9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Gyerekek!A blood izét 75k-ért 5 perc alatt elvitték 0.o

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

😄😄

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

Atti12
várunk 😉

LeonSilver
Hát ideje lesz 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Halihó, ha minden jól megy jövõ hét hétfõn ujból lesz netem és jövök vissza😊

miilann
3 különbözõ fajta Conqueror Chest létezik.
Gold, Silver és Bronze.
Szörnyek dobhatják.
Véletlenszerû tárgyakat tartalmaznak(van hogy rendkívûl értékes,de van hogy csak egyszerû dolgok).
Gold Chest adja a legnagyobb esélyt arra hogy valami értékest kapj,aztán a Silver,majd a Bronze.
A kinyitásukhoz kulcsokra van szükséged,melyek növelik az esélyt hogy valami jó tárgyat kapj.
3 különbözõ Key van mintahogyan Chest is,Gold,Silver és Bronze,és ahogy a Chestnél,itt is a Gold a legjobb stb.
Összegezve, a kulcsok 3 különbözõ színre vannak osztva, Red(növeli az esélyt hogy fegyvert kapj), Green(növeli az esélyt hogy ruhát kapj) Blue (növeli az esélyét hogy különleges tárgyat kapj, mint például varázs tárgyakat és gyüjteménybe való tárgyakat)
Minden egyes Conqueror Chestben 3 hely van a kulcsoknak,típustól függetlenül.
Ha több kulcsot használsz,nagyobb az esély arra hogy valami jobb dolgot kapsz,de probálj azonos színûeket hasznalni hogy növeld a

ezt az utolsó mondatot nem igazan tudtam befejezni :s
amugy ha van benne fordítási hiba vagy rossz a fogalmazás írjátok át aztan mehetne a FAQba
és ezekt h chest meg key direkt nem forditottam le

(amugy tudom h kurva sok benne a 'tárgy' szó,de nem nagyon jutott eszembe semmi amivel helyettesíthném :s)

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
There are 3 different kinds of Conqueror Chests.
Gold, Silver and Bronze.
You get them from monster drops.
Chests contain random items (some extremely expansive other are just things).
Gold Chest will give you the best chance of getting an expansive item then silver and then Bronze.
To open them you need keys to increase the chance of getting a good item.
There are 3 types of keys like the Chests, gold, silver and bronze and like the chest gold is the best etc.
In addition, the keys are divided into 3 different colours, Red (increase weapons drop), Green (increase cloth drop), Blue/Purple (increase misc. item drop like charms and collection items)
Each conqueror chest no matter which type will have 3 key slots.
The more keys you use, the more chance you get to have a better item but try use the same colour keys to increase that type of desired drop.

már csak az a kérdés h mixelve mi történhet :s

miilann
kulcsokrol senki többet?
megtalaltam meg h a green az ruha

inter15
Mondjuk innen !

inter15
Bezárták azt a szervert ahol Te játszottál , és a kliensed erre akar felmenni. Töltsd le az Acclaim oldaláról a hivatalosat. Sajna itt új karit kell kezdened.

LeonSilver
Srácok.A Game Settingsben a retirement mi a franc???

Atti12
holnap törlöm, most TDU t töltök 😄

Atti12
looooooooool ez mi??? 😄😄😄😄😄😄

sweech
😄SA😄A

miilann
mindekit megkérnék h nezze meg a FAQ 6os pontjaban(hasznos linkek) a hivatalos honlapot (http://www.9dragonsonline.com/)

majd kéretik törölni

XDDDDDDDD

miilann
valaki leirogatna h silver chestet nyitok melyik kulcsnal mi van benne?
meg olyat lehet h mixelem a kulcsokat nyitasnal?
a piros a fegyo
zöld?
kék?

valaki segitsen plz eddig ment a games most meg nem tud az upgrade serverhez csatlakozni kellett mamnapság valamit csinálni mert 3 napja nem jáccottam most meg nem indul...
LeonSilver
Hát a gáma megy de szóltak páran akik jöttek volna, hogy nemtudnak regisztrálni mert amikor a Register Me gombra kattintanak akkor nemtörténik semmi.

Atti12
én ugy tudom hogy nem

LeonSilver
Meditációból fellehet valahogy állni??Meglehet szakítani??

sziasztok ,nektek most megy a games?mert nekem nem tud csatlakozni az upgrade serverhez😞 mit kell csinálnom?
inter15
Keress meg ARK_ANGEL -néven rontom a levegöt bennt.

miilann
engem is érdekelne a dolog :]

LeonSilver
Egyelõre tetszik ez a storm démon.Igaz kicsit lassabb vele a fejlõdés és néha hatalmas meneküléseket mutatok be vele de amúgy egész jó.

Atti12
azt pontosan nem tudom, majd jön Goth vagy Gubberxx és elmondja nekünk <#vigyor>

inter15
Az mit jelent ,hogy késõbb ??

Atti12
nem, hagyd meg, ugy emléxek késõbb fellehet használni

LeonSilver
Srácok.Ha lv20-as a bracer masterym akkor a kapott pontokkal kitörölhetem a **** szóval azt vagy tegyem valami másra?

LeonSilver
Egyre többen leszünk a játékban magyarok.Már páran átjöttek lineage2-bõl is, amnesian (l2-es fórum) irják a népek 😉

inter15
Csak akkor tudsz belépni ha magad is wu-tang lettél , kb Gathering Chi Cheng 8 -on.
Konkrétan hozzánk pedig , ha megkeresed valamelyikünket.

A teljesség igénye nélkül:

Yosimicu
Wu
Thaifun
SeXy-Girl
Balthazaar

Ja és egyébként 28-an vagyunk <#taps><#taps>

Atti12
ja és gondolj bele, pl ha valaki aki nem tud olyan jól angolul, csak néhány szót ért, akkor egyértelmûen tükörfordításba olvassa el nem? másrészt én láttam a harry potterböl azt a részt, de mégse tudtam hogy mi a sz... lópikula az a hungarianhorntail 😄.

Goth: osztom én is az álláspontod xD

sztem szarul mutat szarul hangzik, másrészt aki nem látta a pottert kapásból nevet rajta, aki meg igen, az is xD
De ez csak az én véleményem.

quack
egy ilyen fegyvert kb mennyiért rakjak ki a piacra?

ja és milyen szinttõl / hogyan lehet belépni a magyar wutang herobandbe?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Bent vagyok a gaméban most, valaki be tudna venni a guildbe?

errõl beszéltem énis, csak nehéz megbírkózni a névvel😄 magyarul okés, csak angolul elég fura, fõleg ha tükörfordításban nézed a band nevét.

effe lv6 24254

Nekem mostmá mindegy csak ma este vegyen valaki végre guildbe😊 Ha nem , akkor megyek Wu-Tangnak xD

Sziasztok!
Atreyu vok, a "lófarkguild"xD alapítója, írtam volna elõbb is de csak
most regeltem és 24 óráig nekem ide nem osztottak lapot😛. Sry ha a
név páratoknak nem tetszik vagy még nem ismertétek fel a
jelentését:S Effével azt beszéltük h ha elérjük a RL1 et, akkor
megalakítjuk a guildet, de konkrét névben nem állapodtunk meg:/ igen,
valóban a potterbõl van, tudom h sokan nem szeretik szívem csücske 😛>szívem csücske 😛>, de szerintem ebbe a játékba találó.
HungarianHornTail a MagyarMennydörgõ megfelelõje eredeti nyelven,
azé a sárkányé, ami a történetben alázta az összes többi nemzet kis
gyíkját😊 egy gyakorlati elõnye pedig, h a magyarok könnyen felismerik,
és így gyorsan tudnánk bõvülni. Remélem a név miatt nem fogunk
többfelé oszlani, és h így élvezetesebb lesz a játék, nem kell folyton
szólózni:/ De vérben gazdag jó játékot kívánok azoknak is akik
mégsem tartanak velünk!😄

Hát a bandit karimmal simán ledaráltam a beggarokat😊

Atti12
tudom, bár nem értem hogy mért kell itt hagyni msot ezt a jó kis magyar egyesületet a demonoknál 😄. Mindesetre talán még meglehet gyõzni hogy ne menjen át <#hehe>

Frodo megy csövesnek😊#1586

Atti12
frodo phantom 😄

Akkor majd jöhettek buffot kunyizni😊

nem 😄 szinte mindenki blood demon...

effe lv6 24254

Jó lenne valami vegyes demon csapatot összehozni hogy mehessünk dungeonba eredményesen meg ienek😊Valaki lesz még healer rajtam kívül?

wow akkor ma keresek iet😊

Atti12
rákattintasz egyszer a "várazslatra" és akkor bal felsõ sarokba kijön egy kis kocka. akkor van bekapcsolva XD

quack
hogy "bekapcsolva hagyni"?
lightfootot meg könnyû fejlesztin egy bug miatt, néhûny helyen (pl. wutang bejarati lepcso) nem áll meg a tag ha nekifutsz a falnak (ilylen helyeket konnyn eszre lehet venni mert egy paran minidg ott futkorasznak), altra ráraksz valami nehezéket azt olvasgathatsz vagy azt csinalsz amit akarsz 😊

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

zsakosfrodo2
Ma fogok vmikor indítani egy koldust, de egyelõre szarakszik a winfosom, és már megen finom voltam... és megen nem nõies.... xD

Szal ha vki szeretne majd beggars-al lenni, azt várom haverral (Gpatro, aki most shaolin) és már van elképzelésünk HeroBand névileg is, bár egyelõre még korai ezt kijelenteni. 😄😄😄

LeonSilver
Köszönöm szépen a válaszokat!!!

Favored Weapons:

Saber (Warrior)
Fists (Healer & Hybrid)
Bracers (Caster)