21072
  • Partvisnyél
    De azért ne pusztítsd ki az egész falu állatvilágát!
    Menj ki a faluból és gyilkold ott a GDI-t...
  • Partvisnyél
    A haverjaim majdnem úgy vejlődnek a híbriddel is mint a harcos. Sok str, valamivel kevesebb dex (hogy mennyi a kettő között a különbség, az vérmérsékleten múlik, a dex-es lassabban öl mobokat, de állítólag jobb PvP-ben ). Kell még némi ess, hogy legyen mannád gyógyítani magad és ne kelljen állandóan meditálni. Cons nem kell olyan sok, mert van valami teázós skill, amit ha maxra kihúzol, akkor rengeteg életet fog adni, meg ott van a buff-od is.
    Fegyverben szerintem nem rossz a kard sem, csak nem tudom, arra vannak-e shash skilljei a hybridnek. (A healer fegyver szempotjából hasonló és én vele mind a két fajta fegyvert használom, csak aktívval.)
    Ha ugyanazt a kasztot választod, akkor szerintem a képességeket nem kell újra tanulni, bár én sose próbáltam.
  • Atti12
    egyébként mindent leír a questekbe
  • Atti12
    békés módba nem tudsz kungfut használni. Nyomj egy tabot, vagy a skillbar közepén lévő lándszára katt. De ne kérdezz meg mindent ha lehet.. próbálj magadtól rájönni :)
  • mama2
    ezt írja ki amikor valakit megtámadnák: One Cannot use Kung Fu in pace mode. Ez mit jelent?
  • mama2
    Értem. Kösz. Én mondjuk a kutyákat, meg a tehenekt akartam ölni, csak kiírt valamit, hogy a kungfu nincs kifejleszte. Vagy valami ilyesmi.
  • Atkamon
    Brother of nood xDDDDDD
    Ezen felröhögtem
    és ha nincs ! a térképen, akkor ölj a város szélén mobokat.
  • mama2
    Már sikerült:). Most ott vagyok, hogy ahol kezdődik a játék, ott minden leckét megtanultam, és átkerltem valahova. Brother of Nood valami ilyesmi(C&C beütés?), ott voagyok ahol a kutyák vannak, ugatnka, akkoir tehenek. Nagyon az eleje. Ott beszéltem egy öreggel, és passz. Nem jelez semmi feladatot. Mit kell csinálni?
  • hierro86
    Egy White Tigernek hogy kellene optimális esetben szétosztania a pontjait? Fegyverei közül melyikre érdemes jobban gyúrni? És ha újraosztja vki a pontjait, úgy hogy ugyanazt a kasztot választja, akkor is újra kell tanulnia a kaszthoz tartozó speciális technikákat? Köszi a segítséget :)
  • Partvisnyél
    Nekem sem a C-n van és nincs is rajta túl sok hely (mondjuk a 1GB-nél több) Szerintem csak ideiglenesen kell neki hely a teléepítéshez, aztán felszabadítja, úgyhogy addig pakoljá át valamit.
  • skrimer
    akkor törölnöd kell a C:\ ről vmit
  • mama2
    Nem a C-re telepítem, hanem a D-re akarom, de a c-re is akar valamit csinálni:S.
  • Yosimicu
    Ne C:\ re telepítsd ha nincs elég heyed
  • mama2
    Ja, és van rajta 10001 mb:/. HELP PLS, mert nagyon játszanék:).
  • mama2
    Letölöttem, fel akarom telepíteni, de a c-n, 1600. megabájtnak kéne lenni. De egyszerűen nem tudok annyi helyet felszabadítani a c-n. Mer ugye amikor elindítom, a telepítés előtt, még valamit ki is csomagol sztem a c-re és már nem tudok semmit tenni, hogy elég hely legyen a c-n:(. Nincs valami megoldás, hogy ne keljen ennyi helynek lennie a c-n?
  • skrimer
    Valaki mondja meg hogy ezt a funkciót hogy lehet használni "Purity Art of The Deva King" ???
  • Yosimicu
    Ha Shaolint akkor alulu néven megtalálsz.
  • Rabbit20
    Legtöbb magyar sztem Bardo-n van, van fehér és sötét szövetség is :)
  • Zsu9D
    Sziasztok ! Most töltöttem le a játékot. Melyik szerveren érdemes kezdeni és melyik oldalon ?
    Szeretnék egy magyar csapatba is bekerülni feltéve ha van.

Köszi előre is az infót.

Üdv.

Zsu
  • EXTASI
    Hi all!Nirvana Serveren keresek magyar beggar klánt!
  • Goxin
    Kit keressek nirvana szerveren csatlakozás ügyben??
  • Atkamon
    hát már elég régóta medvéket ölök... RL 4 óta Smallokat ölöm. Eddig azért nem öltem Big-et mert aszittem az csak nehezebb lesz mint a sima, pedig az könnyebb:P Úgyhogy én kihasználom bőven:P
  • Partvisnyél
    Pont ahogy mondod! Ha a normal már fehér, akkor nyugodtan írthatod a BigBB-t. Használd ki amíg csak tudod, mert utána jó darabig nem lesz ilyen békés mob.
  • Rabbit20
    Exp nem sokkal kevesebb talán 0.01-el, viszont sima brown beart ne ölj csak small-t meg big-et :)
  • Atkamon
    Hát most nekem olyan 0,13-at ad egy Brown Bear, és azok az én szintemen vannak. Viszont elég sok éltemet leveszik elég könnyen, illetve jön több is ha eggyel harcolok. Szerinted inkább még a Small-okat kéne ölnöm? Azok egy szinttel alattam vannak, könnyű őket megölni, nem is jön több, dehát gondolom az xp is kevesebb.
  • Yosimicu
    #5525 Persze van. Ha netán Shaolin leszel magyar klánnal is tudunk szolgálni.

#5526 Ha az amire gondolok akkor valami olyasmi hogy Rice is everything! De bene van aszövegében asszem utolsó előtti mondat.
  • Goxin
    Hel plz !!!

The Endless Clan questben
    Bamboo Mesterel kell beszélnem de nem tudom mit kellene neki mondani. :(
  • at16
    sziasztoook. most töltöm a játékot. :)

nirvana szerveren leszek. van ott valaki esetleg? aki tudna segíteni majd a játékban? 1 2 tippet adni meg stb..
  • Partvisnyél
    De azért ez remélem ez sem töri meg a lendületeted. Utól kell érni Zsebet! Muszály!
  • SickRat
    Ahogy tanult kollégám mondja. SM7-GB1 elég kellemes rész, utána viszont jön a szenvedés Jó esetben 0,04-et kapsz mobonként, de nagyon nehezen döglenek
  • Partvisnyél
    Jóval több mint RL-en, de azért még nem annyira vészes. SM 1-7 elég lassú, de ha minden 2XP-n ott vagy, akkor 2 hét alatt meg lehet csinálni. SM7-től van Party Quest ami nagyon megdobja, haverok 1 hét alatt eljutottak GB1-re!
    Most én is ezen dolgozom, bár nekem kevesebb időm van sajna.
  • Atkamon
    Mennyi idő nektek egy szint így SM-en? Nagyon sok kell egy szint eléréséhez?
  • Partvisnyél
    Akkor gyere közel és várlak!
    Mikorra lesz meg az SM7?
  • Partvisnyél
    Wisdomot húzd, amg csak lehet, némi ess, meg const is legyen mellé, de nem kell sok. Majd ha a wis max., akkor lehet a többit is pakolni. Meg még ami a relic-ekhez kell.
  • Atkamon
    Leírják, amikor a szerepedet választod... de nem tom amúgy, nem shaolinos vagyok, csak most kötöszködős kedvemben vagyok:P
  • hierro86
    Sziasztok! Egy Exorcist Monknak mely pontjat érdemes tuningolni? Köszi
  • Yosimicu
    Ez esetben a NIRAVANA szerveren lévő magyar klánok jelentkezzenek Tartsunk össze legyen 1 union akkor Jah a haverom ugyanezen a szerón beggar klát keres!! ha van szóljatok pls
  • Rabbit20
    Bardón lehet szövetséget, nirvanán azt tudom, h volt vele gond és ott nem működött valamiért, de sztem már ott is lehet.
  • Yosimicu
    Nirvana Zsiroskenyer nevü Shaolin klán(asszem az egyetlen magyarshalon klán a szerveren) többiről nemtok. Erröl yut eszembe hogy Uniont nem lehet csinálni? Több klán unionba lépjen akár Shaoloin Beggaral.
  • Atkamon
    Az irányítás "odakattintokahovamenniakarok", illetve amikor gyorsfutást használsz, akkor az altot nyomod és az egérrel irányítasz.
    Gépigények a FAQ-ban.