21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Partvisnyél #6072 A szerencsén kívül befolyásolja még a supplement elixir is. Ezek alkalmazása vitatott. Én lvl1-2 elixir mellé semmit nem használtam, előbb-utóbb kimaxolódik ami fontos. Lvl3-mellé valami levelet használtam, most nem tudom fejből a nevét, Hefeiben gyakran árulják, viszont elég drága. Lvl4-hez blood mushroom, Lvl5-höz blue stone mushroom erősen ajánlott. (Van aki minden supplementet egy szinttel korábban alkalmaz, ami kétség kívül hatékonyabb, de sokkal drágább, ezért szerintem nem éri meg)
Ja, Lvl6-hoz látott már valaki supplementet? Na nem mintha nekem lenne olyan, csak úgy kérdeztem... -
Jacky #6071 Aki Bardón flowert kezd, keresse meg Pillangót. Állandóan benn van a kockája :) -
Jacky #6070 ToshiBá, na írd csak be hogy ki is vagy! Névtelenül írni ... -
Jacky #6069 Fórum-Beállítások-Aláírás -
Jacky #6068 Nem fogsz mindig maxot kapni. Sőt, az lesz a ritkább értelemszerűen. Hogy mi befolyásolja? A szerencse -
zsele1000 #6067 Hali! Az elixíres kérdésemre nem tudtok vmi megoldást? Hogy mindig maxot kapjak? Vagy h mi befolyásolja? Köszi! -
Partvisnyél #6066 Na ne Six! Ezt azért nem gondoltam volna!
Fórum főoldalt betöltöd -> balra fent Fórum menü -> Beállítások -> Aláírás mezőt kitöltöd és már meg is van az alsó szöveg -
Sixtail #6065 Na jah sajna nagyon kevés ember marad hosszabb ideig...
És semmi esetre nem szeretném ijesztgetni az embereket^^
Amúgy azt az izét alulra én se tudok csinálni :-) Várjuk az infót^^
0.10% / mob...ohhh de jó is volt ^^
Na jó éjt!^^ -
#6064 kár... én mostmár FD vagyok:D és még csak 2 T_T
kicsit már kevesellem a 0.10%/mobo. Pedig ez még nem is olyan kevés -
#6063 Amikor én kezdtem a játékot már FD-től is hasra estek az emberek...
Most meg? Az SM olyan alap, mint akkor az FD.
Hiába. Változik a világ... :)
-
#6062 Hogy a vérbe tudok izét írni alulra???... Noob vagyok hozzá.
Nem mintha annyira szertenék villogni a kilétemmel... :)
De jó tudni azért... :D -
Jacky #6061 Ejnye Six, riasztgatod itt el az embereket a 9d-től! Pedig ki tudja, hátha a szövibe jön!
Bár az is igaz, eddigi tapasztalataim alapján 10 emberből kb. 1 marad aki viszi a karakterét hosszabb ideig is. -
#6060 Áh nem sz sincs ilyesmiről...nem a puszta hentelést szeretem...csak a kezdetben lévő menj ide, menj oda szedd ösze ezt meg azt, beszéjj ezzel azzal questeket utálom az MMOk-ban...aztán már buli:) -
Sixtail #6059 Így van! A questelés jó! Föleg ha má rájössz, hogy nincs több egy bizonyos szint után...És 5%!!! Igen!!! 5%!!! Annyit vesztettem tegnap a lagg miatt és el is ment a kedvem a grindtöl egy idöre...
Viszont Marvi, neked van egy jó hírem : ha te szereted a végtelenül hosszú grindet egyetlen szintért, semmi változatosság nélkül, questek nélkül, akkor megtaláltad a neked való játékot... :-) -
Jacky #6058 Érdemes csinálni a questeket, mert néha egész jó xp-t adnak. Van amikor 5 %-ot is, ami nem mindegy mondjuk SM-en vagy feljebb. Persze legtöbbször tré cuccot ad. -
Partvisnyél #6057 A HD belépő quest szerintem a leggázabb a játékban, elég hosszú és összetett. Ahogy leírtad, kb. a közepén tarthatsz, tehát kitartás! A cél azo, hogy az egyik quest be fog teleportálni a lezárt területre. Ott időre kell kiverni valami cuccot az ott lévő mobokból. Nem dobják ám minidg, tehát lehet, hogy többször kell neki futni. Ha sikerült és már megvan az OC1-es szint, akkor már csak 1 quest és role-t is válaszhatsz - ezzel vége is a belépősdinek.
Egyébként, ha nem szereted a questeket, később már nem kötelező csinálni őket, bár azért ajánlott, mert adnak XP-t, meg néhány egész értékes cuccokat is, mait vagy elhasználsz, vagy eladod. De csak ezt a questet kell végignyomnod, hogy bekerülj a klánba.
Idővel lesznek questek a többi térképen is. -
ShadowStun #6056 Én eddig abban a hitben éltem, hogy a ks az killsteal roviditése :P -
#6055 jo....ok...kezdek fáradni....ma hajnalba meg még előadásom lesz 8tol:)
nem tudtam megérteni hogy tok belépni a Heavenly Demonokhoz...volt valami liba akinek ismételgetni kellet amit mondot aztán átmeni egy másikhoz, leverni neki 3sirkövet időre aztán visza a másikhoz, piát vinni neki....de igazábol nem sok minden változott....lehet csak álmos vagyok már....vagy szimplán béna...de már nagyon be akarok lépni mert fejlődni szeretnék tovább:)
ha valaki tudja mit szerencsétlenkedek el irjon! mindenféle tanácsot szivesen fogadok.....letolást meg bénázást meg hanyagoljuk....jogomban áll balféknek lenni:D -
#6054 joh rendben....mmár ugy naggyábol képben vagyok, átolvastam pár oldalt a fejlődés meg ijesmi már tiszta...mmár csak a questekkel van némi bajom...hol érdemes utánuk nézni?? én ugye mount yanmo-ban lévő falubol indultam...akkor az ottani küldetések csak ott lesznek?? vagy másfele is keressem őket? ha igen merre célszerÜ??
keresnem kell egy sebzett farkast, valami faládikot vagy mi a bánatot és gőzöm sincs merre induljak el....
aztán pedig még egy olyan kérdés hogy olvastam vagy itt vagy másik forumba hogy lehet majd ujra elosztani a pontokat....az vonatkozik a stregnth-re meg wisdom-ra meg ilyenekre is vagy csak a fegyver mesterségekre?
Nagy egyelőre ennyi...ha megin nem tok valamit ugyis irok:D -
lolkaésbolka #6053 Ja még azt nem tudom, hogy Bloody Painben a conquerors cave-ban valami pluszt lehet gyűjteni, kapni, vagy csak fightelni???
A grindelés alatt mit értetek?? Még csak most kockásodom, segítséget köszönöm:) -
lolkaésbolka #6052 Sziasztok. Már rég óta olvasom az írásokat. Egy vmit nem tduok. Hogyan lehet, hogy én FD10-es wutang vagyok Asuraban. Találkoztam olyan FD4-essel, aki 100 ponttal többet osztott szét mint én, pedig én már benyomtam az összes elixet +3-ig, tele vagyok BAD karma kövekkel és gömbökkel. Mivel lehet még növelni a strenget és a dexet? 100-al??
A mostani tudásom szerint én ennél többet nem tudok bele tenni a karakterbe. -
#6051 nah ez kellemetlen fordulat hogy ha questelni muszály....most akkor kezdjek bele az ilyen gyüjtögetős vackokba???:((( nagyon utálom az olyat....ráadásul opening chi lvl2-vel....mókás lesz...hát ezt elK*rtam...:S:S -
Hieii #6050 Köszönöm, sokat segítettél, így már egy két dolgot jobban értek:) -
Sixtail #6049 Hmm ezekszerint : Bardo under maintenance? Ezt meg kell néznem...remélem nem...
Ja egy pár rövidítés Hieii nek :
pvp - player vs player
pq - party quest (questek amelyekhez több ember kell)
cc - conquerors cave vagy cave of conqueror (ez egy hely ahol lehet grindelni, de óvatosan, mert ez egy pvp zone)
pk - player kill (vagyis ha pkzol akkor megölsz egy másik karaktert)
ks - kill same (ha ugyanazt a mobot üti 2 vagy több kari)
És van még egy csomó, de most lusta vagyok leírni...ha érdekel még vlmi, csak kérdezz :-) -
DSUN #6048 Hát remélem -
Hieii #6047 Remélem dupláig helyrehozzák a szervert:)
-
Hieii #6046 Szerintem az a jó, ha mind a két oldalon van karija a gamernek, úgy változatosabb a játék:)
-
DSUN #6045 Most meg az van kiirva bardora h Closed... -
Sixtail #6044 Amit ShadowStun mondott az mind igaz (talán :-) ) ...
De az utolsó mondata az nem ott ér véget, hogy "a 3. pedig..."
Ugyanis van még 3 klán! Ne tessék elfelejteni a jó fiúkat se ( fehér klán )! >;<
Ha vagabond vagy, akkor még oda is beléphetsz.Ezek pedig :
1. Wutang
2. Shaolin
3. Beggar
Tessék meggondolni :-)
-
DSUN #6043 Ezekszerint nem csak nekem van..Nem olvastam az elötem szólot:D:( -
DSUN #6042 ÁÁÁÁÁ!!!!
Amikor akarok belépni akkor csak Nirvana meg Azura van!!
Bardo eltűntxD:S:S
Csak nekem van ez vagy másnak is? -
Hieii #6041 Van valami gond az európai szervrrel? Nem tudok feljelentkezni a Bardora:(((( -
Hieii #6040 Sziasztok, tartahatna nekem valaki egy gyorstalpalót a rövidítésekből:)
pvp?
pq?
cc? stb....
köszi -
ShadowStun #6039 Na megprobálok válaszolni, ha nem megy majd a tobbiek kiegészitenek. :D
Először is questeket kell csinálni hogy beléphess bármeik klánba, ezáltal lehetoséged nyilik majd uj képességek tanulására, a legtobb klánban gathering chi 1-től már tnaulhatsz alapokat, de gc11en már a heavenly demonnál is (az ahol te vagy most), és a tobbi klánnál opening chi 1-en (az jön a gathering chi után, szoval neked még 2 szint) válthatsz kasztot, hogy mien irányban akarod tovább fejleszteni a karaktered klánon belul. 4 lehetoség van, warrior, nuker, hybrid és healer. Ha beléptél 1 klánba, már nem lehet váltani, szoval ott maradsz orokre. Ha esetleg nem a heavenly demonba akrsz belépni, hanem 1 másikba , akkor át kell menni annak a területére. (Mount Yanmo- Heavenly Demon, Zixia Dong- Sacred Flower, a 3. meg a Brotherhood of Thieves) -
#6038 Hello mindenki....
Tnap este kilenc felé találtam rá véletlen erre a forumra ahogy böngésztem a témákat és némi olvasgatás után fel is raktam a game-t....elég jo kis játék meg kell hagyni de lenne egy pár noob kérdésem:)
először is....az USA szerveren vok fent és a Mount Yamo területen kezdtem...namármost ott a kinalhuato dolgokat kitanultam és nem tudom hogy fejlődhetnék tovább....questeket nem nagyon csinálok inkább csak farmolok....most gathering chi lvl 11-en vok és láttam már látványos dolgokat....pl a futás...meg ilyenek....azokat hogy érhetem el? vagy questelni kell hozzá?
a másik a klánozás....olvastam a sugoba hogy a heavenly demon(aszem ez a neve) klánhoz nem is érdemes opening chi 6alatt probálkozni....ez mind szép és jo....de ha én egy gyengébb klánba akarok mondjuk belépni azt hogy tehetem meg? meg hol? meg mikor? és ha beléptem utána már nem mehetek át máshova? olyan zavarosak a dolgok...nem igazán tok kiigazodni:) -
ShadowStun #6037 Nem lehet karaktert törölni Bardon :( -
#6036 Már meg van -
zsele1000 #6035 Hali! Lehet h nevetséges a kérdés, de fel kell tennem. Az elixíreket amikor betlom, meg lehet valahogy oldani, hogy maxot kapjak mindíg? -
#6034 A white liuqvidet hol tudok szerezni mert hiába akarom meg venni Nie Purou-tól nem ajda el pedig többi mint 1000 pénzem van és csak 100ba kerül! (még csak most kezdtem a játékot) -
DSUN #6033 De majd valahogy megleszek.Amugy köszi a szerencsét.bízzunk benne h lesz:D