21072
  • Hikoro
    :D
  • DSUN
    Hát most visszagondoltam a régi szépidőre...
    Sztem mégis HD:D:D
  • Hikoro
    akkor milyen lesz?
  • DSUN
    mer vmilyen bios menübe lekell tiltani a vincsesztert h normálisan beolvassa dosba a cd-t meg minden baromság:S:S: és full hülyew vagyok ilyen téren:(
  • DSUN
    Nos régen Sunnal Victorionékkal meg ahogy montad a többi masterrel voltam:D
    Csak nemtudtam h már velük is szövetségbe vagytok..
    Amugy meg elegem van mer ugy volt h tegnap ujra lesz rakva a gép de mégse:S:S
    És nagyon szar a gépem meg minden és én meg hülye vagyok az ujrarakáshoz..ugyhogy lehet h leghamarabb csak pénteken tudok kezdeni vagy rosszabik esetbe szombaton:S::S:(
  • Hikoro
    na és DSUN milyen karit kezdtél?
  • Fed
    300-350k
  • ShadowStun
    Mennyiért lehet most eladni BE-t Bardon?
  • ShadowStun
    Pont az előbb láttam ThoeHeHe-t.
  • Fed
    HT 1 szövetség. De nem magyar, hanem international, smooth_kill, Shikibu_Ayu,ThorHeHe és azt hiszem Victorion még a többi Master.
    naon jó szövi
  • Hikoro
    köszönök mindent
  • Fed
    hát FDig: nem kell wisre tenni, csak hogy 10 legyen = relichez
    const:30-40 TÖBBET NE
    Ess: 40 Kb.
    STR: Sok.
    Dex: Közepes, de magasabb legyen mint a const, jóval azért.
    Nem kell sok const = heal miatt, inkább def kell azért hogy az ütések ne fájjanak annyira.
    Dex meg hogy eltaláld a mobokat. PVPbe inkább Nukeot kell használni, az jó és biztonságosabb.
  • Hikoro
    ja és ez a pont elosztás kb. melyik szinten van?
  • Hikoro
    Kössz Fed,kb megértettem mi is a hybrid
  • DSUN
    Mhh.Rendben.Szerintem ha majd most a hétvégén elkezdem akkor eléégé nagy lendülettel fogom tolni:D Hamar meglesz az az FD
    HT?
  • Fed
    FD kéne, most tele vagyunk, de szerintem ha aktív leszel szoríthatok neked helyet. Ismered a HT-t?
  • DSUN
    Fed majd ha egy bizonyos szintete elérek(nemtom h mennyi az nálatok9
    majd számíthatok egy tagságra a klánba?:)
  • Fed
    Hybrid: Könnyű grind: Heal miatt.
    Jó PVP: Nuke miatt.
    STR: sok
    Dex: közép
    Const: low
    ess: 30-40
    Wis: tetszéstől függ.
  • Hikoro
    sry,hogy nem fejeztem be :(.Na itt a hybrid az mit csinál?Mi a támadása és mire kell gyúrni pontilag?
  • Hikoro
    és itt a hybrid mit takar?Mit t
  • DSUN
    Hát igen!!
    Ezér csinálok hybridet(a fejlődés miatt főleg)
    Sunnal már tapasztaltam h nem vmi könnyű egy warriornak..
    Meg az volt nagyon idegesítő hogy hogyha egyedül öltem akkor nagyon gyakran kellet medelni:S:S
  • Fed
    a game nem igazán balanceos, ezért a legjobb class a hybrid: könnyű lvl, és rohadt jó PVPbe. Csak a nuker okoz gondot, de ha a para betalál, akkor már ő se^^
  • Hikoro
    Sziasztok!De rég voltam itt^^,lenne egy kis gondom,vagyis haveromnak.Az lenne a gondja,hogy megpróbálna felmenni Bardora(EU)és connect errort ír ki!Ha valakinek volt ilyen gondja akkor kérem mondja el,hogy mit csináljon(de sztem ez nem játék gond).Elöre köszönöm a választ és a segítséget!
  • DSUN
    Hát én vagy bot vagy HD!De mondjuk mivel most mindenkébb hybrid akarok lenni a fejlödés miatt ezér lehet h inkább bot..Mer az axe jobban tetszik mint a kesztű..Am mivel ugye az elmult honapokba nemtudtam 9D-ni azér wowoztam .eléggé rászoktam(igaz amennyit régen 9d-tem ahhoz képest semmi nem volt a wow:D) én naponta elég sokat játszottam ..képzeld el úgy hogy hazajöttem 3kor ha kell max 1 ora a tanulás..utána meg min. 10-ig.7Végéröl meg ne is beszéljübk xD..
  • ShadowStun
    DSUN: én még nem kezdtem ujat, de BoT-ra gondoltam és te? Mellesleg ugy veszem észre, hogy kicsit el vagyunk csuszva idoben, most az egész forumtol kérdezem, hogy ti meddig szoktatok játszani átlagosan 1 hétkoznapon?
  • Fed
    nem lesz pótlás szerintem...
  • Jacky
    Ne nagyon várj semmilyen pótlást. Kisebb gondjuk is nagyobb annál szerintem, minthogy az elmaradt duplát pótolják. Annak annyi, mint ahogy majd az egész napnak annyi volt játék szempontjából.
  • Sixtail
    Hehe, persze hogy bepótolják...talán 2050re, ha meglesz az új map...
    Szerintem az acclaimeseket az nem nagyon zavarja, hogy nem volt dupla...
    Biztos el vannak foglalva a mostani "vírus" üggyel...meg kell hagyni elég komolynak tünik...
  • Partvisnyél
    Hűhűű! Péntek óta nem néztem a fórumot és lám, hogy fellendült az élet! Bár ez a vita már nem annyira vidám, főleg ha így elborul tőle néhányak agya. Mivel úgy látom a "béke" mostanra kb. helyreállt, ezért inkább nem szólok bele így utólag, talán csak annyit, hogy helytelenítem a túlzott indulatokat, de azt is, ha valaki okot ad rá. ^^
    Valaki (főleg aki többet játszik nálam) nem tud-e arról, hogy a szobaton kiesett duplát valahogy pótolni fogják, mert pont az hiányzik a szintlépéshez.
  • DSUN
    :D
    ÉS milyet?
    Ha minden jól megy akkor ma estefelé már fel is jutok:D
  • ShadowStun
    Én is most kezdek ujat, jácchatnánk 1ütt ^___^
  • ZzoleE
    Hi! Csináltam egy magyar 9D league-t az Xfire-on ! Ha valaki fent van az lépjen be nyugodtan. itt a link : http://www.xfire.com/clans/9d/
    Várom a logókat, mert az enyém nem vmi eredeti :)
  • DSUN
    Rendben fogok írni:)
    Am meg az a baj h lehet h csak a jelszo rossz viszont azota már csináltam új accot tehát ha kiküldetem az email cimemre a jelszot akkor már az újnak a jelszavát küldik:s
    Tehát nem a régiét amin van az sm1:(
    Na mind1...Ujrakezdjük:D
  • Fed
    sok más történt ameddig nem voltál. Ha akarsz majd írj rám a gamebe^^
  • ShadowStun
    Az én accountomat 1 év után sem törölték, szoval nemtom h neked mi tortént vele..
  • DSUN
    most látom h annyi vagy.Csak az új kariddalxD
  • DSUN
    Látom miota nem voltam történt pár esemény:D
    Fed amikor utoljára láttalak akkor voltál gb 1-2:D:D
    Jesszusom..
  • Fed
    Szerintem nem törölenk ACCot.
  • Jacky
    Ha észrevetted én már régesrég nem folytatom.

D-sun acc-jára kanyarodva: Mennyi idő múlva törlik az accot, ha nem játszol?
  • RealFaust
    Kezdem élvezi a forumos "arcok" társaságát a gameben :D