21072
  • bocikacsa
    kaptam ilyen Manual Wu Tang meg Sacred Flower Beginner (III)-at ezek mire jok?
  • bocikacsa
    Team Speak, Ventrillo.
  • Suuuuna
    Hali mindenkinek !
    Szeretnék egy kis segítséget kérni nem tudnátok nekem egy olyan programot ami nem terheli le a gépet játék közben és mikrofonon tudnék beszélgetni mással????????
    Nagyon kéne !!!
  • bocikacsa
    aha... zsir! kossz a helpet!:)
  • Yosimicu
    Csavaros kérdés de asszem értem mit akarsz. Ha jól sejtem arra gondolsz hogy van-e olyan klán ahova hamarabb be lehet lépni.Igen va a Sacred Flover és a Beggar klán már LvL6 nál engedéyezi a belépést, de 1-2 rucin és ephit-en kívül nem kapsz mást az eső skill-jeidet mindenhol GC1-en azaz LvL13 on kapod meg. Ha jól sejtem démonokhoz akartál csatlakozni, oda a leggnehezebb a felvételiquest. Szerintem LvL21 alatt nincs sok esélye az embernek ha csak nem segítenek,23-on érdemes tróbálni akkora szerintem elég tápos a kari, hogy gond nélkül megcsinálja.
  • Atkamon
    hamarabb lesz mi?
  • bocikacsa
    figy... van olyan kaszt ami hamarabb lesz pl sacred flower mint heavenly deamon?
  • hierro86
    Érdekes ez a kasztnak megfelelő pontelosztás, mert a Red Phoenixnél a wisdom és essence pontokat kellene nyomni, viszont csomó pusztakezes technikát tanulok, ahhoz fel kellene tudni venni a kesztyűt, ehhez meg magas strenght és dex pont kell. Na ilyenkor mi a jó lépés? :)
  • Atkamon
    Opening Chi 1...
  • bocikacsa
    jo kis jatek:D egy szint alatt osszegyujtok 1000goldot es kov szinten elkoltom quest itemre lol:D
  • DarkBlade
    sziasztok

letöltöttem a telepitöt, feltelepitettem, megvártam mig patcheli magát /közbe megkajoltam :)/, elinditom, és várom hogy elinduljon rákészülve és akkor dob nekem egy olyat hogy "Game hack macro detect. Game closed."

most mitörtént?

Valaki PLS!!
  • bocikacsa
    ok kossz. es mi az az oc1?
  • Yosimicu
    Mind a 6 klánon belül van 4 kaszt -healer-hybrid-warrior-nuker mindegyiknek más-más arányu pontelosztás kell. Azt hogy meik kasztba akarsz tartoni Oc1 en tod kiválasztani, de persze csak ha az adott klán-nak a tagja vagy. OC1-ig én a 2str 1 dex 1 cons ot ajánlom meg néha 1-2 ess onnantól úgy is vátoztathatsz ha a kasztodnak nem megfelelőek a stat pontok. (újrapakolhatod őket)
  • zsele1000
    Hali!
    olyan gondom van, hogy vista alól nem akar működni a játék. XP alatt simán futott. Tud valaki megoldást?
  • bocikacsa
    sziasztok!
    Én most kezdem a játékot és a Black Clanbol egy Heavenly Deamont szeretnék indítani. Ez ügyben szeretnék tanácsot kérni, hogy mire osszam a pontjaimat. Előre is kössz:)
  • Yosimicu
    KEKEKE ez nem a WOW, ehez még botprogi sincs max buffoló progi de elvileg az is illegális.
  • Rabbit20
    heh? Miaz a trainer? :D Ez ingyenes game... letöltöd -> játszol
  • 1414geri
    kódot trainert nem tudtok?
  • 1414geri
    nem tudtok egy trainert hozzá?
  • Dialosa
    Sziasztok
    A fórumot eddig is olvastam, de nem szoktam beírni, ettől függetlenül aki Bardon játszik sztem majdnem mindenkit ismerek és ismer.
    Ezután ha esetleg tudok segíteni valamiben akkor állok rendelkezésetekre, mind itt, mind Bardon.

Jó játokot mindenkinek!
  • Lawless #5692
    na ez úgy van Nirvánán hogy a legolcsobb kari a beggar csaj az tuti...a wu-tang,shaolin,hd a legdrágábbak :( bot,sf,beggar olyan kozepessek! fd ig szertinem +4 untig elég és sm +5,gb +6, ec tol meg már sztem amilyet vesztek vagy csináltok! én ilyen elven játszottam és most FC-n is csak +7eseim vannak :) inkább veszek jo cuccokat meg lvl5os elixireket minthogy elcsesszem a be-t meg a pénzem fegyokra csak hogy jobb legyen az imidzsem :) azzal játszok amim van! mivel 15 polearmot már eltortam szoval én inkább veszek +7,+8,+9eseket :) ! mindenkinke további szép napot és sok magyar van Nirvanán is,tobbnyire shaolinok de láttam pár sf,hd-t is :)
  • Partvisnyél
    Szia Fed! Kb. 2 naponta át szoktam nézni a piacot, ez alapján írtam le a tapasztalataimat. Persze a kínálat állandóan változik, de BoT ruhákat jóval gyakrabban látok mint HD-t és nem olyan magas áron. A HD nőiben igazad van, az tényelg nem annyira drága - a többihez képest persze.
    Fegyvert pedig szerintem minden klánhoz talál az ember, ha rászán egy kis időt a keresésre, spear, degger, staff, polearm - szokott lenni, szépen refine-olt is, meg alapanyag is. Persze sword, meg saber több van, de drágább is.
    Medit, stepset pedig jóval korábban vesz az ember, mint Mansion/WT ruhákat, vagy +6 ill. nagyobb fegyvereket, aki pedig nem olyan rég kezdte a játékot, annak igenis számít, hogy ez 500-700k/db, vagy 2-3 milla. Legalábbis engem nem vetett fel a pénz kezdő koromban (nem mintha most valami Krőzus lennék).
  • Yosimicu
    Gatheting Chakra?? Most revolving chakra vagy gathering chi ? ha gathering valszeg azért mert kitanultál minden shao basic skill-t és majd csak a kasztválasztás után kapsz újakat LvL25-ön azaz Opening Chi 1 nél.
  • Suuuuna
    Hali mindenkinek tudnátok segíteni nekem van egy solinom és gathering cakra 7-es és nem enged tanulni semmit de fizettem is az öregnek
    Jahh és még egy mire tudom használni a Fir Tree Sedling –et???
  • ZzoleE
    Hi! én az összes létező clánt és role-t kipróbáltam és mind1ik nagyon jó , ha tehetném mind1iket elvinném legalább FD-ig :P
    de sajnos erre nincs lehetőség :)
    azt tudom ajánlani, hogy a youtube-n nézegesd a videókat!ott van minden klánról vidi, hátha v.melyik megtetszik...
  • Fed
    Partvisnyél...nemtom mennyire vagy járatos Wild Tower/Mansion ügyben, de a Brother Hoodos rucik majdnem olyan drágák mint a Demon MALE rucik. A Demon FEMALE sokkal olcsóbb mint a BoT female. A steps meg a medi meg 500k eltérésűek, szerintem ne a ruhák, medik és stepsek ára miatt döntesetek, hanem a klán jellegzetességei miatt. A shaolin Mansion jacket is 20 milla, csak mint a demon, a steps meg a medi meg jelentéktelen ilyen árak mellett. És sokkal több fegyvert lehet ezálltal szerezni, ha sok Demonv vagy Wu tang van, tehát ez is +pont a népszerűbb klánoknak.
  • Partvisnyél
    Atkamonnak igaza van, de azért javaslom arra is gondolj, hogy később a karakter fejlesztéséhez szükséges dolgok (medi, steps, ruhák) eltérő árúak.
    Wu Tang-ből és Démonból elég sok van, ezért az ő cuccaik nagyon drágák. Szerintem a Beggar a "legolcsóbb" karakter (:P), főleg ha csaj, de a Broderhood cuccok sem olyan vészesek és ezekből van is kínálat a piacon. Shaolin és Flower ruhákat szintén elég ritkán látok mostanában és akkor sem olcsón.
    Ezek persze nem fő szempontok, de azért megfontolandók.
  • Atkamon
    igazából mindegyik klán jó... olvasgass róluk a faq-ban, és azt válaszd ami a legjobban teccik
  • SwordManSter
    Hali mit érdemes inditani? a Hevenly démon jo?
  • Gorhek
    Nekem is ..
  • Fenyi111
    Igen jó :))
    Üdv: Gabor
  • skrimer
    NA jött egy olyan frissítés amit csak félig tölt le és utánna megáll.
    NEktek jo a 31es patch?
  • Fbn Lx
    nem kell gathering Chi 12, asszem 8-on vagy 9-en kapod meg a kvesztet a bekerüléshez. Ami egyébként nem nehéz. Viszont a démoné... :s
  • Gorhek
    Wu Tang Sword ÉS Fist ? ... Kösz az infót.
  • LeonSilver
    Nekem az utolsó peccs óta nagyon soxxor van xkernel hiba és nemelég, hogy kilép a játékból de az egész hóbelevancot reseteli.Kezd rohadt idegesítő lenni.
  • Atkamon
    Wu Tangnak az egyik legnehezebb bekerülni, Gathering Chi 12-esen kell hogy legyél, és a Basic Wu Tang Sword és Fist 2-es szinten kell hogy legyen.
  • Gorhek
    Heló
    Nemrég kezdtem játszani nagyon tetszik a játék.
    Bocs ha nagyon hülye kérdés, de nem tudja valaki, mikor lehet belépni a Wu Tang Shan "lezárt" területeire ? Egy másik karim (Shaolin) már 10 szinten bejárást kapott ...
    előreis kösz.
  • Sixtail
    Sztem Bardon van a legtöbb magyar...
    EU szerver, az idö többnyire megfelel a dupla xpre,és egy "pár" eventre...
    De a többi szerverröl nem nyilatkozhatom, lehet h ott többen vannak, ott még nem jártam...(de sztem nem is fogok:-) )
    Bardo n vagy egy csomó banda , league, ahova csatlakozhatsz^^
    De persze ez a te döntésed...
  • skrimer
    Sajnos én azt tom csak megmondani hogy Nirvánán egy nagyon CooL Band jött létre.Másik két szerón még nem volt Karim
  • Hikoro
    Melyik szerón vannak többen a magyarok???Ha Nirnavan átmeek oda