21072
  • Partvisnyél
    Ha korábban beengedett, akkor nem. Az Acclaim oldalon be tudsz lépni? Mert ha nem, akkor valahogy nem aktiválódtál szerintem.
  • Patar
    az is újnakszámit
  • Patar
    Kb egy hete regisztráltam.
  • Partvisnyél
    Óh, de most látom, hogy a +9 az semmi, van itt +11-es LS közepe körüli polearm is (+900 az alpat 40-hez ) Csak azt tudnám, hogy milyen itemek vannak a csuklópánt felett lévő 2 slotban? Meg, hogy ott ilyen gazdag mindenki, hogy rögtön prémiummal kezdi...
  • Partvisnyél
    Mikor regisztráltál? Néha új account-tal csinál ilyet. Nekem egy fél óra múlva magától elmúlt.
  • Partvisnyél
    Hú, itt tényleg kemény dolgok vannak, 172-es szintű emberke és csak úgy hemzsgnek a +11-es fegyverekkel. Először csak néztem, hogy mi ez a sok GM Aztán persze rájöttem, mikor már standben is láttam. A 16 fekete és 14 fehér legyezőt tároló fickó se semmi... Kíváncsi lennék azért, hogy menniyvel megy ott gyorsabban a fejlődés, meg honnan van ez a rengeteg jó refine-olt cucc. enniyvel több BE esik ott, vagy jobbak az esélyek, hogy sikerüljön.
    Az LS0 szintű +9-es botocska, viszont már tényleg beteg...
    Ha egyszer lesz egy kis időm,tényleg megpróbálok felrakni egy ilyen kriksz-kraksz-os verziót és kipróbálom. Állítólag fel lehet kínlódni.
  • Patar
    Hi all miért nem tudok belépni az accommal?Azt irja beszéljem meg a problémát a gm-ekkel.
  • Hikoro
    Nálam nem,csak egy resi kellett a gépnek,mert amúgy kidobott x a 9Dragons valami hibával és azt írta,hogy fut a GameGuard!Ezért kellett neki egy resi.Épp egy Wu-Tangos csávót viszek(lvl.8-as)Azt ha te is jó vagy akkor talizhatunk,de gondolom te már nagyon nagy vagy
  • Partvisnyél
    Nekem is csinált ilyet de két-három prübálkozás után magától megoldódott.
  • Hikoro
    Na sikerült bejutnom
  • Hikoro
    Sziasztok!
    Van egy kisebb hibám a játékkal!Tegnap lazán ment de ma leszedte az új patchet és nem tok játszani!valami Xkernel és GameGuard hibát ír ki.Tudom,hogy mik ezek,csak valami hibát észlel,ha tudjátok,hogy mi a gond és válaszoltok elöre köszönöm!
  • ZzoleE
    Sziasztok! nem tudom hogy láttátok-e már a kóreai honlapon a képeket,de ha nem akkor ez kötelező!

http://nine.nexon.com/community/screenshot/co_screen_list.asp

Olyanok vannak hogy ..... pl +11-es LS Spear meg ilyenek...
  • Partvisnyél
    Hátha az új map majd visszacsalogatja a nagyokat (persze ha egyszer majd működni is fog...)
  • Atkamon
    Menj fel a 9Dragons fórumra, ott kattincs a "QUESTS"-re, azon belül pedig a "Wu-Tang Quests Guide (and other white clans)" topikra. Abban minden le van irva minden questről hogy mit kell csinálni.
  • Fenyi111
    Szia Dr.
    Látom, mindenfélével próbálkozol, hátha felébred a BAND, remélem sikered lesz!
    Nem jó egyedül játszani...
    Üdv: Gábor
  • Arlon
    hy
    lenne egy kis gondom 1 quest-el:
    26 os wu-tang a karim és kaptam egy autómatikus quest-et "Master Xu's treasure" megöltem a 10 Suspicius Travellers-t beszéltem Piao Daming-el.
    ez után vesztettem el a fonalat, mert innen nem tudom hogy mit kell csinálni
  • Sarkanykarom
    Sziasztok!

Köszönöm a segítséget hát próbálkozom meg remélem most ez a 26 patch segített ha jó lesz akkor újra leszek.
  • Wery9
    Csa. Én azt szoktam csinálni, hogy amikor kidobja a hibaüzit, egyszerűen Alt+Tabbal kimész lehúzod a monitor sarkára hogy neis látszódjon (de nem nyomsz semmire csak húzod)És vissza Alt+Tabbal. Nekem műxik 100%osan
  • hierro86
    Szia! 1-2 alkalommal nekem is írt ki ilyet, fogtam és újra próbálkoztam az indítással, és ez eddig bejött. Újabban klappolnak a dolgok egészen odáig, hogy "initialization complete", után visszahajít a bejelentkező oldalra. De ez vszínű a 25-ös patch hibája. Állítólag most is karbantartják a servereket, remélem nagyobb sikerrel! :)
  • Partvisnyél
    Szia!
    Sajnos a "leszed, defragmentál, újrarak" dolgon kívül én sem tudok más megoldást, de majd megkérdezem a többieket, hátha vki tud jobbat.
    (Tűzfal állítgatással próbálkotál már?)
  • EXTASI
    Hi JOSHI mikor leszel elérhető a gameben?
  • Sarkanykarom
    Üdv mindenkinek!

Sajna nem tudok játszani mert ezt írja ki: A "0x10007d77 címen található utasítás a "0x7e36eae3 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written"
    Próbáltam amit a főoldalon írtak de úgy se lett jó. Aki tudja hogy mit kell csinálni az írjon.
  • ZzoleE
    De miért mindig a 2X alatt nem tok belépni?
  • EXTASI
    Még mindíg magyar beggar klánt keresek Nirvana serveren ha van pm---me
  • Partvisnyél
    Mi is reméljük! Ha valami nehézség adódna, majd segítünk.
  • SchG
    Hi
    A beggaroknál hol lehet a pontjaimat újraoszani?
  • Jabbba
    Üdv mindenki.
    Egy Fes7o nevű eltünt BoT-ot keresünk az ally-val.Utoljára nov 25 körül látták a Bardon.Kérjük szépen jöjjön vissza,mert mi nagyon bírjuk a buffjait .Meg nincs aki felélesszen engem
    Tessék szépen jelentkezni,de izibe mert hiányolunk

Üdv : DrGenya
  • LeoN0001
    Köszi! Épp ott kezdtem el 1 bagger karaktert MusaHun néven, már lvl8 :)
    Remélem hamar ráérzek majd a játékra, egyenlőre nagyon tetszik
  • hierro86
    Szia! A Bardo híresült el arról, hogy sok magyar játékos van ott, de tapasztalatom szerint egyre tööben kezdenek feltűnni a másik kettőn is.
  • LeoN0001
    Sziasztok még csak most ismerkedem a játékkal a 3 szerver közül melyikre érdemes menni, hol van a legtöbb magyar?
  • EXTASI
    Erőt egészséget hello! Még mindíg Klánt keresen magyar Beggart a Nirvanan ha van szoljon mar valaki nekem thx

EXTASI RC7
  • Lawless #5561
    RETRO,TAMAS,SENSEI-t KERESEM ha valaki tud rájuk adni valami elérhetoséget akkor azt várom.....légyszi valaki helpezhetne :) koszi elore is !
  • skrimer
    angol tudás nélkül is lehet élvezni a játékot.csak nehezebb felfogni miről szól.amugymeg azért is van ez a fórum hogy segítsünk az angolul nemtudoknak,beleértve engem is:)
  • Atkamon
    hát igen vannak magyarok bőven... ebben a játékbsn is de ebben többet kell felfogni, mint a SRO-ban... it a questekben nem mindig csak az ölés a lényeg, hanem mittomén van olyan, hogy kérdeznem tőled valamit az NPC-k és neked kell beírnod a választ.
  • mama2
    angolokkal az SRO-n nem beszélek:D.
  • Yosimicu
    Nemcsak a történet de az emberek 90% ávál angolul beszélsz. Nekik olyankor elmutagot vagy mi? Én is SRO-ztam meg néha fellépek de ott is angolul beszélek a külföldiekkel (mondjuk az igaz a questek nem iyen bonyolultak csak olj le 3000 ilyet...gyűjts 600 olyat)
  • Atti12
    lehet jobban jársz :)
  • mama2
    Hát nem értek angolul az iga(csak nagyon picit), de tényleg csak "ész nélkül gyilkolok".De akkor ezek szernt maradjak a Silkroadnál? Merta annak szvst nincs története:S:P.
  • Atti12
    na ezaz :) semmit nem ért a történetből, csak észnélkül gyilkol. Én nem tudnék igy játszani :D
  • Atkamon
    hát ha nem tud angolul, akkor nem sokat ér a questekkel... mongyuk nem igazán értem, hogy hogy lehet elkezdeni egy mmo-val jáccani angoltudás nélkül...