21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Jacky #5752 Kicsit többet írj, hátha tudunk vmi tippet. Azzal a karival már játszottál is, vagy sose engedett még be, ill. most próbáltál volna először játszani vele? -
Jacky #5751 Csak tipp amit írok: tedd "low" módba az options-nál, hátha úgy elindul. -
Balthazar #5750 sziasztok.segítséget szeretnék kérni:letöltöttem az európai klienst,regisztráltam a játék honlapján is,de amikor el akarom indítani a játékot,akkor megjelenik a játékbeli kurzor és ismét az asztalon találom magam.Ez miért van?Tudok ellene csinálni valamit?Előre is köszi -
Tojás111 #5749 nah nem láttátok amit írtam? vagy csak a válszt nem tudjátok ??? -
zozoalma #5748 Bug hátán bug
EW-az nagyon poén még a healernek is iszonyat sokat ad :(((
Bossokat meg mostmár csak távolról figyeljük , de akkor már dobna cuccokat is
Six nemvolt jobb de 1 órával késöbb lehetne kb mint a war
Halalszarny EC1 Strategist Beggar (&Borlovagok@Holtpont) -
#5747 Szivesen. -
Serpike #5746 Köszi a segítséget! A netlimitert nem szerette. -
Tojás111 #5745 hali ha tudtok pls segítsetk ma szedtem le a játékot és updatelt (előte regiztem)
1.felmeek az oldalra és play
2. start
3. belépek a felhaszniba
4. kiválasztom a karit (már csináltam)
5. betölt és utána semmi és csak kilép a bejelentkezéshez ez mér van ??? -
Sixtail #5744 Hehe , a tegnapi duplát nem csak lekéséssel sikerülhet kihagyni^^
És igen reggel még a fü se nö, tehát a géped szabadságot vehetett ki^^
Lol HL, mié jobb volt az éjjeli 2 - 4 órás dupla? ^^
Hehe, na benézek én is a gameba...
Amúgy a 9D fórumon azt írják, hogy server maintenance volt, meg hogy ki van javítva a boss bug :( + nagyobb EWket is kapunk, de mint mindig : Acclaim working on it! -
Partvisnyél #5743 Játszani nem is, csak árulni szerettem volna
A tegnapi duplát én is lekéstem, mert a hülye kírásuk megtévesztett -
zozoalma #5742 Reggel nemkéne játszani ^^^
Tegnapi dupla meg megint 5 kor volt és emiatt Gm-ek pusztuljatok ^^
Halalszarny EC1 Strategist Beggar (&Borlovagok@Holtpont) -
Partvisnyél #5741 Reggel csak nekem nem ment a játék (nem tudta letölteni a serverek listáját), vagy másnak is volt ilyen gondja? -
Sixtail #5740 Így van! Nyilván vlmelyik progit nem szereti a buta GG...
Prbáld amit Leon mondott, kapcsolj ki minden progit (akár egyenként,hogy megtudd melyik zavarja a GGt).
Ha nem akarsz véletlenül kikapcsolni egy windowshoz szükséges progit, akkor így is megoldhatod :
Szelektív indításmód :
1.Start gomb : Futtatás : írd be ezt : msconfig
2.A megjelenö ablakba : Automatikus indítás : összes letiltása (vagy egyenként is kikapcsolhatod öket,hogy meglásd melyik a problémás progi)
3.A megjelenö ablakba : Szolgáltatások : elöbb "az össz microsoft szolgáltatások elrejtése, aztán összes letiltása (itt is birod egyenként)
4.Alkakmaz és ok
5.Restart a gépnek
Ezzel minden automatikusan induló programot eliminálhatsz, hogy meglásd, nem e ezek zavarják a mindig kötözködö GGt.
A vissza állításhoz válaszd a "Szokásos indítási mód"ot ugyanitt.
Remélem megoldod.Sok sikert!
-
#5739 Valami olyan fut a gépen amiről azt feltételezi a GG, hogy hack.
Ilyen lehet a netlimiter ( néhány GG panaszkodik rá ) például.
Kezd el kilőni a futó alkalmazásokat egyenként és amikor egyet leállítasz próbáld indítani a játékot.
Lawless ne beszélj butaságokat ;) -
Lawless #5738 hát ez komolynak tunik...én 2 lehetoséget látok! 1. olyat hogy pinnacle nemismersz? (ha igen akkor azért írja ki) 2.feltorték a charodat! a 3ik. az hogy én se tudom :D ! -
Serpike #5737 Senki nem tudja ezt miért írja ki játék elindítása után?
"A game hack or macro detected. 9dragons will be closed."
Most telepítettem fel, patchelte magát. Aztán miután rányomok a startra a betöltő képernyőnél kiírja és kilép. -
Sixtail #5736 Vagy keress engem! :-) Hehe -
Partvisnyél #5735 Pakolhatod a pontokat akár úgy is mint a hybrid, egy kicsit olvass vissza. De csinálhatsz dex-es fejlesztést is, akkor az legyen magasabb a str-nél. Ez kicsit izgalmasabb fejlesztés, jobban kell rá figyelni, mert jobban sebződik. A lényeg, hogy életre ne pazarolj el túl sok pontot, majd relicekkel meg buffokkal felhúzod kicsit és a heal-lel együtt remekül tudsz majd grindelni.
A fehér szövetségbe RC10-től (és az alap udvariassági szabályok betartásával) lehet belépni, addig mindenki el tudja dönteni, hogy tetszik-e a játék, vannak-e vele távlati tervei vagy nem. Ha elérted és még mindig tetszik, akkor keress engem, vagy Zseblampat. -
Lawless #5734 :) -
William90 #5733 Jah és vki be tudna venni egy fehér ligába bardon?:))) Köszi. Nah sziasztok. -
William90 #5732 Hello! Vki el tudná mondani h healernek mire rakjak pontokat most OC1 wutang:))). Köszi előre is. -
bocikacsa #5731 ok kossz -
Partvisnyél #5730 Jó lesz, de néha péletre is adj azért, mert különben állandóan meditálnod kell majd. (Én a játék elején 2 str és 1-1 dex és con-t adtam kb. RL szint eléréséig, utána áttértem a 3 str 1 dex osztásra - nem biztos, hogy ez a jó, de nekem bejött) -
bocikacsa #5729 amugy heavenly deamon warrior.. -
bocikacsa #5728 Én a nukeremet jol elosztottam ezert kezdtem egy uj karit ami mar warrior lesz. Úgyhogy előre kérdezem annak is jo a 3str 1dex majd vagy mashogy kell majd osztani? -
Rabbit20 #5727 Hát hybrid nuker, sztem ha 2 fő nuke kivan maxolva neki akkor pvp-ben még heal se kell, mert hybrid azért elég erős hogy állja a sarat warrior ellen is egy darabig... speed fontos voszont, szal folyamatos futás meg para nuke és akkor bárkit meg lehet verni pvp-ben. :) Nuke-ja nem erősebb mint nukernak, viszont ahogy mondtam tovább bírja pvp-ben, persze fc nuker-ek azért már erősebbek mivel wis-t hamar maxolják és raknak azért str-re is meg con-ra addigra.
Viszont hybrid nuke-ja pve-re nemjó csak pvp-ben, legalább is én ezt tapasztaltam... -
#5726 Ahogy mondod Partvisnyél!!Amit még hozzátennék,hogy van olyan hibryd amelyik nem közelharcra gyur hanem warázslatra mint a Nukerek.neki annyiból jó ,hogy healolja a kis életét ha kell.Viszont nemtudom,hogy erösebb-e a lövése egy hibryd nukernak,mint egy rendesnek.
-
Jacky #5725 3 str-1 dex, ez legyen a fő csapásirányod -
bocikacsa #5724 SZiasztok Bocika battya vok és megkerdeznem h ill azt szeretnem megtudni h sacred flowernel mit hogy osszak ha harcos szeretnek inkabb lenni. Egy ket skillt is mondhattok h mit erdemes huzni THX -
bocikacsa #5723 ok kossz -
Partvisnyél #5722 Ha jól emlékszem kétszer oszthatod újra. Egyszer amikor role-t választottál és még egyszer FD1-es szint elérése előtt. Ezután már csak pénzzért (valódi pénzzért) vehető cuccal lehet újraosztani.
Nukerként legyen valamennyi életed, kb. 2000 VE-d (már nem emlékszem ehhez mennyi ess. pont kell), a többi mind mehet wisdomra. Akkor vagy jó, ha minden lövésed talál, akkor akár piros mobokat is tudsz írtani. -
bocikacsa #5721 amugy nem a masteryre gondoltam hanem pl az essence meg a wisdomra:) -
bocikacsa #5720 a skillpontjaimat csak egyszer lehet ujraosztani? -
Partvisnyél #5719 Ha a mastery pontokra gondolsz, akkor a bracer mastery-t húzd ki maxra, a többit pedig tartalékold. Remélhetőelg majd eljutnak a fejlesztők odáig, hogy lesznek advanced mastery-k. Akkor kelleni fognak a pontok. -
bocikacsa #5718 Nuker lettem végre:) Amikor a fegyverhez már elosztottam a potntokat azután hova osszam a többit? -
bocikacsa #5717 kossz:) -
Partvisnyél #5716 Minden klán bázison van egy NPC, akinél be tudod váltani a dolgaidat contribution pontra. HD-knál a fő templomhoz vezető úton jobb oldalt áll valahol.
A Nuker lőni tud, méghozzá jó erőset, viszont a közelharctól távol kell maradni, mert nem nagyon bírja ha verik. Wisdom és ess. kell neki, meg némi élet.
A hybrid közelharcos, csak nincsenek olyan erős skilljei mint a warriornak. Cserébe viszont tud buffolni és gyógyítani, így jól tud egyedül is grindelni. -
bocikacsa #5715 jah meg clan contribution-t hogy szerzek? -
bocikacsa #5714 Oc3-ason sikerult a quest:) hol valasztom ki hogy healer, hybrid, warroir v nuker legyek? es elmondanatok h a hybrid es a nuker az mire jo pontosan? -
#5713 Azt peace módban tudod elolvasni feltéve ha klánodhoz illő könyvről van szó, és fél óráig valamilyen szinten növeli a kapott skillXP-t. Több féle van, valamelyik csak 30k-t ér de van nagyon értékes is(persze ez a ritkább) Asszem a 10/5 ös a legnagyobb de javitsatok ki ha rosszul tom.