21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #19592 Ruflz!
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok otthon. :D
Ez az új szerver tök jó party lehet, mindenki pici még, sehol semmi jó drop, megint megy a hajtás a refiben, az első +9/+10,stb fegyó... persze az még odébb lesz, hiszen még senkinek sincs annyi BE-je, az első def/HP trinket, full grind helyek, gondolom partiznak is az emberek megint. :D
Ejj, ha most otthon lennék, én is elkezdtem volna nyomulni Tao-n. *-*
Mutasd neki még sokszor Madár, csak hogy megjegyezze! :D -
#19591 Ezt mutatta ma nekem Raven 3x is. xD
-
#19590 Elfelejtettem megemlíteni oxigént, aki RC eleje-közepe, és a notórius eltűnőnket, aki visszatért egy HD warrival, és már OC1. Igen ő az. Pot. :)
Fehér oldalról nem tudom, hogy mizu. Ugye az engem sosem érdekelt, és nem is fog. :)) -
#19589 Mellesleg szépen haladunk. :)
Raven már RC12 én RC11 MERW is RC9-10.
Raven ma 3x mutatott nekem csúnyát, mert nekem már esett demon lf. :)))
Igaz, hogy a skill xp ritkaszar, de már Venus intézgeti a dolgot. -
#19588 Talán majd a vérpistikék is elkerülik majd a megfáradt emberekkel együtt. Elfelejtitek, hogy miről szólt régen az egész játék. Grind orrvérzésig, és full shared partik. Hónapokon át (akár ugyanazokkal az arcokkal).
Ami pedig a megkülönböztetést illeti.
Jobb lenne, ha Bomb FS-ét vagy Dóz FS-ét keresné valaki? O.o
Mondjuk valaki agyfaszt kap a Yangon, és kibaszik mindenkivel, de azok akiket megszopatott (lásd kex esete Kicsivel),csak annyit írnak elsőre, hogy FS, akkor csak jobb lenne tudni, hogy kinek is a reszortja válaszolni nem? -
#19587 Én nem csupán a templates karikat szaroztam le (visszaadták üresen a karimat, csak a lvlel, hurrá? :D), hanem úgy általában az egész 9dragonst (már ami maradt belőle).
De viszont nem is kampányolok ellene, hogy ne játsszon vele más se, csak mert nekem nem jön már be. Emiatt engem nem érhet kritika. Aki még bír vele játszani, hát Istenem, szíve joga :) -
bomb1111 #19586 És Dóz meg Bari,azon érven hogy a G1 es Templatek semmirevaló rakás....ok,be sem léptetek,illetve Dóz törőlte a nagy kariját.Jól tettétek,semmi beleszólásunk hogy ki mit csinál a saját,különbejáratu karijával.De azért kérdem én,és főleg Dóztol,Ha nem volt türelmed a nagy karidat újra ütőképessé tenni,hogy lessz türelmed egy fele xps szerón megnőni ? -
bomb1111 #19585 Mirefel a megkülömbözteés ? Hogy itt,SGn beírod hogy a FS Tao nevében írsz,OK.De talán a taon van más FS is ? Akkor meg mire a megkülömböztetés ? Na mindegy,ne vegyétek rossz néven a kritikáimat.Csupán egy újrakezdésre túl fáradt Magyar,FS tag vagyoki.Én nem láttam a taon gold sellereket,de láttam coton pouch ot kitéve standba 1,2 KKK ért,ami a gold sellewrek műve,lévén hogy így szedik össze a goldot a rabszolgáktól.
Úgyhogy ahogy mondja Six,várjunk 1-2 hetet....Bár ne lenne igazam. -
#19584 Hey!Hey!Hey!It's offtopic time!
Aikában egész szépen alakul FS.Ha megunnátok 9D-t vagy általában a harcművészeti MMO-kat és kipróbálnátok egy kellemesen játszható fantasy MMO-t kezdjetek karaktert ostyrion népnél!
Szívesen látnánk még pár ismerős nevet a guildben.
P.S.: We got cookies! -
#19583 Nem, az nem ma lesz, legalábbis nálunk nem ma. Holnap 04:00 (Magyarország) körül teszik ki majd szóval nyugalom. -
IOwnU #19582 7pm gmt az 8 óra
-
Udead #19581 Láttam ma speed hackert szóval a védelemről ennyitxDa transfer icont még nem lelem elvielg ma lesz majd 7pm gmkor az mikor van itthoni időszámítás szerint?:D -
Sixtail #19580 Ha eddig voltak, miért ne lennének most is?
Bardo/Phoenix is "Carebear" szerver volt és nem igazán emlékszem spammer-mentes napokra... Talán még 2007-ben nem volt annyi, de 2008-tól elszaporodtak, mint a patkányok. Itt is lesznek, csak nekik is átt kell állniuk az új szerverre. Adok nekik kb 1-2 hetet. :P -
#19579 CareBear server... Szted lesz? -
Sixtail #19578 Úgy érted, még nincs Hefeiben. :D
Adj nekik pár napot, lul. -
#19577 Petya!
Sadpanda... :S
Gyere fel inkább.
BRÉKING!!!!
Az xp kártyák nemcsak hogy 1 órásak, de tradelehetők. Spammer nincs Hefeiben. -
#19576 Fekete_Solymok[Tao] leszünk a megkülönböztetés kedvéért. :)
Így FS maradunk, de mégis egy másik rész.
Remélem elfogadható.
Kami. gtfo. és ennyivel elrendeztem.
Majd kiderül mi lesz a Band/liga sorsa. De nem kéne leírni az elején. -
#19575 most meg a GG baszakszik,haladás... -
#19574 elég jó szerver.. 5 percenként DC.... -.-" -
bomb1111 #19573 Bocs Dóz de tényleg nem vettem észre a wispereket.A fl invet meg indulásból visszautasitottam anélkül hogy megnézzem ki invel.De ha biztos lettem volna benne hogy te vagy,biztosan rábólintok.De mondom,mivel hogy csak időtöltésnek szántam a friss karimat,nem is fárasztottam magam hogy megnézzem ki akar bevenni fl be.Igazán semmi kedvem még egyszer újrakezdeni.Mikor meg elindul az átmentett karis szeró,beszélhetünk az esetleges új liga névről,de ha nem is FS,én is ragaszkodom a Magyar névhez. -
#19572 Várhattok, de engem meg már nem érdekel ez a játék, ha ennyiszer megégeted magad, elkezdesz félni a tűztől -
kalidor #19571 Én biztos nem megyek át... :) Nem fogom még egy karit totál nulláról minimális xp mellett felnevelni. Véleményem szerint, de persze cáfoljatok meg srácok, de nem lesz hosszú életű az a liga ott. :) Azért jó szórakozást persze míg játszotok!
Kami
PS:
Bariiiiiiiiiii várunk vissza, hiányoznak az ökörségeid. :D -
#19570 Nem lesz európai szerver! Viszont azt írták, hogy figyelembe veszik majd az EU játékosokat is - kérdés mennyire -.
A másik dologról meg, jó szórakozást az új szerveren. Nekem semmi kedvem megint nulláról kezdeni. Remélhetőleg a másik szerveren is banolják majd a csalókat, s akkor talán ott is rendeződik valamennyire a helyzet.
Mindenesetre, ha a liga és vele együtt a játékosok magja költözik, akkor úgy érzem itt az idő, hogy tovább álljak. Ugyanis emiatt játszottam, azért tudott mindig vissza csalogatni a játék, mert mindig lehetett hülyülni valamit, meg úgy egyáltalán feldobta a játék hangulatát annyira, hogy megérje játszani. Vannak más ligák, tény és való, de nekem nincs kedvem belépni valami angol ligába, ha angolul akarok dumálni, azt másképp is megtehetem.
Csak azért írom ezt, mert akkor nem fektetek bele feleslegesen még több időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt.
További kellemes játékot mindenkinek! -
unusual #19569 Ami G1 szeró volt,az most amcsi GC-nél lesz tehát gondolom Amerikában. Eventek + minden más is olyan időben lesz. -
#19568 Nem tudjátok h ez a tao szerver európai vagy amerikai-e?Mert vannak érdekes laggok :D -
#19567 Oké, lehet senki sem mondta, de az hogy már 4-5en rábólintottak nekem úgy jött le mintha már fixálva is volna.
Én személy szerint ragaszkodnék a magyar liganévhez.
Magyarok_Nyilai , Fekete_Sereg most kora reggel ienek jutottak eszembe, nem feltétlenül kell iet választani, de magyar legyen!
Na megyek is visszafeküdni ; ) -
#19566 Pot! Senki nem mondta, hogy a név rögzített lenne. :)
Mondtam, hogy ugorj be holnap (ma) és letisztázzzuk. Már ötletelek a lehetséges alternatívákon. :) És elfogadta mindenki, hogy ne legyen az a neve.
DE!
És ezt most leszögezném. Bombi1111 elmehet a búsba. Csupán 8 wishperemre, és egy fl kérésre nem reagált.
Na jó nem ezt akartam leszögezni.
Szóval az új banda (egyelőre csak a HD core van meg létszámban) marad a hekker free szerveren. Totál újrakezdjük. Ezt MERW a fia oxigén, Raven Zoli és én már eldöntöttük. Legyen szopó az xp. De ma 5 perc után repült egy VN. :)
Szóval a nyomorékszerver engem már nem érdekel. És a többieket sem nagyon.
Ezért nem leszünk FS. (többek között)
Nekem küldetésem van ismét. :)
-
bomb1111 #19565 Gyerekek ! Mielött visszaadnák a G1 es karikat,a mostani szerón miért nem maradhatna a FS ? Ha nem marad meg,bocs de be sem lépek.Báj báj. -
bomb1111 #19564 Első benyomások GC új szerverén : Szintén rengeteg a VN,majd meglátjuk mennyire tudnak csalni.Egy teszt BOT ot kész1tettem ezen a nullás szerón és eddig,GC++ semmi újdonság vagy eltérés a szokásostól.Ami megragadta a figyelmemet az a ETA ahol az acc létrehozása kettőre van szabva és csupán 18 éven fölűli tagoknak.......Ez nagyon érdekes. -
Sixtail #19563 Jó név. :D
És Huginak igaza van, mert ugye az új magyar gémerek is előbb figyelnek fel egy magyar liga névre, mint egy angolra, ami jó dolog a liga bővítése végett is, feltéve ha lesz olyan.
Szóval Pícs ötlete a nyerő! :D -
IOwnU #19562 Én benne vagyok:D
-
szabi34 #19561 tetszetős. :P -
#19560 Legyen a band neve (vagy ligáé) Imádjuk_a_Barackot.
Valaki támogatja? :$ -
IOwnU #19559 akkor ha jól értettem holnap kell megint az accokat confirmálni -
szabi34 #19558 Hát. szerintem akkor már ha mindenképp meg akarjátok változtatni valami magyar találó név jobb lenne... de ez úgyis csak 20-a után lesz megcsinálva. majd eldől. -
#19557 Kedves volt FS!
Volna egy problémám, miszerint Desert_Eagles lett az uj bandnevünk!
Miért kell angol név, hogy értsék mások is? Szerintem tökéletesen jó volt a Fekete_Solymok, vagy ha már annyira nevet akarunk váltani legalább magyar legyen...
Ez picit demotivál, tudom már jó páran rábólintottak, de én azért csak feldobnám itt is, hogy ugyan nem változtatnánk e ezt meg?!
Előre is köszi és kellemes hétvégét! -
Udead #19556 kár hogy a legelején lefagy az install-.- -
Udead #19555 Sziasztok a régit ugye le kell törölni? csak mert én megtettemxD -
#19554 csak a játék nem akar elindulni... :/ -
#19553 Megy az uj szerver!