21072
  • BarackHUN
    Ez ilyen akcentusos magyar (webfordító) :)
    1: Átvitel sikeres.
    2: Wrong GamesCampus ID
    3: Invalid GamesCampus ID
    -+1: Adatbázis-hiba
    -+92: UserIDet vagy a felhasználói jelszót érvénytelenít
    -+93: A nirvánakarakterek átszálltak, Phoenix karaktereket kell átvinni egy másik számlán keresztül.
    -+94: A nirvánakarakterek korábban átszálltak, Phoenix karaktereket kell átvinni egy másik számlán keresztül
    -+95: GamersFirst ID nem átvitel mellett döntött
    -+96: GamersFirst ID jelszórokkant. Próbálj ki egy előző GamersFirst jelszót.
    -+97: Sérts meg GamersFirst jelszót.
    -98: Given GamersFirst account claimed for transfer by another GamesCampus User ID. -99: Given GamersFirst account claimed for transfer by another GamesCampus User ID.
    -+98: Given GamersFirst számla, amit egy másik GamesCampus User ID ÁLTAL átvitelért követeltek.
    -+99: Given GamersFirst számla, amit egy másik GamesCampus User ID ÁLTAL átvitelért követeltek.
  • skrimer
    Akkor ha jól veszem ki reggel 6kor indul a másik két szerver is. valaki le tudná fordítani magyara a hibakódos levelet! Thx
  • Peter55
    Ha meg csak hazudtak... na azt rohadtul nem fogja észrevenni senki, mivel eddig is csak a szerencsén múlott, hogy esett-e valami.
  • kalidor
    Ha jól emlékszem, akkor az acclaimos skill xp *5 volt az alaphoz képest. Tehát az mindenképp alacsonyabb lesz. Illetve a g1-es rendes xp 200%-a volt az alapnak, így kicsivel az új szeró az alatt fog maradni.
    Viszont ami érdekesebb az a drop rate. G1 és acclaim állította, hogy azt patch nélkül nem lehet megváltoztatni. Ha mindez igaz, akkor az egy kliens használat miatt az összevont szerverre és érvényes lesz a +150%. Ha meg csak hazudtak...:)
    Hackerek meg mindig voltak, és mindig lesznek. Új szerón is 1-2 hónap múlva megfognak jelenni a 11-es fegyverek, vagy a speed hackerek. Ez tény...Lehet ámítani az embernek magát, hogy megígérték, és bannolni fogják őket, de felesleges...:) Biztos, hogy nagyon sok ember fog bant kapni érte, de ez így volt g1-nél is.
    Kami
  • P0Th3aD
    Hm....

Azért ha ezek tényleg kézzel fohatóak is leszenk, majd akkor nyugszom meg. Amugy akkor ez azt is jelenti hogy még 50% több lesz az xp mint G1nél volt?
    Mert most ugye sima acclaimos xp rate volt tán még a skill xp is ennyi volt! Na majd kiderül.
    Megyek haza és át is rakosgatom az accokat, hátha holnapra lesz belőle vmi, és meglessük hogy jó lett e a tranzaktálás! Köszi a postot Petya.
  • Peter55
    Hello Dragons,

We'll have our first GamesCampus maintenance on 9/20 at 9:00 PM PST. With the maintenance there will be multiple additions and changes to the game.

Transferred accounts from GamersFIrst who finalized their security check before 9/20, 9:00 PM are now playable on the merged server Yang (PvE) and Yin (PvP)

Tao server rates increased
    Base EXP rate increased to 150% permanently
    Kung Fu skill rate increased to 300% permanently
    Drop rate increased to 150% permanently
    Impervious State has been increased to 30 seconds

Please note these are the Pre-Patch notes, updates can change from now to after maintenance.
  • ZzoleE
    Nem tudom még mi lesz. Új szerón gc1-ig eljutottam 2 nap alatt, elég is volt egyelőre. De majd benézek, ha meglesznek a régi karik.
  • bomb1111
    Hello Dragons,

Here is a list of all the error codes from the 9Dragons page. If you have any questions, please send in a DQA.

1: Transfer successful.
    2: Wrong GamesCampus ID
    3: Invalid GamesCampus ID
    -1: Database Error
    -92: Invalid UserID or User Password
    -93: Nirvana characters transferred, Phoenix characters must be transferred through another account.
    -94: Nirvana characters previously transferred, Phoenix characters must be transferred through another account
    -95: GamersFirst ID not opted for transfer
    -96: GamersFirst ID password invalid. Try a previous GamersFirst password.
    -97: Wrong GamersFirst password
    -98: Given GamersFirst account claimed for transfer by another GamesCampus User ID.
    -99: Given GamersFirst account claimed for transfer by another GamesCampus User ID.

-9Dragons Team

Ha valakinek esetleg hasznos lenne.
  • P0Th3aD
    Ezen ne múljon alapon megcsinálom.
    Enni nem fog kérni, elférni pedig simán elférnek.

Zolikám, te vissza fogsz nézni?
  • ZzoleE
    "A cápa megy elől, a remény hal meg utoljára" ... :)
  • lolkaésbolka
    látom, a remény hal meg utoljára :)
  • P0Th3aD
    Köszi az infókat Dodó!

Bár akkor nem értem miért adtam meg 2 másik accot, ahová küldenék a karaktereket! De mind1 akkor csinálok még 2-t és akkor oda fogják, bár semmi logikát nem látok ebben, de ha GC igy szeretné ám legyen!

Hogy haladtok, lesz már band? :D
    Nekem kérdéses a mai játék, maximum 1-2 óra, azalatt sok vizet nem fogok zavarni, hétvégén sem fogok ráérni, eléggé bukós a részemről az hogy velem együtt legyen alakítva a band.. :S
  • BarackHUN
    Bal oldalt van középen.
  • zsele1000
    Német verzióban nincsennek spammerek.
  • ToshiBá
    Csoportkép. :)) Találd meg a karim csalás nélkül. :D
  • ToshiBá
    Raven ritkán szól, de akkor nagyot.
    G1 nyomába sem érhet a communityhez való hozzáállásban GC-hez.
    1 tuti. XP emeléssel nem értek egyet. Skill XP-t + dropratet emeljék nyugodtan. De a sima XP-t nem kéne basztatni.
  • ToshiBá
    Nem.

Csinálsz egyet.
    Aztán megadod a transfernél ezt az accot + jelszó.
    Lejjebb meg a G1 accot + jelszó.
    És tadaaa. Ennyi a varázslat.
  • Blood Raven
    Vagy mind a 3 :D
    goldsellerek azok mindenhol vannak és lesznek is ez miatt senki ne irja le a GC-t
  • P0Th3aD

Srácok, lehet én vagyok béna, de itt ha megadom egy ujat akkor autómatikusan csinál majd GC oan accot és oda fogja tenni az adott G1 karikat?
    Köszi előre is.
  • unusual
    Német 9D Feka oldal. ;)
  • ToshiBá
    Vagy BoT-ra vagy SF re ofc. csak meglegyen az 5-5-5
  • ToshiBá
    Vasárnap.
    Létszám esetén aznap lesz megcsinálva a Banda. (esetleg a liga is. :) )
    Akit szívesen látunk (nem csak szerinte) az legyen szíves ráfeküdni egy HDra az induláshoz.
    DESTINY-vel már jóban vagyunk. :))
  • ToshiBá
    Na megkajálok, és húzok kockulni. :))
  • skrimer
    De nem reggel;) amúgy ha indy nem tudta megcsinálni a saját játékját akkor gc-től mit is várunk??
  • Sixtail
    Nálunk is hétfő van még, nem? Vagy lemaradtam valamiről? O_O :D
  • skrimer
    Alig kezdődött el még csak a hétfő náluk. Adjunk nekik időt!én bízok benne hogy el bírják mégjobban rontani a gémet :)
  • Peter55

Ugye-ugye...
  • P0Th3aD
    Kicsit pontosítás! Torchlight 2 nem offilne-os mert lesz LAN de neten is lehet majd tolni mások ellen!

: ))
  • P0Th3aD
    Ennyire nem mozogtam otthon a dolgoban, nem olvastam utána!
    De ha igy van akkor ez jó hír.
    Talán érdemes lesz ismét belefeccölni, de majd ugyis akkor igaz ha már elmúlt! :D
    Kicsit vissza sírom mikor még annyiból áltt a munka, hogy grindeltem egésznap! Jó dolgok a pénzért "grindelés" :D:D:D
    Jó volna ujfent régi csapattagokat látni a bandban, különben már meglesz a héten a band, ha Dóziékon múlik akkor tuti!

Mondjuk én amit nagyon várok, de persze ezek offline-ok! Batman Arkham City, Torchlight 2, Darksiders 2, Kingdoms of Amalur: Reckoning!
    Ezek eléggé erőteljesen visszavethetik a 9D függőséget, kombinálva egy nő nemű élettársról :D
    Akik esetleg nem tolták az első 3 első részével, akkor hajrá, érdemes!
    Batman & Darksiders hack n slash inkább Torchlight pedig Diablo-hoz hasonló aki nem hallott volna még róla!

És elvileg lesz Torchlight MMO, persze majd csak 2000 sokban, mert jönni fog egy 3. rész is és azt fogja követni az MMO.

Bocsi az offért, uncsizok melóhelyen! :F :D
  • szabi34
    Igen, azt írták.
  • BarackHUN
    3 éves szerződés van nem?
  • P0Th3aD
    Gamesite oldalak le vannak tiltva "hálistennek" itt a munkahelyen uh én erről nem tudok nyilatkozni.
    Fehér oldalon pedig Holtpontosok vannak, de német 9D-ben, de ha rosszul tudom akkor elnézést!
  • David9317
    a white oldalon mi a helyzet??oda megy vki?:D
  • skrimer
    Én nagyn úgy néztem,hogy nem válogathatunk a karakterekből.mert transfernél azt írta hogy phoenix characters.. De cáfoljátok meg ha rosszul gondolom
  • P0Th3aD
    Szuper hírek!

Amugy ami tényleg nagy újítás az az 1órás xp kari!
    sztem azzal tuti meg lehet majd gyorsan feljődni, akár ugy is tarthatod a lépést ha nem tudsz mindennap játszani.
    Nekem nem lesz rá módom, de ha tudok megyek természetesen.
    Amit még nem láttunk viszont IM-ben az a Premik!
    Viszont a kártyák tradelhetőek, ez is egy jó pont, persze láttuk a hátul ütőjét is, de sztem ha odafigyelnek és tesznek azellen hogy meghackeljék őket, akkor ez jó lesz a gémben.

Ami viszont kérdéses, hogy ki meik szerveren legyen, maradjon?!
    Mert az tuti fix, hogy 2 szerveren nem fogok szponzorálni accountokat...

Dodóval ép arról viccelődtünk hogy 4 éve ekkor kezdtük a játékot (mielött beleszólna, Ő kicsit elöbb) és HD warik voltunk, de mivel nem értettünk hozzá nem lettek jók a pontelosztások és a játék/grind borzasztó volt!
    Most pedig ugyanott vagyunk ahol a part szakad! :D
    Igaza ezalatt jócskán felcserélődött a társaság, de azért összetartottunk, még ha voltak kisebb nagyobb galibák is!

Remélem páran visszajöttök és akkor ujrakezdhetjük, legnagyobb gond (nekem legalább is) hogy semmi garancia arra hogy 1 év mulva nem lesz e ujboli csere! Mert az már tényleg betenné a lécet, G1nél nem játszottam annyira hátha most GC-nél visszajön a kedv.
  • szabi34
    én is megyek majd tao-ra. van egy gc+ sf-em: [Balaton]
  • Sixtail
    XP/skill XP/drop rate emelés várható Tao-n, pontos idő még nincs, de mivel keddenként van náluk szerver karbantartás, gondolom akkor fogják átállítani.
    Fórumon azt mondják, hogy egyelőre a régi Acclaim XP rate van, ezért is emelik majd meg.
  • P0Th3aD
    +30 all attribute + 20% speed és 500 AR/ckAR

Sztem alakulnak majd a dolgok 9D ki világában, énis remélem hogy zökkenőmentesen sikerül átmenteni a karaktereket!
    Ha nem az sem baj, lehet tényleg elkezdem 0-ról a dolgot, bár és ezt említettem a többieknek is, esélyes hogy idő közben ki fogok farsolni!

Amugy az xp ugyanannyi mint Acclaimnál vagy G1 xp-t kapunk?!
  • Sixtail
    Az engem is érdekel. *-*

Btw, megjelent a transfer button, lehet megint opt-in-elni. És imádkozzatok, hogy nálatok ne legyen semmilyen errorcode-89/56/78/stb. közben. :D
  • zsele1000
    Mi az első ikon a buffoknál? Mit ad az epi?