9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nézd a jó oldalát.Talán kijavítják a leadhatatlan illetve scak 1 nap mulva leadható kveszteket.Mert ugye azt írja, hogy jelentõs ápdét lesz.
Persze én is mennék már szivesen ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tök jó végre van netem és nem megy a game😊😊😊

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

Atti12
király -.-

LeonSilver
The game servers will be shut down until sometime this evening as we perform maintenance and major upgrades to 9Dragons. Please bear in mind that this is still beta testing and we are preparing for some major transitions. In the spirit of pioneer game testers, we sincerely hope you will bear with us. We will update you with more details as we get closer to reopening. Thank you for your patience.

pffff...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ezt igazán megcsinálhatták volna tegnap.Még mindig nemmegy... :cry:

LeonSilver
Ápdét lészen aztat írgya az izéé... 😄
Remélem megcsinálják a leadhatatlan kveszteket.

ja és a játékban Armental és Gotari néven játszom (A: 12. lvl, G: 8. lvl)

Senkinek nincs joga elvenni másuk életét!

Hali mindenkinek.
Nemrég (Pontosabban ma reggel) kezdetm a játékot, de nagyon bejön. Wu-tang vagyok, és most olyan 10. lvl körül tartok.
Ha jól hallottam van magyar klán, de csak úgy 20. lvl felett lehet csatlakozni. Szóval ha (hamarosan) eljutok odáig bevennétek?

Elõre is kösz(ha igen) Hameg nem akkor meg így jártam (nade miéért nem vennétek be?)

Senkinek nincs joga elvenni másuk életét!

Yosimicu
ya nem az a Xuanxu Art of Tree és blue dragon teknika

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Yosimicu
ez 30 másodpercig tart csak rá kell lõni és akkor van talán vége amikor újra tudod használni (ha jó-ra gondolok)

LeonSilver
Hát sajnos akikkel együtt játszottam l2-t már 2-3 éve azok mind Wu-Tang karit kezdtek.És hát engem is átcsábítottak.

LeonSilver
Srácok, ezt a szart hogyan tudom használni??

Yosimicu
csak egy sima farkaslovast kellet nekem. ( a jó oldalon)

mármint a demonok oldalára!? ugye?😄<#gunyos1>
apropó hol van az a csóka akit le kéne vadásznom, miután beszéltem a budha szoborral? =)

effe lv6 24254

LeonSilver
Hát kérem a cimborák nyomására <#boxer> áttértem a jobbik óódalra 😉

jah most tartok a kifagyós résznél 😄 még próbálkozom h. ne faggyon le a játék, eddig 2:0 oda... fú de már mióta szaladgálok a questek miatt... ad v.mi bónuszt azért epithet? vagy csak jól néz ki? =)

effe lv6 24254

Yosimicu
ya sorry neked nem jinan <#vigyor3>
az a jófiuknak van

Yosimicu
hefiban kapsz még feladatot. csak sorban csináld õket
elküldenek majd egyszer jinan-ba is ott szaladgálsz beszélsz a budhaszoborral és kész. lessz egy feladat ami lefagy akkor lépj ki újra be akorra fel lessz véve.azt add le és vedd fel újra--nem lesz bug-os úgy

megvan a 4 darabja a Plate-nek. megtaláltam végre=) nah most mit tegyek?😄 go datong?hefei?

effe lv6 24254

nem olyan 1xerû az😄 Még datongban is kell questelned érte😊

kopaszrobert
Van max skill lvl a játékban?
Van magyar Shaolin Klán ahova lehet csatlakozni?

GW: Axino Hun;

nah most van "Three pieces of the Plate" és "A Piece of Plate of the King Yellow Dragon" quest itemem. ez a 4 lenne a Plate 4 eleme? mert össze nem tudom rakni õket v. valami...hogyan tovább? =) és ha megvan a 4 Plate hol tudom felvenni az epithet-em?

effe lv6 24254

hmm télleg hefeiben nem is néztem még szét 😊 köszi

effe lv6 24254

Nem tudná megmondani valaki, a "Jang Bufei’s Jade box" küldit(WU-Tangos) hogy kell megcsinálni?
Elõre is köszi a választ.
én asszem kaptam egyet egy Hefeiben felvehetõ kvesztért is.

tud v.ki segíteni h megkapjam a four gods-os epithet-et? ha jól tudom kell 4db plate. ebbõl megvan 2, a story teller-es csávóé, a másik at meg a "golden armor" quest után kaptam meg(ami kifagyogatott eddig, most meg csoda történt =)). na de a többit hogy kapom meg? semmi quest nincs a mapon :S ezt már buktam akkor? akkor kellett volna csinálni mikor felvehettem még a questeket?

effe lv6 24254

Yosimicu
Valaki tudja mikorra tervezik a maradék 3 klán feltöltését??
vagy akármien nagyobb pach-et.
Ya szeretettel várunk minden aktív magyar Wu-Tang harcost a Kingdom Of Heaven-be. (jól jönne valami nagyobb szintü buff-er)

😄😄😄

inter15
Nincs felvétel arrafelé ?<#vigyor>

Egész nap csak netezek itt a melóhelyen😊 itt vok este 8-ig :/

Atti12
te ilyenkor amugy honnan irsz? 😄

sose lesz netem vazzz csöves beggar upc de utálom õket😞 még vagy 3 nap míg bekötik....

miilann
menny át hefeibe

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Hali, Wu-Tang LS12cheng kalimpálógép, XianSheng néven 😊

Csak tudnám ki az a Wan Daye....

---------------------------- Souichiro - lv33 Elven Wizard (Sieghart) Kenjirou - lv(marhakicsi) Dark Elven Fighter (Sieghart)

Atti12
várunk még 1-2 napot, ha nem jó átrakom

LeonSilver
Már két napja nemmegy és semmi infó róla a cwi honlapján.Felõlem maradhat de nemkerülne semmibe másik helyre tenni.szvsz

hogy tudom megváltoztatni a klán beli szerepemet a shaolinoknál?

most rövid leállás van a cwi-nél, de már nem tart soká. Sztem felesleges arra a rövid idõre feltölteni máshova-.

LeonSilver
Köszönöm szépen!

Igen,lehet kettõ(nekem is kettõ van).

Elég 2-re (legalábbis kb 1 hónapja így volt)

Atti12
igen kéne, küld el pls privátba a jelszót meg a felh. nevet

Atti12
látom nem elérhetõ a faq.. mindjárt keresek valami másik tárhelyet és feltöltöm oda

zsakosfrodo2
Aragornnak üzenem (és sry hogy itt), hogy tegnap elszállt a gép.

Egyébként Beggar Apprentice: Frodo_HuN_2 -->GC2 XXDDDD

LeonSilver
Elindult

Oké, kösz
LeonSilver
Hétfõnként inspections van.Majd 2 óra körül indul.

nektek se megy a server?
inter15
Keress meg !!

inter15
ha kell szóljatok és a moderátornak megadom a jelszót és a pass-t