21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
DSUN #6032 Nincs senki..ÉS Lol igen..emlékszem:D:D -
RealFaust #6031 D-Sun ha emlékszel ][Sol_Hun][ ra akkor azt tutod-e hogy az én voltam ? :P -
RealFaust #6030 hát nemtom wow ba a rugó naon bejön :P
van valaki aki segít elkezdeni neked faust al ? -
DSUN #6029 Hát jolvan..Remélem visszafogsz jönni.Én várni foglak..::S -
RealFaust #6028 hát igazából túl sok stressz el jár nekem ez a játék nemtudod tudjátok e de ahelyett h egy high lvl banba játszottam volna kicsiknek segitettem és ha vki kimaradt vmi böl már rögtön szemét voltam... :S ha meghaltam ideg voltam a def bosst vagy megöltem és nem dobott semmit vagy le ks eltek vagy LE PK ztak mikor 90% on volt a boss!!! ás még sorolhatnám milyen dolgokon akadtam ki :) a legdurvább az volt h refiner 3 +8 as saberemet tört el... és 10 random + osat azokat nem jegyeztem meg...
GL a játékban srácok :) -
RealFaust #6027 privát üzenetben elkültem az ID-t és P@ss-t rajtad kívül még fed tudja de nem hiszem h érdekli..
sajnos a kari üres se pénz se relic se wt set már semmi még fegyó sincs de ha vannak barátaid akik szivesen segitenek akkor gl a karihoz!
1 dolgot tegyél meg hamarosan megérkezik rá Acclaim Coins roarozz pls h te nem én vagyok :) köszi legyen szerencséd a játékban és ne olyan mint nekem :) (am 40% kell EC 2 höz go go go) gl csumi -
RealFaust #6026 D-sun tod h birlak simán odadóm ha viszajövök uj karim lesz :) -
zozoalma #6025 Sziasztok
Elfelejtett jelszót illetve felhasználót lelehet újra kérni ha volt valaha olyan !!
Faust remélem nem mi vagyunk akik erre a Szörnyü lépésre kényszeritettek.
Mardosna a bűntudat egész életembe ^^ -
DSUN #6024 Helyesebben nem elvesztett csak vmi miatt nemjo a password:( -
DSUN #6023 Lehet h most sokan meg fognak vetni ezért amit mondok...
De Faust engem érdekelne a Blood Demon mer ha olvastad a fórumot akkor tudod h most jöttem vissza 4 hónap után(D-Sun) viszont amin volt Sun(SM-re tellet csak) annak az accja elveszett:S:S:S
És most ujrakéne kezdenem..de ha nem poénbol mondtad h kinek kelll akkor én még csak ugyis szivesen játszanék vee h ha esetleg visszajössz és szeretnéd vissza akkor természetesen visszakapnád....de én addig tolnám vele.. -
Sixtail #6022 Ha nem tudja patchelni,akko a legjobb megoldás (és a leggyorsabb) :
Ha van vlki a közelébe, akinek már patchelve van a játék, akko simán másolja át az egész 9D foldert a saját gépére (a sima nem patchelt game telepítése után persze)...így nincs hosszú várakozás a downloadra, szenvedés a dctöl (amikor kiírja, h failed to ...), stb, stb és persze sokkal gyorsabb.
Ha eztán is mindig kidobja a játékból, akko bövebb infó nélkül nem tudok segíteni...
Azé remélem ez segít :-) -
Hikoro #6021 én nem gondoltam,hogy rossz vagy!Ha megtehettem volna akkor szóltam volna a többieknek,hogy elöször beszéljenek vled,mert akiket bePK-ztál régebben azok is biztos hozzátettek valami hazugságot a "hírneved"-hez.Na szóval elöször beszéltek volna veled többet és ismertek volna meg,minthogy egy csávótól hallanak valami hazugságot! -
RealFaust #6020 abbahagyom 1 időre ezt a csodás játékot de az is lehet hogy örökre...
am majdnem mindenki azt gondolta h én mien rossz vok méig rögtön lelépésem elött elajándékoztam az összes cuccomat...
Valakit érdekel egy EC 1 es blood demon ? mesztelen ;) -
DSUN #6019 Demon vagyok!! -
Hikoro #6018 huh,megcsináltam^^ -
Hikoro #6017 akkor DSUN Demon vagy?mert én BoT(kiványcsi voltam milyen és sztem ez maradok) -
Hikoro #6016 Pics**a,hogy az egyik quest a Tigernél van,hogy a sz*rba csináljam meg,hogyha megöl? -
DSUN #6015 JO!!!!!!
Ujra lett rakva a gépen meg jo a 9D is...Már csak kikell barkobáznom a passwordom..(mer kiderült h nem törölték az accom csak ross passwordot tudok):S
De addig megtalálhattok DaveHeal néven... -
Hikoro #6014 Most van a dulpla Exp. vagy 8-tól? -
zsele1000 #6013 Köszi! Ennek nem örülök. Az SM8 még egy kicsit messze van. :) Játszik valaki Asurán akitől esetleg tudnék venni? -
Hikoro #6012 Az mért van,hogy nem tudok semmit se csinálni(ütni,tölteni P-vel) mert valami Negative Conditiont ír ki? -
Hikoro #6011 Elöször írd ki,hogy mit ír ki. -
Lawless #6010 csotok van 1 kis gondja a barátomnak kellene neki HELP! nemtud játszanni mert a game minden 5 másodpercben kidobta a játékbol...letorolte és újratette de most meg nemtudja patcholni valami Failedet ír ki neki...mi a teendo...koszi elore is! az írjon aki tudja...Hajrá Nirvána :) -
Sixtail #6009 Meditációt és stepset most nem lehet kirakni árulni (újabb ajándék az acclaimtöl bug formában :-) ), ezért most nem is fogsz találni...Hogy tradelni lehet e direkt egy másik karival, azt nem tudom, még tesztelnem kell (pont van is stepem e célra ^^ ). Ja és most be is dobták a lvl requirement et : SM8astól lehet használni! O_O
A masteryböl meg lesz advanced mastery is egyszer...lehet kb 2050re :-) Addig gyüjtsed a pontokat...
Remélem ezzel segítettem eloszlatni a felhöt a fejed körül :-) -
ShadowStun #6008 Koszike az infot. -
Rabbit20 #6007 Hmm mintha emlékeznék valamire, h c: -n kell lennie annyi helynek midnenképpen ami telepítéshez kell, ha nem is oda fogod felrakni később... de ez lehet nem ez a játék szal nem biztos :D -
DSUN #6006 Az a gáz h a D-n van a telepítő:S:S
És egyszerüen nem bírok rájönni h mér a C-re akarja kicsomagolni...:(
Ötlet? -
Rabbit20 #6005 Abból is csak 1 lehet fent. -
zsele1000 #6004 Hi! Lenne 1-2 kérdésem. Az advanced steps-et meg meditációt hányas szinttől lehet használni? Miért nem lehet találni mostanában? Nem dob és a piacon sincs. :( A mastery menüben csak basic van, mikor? vagy egyáltalán lesz-e magasabb fokozat? Köszi! Üdv -
ShadowStun #6003 Dejóóóóóóóóóó ^_^ -
Hikoro #6002 huh Shadow te voltál a 6000. hsz -
ShadowStun #6001 Tudom, hogy nem használhatsz tobb teljesen ugyanolyan relicet, a kérdésem az lenne, hogy ez trinkettel is igy van e? Mert most van egy +1%life +100 dodge trinketem és szeretnék mellé mégegyet. -
ShadowStun #6000 Akkor pedig az a baj hogy a C-n van a telepito fájl is amit letoltottél, és automatikusan maga mellé csomagolná ki, szerintem. probáld meg átmásolni eloszor 1 másik particiora (D,E, akármi). -
Hikoro #5999 ezt én is akartam írni,csak nem tudtam volna így megfogalmazni/fáradt vagyok,össz visz 3 órát aludtam,mert éjjel nem tudtam(beteg vok) -
DSUN #5998 Persze az alap h kérdezi majd hogy hova akarom rakni!!!
Na de épp ez a gonnd h nem jutok oda be..mer nemtom lehet h a csomagolást akatja a C-re vagy vmi mást de elfogy ott a hely..És ez itt a probláma h else jutok a telepítési menübe!!!(ahol kérdezni h hova rakja):SD -
ShadowStun #5997 A telepitésnél megkérdezi hogy hova akarod felrakni, szoval biztos nincs olyan hogy automatikusan C-re rakja, csak ne nyomogasd mindig tovább, hanem keress olyat, ahol lehet célmappát váltani. -
Fed #5996 legerősebb aktívot használd,és a 2 legerősebb smashinget, és a legerősebb chargedet, nevet nemtudok, de az utolsó lvLben a legerősebb. a smashing és charged nuker ellen kell, a para meg warrior és healer ellen. -
Hikoro #5995 hát az gáz -
Jacky #5994 Aki ért beggar hibridhez, adjon tanácsokat. Mit fejlesszek aktívot? Távolságiból gondolom paralizálósat preferáljam?
Smashing és charged?
Nagyjából szerintem jól csinálom, de megerősítést várok :) -
DSUN #5993 Ja amugy az a fö probléma..h A C meghajtora akarja felrakni a játékot még mielött a telepítés kezdöde és ottmeg nincs hely:S:Sés nemis tudok helyet csinálni neki..tehát nemtom kiválasztani hogy hova rakja mer eleve a C-re akarja::Sés váégülis felse tudom rakni:@