21072
  • Sixtail
    Na jah...kinek hogy...én biztos elaludnék ha nem kéne a HPmra figyelni lol
    Ami pedig a "miért vesznek be elöbb partyba healert/hybridet" illeti...sztem egyszer-kétszer ök is rászorulnak majd a harcosok segítségére...
    Azért remélem ha majd véletlenül kómában térdelsz, amikor csak 1 harcos lesz a közeledben, majd segít neked...
    És szerintem a party nem csak a buffokról szól...
    Amúgy meg...hmmm már látom mi lesz a következö téma : "jajj de nincs valami progi amivel fejleszthetem ezeket a buffokat, mert nagyon unalmas" ... hehe :P
  • Dialosa
    sziasztok!
    Nekem van mindenféle karim. Warrior nehéz út, de ha okosan használod és jól fejleszted nukert is lenyomja pvp ben. Én a szintek legalább felét szólóban csináltam meg és általában buff nélkül, kitartás kérdése.
    Ha party ban mentünk, soha nem volt panasz, ugyanis 1,5 x többet ölök heallel, mint hyb vagy healer és ha jó a party, nem kell sok heal.
    Hybrid inkább solo kari, mint a healer vagy nuker.
    Én azt gondolom mindenki azzal menjen ami megtetszik, ha nincs örömöd a karidban, akkor kell valami ami átsegít a hullámvölgyön vagy akkor kell váltani.
    Jó játékot mindenkinek
  • Lawless #6190
    sztem neálj átt...nagyon is jó a warr én már fc-n vagyok vele és nemkell mindig futni medizni...csak a jo pont elosztás a fontos! sztem igen is jo a warrior :) tobb technika és reméllem ha megjon az új map meg skillek a warrok kapnak olyan skillt amivel leutik a hybridet 1 utésre h az még lőnni se tudjon!
  • zsele1000
    Szeva! Ugyanarról az emberről beszélünk! :) Csak mivel te nem kértél itt segítséget eddig, én megpróbáltam. :) A játékban Wai-.... vok. Van ruha amit kerestél, keress meg.
  • Ecoterrorist
    Ilyen spanom nekem is van! Asura-n tolta eddig Szmotyi néven. Rádumált a játékra azt keresztbe állt neki a system. :)
    detto >>> Triplex Crash error! Winfos reinstall, stb. Mihez van közze a triplex-nek. Grafika?

Amúgy a warrior tényleg nem túl fun? Egy Blood Demon-al csapkodok, de nekem nem kell 2 percenként meditálni. RL6 vok 3000+ HP-val! Egy kis plusz STR pont azért kellene, de a velem egyszintű vagy +2-vel nagyobb mobok közt néha igencsak nagy káoszt tok produkálni egy jobb crit sorozat után!
    Azért meglesnék mondjuk egy HM vagy nagyobb warrior-t mielőtt váltanék.
  • zsele1000
    Hali! Segítséget kérnék! Az egyik spanomnak nem indul a játék a 34es patch óta! már nemcsak a játékot, de a wint is újrarakta! Indításnál ezt írja neki: TRIPLEX Crash Error. Help pls! Előre is köszi!
  • Jacky
    Hibridet ajánlom neked. Minel elobb valts at, mert warrival tiszta szenvedes FD-től. És mielőtt bárki rám kiabálná: Nem, nem volt rossz a pontelosztásom! Igen, ismertem a grindhelyeken sokakat!
    Nem szeretem ha 2 percenként medizni kell, elfutni a mob elől biztonsagos helyre - márpedig warrival ez a helyzet. Sokkal élvezetesebb a játék ha lehet ütni folyamatosan és max. csak akkor medi, ha teljesen lefogyott a VE.
    Nem ok nélkül vesznek be inkább partiba healert vagy hibridet. Hiszen ok tudnak buffolni, healelni, egyszóval segíteni a másiknak.
  • Patar
    van benne valami az biztos.De még annyit hogy én se szeretem a wariorokat mert lehet hogy erösek de lasaban fejlödnek.Itt nem a percenkénti meditáciora gondolok.A partyban sztem szivesebben látnak 1 healert vagy 1 hibridet mint egy wariort.szerintem

persze ez csak egy vélemény.Én is hagytam a rákba a warioromat azt most hibriddel nyomulok.
  • Sixtail
    Bakker! Ezt nem hiszem el! Már itt is rinyál mindenki hogy milyen rossz a warrior...pffff...
    Igen biztos kell medizned minden 3. mob után, ha olyan idióta vagy hogy berohansz a mobok kellös közepébe és hagyod hogy rádkattanjon mind...
    És ha meg 3-4 mobot bírsz kinyírni akkor is ha egyedül vannak, akkor tényleg béna att point elosztásod lehet...
    Könyörögni buffért? OMG! Igen egyeseknek könyörögni kell érte...valószínüleg azért mert csak akkor ír valamit a chatbe ha kell neki buff...Tudjátok néha nem árt kiismerni azokat akikkel együtt grindeltek...És észrevettem, hogy elég sokan csak annyit mondanak annak a szegény healernek vagy hybridnek, hogy :"healer/hybrid pls" ...bahh...Van neve is annak a healernek/hybridnek...Könyörögni buffért...
    Ritka ha találsz partyt? ... Lehet azért mert nem is ismer senki és ha nem ismer senki a grindhelyen akkor bizony kicsit bizonytalan abban hogy meg hívjon-e a partyba vagy ne...Próbálj néha ismerkedni is, ne csak ész nélkül grindelni...
    Na panaszkodjatok tovább, lehet attól majd erösebb lesz a harcos karitok...Én inkább megyek szórakozni...
  • P0Th3aD
    Amugy elegge nyogve-nyelos a wari. En sm2ig vittem 1 HDs warit, az a baj hogy soxor kell medizni, meg ritka ha talal az ember jo party-t, pedig warival elengedhetetlen. En inkabb valtottam es egyaltalan nem bantam meg. Arrol nem is beszelve hogy mindig buffert kellett konyorogni! De ha sok idod es turelmed van akkor kitartas a warihoz.
  • skrimer
    Law már beszéltem janival azóta, hétvégén együtt 2xpztünk.és már csak 6lvl a külömbség köztünk.Este meg egyértelmű,hogy leszek.
  • Lawless #6181
    ja legjobbat nem is montam....tegnap 1 segfej FC-s nuker kinyírt erre írtam neki angol szavakat amik csillagot érdemeltek..erre odajott 1 gm hogy ne beszéljek csunyán...montam neki h sorry erre az a segfej nuker megint kinyírt...de msot nemírtam csak csillagokat raktam 1-2 sort...erre azt írta a gm h figyelni fog engem és ha még 1 ilyen akkor kapok buntit :D
  • Atkamon
    Én is most kezdem felfedezni így FD 4-en, hogy milyen rossz a Warrior... Van is egy kis SF nukerem, amit szeretek is. Váltsak át arra?:/ Olyan sokat "dolgoztam" az FD karival... mongyuk az még nem olyan nagy szint de akkor is...
  • Lawless #6179
    azért CS warr se rossz...:) valakinek annak is kell lennie :P én már minden probáltam a hybriden kívul pedig tudom h messze az a legjobb de valahogy nemhúz mert mostanában már mindenki hybrid! 250 mindenbol a max...+ot már csak a buffok,relicek és az elixirek adnak! JANI merre vagy...mindenkinek hiányzol :D:D:D már mint akik játszannak :P yunk is már bizalmatlan a klánnal kapcsolatban és csunyákat ír légyszi neki :P ! Yunk ha tudsz ma este less be átadnám lawwal a wis relicet kellene Pro-nak! koszi
  • P0Th3aD
    Bakker Dozi! Eddig elkuzdottel azzal a szarral es most lecsereled. Na mind1 bar en a helyedben meg tolnam hisz ccben GB7tol potyog 100dmges wrist! Ja, ha meg tenyleg feladod akkor kernem vissza a szablyam. :))
  • Jacky
    Warrit en is lecsereltem. Annal barmelyik mas kaszt jobb.
  • ToshiBá
    Nem nagyon izgat a bünti... Nyugdíjba küldöm a nagyot... Régóta akarok nukert. Ez most segített is kicsit.
    Majd írom annak is a szintjét ha SM fölött lesz. Addig marad ez.
  • Jacky
    Gondolom a magyar roarozas nem tetszett vkinek.
  • Rabbit20
    lol lehet jó fegyód csak akkor nemtom mit sírsz itt ^^ PQ-t meg azért mondtam mert 1 hét azt kinövöd fegyót... megéri beleáldozni a sok be-t...
  • P0Th3aD
    Szegeny Dozi... Majd elmulik, bar ahogy szamoltam 10k olyan 6-7 nap! Addig szokatlan csend es beke fog honolni a bandban! :) A szablyanal meg szegyeld magad, nemhogy odadtad volna nekem +7en! Bocsi az ekezet hianyra, de pspn nix ekezet! :)
  • Sixtail
    ROFL!
  • skrimer
    no comment...
  • ToshiBá
    Miért nem elég a +6/+7??? CSAKMERTAZÉRT!!! És ha PQ van? Attól még nem lehet fasza fegyója az embernek? Mellesleg valami vicces kedvű barom megdobott 10000 perces csetbannal... Pedig bent sem voltam.
    szóval most nagyon boldog vagyok... Írtam egyik GM-nek (Phew) hogy legyenek olyan kedvesek kikapcsolni a baromságukat... De szerintem le se fogják szarni... 10000 perc bazzzeeeeeeee.......
    Volt már okkal csetbanom de meg se kötelítette ezt. Most meg ártatlan vagyok...
  • Ecoterrorist
    ...időközben kaptam bent a game-ben is info-t és jah...Str rulezz! Elsődlegesen fejlesztendő a cucc pure str-re építőknek. Jah és a nukereket meg a medve ölelje meg. Rohangálok utánuk mint a hülye!:D
    Sro-ban általában elkaptam őket...! :D
  • Rabbit20
    mér nem elég +6 vagy +7? =( meg ec7től pt quest, nem? ^^
  • ToshiBá
    És megvan a csúcs... EC6 2slotos +8-nál recss... Sztem a gém gyűlöl engem... Ezt fasza dropokkal hangsúlyozza is néha... Kéne új pecs mert ez a Tome-nélküli drop szart se ér...
  • Jacky
    Igen, 250 a max. Nem mondtam, hogy több. Érjétek el mielőbb!
  • skrimer
    namost akkor 250 a max vagy nem?
    ToshiBá! nemcsak leszabályoztak a GM-ek mert nagyon sok volt az str ed :)
  • Sixtail
    Str maxed noobs! lol
  • ToshiBá
    250-nél többet úgyse tudsz adni semmire... A Dex-et sztem az elején max fegyóra ütemezd. Ha a Str maxos akkor meg már Dex Cons mehet 1000el...
  • Jacky
    Az általános vélemény, hogy a str legyen minél magasabb.
  • Ecoterrorist
    Az SRO-ból, Cabal-ból illetve egyéb innen-onnan szerzett tapasztalataimból próbálok a 9D-ben is valami full STR szerű, pvp-re hangolt karit építeni. Eddig str-re, dex-re és cons.-ra pakoltam csak. Str - Dex egyforma, Cons. pedig kb. az str 3/4-e.
    Nos? Javaslat, vélemény?
  • Lawless #6160
    ugyessek vagytok én már eltortem párat csak az FC-set számoltam és az 6darab volt ami +5,+6 nál már tort úgyhogy megszívtam pár BE-t de elotte is már eltortem jó párat..úgyhogy mostantol már csak veszek...kissebb rizikó jobban megéri :)
    Nirvana :)
  • Ecoterrorist
    ...nem komoly, csak egy laza ":D" megtoldott mondat volt!
  • ToshiBá
    Hehe... Én 3 sabert vágtam haza 2-t +6-nál egyet +5-nél... Szóval a haverod mázlista volt, hogy csak annyinál recssentette el a fegyókat...
  • ShadowStun
    Ma csinálok 1 total vagabondot muhaha :D
  • Jacky
    +2-ig nem törik. Utána már törhet!!
    Te vállalod a kockázatot, ha többet akarsz. Ennyi.
  • zsele1000
    Az egyik haver 2szer 1más után tört +3nál kesztyűt. :)
  • Atkamon
    hát igen +3-nál még nem áll fenn a törés esélye, csak +4-től felfelé... legalábbis én így hallottam.
  • Atkamon
    létezik korhatáros band?:P