21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
akademy #5672 Na
Szerintem ez egy jó kis játék, de csak az elejéről kezdve! Megszenvedni mindenért amit elérhetsz, ez az igazi :) !!!! -
Fed #5671 FD-ig 1 karit kb 2hét kivinni ha belegyorsítasz, főleg ha pl. healer-t vagy hybridet csinálsz, mert hogy meg10xezték a skillek fejlődését.
(Lehet már kikapcsolták, nem tudom pontosan, mert minden skill maxos :P:P)
És egy FDssel nem tudsz sok mindent csinálni, még BP-ben sem, a játékosok 70%a SM++ -
thegon16 #5670 Am kösz jani (xD) de nem vagyok noob -
thegon16 #5669 Mondjuk én nekem csak annyira kellene hogy legyen:D mert a shaolinom viszem közbe... Csak ha azt megunom picit kikapcsolódjak pl -
#5668 Azt kaptál egy questből. Nem használtad eddig egyiket sem? -
Jacky #5667 Nu, van internetem vegre itthon is. 9Dragons, haverok! Jövööööök!! -
Jacky #5666 Vegyel advanced konyvet. -
Suuuuna #5665 ja és lenne még egy kérdés ha van egy karim és a futás skill 10-es hogy tudnám gyorsítani még a futásomat???
-
Suuuuna #5664 És ezt a Basic Wu Tang Sword és fist attackot hol vagy kinél vkressem
bocsánat még kezdő vagyok? :) -
#5663 fel kell vinned a Basic Wu Tang Sword és Fist attackot lvl 2-re. -
Suuuuna #5662 hali mindenkinek remélem tudtok nekem segíteni van egy Wu-thang-karim és nem enged be a várba de questem sincs ghathering chi 1 nem tudom mit kell csinálni ???????????????????????? -
Sixtail #5661 Ja és most olvastam bele a FAQ ba...
Szép...de ez a 13. pont kicsit idegesít (13. Elrontottam a karakterem pontjait! Mit csináljak?) :-)
Nem ártana odaírni, hogy ezt csak FD ig lehet megtenni...(RL12 100%, FDn már nem!)
Csak egy észrevétel... -
Sixtail #5660 Ehh ...még ilyet... karaktert venni???? De most tényleg, az ilyen emberek miért játszanak RPGt, MMORPGt? Bocsi thegon16, de ez tényleg szinten aluli.........
Amúgy még nem értem rá ide is írni...de azé : BUÉK! :-) -
Jani79 #5659 Tökéletesen igazad van Law!!! Minek játszik az ilyen!!! Attol hogy valki vesz egy tápos karaktret ATTOL MÉG NOB MARAD :) Az egész játék igy veszti el az értelmét. -
#5658 Igazad van úgygondolom... annak semmi értelme, hogy megveszel egy magas szintű karaktert. Az RPG-k lényege, hogy a semmiről kezdj és úgy építsd a karaktert. -
Lawless #5657 bocsi thegon16 de most olyat fogok írni amit gondolok és ez nem sértésnek szánom...:) de ilyeneket kibaxnák a picsába az egész 9dbol aki karaktert vesz nemtom ez csak az én véleményem valaki osztja valaki nem :) csak ennyit akartam hozzáfűzni :) -
thegon16 #5656 jah és lehetőleg nirvanan legyen és cucc nem muszály neki (Legjobb SF lenne vagy HD) -
thegon16 #5655 Hellósztok! Vennék fd1-fd12ig valami sötét klános karit :) Acclaim coint vennék az illetőnek cserébe (kb 5000-8000 attól függ hanyas)msn:[email protected] -
Suuuuna #5654 köszönöm szépen sikerült megcsinálni a questet ! -
#5653 igen,az első 10esért mikulás ruhát+sütit,aztan egyebet. -
Partvisnyél #5652 Van magyar SF hero band. A nevük Vad_Csajok. Pontosan nem tudom, hogy hányan aktívak benne, de 1-2 embert minidg szoktam látni (pl. Eszti, Pillango). De bármelyik Fekete Sólymok szövettségbe tartozó ember tud felvilágosítást adni. -
#5651 Emlékeim szerint Egui Leaf a helyes válasz ha emlékeim nem csalnak.De a quest leírásban is bennevan. -
#5650 Ha jól emléxem Green Herb a megoldás de csak akkor fogadja el ha Song Shan-ban (asszem a rossz oldalon az Zz megfelelője) beszélsz az első falu dokijával. Ha ezt megtetted már a quet leírásában is ott lessz a potos név. -
Suuuuna #5649 Lawless köszi a segitséget de nem ikerült! :((
Zixia dongban csináltam ezt a karimat a questet a Doctor of zixia Clinic adta.
A quest neve Avilable Quest/ és a doki ezt kérdezi Well,What is the name of the green herb?
Nem tudom hogy ez mennyit mond nektek kérlek segítsetek.
Nagyon kéne!
köszike -
#5648 Tavaly IS mikulásruhát és sütit kaptál érte.
Nekem még karácsony előtt volt a tavalyiból 1 darab süti ;)
Meg már megint van vagy 50 db :P Jó dolog az a +10 mindenre.
**-**
Nemtudjátok, van magyar SF band ?? -
#5647 Sziasztok! Szeretnék egy Red Phoenix karaktert csinálni, csak nem igazán értem miért a wisdom és essence pontokat kell leginkább felnyomni. A Red Phoenix pusztakezes healer, nem? A wisdom a ch-kung használat feltétele. Ha az említetteket nyomom fel, ahogy a leírásban írják, akkor hogy tudom felvenni a kesztyűt? Valamiképpen csak kiegyenlített pontozása lesz szerintem... -
Lawless #5646 idén belehetett mikulsá ruhára és kapsz 5sutit ami +10ad mindenre 30 percre :) -
Lawless #5645 talán valami green orchid vagy green orchidea vagy valami ilyen nememléxek pontossan :) de majd még megkérdem mástol :P -
Suuuuna #5644 hali mindenkinek szeretnék egy kis segítséget kérni!
Elakadtam az eggyik quest-ben.
amikor a doktor a feledékenységi tesztet teszi fel hogy mi a neve a zöld teának és be kéne írni nem tudom mit kell beírnom segitsetek légyszi! -
#5643 shaolin bandbe csak shaok léphetnek be! -
#5642 ahogy mondod! A "fir treek" et meg mikulás ruhára lehet beváltani HEFEI ben,egy Küldi adja a rucit, 10 olyan valamiért:) -
#5641 kb tavaly ilyenkor játszottam utoljára...
most vannak ezek a fir treek,mit érnek? mer tavaly be lehetett váltogatni ládára meg kulcsokra,idén is? -
William90 #5640 Hello! ShaoHun-t be tudnátok venni a Zsíroskenyérbe, meg ez a gyorsan fejlődő kung fu miért van, csak az ünnepek miatt ilyen gyors? -
thegon16 #5639 jah és bocsa atripla postert de ha pl nem shaolin vok akkor nem tok bemenni Shaolin Hero Bandbe? -
thegon16 #5638 Bár lehet hogy kezdek vagy beggart vagy (aminek kicsi az esélye) wu tangot
De inkább beggart kezdek... (<3 Részeges karatemester és ALKOHOL XD) -
thegon16 #5637 Sziasztok! Most kezdem újra a 9D-t a Nirvanan Monkot kezdek szóval ha valaki majd bevenne 1 bandbe akkor megköszönném :) -
#5636 JA,és nállunk bugosak a bossok::)) -
#5635 Csak Ismételni tudom Lawless-t , gyertek a Zsiroskenyer band-be:)))
-
Jacky #5634 Ugy nezem ebbol a bulibol nem lesz semmi akkor. Netet probalom bevezettetni de a gyatra t-onlányos "szakember" egy nagy nulla volt, nem birta megcsinalni. Most varok egy masikat .. -
#5633 Szia Elveszett Eszti :))Buliról semmi konkrétat nem tudok,Feceréék máshol játszanak, nem szóltak még eddig.Otthoni internetet tessék nagyon gyorsan megoldani,mert le tetszik maradni mint a borravaló.Én is csináltam kiskarit,flowert,lassan utolérlek :)Várunk vissza És még mindíg várjuk azok jelentkezését akik tudnak bármit Fes7o nevezetű kollégánkról. Uff,én beszéltem : DrGenya