21072
  • zsele1000
    +2? +4-nél tört! :)
  • Ecoterrorist
    Szeva all!

Asura-n keresek magyar klánt/bandát a sötét oldalról!:)
    név: Pseudo-White
    kaszt: HD
    Lv: jelenleg RC9

Előre is köcce minden megmozdulást az ügyben...pm me

ui.: már igencsak nem vok "tináger", szal korhatáros band-k előnyben! :D

• Jacky
    Borlovagok! Jó hely, mert ott vagyok :)
  • Razuel
    Yo!
    Régen toltam ezzel a gameval és most megint rámjött a játszhatnék..
    Most jelenleg a Bardon serveren klánt keresek. Van egy RC 10es Beggar nemtom mim (kijöttem a gyakorlatból :D ). Aki tud egy jó klánt az szóljon. A játékba Razuel néven megtalál.. (vagy itt)
  • Jacky
    De el lehet kerülni a törést. Ne refinoljad a wd fegyót +2 fölé
  • P0Th3aD
    SZban Western Walled Plain-nél kell hogy legyen a doboz ha jol sejtem, még hozzá egy fa tövénél ahol még van egy pár Brigant is..
  • Sixtail
    Woot! Na én nem tudom, de egy harcosnak ez a WD fegyó nem ér meg annyit...föleg nem az FD...
    A törés meg csakis szerencsén múlik...
    Szerintem legközelebb olyan dologba fektessed a pénzed amit nem dobhatsz ki pár szint után :-)
  • zsele1000
    Nem kicsit vok ideges! Sikerült elcsesznem az első komolyabb befektetésemet. FD WD Sword elposszant refinél. Nem lehet valahogy elkerülni a törést? Köszönöm az elixires kérdésemre a válaszokat.
  • Suuuuna
    Haligali mindenkinek segítséget szeretnék
    H Demon karim van és elakadtam egy questen a Quest neve:Jiang Bai's Wooden Box
    nem tudom hol találok Wooden Box of Blackshmit Zhangot kén nekem 1 db

jahh és még 1-kérdés mit kell tennem hogy bemehessek a várba kérlek segítsetek

Köszi mindenkinek!!!!
  • P0Th3aD
    Lehetséges.
    Nekem azzal van gondja ha sokat futok...akkor egyszercsak kiirja hogy hiba a felbontásban vagy vmi hasonló és kidob.
    Eléggé idegesítő szokott lenni, ezért nem is futok feleslegesen sokat.
    Bár irtam az aclimnak hogy ez a problémám, probáltak segíteni de nem tudtak. Ez van sajna, kénytelen vagyok hozzászokni!
  • ShadowStun
    Mindez azért van mert a gameguard 1 használhatatlan xarság.
  • ToshiBá
    Szerintem egy csomó dologra allergiás a gém... Pl: megosztott net, töltögetés , néhány víruskiller...
  • ToshiBá
    Télleg!! Már GB5.. ^^
  • Jacky
    A Bardon ez normálisnak mondható. Sajnos.
    De ha nemcsak időszakonként rak ki, hanem mondjuk 1 hétig minden nap sokszor, akkor lehet nálad/szolgáltatódnál van a hiba.
  • P0Th3aD
    Na befogod... Nem is lícseltem, az meg hogy pont akkor jöttem be mikor megnyertük a WAR-t, hát istenem. Időzíteni tudni kell!!!
    Amugy meg grat a GB5 höz Te kiskocka.
  • Ywalar
    Egy kezdő kérdései :)

Elég sűrűn disconnect-el rak ki a menübe ez mennyire normális? (Bardo szerver)
  • Partvisnyél
    Volt egy fél óra döglődés, de most megint működik.
  • Atkamon
    Ah mi van Bardo-val? T_T
  • ToshiBá
    Te csak ne dumálj... Te is csináltál egy BoT-ot...
    És a WAR-t is ellógtad Te bufflícser...
  • P0Th3aD
    Sziasztok!!!
    Jacky Jacky...miért kell neked white oldalra menned?! nemhogy huznád a jo kis healer csajszidat... :)
    több SFre van szükség ugyis, szegény Pilla olyan egyedül van a bandban mint a kisujjam ^^
  • Donát9
    SZiasztok.mtgtudná valaki hogy a deep friendshipII-nél mit kell csinálni??
  • ToshiBá
    Ez a csere csak akkor éri meg ha a kraktered nem nagyobb FC12-nél.
    Bár én személy szerint már GB-n is cserélnék ha nem tudnék senkivel se dumálni a szintemen/ bandomban Magyarul. De Te tudod...
  • lolkaésbolka
    Nem értek vele egyet, hogy át kell menni Bardo-ra. Asura-n is rengeteg magyar van. Lehet, hogy néhányan abbahagyják, de ránk hagyják javaikat, ezzel is erősítenek :). Folyamatosan találkozom újabb magyarokkal és más nemzetekkel is jól lehet haverkodni, némi angol tudással. Na meg ha átmennék Bardora, újra kellene kezdeni. Az csodálatos lenne :).
  • Atkamon
    Nem olyan sötét az:P Csak kellett valami jó név ami jól kimutatja a külömbségeket:P Mindkét oldal nagyon jó szerintem nekem a főkarim white-os de még van melette két black;) jó játszást:P
  • Ecoterrorist
    Szaszszevasz all!
    Régóta tartó kockulásom köv. állomásaként a 9D-t szemeltem ki. Silkroad, KSRO, Cabal, Voyager Century, Archlord és még sorolhatnám után igencsak hengerel a cucc. Aszem kattanás lesz megen:)
    Asura, Bardo? A karim már megvan és nem valószinű, hogy ezért szervert cserélnék. Én az Asura-n vok és természetesen a sötét oldalon!:) Nem is volt kérdés számomra, mert úgye Dark Side Rulezz! A lényeg, hogy kb. 3 nap után vagy 4-5 pörkölt fun Hun-al taliztam.
    Pseudo-White néven megtaláltok...

na csapasd!...
  • skrimer
    ÉN még nem engedek a csábításnak :)
  • Jacky
    Nem. Nem lesztek többen. Úgy jártok mint én Wow amcsi szerveren. 5 magyar volt, aztán csak 4,3,2, végül maradtam én. Na akkor jöttem át eu szerverre. Nektek is ajánlom, gyertek át Bardóra.
    Egyrészt itt vagyunk a legtöbben, másrészt meg fogjátok unni, ha nincs kivel beszélgetni stb.
  • skrimer
    Law,látom kifakadtál:)
    Amugy nézd a jó oldalát,ennél már csak többen lehetünk :)
  • Lawless #6124
    bocsi Yunk rosszul fejeztem ki magam :) nem haldoklik hanem halott :D ! ha van is fent valaki az te,jani meg én vagyunk :) és nemcsak reggel nyomom :P hanem amikor van idom :P ! ja jani hétvégén kozkívánatra más elfoglaltságom van...hisz tudod :) ! na erre vártam ki fog visszaírni ! de mondjuk Yunkra meg janira számítottam és be is vált ! hát azért Nirvánán mert a szivemhez nőtt..ide regeltem még akkor amikor asura tervben se volt és jó is itt! már nincs kedvem máshol kezdenni..akiket ismerek azokat bírom azt a pár személyt és talán már itt 1 karit végignyomok :) és ez lesz a 9D már csak családias osszejovetel :D !
  • Partvisnyél
    Mint láthatod, vannak mindhárom szerverről néhányan. De legtöbb magyar tuti a Bardo-n van.
  • ToshiBá
    Nirvánán haldoklik? Akkor miért ott tolod? Bardo legalább Európában van...
  • skrimer
    Law ne mond olyat ami nemigaz.csak te jáccol reggel amikor senki nincs:)
  • Jani79
    Nem voltal Law hetvegen azert nem lattal
  • Lawless #6119
    Jani rég láttalak...:( Nirvánán kb haldokloban van a magyar klán :( ! de azért én akkor is végigviszem :P
  • asteryos
    na thx nem kellett a veger irasjel xD thx
    azt szeretnem megkerdezni hogy az itt levok tobsege a Bardon vagy az Asura-n gamel?
    csak azert kerdem mert ha vannak az Asuran akkor mek oda egy Shaolin karit csainalni ^^
  • Rabbit20
    Hali
    Annál a questnél azt hiszem le kell hagyni a mondta végéről a pontot vagy lehet felkiáltójel van nemtom már... lehet rosszul emlékszem de egy próbát megér :)
  • cellOrion
    Ave mindenkinek!

Ismet kerdessel fordulok hozzatok. Remelem uti a szintet es nem trafalok bele valami noobsagba, dehat haladni kell ugyhogy kerdezek:)
    Master Xu's Lost tresure. Na ezt lenyomnam mar a torkan Xunak Piaonak vagy akarkinek de nem tom megcsinalni a kuldit.
    Szoval oljek le 10 Suspicious travellert. Megvan. Erre elklikkeltem a szoveget lag kozben es most allok azzal hogy "visit Piao Daiming".
    Persze az csak "Talk"-ra hajlamos semmi egyebb. Olvastam h kell a WuTangFistCheng2, stb meg a Divine Sword VI kuldi. Megvannak.
    En rontottam el h elklikkeltem de meg feladni sem tudom h elolrol kezdjem. Ha valaki tud segiteni maghalalom Asuran.
    Koszonettel: ZoraChang
  • Atkamon
    ó Szia Taung:p én vagyok Chao:P sajna nem tudok segíteni a questel.
  • asteryos
    ha vki el akar erni a geme-ben akkor a Bardo seron vok Yanom[HU] a demon neve, de lehet hogy Taung[HU] neven talaltok meg ;)
  • asteryos
    cs all! nekem van egy alacsony (losing self6) karim a heavenly demonnal es elakadtam egy qestnel. :S a neve : Soul Mound
    megoltem a 10 gyereket es utana azt keri hogy ismeteljek meg vmit.jo latom is hogy ott van de egyszeruen nem fogadja el :S azt szeretnem kerdezni hogy mast kell-e beirni vagy vmit meg kell-e csinalni elotte??? pls help