9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
?_?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Az igen jólenne mert ugye ha valaki idejõõõ és rátalál klikkelni a fakkra akkor ezt kapja --> A szolgáltatások szünetelnek. Bõvebben cwi.hu
Namost ha az ember veszi a fáracccságot és ellátogat az ominózus helyre akkor az els õami a szemébe ötlik, hogy az utolsó infó 2006 decemberi.
Ha mégis rányom az ember az ingyen tárhelyre akkor pedig a hihetetlenül informatív --> Szünetel felirat fogadja. 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

inter15
Ha kell tárhely tudok adni.

LeonSilver
{Nemlehetne egy jobb tárhelyet keresni ennél a cwi-nél??Már tegnap óta nem elérhetõ a fakk}

LeonSilver
Hátizsákot fellehet venni kettõt??Mert hely az lenne neki elvileg ...

LeonSilver
Mire gondolsz konkrétan??

a hd kasztválto küldinél mit kell csinálni?
a basic wu-tang fistet meg a swordot is cheng 3ra kell fejleszteni és akkor be fog jutni...
LeonSilver
dankesÜn 😉

Atti12
veszel egy demon tome-ot 90k ért, azt elhasználod és akkor királyos lesz a lightfoot 😄.

LeonSilver
Skacok.Most lv10-es a lájtfútom de tovább nemigen akar menni.Hogyan lehet ennél jobb szaladásom?

Õ alapbol a training groundra nem jut be, azt a questet se kapta meg és a training groundba van a goré ahol kasztot kell váltani
kasztot választani nem a training groundson kell, hanem valamelyik vezetõnél... nincs wutnagom szal nem tudom, végig kell járni az NPC-ket

Mindent megcsinált. Nincs semmi kérdõjel é felkiáltójel
Atti12
semmilyen questje sincs? ha van akkor csinálja meg mindet és kapnia kell

Hellosztok!
Egyik haverom wu-tang és opening chi 1 es és nem tud bemenni a wu tang training groundra kasztosodni és skilleket tanulni és questet se kapott hozzá hogy betudjon menni. Van vlmi ötlet mi lehet a baj?
Net nélkül idõmben végigvittem a FABLE-t😊

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

zsakosfrodo2
Azt hiszem igen. Ma már játszottam kijelentkeztem, meg vissza és jó volt minden.

Remélem holnap lesz már netem😊 Megjavult már a game?

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

UsagiYojimbo
és Wu-Tang vagyok 😊
zsakosfrodo2
Frodo_HUN
&
Frodo_HuN_2

Atti12
Boonx_HUN (aláírásomba ott van)

Az enyém emgegyezik, az itteni felhasználó nevemmel, csak mind nagybetû

SziasztoK! leírnátok pontosan a játék beli neveteket?

LeonSilver
Srácok.Kerestem ugyan de nem találtam és ugye ez nemjelenti azt, hogy nincs is.Szóval nincs valahol egy skilltree szerü dolog??Amiben megtudná nézni az ember, hogy a külömbözõ klánok mágusai például miben külömböznek.
Mit tud mondjuk egy hevenly és egy wu-tang vazsi.Miben külömböznek.

csaknem lesz olyan nagy rollback...NE legyen😄 mert akkor végem. ill csak fölöslegesen játszottam ma egész nap:S na majd holnap emgcsináljuk a klánt, ha már jó lesz a játék, addig is csáó

effe lv6 24254

LeonSilver
Az a szar az egészben, hogy jópár srác most kezdett játszani akik eddig az l2-t nyomták.Most ha egybõl úgy kezdõdik, hogy rollbekk akkor attól félek elmegy a kedvük tõle.Pedig van köztük pár igazán jófej.

LeonSilver
Mikor fogják észrevenni, hogy valami nemfasza??Volt már ilyen??

pedig el fog =)

LeonSilver
De nem ám.Még csodálkoztam is, hogy amikor kiléptem 51%+ volt az xp-m amikor most bementem 30% .... 😞

rollback lesz, addig fölösleges megcsinálni a klánt, nem is tudnánk. csak nehogy túl sokat pörgessenek vissza, ma 2 szintet léptem, blood drop, +3as fegyót csináltam...nehogy elvesszen mindenem mert dühös leszek 😊

effe lv6 24254

zsakosfrodo2
Na szal benne vok én is a klánba, kb. 20:00 körül fent tudok lenni a Démonos karimmal. Majd fórumba írjatok, vagy keressetek meg a game-be, és megyek ahova akarjátok. 😄😄😄

tán meghalt a szerver vagy mi, nem ment adatot...:S addig pihi míg meg nem csinálják

effe lv6 24254

Atti12
nekem is ugyan ez :/

engem meg állandóan kidob ha teleportálni akarok... és nem olyan múlandó a dolog..ittragadtam shi zhangban😄

effe lv6 24254

Atti12
nekem most volt valami disconenct, amint megjavul jövök 😄

akár most is😄 leon, goth, frodo,aragorn és én. frodonak kéne a demonos karija😄 átállt csövesnek az árulója<#beka2>

effe lv6 24254

LeonSilver
Mikor legyünk? 😛

kösz már megvan a megoldás, elvileg most csinálom a questet h beléphessek 😊
na akkor meg is volnánk 5en a band alakításhoz ha jól számolok😄 mikor tudtok onlány lenni?

effe lv6 24254

effe hali entom a kerdesedre a valszt ha bent vagy jatekban irjal ram es elmondom 😄

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

1-et =)

SziasztoK! Tanus néven vagyok fent, és shaolin vagyok ha minden igaz!😊 Minnél több emberkét kéen összegyûjteni, és egy klánba, guilda tömöríteni! Azthiszem hogy csak a dragonson belül lehet vkit bevenni a guildba, szal hogyha én shaolin vagyok, és az vagyok, akkor csak shaolinokat tudok bevenni!:/

jó de akkor legyél online, és szerezz még 2 embert😄

effe lv6 24254

LeonSilver
Legyen.
szvsz

mégvalami, a Four Gods klánba mikor és hogy lehet belépni? tud valaki segíteni?

effe lv6 24254

na mi legyen akkor a KillerInstincttel? legyen or ne legyen?

effe lv6 24254

Atti12
köszi szépen

miilann
Atti12
valakinek nincs meg a heavenly demon video? :S törötlék youtuberol a szemetek :@

Valakinek nincs véletlenul white iron fragment és bronze plate eladó 5-5 db kéne