21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Hikoro #5992 :D -
DSUN #5991 Hát most visszagondoltam a régi szépidőre...
Sztem mégis HD:D:D -
Hikoro #5990 akkor milyen lesz?
-
DSUN #5989 mer vmilyen bios menübe lekell tiltani a vincsesztert h normálisan beolvassa dosba a cd-t meg minden baromság:S:S: és full hülyew vagyok ilyen téren:( -
DSUN #5988 Nos régen Sunnal Victorionékkal meg ahogy montad a többi masterrel voltam:D
Csak nemtudtam h már velük is szövetségbe vagytok..
Amugy meg elegem van mer ugy volt h tegnap ujra lesz rakva a gép de mégse:S:S
És nagyon szar a gépem meg minden és én meg hülye vagyok az ujrarakáshoz..ugyhogy lehet h leghamarabb csak pénteken tudok kezdeni vagy rosszabik esetbe szombaton:S::S:( -
Hikoro #5987 na és DSUN milyen karit kezdtél?
-
Fed #5986 300-350k -
ShadowStun #5985 Mennyiért lehet most eladni BE-t Bardon? -
ShadowStun #5984 Pont az előbb láttam ThoeHeHe-t. -
Fed #5983 HT 1 szövetség. De nem magyar, hanem international, smooth_kill, Shikibu_Ayu,ThorHeHe és azt hiszem Victorion még a többi Master.
naon jó szövi -
Hikoro #5982 köszönök mindent -
Fed #5981 hát FDig: nem kell wisre tenni, csak hogy 10 legyen = relichez
const:30-40 TÖBBET NE
Ess: 40 Kb.
STR: Sok.
Dex: Közepes, de magasabb legyen mint a const, jóval azért.
Nem kell sok const = heal miatt, inkább def kell azért hogy az ütések ne fájjanak annyira.
Dex meg hogy eltaláld a mobokat. PVPbe inkább Nukeot kell használni, az jó és biztonságosabb. -
Hikoro #5980 ja és ez a pont elosztás kb. melyik szinten van? -
Hikoro #5979 Kössz Fed,kb megértettem mi is a hybrid 
-
DSUN #5978 Mhh.Rendben.Szerintem ha majd most a hétvégén elkezdem akkor eléégé nagy lendülettel fogom tolni:D Hamar meglesz az az FD
HT?
-
Fed #5977 FD kéne, most tele vagyunk, de szerintem ha aktív leszel szoríthatok neked helyet. Ismered a HT-t? -
DSUN #5976 Fed majd ha egy bizonyos szintete elérek(nemtom h mennyi az nálatok9
majd számíthatok egy tagságra a klánba?:) -
Fed #5975 Hybrid: Könnyű grind: Heal miatt.
Jó PVP: Nuke miatt.
STR: sok
Dex: közép
Const: low
ess: 30-40
Wis: tetszéstől függ. -
Hikoro #5974 sry,hogy nem fejeztem be :(.Na itt a hybrid az mit csinál?Mi a támadása és mire kell gyúrni pontilag? -
Hikoro #5973 és itt a hybrid mit takar?Mit t -
DSUN #5972 Hát igen!!
Ezér csinálok hybridet(a fejlődés miatt főleg)
Sunnal már tapasztaltam h nem vmi könnyű egy warriornak..
Meg az volt nagyon idegesítő hogy hogyha egyedül öltem akkor nagyon gyakran kellet medelni:S:S -
Fed #5971 a game nem igazán balanceos, ezért a legjobb class a hybrid: könnyű lvl, és rohadt jó PVPbe. Csak a nuker okoz gondot, de ha a para betalál, akkor már ő se^^ -
Hikoro #5970 Sziasztok!De rég voltam itt^^,lenne egy kis gondom,vagyis haveromnak.Az lenne a gondja,hogy megpróbálna felmenni Bardora(EU)és connect errort ír ki!Ha valakinek volt ilyen gondja akkor kérem mondja el,hogy mit csináljon(de sztem ez nem játék gond).Elöre köszönöm a választ és a segítséget! -
DSUN #5969 Hát én vagy bot vagy HD!De mondjuk mivel most mindenkébb hybrid akarok lenni a fejlödés miatt ezér lehet h inkább bot..Mer az axe jobban tetszik mint a kesztű..Am mivel ugye az elmult honapokba nemtudtam 9D-ni azér wowoztam .eléggé rászoktam(igaz amennyit régen 9d-tem ahhoz képest semmi nem volt a wow:D) én naponta elég sokat játszottam ..képzeld el úgy hogy hazajöttem 3kor ha kell max 1 ora a tanulás..utána meg min. 10-ig.7Végéröl meg ne is beszéljübk xD.. -
ShadowStun #5968 DSUN: én még nem kezdtem ujat, de BoT-ra gondoltam és te? Mellesleg ugy veszem észre, hogy kicsit el vagyunk csuszva idoben, most az egész forumtol kérdezem, hogy ti meddig szoktatok játszani átlagosan 1 hétkoznapon? -
Fed #5967 nem lesz pótlás szerintem... -
Jacky #5966 Ne nagyon várj semmilyen pótlást. Kisebb gondjuk is nagyobb annál szerintem, minthogy az elmaradt duplát pótolják. Annak annyi, mint ahogy majd az egész napnak annyi volt játék szempontjából.
-
Sixtail #5965 Hehe, persze hogy bepótolják...talán 2050re, ha meglesz az új map...
Szerintem az acclaimeseket az nem nagyon zavarja, hogy nem volt dupla...
Biztos el vannak foglalva a mostani "vírus" üggyel...meg kell hagyni elég komolynak tünik... -
Partvisnyél #5964 Hűhűű! Péntek óta nem néztem a fórumot és lám, hogy fellendült az élet! Bár ez a vita már nem annyira vidám, főleg ha így elborul tőle néhányak agya. Mivel úgy látom a "béke" mostanra kb. helyreállt, ezért inkább nem szólok bele így utólag, talán csak annyit, hogy helytelenítem a túlzott indulatokat, de azt is, ha valaki okot ad rá.
^^
Valaki (főleg aki többet játszik nálam) nem tud-e arról, hogy a szobaton kiesett duplát valahogy pótolni fogják, mert pont az hiányzik a szintlépéshez.
-
DSUN #5963 :D
ÉS milyet?
Ha minden jól megy akkor ma estefelé már fel is jutok:D -
ShadowStun #5962 Én is most kezdek ujat, jácchatnánk 1ütt ^___^ -
Hi! Csináltam egy magyar 9D league-t az Xfire-on ! Ha valaki fent van az lépjen be nyugodtan. itt a link : http://www.xfire.com/clans/9d/
Várom a logókat, mert az enyém nem vmi eredeti :) -
DSUN #5960 Rendben fogok írni:)
Am meg az a baj h lehet h csak a jelszo rossz viszont azota már csináltam új accot tehát ha kiküldetem az email cimemre a jelszot akkor már az újnak a jelszavát küldik:s
Tehát nem a régiét amin van az sm1:(
Na mind1...Ujrakezdjük:D -
Fed #5959 sok más történt ameddig nem voltál. Ha akarsz majd írj rám a gamebe^^ -
ShadowStun #5958 Az én accountomat 1 év után sem törölték, szoval nemtom h neked mi tortént vele.. -
DSUN #5957 most látom h annyi vagy.Csak az új kariddalxD -
DSUN #5956 Látom miota nem voltam történt pár esemény:D
Fed amikor utoljára láttalak akkor voltál gb 1-2:D:D
Jesszusom.. -
Fed #5955 Szerintem nem törölenk ACCot. -
Jacky #5954 Ha észrevetted én már régesrég nem folytatom.
D-sun acc-jára kanyarodva: Mennyi idő múlva törlik az accot, ha nem játszol? -
RealFaust #5953 Kezdem élvezi a forumos "arcok" társaságát a gameben :D