21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Partvisnyél #5832 RC9? Az már nagyon magas, ez egy GC végi quest ha jól emlékszem.
Van több időlimites quest is korábban, ami elég nehéz, volt olyan, amit 5-6-szor is bebuktam, mire meglett. Az utolsó quest, amivel bekerülsz a klánba szintén nem könnyű. A falun kívül, valahol dél felé álló NPC adja. Beteleportál a zárt területre, ahol chimera-kat kell leölni, talán 5 perc alatt. 5 valamit kell kiverni belőlük, a gond az, hogy nem mindig dobják. Tehát ezzel is sokszor kell próbálkozin. Ha már úgy látod, hogy nem fog menni, nem kell végigszenvedni, give up és a kapun ki tudsz menni vissza az NPC-hez.
Ha még nem nőtted ki a questet (bár asszem ezt a fajtát nem lehet), akkor biztosan menni fog RC-n. -
#5831 szerintem elég ha csak az egyik van lvl2-esen, én nekem sikerült a felvétel, és a basic Daemon fist-be bele se kezdtem.
Én a questekre szavazok, szerintem is csináld meg a questeket! -
Sixtail #5830 Umm, nem vagyok biztos benne, de lehet, hogy mint a wutangoknál, minden basic wutang skill legalább cheng 2esen vagy 3ason kell, hogy legyen...
Lehet, hogy a HDnál is így van...
És igen, nem árt ha megcsinálod a questeket :-) -
#5829 Megcsináltad a felvételi questeket? -
Suuuuna #5828 Hali mindenkinek szeretnék egy kis segítséget kérni nem engedi de a heavenly demonba a karimat mien szintet kell elérni vagy mit kell megcsinálni?????revvolving Chakra 9 a karim
kérlek segítsetek -
#5827 köszi, és Broafka, nem Broatka! :) -
Fed #5826 Broatka, Mistress of Heaven a healer, ha jól emlékszem:P -
Fed #5825 Üdvözöljétek a legujabb magyar band masterrel ellátott bandnak: Kill_on_sight az én ötletem volt a név, Faust][Hu a master. Az altom ott van, ha kell démonnak band, szóljon gamebe. Én nem ott vok Feddel
-
#5824 nah ismét elkezdtem játszani a játékkal, az lenne a kérdésem, hogy melyik a a buffer Sacred Flower-es karakter?
úgy hallottam az jó, leglaábbis régen amikor még játszottam vele akkor még jó volt! -
zsele1000 #5823 Hali! Asurán Wu-Tang és Shaolin band van. Másmilyenről nem tudok. -
ShadowStun #5822 Pvp szerveren izgalmasabb lesz a játék ^___^
Bardoval meg az a baj hogy mindenki már nagyon magas szintu. -
Sixtail #5821 Lucky Cricket Event : átlagban 2x xp, de "állítólag" lehet 3x,4x és még 5x xp is...habár én olyat még nem éltem meg ^^
Ami Asurát illeti...hmm hát nem tudom hogy ott egyeltalán van e magyar banda...de sok sikert a kereséshez! :-)
Én ajánlani tudom Bardot, me itt sokan vagyunk magyarok, és az eventek is többé-kevésbé jó idöben vannak.
Ja és jó ha tudod hogy Asura az PvP szerver :-) -
#5820 hehe ezt még én csináltam :). De régen is volt :D -
#5819 http://9dragonsfaq.cwi.hu/ -
Nephrit #5818 Sziasztok! Lenne egy nagy kérésem, mivel kb ma délután/este fogok először belépni egyáltalán, ha lehet írjon valaki a [email protected] némi infót! Lehetőleg minél előbb, hogy hol érdemes karit indítani (szerver gondolom több van...), illetve ha nem gond néhány alap dolog is belekerülhet, meg mondjuk néhány magyar kari neve, hogy legyen kit zaklatni (nyilván az adja csak meg, aki hajlandó segíteni nekem....)
Előre is köszi!!! -
ShadowStun #5817 Asuran kezdtem ujat, sacred flowert pontosan, ha van magyar guild asuran akkor kérem jellezze ^__^ -
#5816 Amugy a pontok ujraoszt?s?ra 33-35lvl ig wan lehetös?g.legal?bbis shaolin
n?l... -
ShadowStun #5815 Mi az a Lucky Cricket? -
ShadowStun #5814 A baj csak az hogy már elhasználtam korábban a stat resetet is. Kezdek ma egy white karakatert, még nem dontottem el hogy melyik klánban, de valoszinuleg beggar lesz. -
Sixtail #5813 Olyan jó hogy Partvis mindig elöbb ír ide mint én ^^
ShadowStun teljesen igazad van : a chatelés megment mindenkit az elalvástól ^^
Na akko irány a game! Mindenki stay online ma! Lucky Cricket event! :-)
-
Partvisnyél #5812 Nagyjából annyi a szabály a Holtpontban, amit Jacky leírt, udvariasság és RC10-es szint. Egyébként egyszer újraoszthatod az összes pontodat a klán bázison az egyik NPC-nél FD1-es szint elérése előtt. Tehát nem feltétlenül kell újat kezdened, ha még nem használtad el ezt a lehetőséget. Szerintem masteryt is újra lehet ekkor rakni, statokat tuti. Még clan role-t is lehet váltani, bár azt nem biztos, hogy megéri, mert akkor az összes skilled 1-esről indul, de ha maradsz nuker, akkor a skillek szintjei maradnak. -
#5811 nem -
kenny00 #5810 ha hagyuk az előző brutál hülye kérdéseket:D
1 méghüjébb kérdés:D a fegyvereket érdemes boltban megvenni?
-
Jacky #5809 Igen, úgy lehet a legkönnyebben behalni, hogy beszélgetsz cseten :)
Na de komolyra fordítva a szót, néhány adatot azért megadhatnál. Fekete v. fehér oldal, karakter faja például.
Mondjuk Bardón van fehér meg fekete oldalon is 3-3 bandből álló szovetség, de néhány belépési feltétel is..
Fehér oldalon minimum RC-s kari, no káromkodás.
Fekete oldalon próbaidő.
Vki leader kiegészítheti hátha kihagytam vmit. -
ShadowStun #5808 Új vagyok ezen a forumon, de régebben már játszottam a játékkal, van 1 rl2-es shaolin nukerem bardon, de ha minden igaz most kezdek egy uj karaktert, mert ez elég siralmas állapotban van, amikor csináltam még nem nagyon értettem a játékhoz és a statok/masteryk is el vannak rontva. Az lenne a kérdésem, hogy van-e aktiv band amibe beléphetnék? Mert egyedul elég unalmas játszani, sokkal jobb ha kozben lehet beszélgetni emberekkel.
^____^ -
ShadowStun #5807 Sziasztok! -
#5806 Huh tiszteletem annak aki ebből kihámoz valamit. -
kenny00 #5805 :D enyi:D szerót hogy kel szerót váltani me nem toom hogy kel az alapon vagyok:D mind1 má 12 es vagyok :D -
Sixtail #5804 Haha...szegény kenny00^^ ezt megkapta...
Milyen durvák vagytok^^
Azért sok sikert kenny00 :-) -
Jacky #5803 kenny00, kérlek ne a Bardóra gyere! Van már ott épp elég 12 éves ...
És please, magyarul írj, mert itt sokan nem értünk halandzsanyelven :) -
Lawless #5802 fú látom azért folyik a forum..ha megkérhetlek kenny00 máskor 1 gondolatba szedd ossze a kérdeznivalód és ne 20at írj...mert rossz nézni!Aragorn elkezdheti de kb LS szinten be is fejezi:):):) ! hát az fc-szintért elég sokat kell szenvedni és játszanni! :) és kissmillió mobot legyilkolni mivel gb-n van az utsó quest :( ! és 121 lvlig megy az ugyins a CS1 (crimson snake! -
kenny00 #5801 okok de ez kocka nyelv :D mindent rövidíteni :D -
#5800 Uhh kenny, nemtudom mások szóltak-e már de az írásod rémálomba illő. Javaslom hogy előbb magyarul tanulj meg normálisan mert ha az nemmegy idegennyelvben esélyed sincs. -
kenny00 #5799 kéne van 1 kicsi XD de akor se toom kiveni hogyy miket kel beírni a küldiknél?! aban kéne még segítcség -
#5798 ez egy fórum, nem chat, Szedd össze a gondolataidat és ird le egy hozzászólásba. Amúgy igaza van Atkamonnak, ha nem tudsz semmit angolul akkor el se kezd. -
#5797 Kéne angoltudás a játékhoz:S -
kenny00 #5796 mé nincs senki? -
kenny00 #5795 azoknál a küldiknél amiknél valamit írni kel oda mit kel írni? -
kenny00 #5794 miaz a both click? -
kenny00 #5793 meik szerón jácotok legyünk má együtt:D?