21072
  • Lawless #5632
    FC2 az én lennék :) :):):):):):):):):): ! Nirvánán nyomjuk nagyban van magyar klán is gyertek oda shao band ! mindenkit szeretettel várunk :) a magyar band neve Zsíroskenyér és én is benne vagyok a másik karimmal ezzel pedig az Amitabhában ami a legjobb az egész szerveren :)
  • Jacky
    Dr. Genya és a többiek (bocsi, nem sorolok fel mindenkit :) ) a Bardóról! Mikor megyünk le Süttőre Feceréékhez? Nincs otthon netem, csak most tudok írni munkahelyről.
    Hol tali és mikor?
    Valaki válaszoljon please.

Palihun/Eszti vagyok a szöviből
  • Yosimicu
    Tudok egy démon klánról de hetek óta 1 ember se jelentkezett. Van nekem is egy Wu-Tang-em és dolgozunk rajta hogy összehozzunk egy band-et már van vagy 5-6 magyav Wu szal 1-2 nap és szerintem meglessz a band. De ha javasolhatom csinálj inkább Shaolint és gyere hozzánk band.be
  • Fbn Lx
    én is a nirvánán indítottam karit, bár még csak OC 2-es vagyok, Wu Tang.
    Nem tudsz véletlen magyar Wu Tang klánról? :D
    Esetleg démon klánról, abból RC7-esem van, bár az nem jön be most annyira -.-
  • Yosimicu
    hmmmmm Mi a Nirvana-n nyomjuk és igenis sok magyar marad fent dupla xp-re és war-ra a miklánunkban is vannak 2 en akik már a GB-t ostromolják és van FC2 es magyar ismerősöm , a többi játékos 90% is FD vagy RL a band-ban MINDEN MAGYART AKI IZONYÍTANI AKAR A NAGYSZÁJU AMCSIKNAK JÖJJÖN A NIRVANA-ra
  • Fed
    Á! Mindenki GO Demon! Rengeteg demon magyar band van a Bardon. A Nirván amerikai idő van, nincs esély a dupla XP-re és a Warra. Gyertek Bardora.
    Sok a magyar a Bardon, minimum 30-40 aktív magyar van. És már 3 FC-s Demon, és hamarosan 1 FC-s Wu Tangos Magyar.
  • Atti12
    így igaz :)
  • Atkamon
    Wu Tangban. de amúgy van részletes infó a klánokról a faq-ban.
  • pista1717
    pls segítsetek, most kezdtem a 9dragonst , Hol tudnék tanulni kung fu -t swordhoz?
  • Fbn Lx
    Ti mit ajánlotok? hol, milyen karit csináljak, hogy valami jókis magyar klán tagja lehessek? :p
    Régen amikor játszottam a heavenly demon kurvára bejött, most újra elővettem, kezdek valami újat -.-
  • Fbn Lx
    Blue Dragon
  • Hikoro
    Ha én a Wu-Tangnál kardos csávót akarok melyik kasztot válasszam???
  • Lawless #5620
    csotok :) Nirvánán elég pofás kis shao bandot hoztunk létre :) a neve: Zsíroskenyér :):):) ! ha valaki úgy dontenne hogy indítt egy karit itt és még shao is szoljon és ha aktív lesz nyereménye 1 behívo lesz a klánba amibe csak magyarok vannak! idáig 16an vagyunk benne és ebbol 8olyan igazán aktív akikre lehet számítanni! csátok ja és ha valaki keresne az LawlessIII megtaláll:) ez az új karim ami diamond monk és fd4es :P
  • Hikoro
    Nah jó én megyek aludni!Jó10 mindenkinek,Aki játszik még vagy megy(váó meglepődnék ha lenne)annak sok droppot!
  • Hikoro
    Hát nem tom,nálam mikor Game Guard hibát írt ki(GameGuard Alredy running)Akkor én egy resit nyomtam a gépen és vígan játszottam!

Boldog Karácsonyt elörre(igaz egy nap,de akkor is).Jó sok droppot,exp.-t,új tagokat a Bandba,mi van még???
  • Sixtail
    És itt van egy kis + amit kipróbálhatsz:
    Szelektív indításmód ( ha esetleg vlmelyik program sok mem.t használna):
    1.Start gomb : Futtatás : írd be ezt : msconfig
    2.A megjelenö ablakba : Automatikus indítás : összes letiltása
    3.A megjelenö ablakba : Szolgáltatások : elöbb "az össz microsoft szolgáltatások elrejtése, aztán összes letiltása
    4.Alkakmaz és ok
    5.Restart a gépnek
    Ezzel minden automatikusan induló programot eliminálsz, megspórolva a memóriát...A vissza állításhoz válaszd a "Szokásos indítási mód"ot ugyanitt.
    Én mindig így játszom, h ne zavarjon semmi... ( a GameGuard hibám óta)
    Ha ez se segít akko nemtudok mást mondani : totál format a gépnek...(kicsit drasztikus, de jobbat má én se tudok)
    Na most pedig irány a nagy élet! Szombat ^^
  • Sixtail
    Jah és Sarkanykarom ne mindig nagyobbal próbálkozz, hanem kisebbel...
    Mennyi RAMod van? Tán nincs 4GB ,vagy? ^^
  • Sixtail
    Üdv all!
    Hmm nálam mindig a RAM másfélszerese (az én RAMom 512, a virt mem. pedig 768) és igen nem árt ha a max és a min ugyanakkora + arra a particióra tedd ahol a win van (feltéve ha van ott még hely)...Ha túl nagyra teszed akkor elöfordulhat h a virt mem. belecsúszik a már használt Hard disk térségébe, és ilyenkor jelenik meg ez a hibaüzenet. És a beírás után ne feletsd el restartolni a gépet.^^
    Ahh Partvis semmi különös nem volt...én inkább szedtem még egy kis BKt tradeval...(még 400 és végre új epi^^)
    Na és végül Boldog karácsonyt mindenkinek!
    Holnap leszek in game(és talán végre lépek is szintet^^)
  • Fed
    Mi a helyzet skacok?XD
  • Sarkanykarom
    Hello! beírtam neki már 1024-1024 is 2048-2048 beírtam 3072-3072 is mit írjahk még????
  • Sarkanykarom
    Sziasztok!

hát megpróbáltam amit írtatok megadtam az 1,5x és még kisebbet is, a minimumnak és maximumnak is ugyanazt az értéket adtam de ugyanyúgy kiírta a hibát. Ti 2 giga memóriánál mit adnátok meg?
  • zozoalma
    Nálam 1G ram melett 1Gb szokott lenni a lapozofájl mérete érdemes a minimumnak és a maximumnak is ugyanazt az értéket megadni hogy ne piszkálja sokat a winf*s
    próba szerencse !!!
    Nagyon Boldog Karácsonyi Grindelést és droppot kivánok mindenkinek!!
    Halalszarny "GB5" Strategist Beggar (&Borlovagok)(@Holtpont)
  • Partvisnyél
    Na mi lett a tegnap esti nagy vérengzés vége Six?
    Szerited mennyi a lapozófile ideális mérete, vagy Te mennyire raktad? (Mert egyszer nekem is kiírta azt amit Sárkánynak, de aztán magától elmúlt.
  • Sixtail
    ja és még gyorsan hozzáteszem : ennek az errornak semmi köze a játékhoz, ezt a windows jelzi és nem a játék...ezt pedig azért írom le, mert felesleges újrarakni a játékot, az ezen nem fog segíteni...

Na de most má tényleg alvás :-)
  • Sixtail
    Hmmm...üdv all itt is!
    Sarkanykarom : ez az error akkor jelenik meg, ha túl nagyra van állítva a virtuális memóriád.Próbáld kisebbre állítani (a RAMod x1,5 az aktuális).
    Akkor el kellene tünnie(legalábbis nekem eltünt).
    Remélem ez segíteni fog...
    ( Sajátgép : jobb klikk : tulajdonságok : speciális fül :
    teljesítmény beállítások : speciális : virtuális memória módosítás : és itt állítsd át )
    hüüü de késö van! ideje aludni! :)
  • Sarkanykarom
    Sziasztok!

SAjna egyik megoldás sem segített:( . Újratelepítettem, defragot is csináltam a meghajtón és ugyanazt írja ki. A hibát a tálcára nem tudom lehúzni mert egyből kilő a játékból:( nem tölti tovább. Ha tudtok még vmit hogy mit próbáljak akkor írjatok. Köszönöm
  • Yosimicu
    korábban már működött, vagy most tróbálod először? Esetleg nem activáltad a 9D honlpaján az accot.
  • Partvisnyél
    Jobbat sajna most nem tudok, főleg úgy, hogy a munkahelyemen vagyok és nincs előttem a játék. Esetleg keresgélj a 9D hivatalos fórumán, ott is sok technikai problémával foglalkoznak, hátha valakinek volt valami tuti megoldása.
    Sok sikert!
  • Patar
    És most mit csináljak várjak?
  • Patar
    igazad van nem jött be.
  • Partvisnyél
    Talán nem. De nincs általánosan bevált megoldás a problémára.
  • Patar
    1 kérdés:Ha újra telepíteném akkor már nem írná ki?
  • Patar
    kosz
  • Partvisnyél
    Sajátgép/c: meghajtó/tulajdonságok/eszközök/töredezettségmentesítés
  • Patar
    És mi ez a defragot amiről beszéltél?
  • Partvisnyél
    Nekem a reboot-tól eddig még mindig helyre jött. Volt akinek nem, ő azt mondta, hogy kitörölt mindent a Gameguard könyvtárából. Ekkor letölti magát újra. De ezt nem próbáltam soha.
  • Patar
    De mikor lesz jó ha beakad a gameguard?
  • Partvisnyél
    A Gameguard néha beakad és akkor ez van. Nekem reboot ált. megoldotta. Esetleg csinálj egy defragot a gépeden, állítólag az is szokott segíteni.
  • Patar
    meg azt hogy try rebooting first and executing the game again
  • Patar
    De most meg azt írja ki hogy a gameguard is alredy running