21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#5872 Tudjátok hogy az erőszak nem old meg semmit! :)
szabi34:szerintem próbálj meg kitörölni mindent az ADCACHE és a GameGuard mappából , hátha segít.
TArKy:igen , sokan ott ragadtak az új mapon , ezért ki is tötölték a hozzá vezető kaput, majd talán egyszer berakják...
-
RealFaust #5871 Lawless te röviden szólva 1 suttyó vagy te sem ismersz én sem ismerlek de egyfolytában magyarázol... Dialosa látom még mindig nem fogod fel hogy ok nélkül nem PK zok de ha 1x hadat üzenek a szuper jóindulatu bandodnak nem fogok válogatni és a bajátsaim sem fognak válogatni annyi elég lesz a fej felett hogy Fekete_Solymok... -
RealFaust #5870 Sziaztok itt a csunya gonosz ember akit mindenki fikázik,látom szinte egy forum nyilt arrol ,hogy én mekkora ****** vagyok.Semmi baj ezeket a dolgokat nem fogom tolerálni.Igen kaptam pár cucco 9D be de nem kaptam egy akkot se amit kifosztottam volna csak Wery aki tényleg ismert adott pént és pár BE-t mileött elment hogy ne vesszen kárba amiért játszott.Tudjátok neki is az ilyesfajta játékosokból lett elege mint ti (tisztelet a kivételnek). Másodszor FD koromba öltem ok nélkül... azóta csak OKKAL ölök meg valakit hát ti most megadtátok rá az okot! :) További sikeres pályafutást a játékban.
U.I:(Akire nem vonatkozik most ne kezdjen el höbörögni, mert attól most ELNÉZÉST kérek). -
TArKy #5869 hogy* ragdatak* ezekkel ne is törődjetek xD -
TArKy #5868 Ez mi ez az ujj map 1 szer halottam már róla meg ogy ragdtak bent emberek ... de még nem láttam meg hogy honnan lehet oda bejutni -
szabi34 #5867 Vki nem tudja mitől lehet ha lefagy játék közben a gép?
-
Dialosa #5866 Én biztosat nem tudok, de hétvégére várják sokan nálunk a mapot.
De valószínű ez csak álom marad továbbra is. :((((( -
Dialosa #5865 Akkor, úgy tűnik itt sokaknak nem világos néhány dolog.
Először is, ez egy fórum, bármikor elmondhatom a véleményem és nem off dologról van szó.
Másodszor, azóta nem 2 emberről szól amióta Faust kitalálta hogy megöl mindenkit ally ból, hozzáteszem aztán szűkült a kör, remélem mára ott tartunk hogy belátja, egyedül Eszti mondta el a véleményét és ezt talán rendezze vele.
Harmadszor, nem fenyegetőzök, csak elmondtam mire lehet számítani.
Nem kívánok erről többet beszélni. -
Sixtail #5864 Na kösz :-)
-
zozoalma #5863 igen te Bureket ^^ -
Sixtail #5862 Te jó ég! Hogy valakik ennyire ovisan próbálnak gondolkozni...("akinek nem inge, ne vegye magára"...)
Na de mind1...
Valaki készít valamit a Valentin napi eventre? :-) -
#5861 Eszem Faxom megál !!! Mennyetek gumiszobába baxtatni egymást ez egy KÖZÖSSÉGI fórum, nem csak 2-3 emberé aki 2 band-et képvisel valami elbaxott vitában. JÖHETBEK A FIKÁZÁSOK!!!! szin=red] de ez így van[/szin] -
Fed #5860 ennyi erővel most meg te kezdtél el fenyegetőzni...
és HT kb leszarja a 2 magyar band vitáját...
semmilyen szarkeverés nincs itt -
Fed #5859 1. Nem fog a HT beleszólni, max én.
2. Szerintem pedig nem itt kellett volna szídni a háta mögött, szerintem teljesen jogos a felháborodása, én se örülnék neki ha mögöttem tesznek/mondanak vlami rosszat róla/velem kapcs. Nem is örültem 1-2 dolognak. -
zozoalma #5858 Üdv Mindenkinek
Szerintem aki PK-zik az "sikeres ember nem lehet " vagy menjen Asurara
Ha nagyon ppl eket akar verni duellezzen és ne 6km ről löjje le öket vagy CC-be vagy herbgyüjtés közbe !!
Részemről ez minden nukkere igaz ^^
Halalszarny STRATEGIST BEGGAR EC8 (Holtpont&Borlovagok)
-
Lawless #5857 Sztem meg túl nagy ugyet kerítetek neki...úgyhogy ha feljovok a forumra nehogy már mindig a faust ez meg faust az le se b**szom már igazábol! nem ér ennyit ez a forum hogy elrontusk ! úgyhogy tessék normál dolgokra csevegni! én direkt csinálnák faustra 1 nukert hadd oruljon a gyerek és játszanák vele...ennyit errol! Faust téma legyen már tabu...koszi!
mikor jon az új map inkább azt mondjátok meg :( -
Dialosa #5856 hmmm
beszélt solymosokkal annyit takar:
megkeresett engem, hogy, megpróbálom idézni: "szóljak a nagyképű haverjaimnak hogy ne írjanak róla olyanokat amik nem valósak", mert különben ez és ez lesz. én azt válaszoltam sztem nem engem keres és írja ezt az illetékesnek vagy illetékeseknek, és elköszöntem. nem vagyok felelős felnőtt emberek tetteiért
viszont annyit mondhatok, amennyiben ez a dolog olyan embert is érinteni fog az allyból akinek semmi köze ehhez /gondolok itt, bárki le PK za a kicsiket tőlünk/ az viselje a következményeket. azt hiszem nem kell magyaraznom mire gondolok
és HT nek ehhez semmi köze, nem szeretném ha elindulna a szarkeverés, mert kezd elegem lenni hogy 16 éves gyerekek pubertáskori gondjait oldom meg
ui: a játék nem a PK ról szól .....
-
Fed #5855 Faust már regisztrált a forumon, és mindent olvasott. Mondta nekem in-game-ben. Csak még 24órát kell várnia hogy írhasson. Am meg az én oldalamról: Fausttal beszéltem, és mondtam neki, hogy próbáljon meg beszélni solymosokkal, de ők elküldték a ....-ba. Ez az ok. És megmondtam faustnak hogy ne PKzzon CCbe, és nem is fog. -
#5854 Hy all
A faust ügyel kapcsolatban nemtom ki mondta faustnak vagy mit mondott neki sg röl de ö nem volt fent itt és játékban meg meg akar ölni minden solymos bandtagot pedig semmi sértöt nem mondtunk rola....
A pk rol meg anyit ha cc ben leölnek valakit egymás után többször is akkor ne csodálkozzon a pker ha ennyi ellensége lesz... -
Fed #5853 1. A HT és UF warnak nem az a kiváltó oka, free. Hanem annál kicsit összetettebb, mondjuk azt: UF ideges lett Victorion-ra, akié lett az első TGW epi, mert elvileg ELVILEG,1 DMG bugot kihasznált, és mindenkit out DMGzett, erre UF berágott, elkezdődtek a viták és a csaták. Utána Elites is támogatta őket...csak egy idő után UF folytatta a PKt is eliteseket is pkztak.
2. Eszti, nem nézlek le, csak a játék a PVPről szól, és az értelmetlen gyilkolászás tényleg értelmetlen, és faust tényleg imád PVPzni, de attól még nem 1 suttyó, csak kihasználja a játék által megengedett dolgokat.
3. Nem vett meg kilóra, csak segített, és nem ez volt az első dolog, hogy segített nekem.ű
4. Faustnak megvan a stílusa, ami kicsit bunkó, de attól még lehet rendes...><
5. Én is bárkinek bármikor segítek epibe, BP-n, CCbe, kölcsönbe stb,és nem kérek cserébe semmit, és nem kell rossz embernek nézni, csak nem kell nyilvánosan olyat szídni aki nincs itt. -
Sixtail #5852 Hogy mi értelme volt?
1.Ezek a questek voltak az egyetlenek amik végre összefüggésben voltak egymással...talán van még remény egy kis storyra is...
2.Én nem értem miért, de mindenki elfelejti, hogy ez a játék nem GBtöl kezdödik, hanem LStöl...ezek a questek lehet, hogy nem nagy jutalmat adnak nagy szintüeknek, de indíts egy új karit és nézd meg, hogy milyen szint kell a küldihez...
3.Az a ch10ig x4 adv manual azért nem kis jutalom...
Faustról meg: szerintem ilyen dolgokat nem egy fórumon kell kitárgyalni...
A kéregetökröl: kérni tölem mindig szabad, de ha a válaszom nem, akkor ne kezdjen el nekem "kultúrálatlanul" viselkedni... -
Fenyi111 #5851 Hali!
De örültem volna annak a 2%-nak... :)))
Én 0.03%-ok kaptam a teljes küldi sorozatért.
Ma csak gyilok lesz, ha csak nem megint amikor belépek kapok még 100 küldit...
UI: Ne adjuk fel csak lesz egyszer folytatás is... :)))))
-
Jacky #5850 Azt mondjátok meg nekem, hogy mi értelme volt ennek az új peccsnek? Mert az a két alacsony szintű küldisorozat amit eddig csináltam/csinálok, olyan béna jutalmakat ad, hogy inkább idegesít mint érdekes.
Tegnap kb. 4 orat futkostam ZZ és a kezdőhely között, mint a mérgezett egér, erre kaptam egy ócska felsőt, egy béna cipőt és fejlődtem kemény 2%-ot :(
Ennyi idő alatt ha grindelek, 3 szint összejön! -
Jacky #5849 Ha mar szoba kerultek a keregetok: Faust huga benn volt egy darabig a flower bandben. Elkezdett keregetni, de nem am lf-et vagy ilyesmit, hanem milliokat!!
Amikor meg ra mertem szolni, hogy ne csinalja mert nem fog adni senki, hiszen nem lopja senki azokat a milliokat, és mindenkinek szuksége van rá, akkor rogton kaptam a whispert F-tol, hogy en milyen szemet allat vagyok, rohadek, a k. anyamat meg ilyenek.
Szeliden megkerdeztem, hogy ugyan mar miert nem ad o a sajat huganak?? Tovabbra is anyazast kaptam. Ez bizony minositi az embert.
Szerencsere kilepett a bandbol a huga mielott kidobattam volna.
Ehhez meg annyit, hogy eselyt mindenkinek adni kell. Felvettuk ot, pedig tudtuk kicsoda. De az ember mindig remenykedik, hogy normalis a masik. -
#5848 Sziasztok!!!
Sikerült regisztrálni ezen a jo kis fórumon, végre :)
Látom a "Faust jelenség" megunhatatlan... XD
amugy mindenki azt hisz amit akar de nekem nincsen vele gondom, én beszélgettem vele és ha nincsen késztetése hogy pkzon akkor jol el lehet vele beszélgetni... persze engem soha nem pkzott le gondolom akit jopárszor az elfogultabb, megjegyzem nem oktalanul... :)
na pápá, majd este gémben -
Dialosa #5847 Sziasztok.
Az előzőekhez annyit, hogy nem az határozza meg egy band nagyságát, hogy 20 db Rc vagy RL karakter szaladgál és akkor sok az aktív, ettől még nem lesz egy band nagy. Faustról nem kívánok nyilatkozni, az én véleményem, hogy van jó és rossz ember, mindenki döntse el hova sorolja, de előtte nem árt ha személyes tapasztalatot szerez. Mi szereztünk Bardon!
Őőőőő, pk, BP n nem érdekel, de ha CC ben az viselje a következményeket.
Jah erről a HT UF harcról megvan a véleményem:
4 hülyegyerek akik időmilliomosok és elérték a CS t vagy aközeli szintet, nekiálltak egymást gyilkolászni, mert unatkoztak. Sok hülye meg megy utánuk, kb ennyi.
Kéregetők meg húzzanak grindelni! -
Lawless #5846 Jacky tudod faust is direkt nagyoknak nyal én is utállom a pk-t de hát ez a játék! senki nemlézi le a kissebb karikat mert tudják hogy ők is voltak olyanok...de valaki direkte is letámad bp-n csak hogy boldogabb legyen ez is a játékhoz tartozik! én nem azt utállom aki káromkodik vagy valami hanem azt aki még a játékot nemjátszotta 10 orát se és már kéreget na ezeket ruhellem!!! Nirvánán vagyok amúgy :) de itt is van pár faust :D -
Jacky #5845 Fed, azt hittem normálisabb ember vagy. Nem kéne lenézni senkit azért, mert "csak" SM 8-as karija van.
Nem szeretem a pvp-t, a pk-t meg utálom. Engedtessék meg nekem, hogy véleményem lehessen a pk-sokról!
Faust meg egy bu..ó, nem más. Ahogy viselkedik mindent elárul róla. Az, hogy neked nyalt mert te voltál a leadere, vagy két utcával arréb lakik...
70 be-ért megvett kilóra?
Te egy ember vagy, másik 2000 meg utálja. Szerinted??
Akit a fél szerver utál, annak oka van. A másik fele csak azért nem utálja, mert nem ismeri ezt a jelentéktelen alakot.
Egyébként meg leszek még magasabb is, lehet addigra már egész mások fognak játszani.
Túl sokat beszéltem róla, nem is érdemel ennyit. Részemről téma lezárva. -
Fed #5844 az én bandomat tette tönkre faust,ami a legnagyobb magyar band volt. Igen sokat káromkodik. De attól még jóarc, nekem 70BE-t adott, hogy segítsen a +9 saberben, a viselkedése elég káromkodós, de attólmég jóarc. Am meg nem igazán hiszem hogy az SM8as kis kariddal jelentesz is vlamit a PK világában, de nemtom észrevetted-e, de 2 Black oldal van...és waroznak egymás ellen...ezért van ez a sok gyűlölek, plusz faust még szereti a PK-t is. HT és az UF, és faust támogatja a bandomat, a HTből, és sokan szeretik faustot, de az igaz hogy PKzni imád. -
Jacky #5843 Egyébként tudom miért van ez. Több ember játszik fehér oldalon, statisztika szerint több az idióta is.
Black oldalon felneveltem két karit, nagyon ritkán találkoztam ks-el.
Főleg ha szóltam neki, hogy ha meghal vagy bekómázik, nincs feltámasztás -
Fenyi111 #5842 Sziasztok!
No szegény FAUST már a fórum is róla szól. :)) mondhatni hehe
Így kezdik a világuralomra török is.
Üdv.: Gabor -
Jacky #5841 Remélem FC-ig lemorzsolódnak az ilyen ks-elő kis kecsegek. -
#5840 #5838: Ilyen és ehhez hasonló történeteim nekem is vannak:p Csak nekem fordítva:D Én vagyok Wu Tang és egyszer egy Beggar csaj kezdett el basztatni:P Hogy a Wu Tangosok milyen gyengék, merthogy csak KS-elni tudnak:P
#5839: Hasonló volt ez abban is amivel én játszottam... mongyuk ott nem mentek tönkre miatta klánok, csak végigjárta a játék összes klánját.:P -
Jacky #5839 Gondold el, kb. 5 bandből rúgták ki a csókát. Egy egész bandet kirúgtak miatta a Fekete Sólymok szöviből! A band meg is szűnt utána, a normális emberek átjöttek.
A gyerek PK-zik, ökörségeket beszél, minden második szava káromkodás. Úgy van felszerelése, hogy ismerősei abbahagyták és kifosztotta a karaktereiket. -
Jacky #5838 Fehér oldal, RC 7. Ölöm a blood monkokat ZZ-ben, trainelem rajtuk a legújabb, nagyon jó skillt, ami leragasztja a mobot, vérezteti, sebzi szóval iszonyat jó.
Erre egy wu-tang azzal kezd szórakozni, hogy megoli a mobomat, amit jól lát, hogy én ölök, mert szép nagy vörös kör van körülötte a spell hatására. Amikor rákérdezek, elkezdi magyarázni, hogy a beggarok csak a wutik szolgái lehetnek és röhög.
Aztán amikor elkezdem ölni a mobjait és mindig én kaptam az xp-t meg a dropot, elment a kedve. Én röhögtem ki, de nagyon. Hahahahahaha
Részlet a "Kis szösszenetek a Bardó életéből" c. műből - írta Szandra, RC 7-es beggar female -
#5837 Úgy látszik minden játékban van egy-két ilyen mindenkiáltalutált ember:P vicces:D Az előző MMO-ban is volt, amivel játszottam csak ott kevesebben voltunk és szinte mindenki ismert midnenkit:D De azért érdekes hogy mindig vannak olyan emberek, akiket mindenki utál:D -
Jacky #5836 Fed, amiben Faust benne van, az nem lehet jó. A fél szerver utálja azt a gyereket, mert hülye mint a tök..
-
Lawless #5835 február 18ra mondják az új mapot :) de én már nemhiszek nekik :D -
Partvisnyél #5834 Na ezt majd otthon nézem meg, mivel a munkahelyi gépen olvashatatlanul torz a kép
Remélem azért valami értelmes event lesz és nem csak "árleszállítás" -
Sixtail #5833 Üdv all!
Most találtam ezt a linket a hivatalos fórumon :
9Dragons chinese new year event
Állítólag ez az event nemsokára lesz!Idézve egy GMet: it could start anytime now...
Habár náluk az lehet 2050et jelent :-)
Azért reméljük nem kell sokat várni rá...