9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elinditom a jatekot errorr.....bazze
szerintem a jatek magatol is felrakja a patch-eket annekul el sem idítja a jatekot.Mikor eliditod a game-et akkor varjal egy kicsit,lehet hogy akkor elkezdi tolteni a path-et...

BAZDMEG CSAK NEKEM NEM LEHET SEGITENI????? KÖSZI SZÉPEN??? MIÉLRT NEM LEHET EMBER SZÉMBA VENNI::....DANI IRT NMEKI RÖGTÖN RÁ IRTÁL!!!!
lehet az a balhé hogy fire foxon töltöttem le..... akkor fire foxal csináljam ugye?
Leon v Dani seggitsetek már....
dani te nem tudsz helpelni?
dani te nem tudsz helpelni?
LeonSilver
Már válaszoltam.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

megprobaltam belepni 20-as szinten de amikor odamegyek ehez a Bamboo Masterehez akkor nem engedi,de neki van egy kuldie,rákattintok beszelgetek vele aztan kijon egy fél oldalas szöveg es egy hely ahová be kell vmit irni,de bármit is irok be nem engedi+a beszelgetest se tudom vele megszakítani,mindig ctrl+alt+delete-vel kell kilepnem a jatekbol.Elõre is kösz. Pls help...

nem igaz hogy nem vagytk képesek segiteni<#gonosz2><#gonosz2>
akkom van már...akkor mit kell?
felrakom kihozza a honlapot ott mit kell?
kérlek segitsetek
inkább ugy mondjátok... mit kell csinálni miután felrakltam?:P
FELRAKTAM!!!!! hol lehet updatelni a jatekot me amiko exébe elinditom errort ir a patch kell sztem!
LeonSilver
Asszem úgy kezdõdik, hogy Rice ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Amit kiir basszus ott a válasz is amit bekell neki irni.
Már nem emlékszem rá pontosan de az utolsó mondatot kell.Valami R betûs szóval kezdõdik és ! van a végén.Asszem 3 vagy 4 szó.

errort ir ki installálásnáél:(
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
na már leszedtem egy tömi progit... gi bontottam de istlaná kirak valami ERRORT!!!!
na sikerölt le szednem!!! csak ami alabol ki boonto varázslo gépen van az szar nem tudja ki bontani.... honnan tok leszedni valami jot?
aha...megprobaltam belepni 20-as szinten de amikor odamegyek ehez a Bamboo Masterehez akkor nem engedi,de neki van egy kuldie,rákattintok beszelgetek vele aztan kijon egy fél oldalas szöveg es egy hely ahová be kell vmit irni,de bármit is irok be nem engedi+a beszelgetest se tudom vele megszakítani,mindig ctrl+alt+delete-vel kell kilepnem a jatekbol.Elõre is kösz

LeonSilver
Ha megnézed a #1682 számu hszt akkor láthatod, hogy vettem a fáradtságot és megnéztem a honlapot.És azt is láthatod, hogy
1.Január 28.-án szart be
2.az ominózus alkatrészes hiba 2006 decemberi volt

Yosimicu
Én mindig szar voltam magyarból.A helyesírásom mindig egyes volt és még ma is éphogy 2-es. De tesíbõl yó vagyok:-) SZAL NESZÓLLYÁBE

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

zsakosfrodo2
Nemsokára jó lesz. Vmikor nekik is ki kell javítanuik a hibát. És ha elolvastad volna, alkatrészproblémájuk van/volt, nemsokára jó lesz. Ezzel viszont együtt ját az ideiglenes leállás. Szal nyugi... szvsz.

LeonSilver
A developer mindig is az Indy 21 volt ;)

Valaki áttehetné a fakkot máshova.Mostmár tényleg vártunk eleget erre aszar cwi-re ...szvsz

zsakosfrodo2
Nem igazán értem a problémád, de a játék könyvtárában van egy Launcher.exe, javallom azzal indítsd a játékot, nem kell internet eyplorerbõl vagy mozzillával szenvedned.

azt irjja a internet explorer nem tudja letölteni a filet mert meghaladta a vlm idõt....most nem jastzok akkor és mozzila
sziasztok!!!! internet explorerrel nem megy..... de lehet azé nem mert töltés közben játszok:)) most mozzilával szedem és nem fogok játszani semmi vel.... egyépként ezt irt:
zsakosfrodo2
te atya világ... fejlesztõcég!!!

Yosimicu
nos a részeges=koldus csapat azaz a Lige of Beggars LvL 4 en már beléphetsz a városukba ha csinálod a questeket onnantól ugyan úgy mint a többinél 25-ön választahtsz kasztot stb Ya valószínüleg nagy az external wounds a doki leszedi rólad kisseb juttatásért de lehet vanni olyan cuccot nála ami csökkenti ha megiszod (vagy eszed)

Yosimicu
:-) én csak azt olvastam valahol hogy az eredeti felylesztõcég átadta a progi jogait meg mindent az akklaimnak de ezt még valamikor régebben.Lehet jobban járunk ha nem adja<#wink>

Sziasztok! Hogyan lehetek részeges karatemester?? És hogyan lehet az, hogy mikor meditlalok akkor az életemnem csak az 1/4-részét tõlti vissza?? Ja igen a F.A.Q.-nem lehet betõlteni...

LeonSilver
Na és melyiken olvastad barátom??Csak nem a roppant tájékozott gémszaron??

Szevasztok! Úgy néz ki vége a gémnek,legalább is ezt olvastam.
Yosimicu
Ya aragorn haveromnak úgy lett jó hogy felléptem vele és odébmentem. Szal próbáld meg szólj valakinek aki nem fog kipakolni hogy lépjen vele fel és másszon odébb

Ja én is most Eu-n vagyok, de Amcsin is nyomom azért a papomat nem hagyom annyiban:)
Atti12
2 szerver van
egy euorópai meg egy amcsi. én az amcsin vagyok, de most a legtöbben eu on fogják elkezdeni szal sztem oda menj

Atti12
megvan köszI!!!! itt is több szerver van ugye? pl mint a wowban vagy silkroadban... meik szerverre érdemes mennI?
http://www.gamershell.com/download_17028.shtml
Innen szedd le, nekem ez a kliensem van. :)
csak jo lenne a segitség
Atti12
nekem mindegyik link jó

oksi bocsi
Atti12
és amugy ez nem chat, nem válaszolunk rá egybõl mivel nem lógunk egész nap a forumon. próbáld meg a gondolataidat összeszedni és egy hozzászolásba leirni. köszönjük -.-

donwload....és meikre ott a 3 közül..én az acclaimra nyomtam de mindig kiirt hibát letöltés felénél!
kössz
Atti12
innen letöltöd, örülsz játszol -.-