21072
  • hierro86
    Köszönöm a segítséget, remélem beválnak a tanácsok! :)
  • Jani79
    Hasonló problémám volt nemrég, csak nekem nem is indult el a frissítés.
    Probáljon egy másik verziót letölteni és azt felrakni. Nekem bejött:)
  • lolkaésbolka
    Van valaki Asura-ról?
    Figyelni kell, mert egy Masked nevű Black egyén átjárkál gyilkoni Jinanba.
    Ma végre sikerült elkapnom.
    Tudja valaki hogy mehetek át én a Blackokhoz? Vettem maszkot, de mégsem megy. 11k darabja.
  • Jacky
    Egy megoldás van, vki írta alant: ki kell írni cd-re vagy dvd-re ott, ahol fut rendesen, a teljes telepített könyvtárat, aztán szépen átvinni a sráchoz.
  • Atkamon
    Ne légy gonosz xD
  • hierro86
    Sziasztok! Egyik ismerősöm nemrég telepítette a játékhoz szükséges programot és amikor az első játékindításkor letöltené a frissítéseket, akkor 11% után a skála megáll és több óra hossza után is stagnál. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a probléma? Köszönöm előre is!
  • skrimer
    Nem bánom hogy Nirvánán vagyok,sztem Barora regelt:)
  • Atkamon
    Ez nem chat, foglald össze amit írni akarsz légyszi. Amúgy nem tudom mi a probléma sajnos. Én Bardon vagyok.
  • ShadowStun
    4szer irtál egymás után, nem lesz ez igy jo. És 8 percnél kicsit többet is várhatnál a válaszra. Mellesleg igy "valami hiba" alapján nem fog tudni senki segiteni. A szerver meg Bardo ahol én vagyok.
  • 1414geri
    am ti milyen szerveren vagytok?
  • 1414geri
    pdig már revolving chakra 2voltam nem igaz hogy senki se segít
  • 1414geri
    tud valaki segíteni?
  • 1414geri
    segítség lécci amikor belépek a 9dragonsba akkor és ha töltöm az életem ki ír valanmi hibát nem segítene valaki sürgős lenne
  • Jacky
    Majd eccer, egy messzi-messzi galaxisban
  • RealFaust
    császtok na megjött az uj map+az uj skillek ?
  • Partvisnyél
    Jaja, talán majd 2050-re lesznek
  • Atti12
    nincs. Csak lehet venni hozzá olyan cuccot amivel segíted magad. Pl xp növelő stb stb.
  • Rolka
    Amúgy ebből van fizetős változat is? Ha igen mennyi havonta és mennyibe jobb az ingyenesnél?
  • ToshiBá
    Hát ja. Adv klánok majd kb nagyon sokára lesznek... Pláne az acclaim tempóját ismerve... Decemberben valamikor megvillantották az új mapot. Na azóta sincs. Adv klánba meg lvl 150 fölött lehet belépni kb. Szóval csak nyugalom. Jelenleg Crimson Snake 1 a max LVL, amit el lehet érni (lvl 121). Na ennyi.
  • ShadowStun
    Advanced klánok még nincsenek a játékban.
  • cellOrion
    Udv mindenkinek!

9dragons kiralysag stb szokasos... szerintem is:)
    De van nehany gondom a szamokkal. Eloszor ugy tunt, hogy az a 9 az 6, +vagabond:P Aztan megfejtettem en hogy van meg 3 advanced.
    Na de mi van veluk? Nem sokat tudni roluk:
    -White: The Disciples of Iron Fist
    -Black: Black Dragon
    -The Union of Noble Families
    Csak ha mar az egyik utat maxra vitted lephetsz be.

Jo lenne tudni hogy ha tudnak milyen skilleket tanulhatnak, mi lesz az addigi klanjaval, skilljeivel, stb...
    Arra is kivancsi lennek lehet-e klanbol kilepni.
    Meg lattam lattam valahol hogy a Vagabond is kulon le van irva. Lehet hogy azt is "maxolhatod"?

Ha valaki tudja hogy hol olvashatok ezekrol az segitsen legyen oly kedves.
  • ToshiBá
    1.: Nekem is Vistám van, és működik rendesen. 2.: Az emók néha allergiásak a fegyverekre, pláne ha refinelve vannak. A písz módot remélem nem felejted el mellesleg...
  • Sixtail
    o_O
    Ezeket mind használhatod is,lol
    A numpaddal is aktiválhatod öket (0-9) , csak a "deep bow" meg a "handclap" nincs a numpadon. Ezeket simán beírod a chatbe és akkor aktiválódnak. Habár ez a 2 nekem nem mindig akar müködni ...
    --------------------------------------------------------------------
    @Elda :
    Az sok mindentöl lehet...
    Lehet h egy program nem tetszik a GGnak, lehet hogy egy driver régi (vagy új...nekem má azé is kötözködött >;;<), vagy lehet hogy az operációs rendszert nem szereti...
    Viszont a hivatalos 9D fórumon van egy olyan téma hogy : "Vista users look here" vagy vlmi ilyesmi...sztem ott egy kicsit körülnézhetsz...
    Mivel én nem Vistát használok, ezért többet nem tudok ennél...
  • Elda
    Sziasztok!

Azt mondja meg már valaki nekem, hogy Windows Vista alatt miért van a Gameguardnak 114 hibája, ez ellen mit lehet tenni?

Köszönöm!
  • Marvi
    jah és mégvalami....az ilyen emocion cuccok mint az integetés meg leülés...láttam hogy vannak a játékban de gondolom nincsennek kész...azok még valaha potolva lesznek egy patch-ban vagy arra ne is várjak? csak mert egy MMO-ban jo ha van ilyesmi sztem:)
  • Marvi
    noh....megvan a következő kérdésem...a tata HD-ben a cave of light-ban adott egy olyan questet h Nocturnal madnes....azon belül looking for Hua Yan és meg kell találnom Xiao Mimi férjét valami Tie jiasan-t ésbizonyitékot kell találnom a Hua eltünésére...jah és ez road of the dragon quest....
    na ez mind szép és jo...de nem találok se xia mimi-t se pedig tie jiasan-t....szal valaki aki esetleg tud segiteni hogy merre menjek jo lenne!
    előre is THX
  • ToshiBá
    Persze hogy van premiumosoknak... Felnyomták a "10-et +20 allra, meg adtak hozzá néhány crit., meg def. bónuszt. DE A FENE EGYE MEG!!!! HÁT MÉG EZ IS BUGOS!!! LOL!!! Nem tölti fel a medi rendesen se a HP-t, se a VE-t...
    Szép kis akció mondhatom...
    Szóval kb ennyi. Gratula az Acclaimnak!
  • skrimer
    CC ben is van változás!valami áram lecsap rád az ajtóknál.adja a eV-t:(
  • Partvisnyél
    Köszi a választ, akkor nem fogok ezért rohanni haza, csak hogy láthassam a frissítéseket.
    A prémiumos buzera szerintem annak a jele, hogy nem megy igazán jól a bolt, ezért vannak az állandó akciók, hogy minél többen fizessenek. Bár azért annyira nem bánkódom, legalább lesz esélyem ledolgozni a 6 szint hátrányomat ^^
  • Sixtail
    Hát semmi új...a szokásos...a bugok kijavítva, meg természetesen item mall valami újítás...nekem nem tetszik...(increased premium package effect >;;<) pff most mennyi xp bónuszt fognak kapni azok akik fizetnek? 500% ot? Ehh...
    Tudom hogy van aki innen is használja, de nekem akkor sem tetszik...
  • Partvisnyél
    De új pálya, skillek, masteryk gondolom továbbra sincsenek?
    Bocs, hogy így kérek infókat, de ma este 11 előtt nem fogok haza érni, akkor pedig már nem nagyon fogok játszani, de azért a holnapi 2XP-re szeretnék képbe kerülni.
  • szabi34
    van medi+steps trade is
  • Partvisnyél
    Van új patch
  • szabi34
    Valaki nem tudja mi van az új patchben???
  • Partvisnyél
    Az szép Fed! Te valamit nagyon tudsz!
    Nálam a lvl4 BM-el együtt is csak egyszer maxolt három kísérletből, bár azért a max-1 se olyan rossz, nem is akarok már foglalkozni vele - csak a lvl5 se adjon ennél kevesebbet...
  • Jacky
    Akkor neked ritka szerencséd volt! Én most használom el az 5. lvl 2-es ess-et és még mindig csak 1-et ad
  • Fed
    bíztatás: DEX:+20(mindig maxolt.)
    Const: +20 (LV4et 4x próbáltam, a többi egyből max.)
    STR: +19 lv5 1 hiján maxolt >.< >.< >.< >.< >.< >.< >.< >.<
    wis, ess: +14 essence lv2nél 3próba volt.
    wisdom: maxolt.
    amúgy: lv4 BM és BSM nélkül is maxol. nekem az essence, wisdom egyből maxolt BM és BSM nélkül.
  • ToshiBá
    Nah...Még egy kis türelem, és kiírom majd. :D
  • Sixtail
    Ahha! Na most már értem miért nem találtam meg ezt az alsó cuccot! Soha nem jártam a föoldalon :-) Most is lusta leszek elnézni oda ^^ Azé kösz az infót :-)

Elixirek? Hehe egy kis bíztatás : már 10 drb lvl2es dex elixirt nyomtam be, és még mindig csak +1 >;;< ...Én má fel is adtam...Azé sok sikert! :-)
  • Dialosa
    Csak hogy ne érjen senkit meglepetés és ne dobjon ki milliókat. lvl 1-2 elixirhez sztem semmit, mert nem nagy tétel, lvl3 Blood Mushroom mal maxol, lvl4 Blue Stone Mushroom mal maxol, lvl5 höz nem jó egyik gomba sem!!! Lotus leafet szoktak használni, de annak még nincs meg az a supp ami maxolja, sem lvl6 nak. Amit én tudok javasolni, vagy amit észrevettem hogy általában kell egy bizonyos szint az elixireknek, pl kevesebb esély van maxra egy lvl4 elixnél RC n mint pl SM en, és próbáljátok ki azt hogy lvl up után használjátok az elixet. ( és természetesen egyszerre 1 et)
    Sok sikert!!