21072
  • kenny00
    zsá elkezte 15 perc után
  • kenny00
    mien jó játék bazzeg 10 perce várom hogy elkezgye telepíteni de semi amgy meg elégem volt a kis szintekböl a sro val 1 éve jácok és a legnagyob karim 41 es:S:S:S:S
    mé nem telepití mán?
  • Sixtail
    Mennyi kultúrán kívül esö szó...
    Ami meg a szintlépést illeti : sztem nem is lenne érdekes ha 2hét alatt FC lennék...így legalább van kihívás :-)
    No megyek is 9Dzni...megint egy hét kiesés :-(
  • Yosimicu
    Viszont itt nincsenek botterek és török faxopók.
  • kenny00
    ajj:S
  • Rabbit20
    "baszam meg a szemit"

:DDDDDDDDD

Itt 120 a max szitn vagyis asszem még annyi :D sro-ban 80 szal itt 70-71re kb annyi mint ott 50-51re :D de viszont itt is a 110-111re 2 miliárdot kell ölni :D
  • kenny00
    de oké hogy ölök-_- ge hyo szintet lépjek olyan mint toom én 70 röl 71 re ako 2 milliárd szörnyet vagy 2 ezret kel megölni? me a ban a rohat sroban 2 miliárdot kel baszam meg a szemit
  • Anthraxus
    Azt tudja valaki nekem vajon mié nem patcheli fel 26 ra meg akarom nézni a karimat megvan-e még XD

Nah kenny amennyire én emléxem akkor mondom:
    1.: Elvileg jah XD
    2.: Szerintem a shaolin de rég vót má az!
    3.: Egyszerüen gyilkolsz és questelsz!
    4.: Skill pontokat minden szinten kapsz 5 öt ha azóta nem változtatták XD

Üdv
  • kenny00
    sziasztok
    nem tudok eröl a játékrol semit
    1 kérdés : a szerverekre mindig felenged?
    2 kérdés: meik a legjobb kaszt?
    3 kérdés: hogy lehet fejlődni?
    4 kérdés: skill pntok vanak vagy minden szinten kapsz pontot hogy fejleszd a képeségeid?

kösz előre is a választ
  • ZzoleE
    Sziasztok!
    nincs vmi újabb buff training progi, amit nem ismer fel a GG?
    vagy marad a jó öreg gomb nyomkodás?... :(
  • Anthraxus
    miért írt valaki a nevemben???? Én vagyok az Zsömi az igazi sensei
  • Lawless #5781
    csocso...most mellyik...igazi sensei...vagy tary? :)
  • Anthraxus
    Hello Lawless XD
  • Jacky
    NLZ, ajánlom bátran neked és barátnődnek a Fekete Sólymok Szövetséget, Bardón, black oldalon.
    Rendes embereket szivesen felveszunk. (Ha nem rendes, agyő, volt már hogy egy egész band repült emiatt).
  • Lawless #5778
    vagy esetleg Nirvánán van 1 Shao band Zsíroskenyér...amiben csak magyarok vagyunk úgy 25-26 fele de kevés az aktív tag :( sajna :( így elvétve vannak magyarok a rossz oldalon is
  • NLZ
    értem, köszi!
  • Partvisnyél
    Bardo-n a Holtpont a legnagyobb fehér oldali szövetség. Ebben WuT, Shao és Beggar band is van 1-1 db. Mostanában feltűnt még két magyar Shao band, de közelebbit nem tudok róluk, így fejből a nevüket se, csak, hogy vannak. Van a Sinobi Shade (remélem így kell írni :D) nevű nemzetközi beggar csapat, amiben elég sok magyar van, szerintem legalább az aktívak fele.
    Feket oldalon a Fekete Sólymok szintén mindhárom fajból 1-1 bandet tömörítenek. Ezen az oldalon nem vagyok annyira ismerős, korábban volt több más magyar csapat is, mostanában már csak a Hun_Thai-t (...) látom néha.
    A Holtpont szívesen lát bárkit, aki képes betartani az elemi udvariassági szabályokat és már elérte az RC10-es szintet.
  • Partvisnyél
    A Band létszáma jelenleg 30 fő. Ebből kb. 8-10 ember aktív és még kb. ugyanennyien vannak, akik be szoktak nézni, de nem játszanak olyan sokat, vagy van máshol nagyobb karakterük.
  • zsele1000
    Hi!
    NLZ - Asura serveren van Wu-Tang Clan.
  • NLZ
    Tudna valaki egy részletes listát, hogy mely szervereken milyen magyar klánok vannak? Persze olyan klánra gondolok, amely bevenne egy kezdő, de lelkes hölgyeményt és jómagamat. :)
  • NLZ
    El kell menni a kezdő városban a kő oszlopokhoz, vagy hova az adott idő alatt.
  • skrimer
    Hányan vagytok Eu szeron shao bandbe?
  • Partvisnyél
    Már nagyon rég volt, de ha jól emlékszem a megadott idő alatt el kellett "vánszorogni" a falu kapujáig, majd vissza az őrhöz, aki adta a questet. Ha nem állsz meg közben egyszer sem akkor könnyen meg lehet csinálni.
  • Suuuuna
    Hali mindenkinel!
    tudnátok nekem segíteni nem tudom hogy kell megcsinálni a Shaolinnál a futás questet elakadtam kérlek segitsetek !!!!!

• Lawless #5768
    Fed hát mondom totál fére vagyok belle :) ! annyit tudok hogy elmentem Nanchangba mert hívott a Leaguám mikor máskor dupla xp-kozben a rohadtak és kijott 1 jel! odamentem bementem a várba és a rosszak nemjutottak el még a feléig se...aztán kinyílt 1 ik szoba persz én a másik ajtonál álltam és mivel volt ott kb 60-70 ember a 5 ligábol és igen laggolt mire odaértm minden ures volt...rohadtak...de sokan kaptak olyan fehér deco-t! ennyit tudok tegnap is dupla xp kozott hívtak de Hangzhouba hgoy megkell támadni a rosszak várát...igaz már ott is voltam régen ott a végén valami nagy bossz volt...igen nagy! ennyi....mondom komolyan nemtom ezért kértem én is :)
  • Fed
    Law, sikerült megszereznetek a fortress-t??? :OOO
    Az SVS lényege, hogy egy hero band megszerzi, és meg kell tartania. Más bandok, szövik támadhatják meg, és amíg a tiétek, addig van 1 váratok. KB ennyi. a Bardon már vagy 10x kitisztítottuk, de sosem lett a miénk...nemtom miért...ha tudnád pls mond el, mert senki nem vágja Bardon, jó lenne tudni ^^
  • William90
    Az h lehet h fine a bardo... vkit beenged?? mer engem még mindig nem...
  • William90
    Nah már 4 levelet küldtem nekik remélem mostmár meg tudják javítani...XD
  • Partvisnyél
    Na ezt viszont nem tudom :-(
    Pár napja nekem is gondom van a bejelentkezéssel, bár engem inkább be se szokott engedni
  • William90
    És öö h tudják megjavítani ezt a bejelentkezek és dc fogad izét?XD küldtem már a supportnak e-mailt screenshottal meg mindennel de semmi... Még mindig ilyen dc van...
  • Lawless #5762
    csotok...valaki elmondanná nekem mi az a Fortress vagy SVS vagyis mi a lényege...mert totál nemértem :) ! aki nemtudja inkább nemondja :) annyit tudok hogy 1ik nap megkell védeni a várunkat a másik nap megkell támadni Hangzhouban a rossz várat...!1xer már voltam és kb nyertunk mert bemehettunk 1 szobába ahol voltak chestek de énnekem nemjutott :D:D:D ! elore is koszi a hozzáérto emberek kommentárját :) csotok
  • Partvisnyél
    Print Screen gombbal ^^
  • William90
    Egy hülye kérdés: Hogy kell screenshotolni?^^
  • Jacky
    Nekem mostanaban meg nem engedi elinditani a jatekot. Gyorsan felvillano kek halallal ujrainditja a gepet. A game guard meg jo az elejen, be akarja tolteni az x-akarmit, akkor szall el. Ilyenkor tobbszor is elofordul az mint Williams90-nel, hogy game guard update hibat is kiir, miutan ujraindult a gepem. Van amikor 1-1,5 orat kell probalkoznom amig be tudok lepni. Ujratelepitettem, ugyanez van.
    Szerintetek mi lehet a baj? Új a gép. A progi a hibas, a windows, vagy hardverhiba?
  • NLZ
    NDLauncher.exe-t indítja el az asztalon lévő parancsikon is. :) De tényleg, úgy lép ki, mint ha a kilépésre kattintottam volna, csak épp nem kattintottam rá és a visszaszámlálást se írja.
  • William90
    Hello! A GameGuard nem tud updatelni, megcsináltam azokat a beállításokat amit mutatott de úgy se működik mi lehet a baj? Kapcsoljam ki a tűzfalat?
  • Fed
    NLZ, menj be a játék mappájába, és ott NDLauncher.exe-vel próbáld ki.
    Ha nem működik, akkor a 9Dragons forumon kérdezősködj,hátha tud valaki segíteni.
  • NLZ
    Sziasztok! Új vagyok és az lenne a problémám, hogy a játék pár perc után kilép az asztalra mindig, csináljak bármit. Néha hamarabb, néha később, de kivétel nélkül. Úgy lép ki, mint ha a játékból kilépésre mentem volna, mert ugyanúgy felvillan valami értesítés, mint normál kilépésnél, csak nem lehet elolvasni sose, olyan rövid ideig látszódik. Már próbáltam mindent, vga drivert próbáltam 3 félét, grafikai beállításokat néztem minimumon, maximumon. Hőmérséklet normális, semmi más játékkal nincs gond. A játékot is 2x újraraktam, letöltöttem másik mirrrorról megint, frissítettem is, de semmi változás.
    Mi lehet a gond?
    AMD AthlonXP 2500+, Abit NF7, 1GB RAM, Asus ATi 2600XT, WinXP SP2
  • Atkamon
    Csak a játék mappájából tudod elindítani, de már nem emléxem pontosan hogy hogy kell... a játék fórmon fennt van, hogy hogy lehet elindítani
  • zsele1000
    Hali!
    Vista alatt hogyan lehet elindítani a játékot? Nekem sehogy sem sikerült. XP-n tökéletesen működik.
    Asura szerveren alakult Wu Klán!