9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két féle harcos van. Az erõs és az ügyes.
Az erõsnél , minden szintváltáskor 2 pontot adsz az str-re 1-et a dex-re és 1-et a con-ra. Minden kb 3. 4. szintlépéskor a con helyett az ess-re raksz.
Az ügyes ugyan ez csak ott a dex-re raksz 2-t és az str-re 1-et.
(Nekem ez az arány bevált)
A varázslókat meg útálom 😊))
Senkinek nincs joga elvenni másuk életét!
Próba-cseresznye
Aztán re-install patch és megint megy. Aztán ez megy újra és újra. A 22-es csapdája.
Amúgy nincs valakinek egy értelemes eladó gépe? Vagy nem ismer valaki olyat akinek van? MErt a motani még a 9Dragons minimális követelményeinek sem felel meg teljesen, és az már azért nagy gáz.
http://www.igazsag.extra.hu
Amúgy tudtommal február 2.-án volt a dupla xp-ss cucc. De javítsatok ki ha tévedek.
én föleg a constitutiont meg a str-et fogom húzni a többi meg majd...
de ha rám hallgatsz olyat csinálsz amivel szeretnél élvezettel játszani 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
effe lv6 24254
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A bracerhoz asszem wiZSdóm kell.
**--**
króbert, azt nem mob dobja hanem ott valahol va negy szobor amit szétkell ütni.Ha jó emléxxem.
CSak az lenne a kérdésem hogy melyik Mob Dobja?
GW: Axino Hun;
Essence meg wiZSdóm.És nemárt néhány pötty a conra szerintem.
Nemkell túl sok csak annyi, hogy azért ha rádnéz egy monszat azért életben maradj...
Tudod amit kveszt után kaptál!