folyamatosan, addig gyorsabban fut. Mar nem emlekszem, de mintha kuldit kellett volna csinalni hozza, hogy mukodjon ...
    Szoval nezegesd a terkepet foleg szintlepesek utan, hatha van uj quest.
    4. Training ground és chi kung training ground a kezdovarosokban van, a varos terkepen megtalalhato.
  • asteryos
    thx :D ^^
  • Shiwo
    biztos rosszul akarod használni..jelöld ki a lightfoot meditációt és nyomj alt-ot, elvileg akkor fut gyorsabban
  • asteryos
    van eg yolyan kerdesem hogy miert nem tom hasznalni a lightfoot-ot(shaolin)???
    a jatek elejen kaptam a basic medation-t.ez lehet a baj vagy vmi mas?? vki pls
  • asteryos
    van vki a shaolin clanban??
  • Atti12
    nézd meg a térképet ember -.-
  • asteryos
    a training ground merre van?
  • asteryos
    na cs all! az a kerdesem hogy hol tok a shenxiang villageben gyakorolni a kungfut?