21072
  • Kaliki
    Lejjebb van egy üzenetem tudnátok segíteni?
  • Lawless #6231
    az szép tegnapelott ahhoz képest jol belelátsz én már 1 éve tolom úgyhogy tudom mi a szitu :) ! pluszolásnál nincs blue stone mushroom meg blood moshroom ami noveli az esélyt h jobban vedd be az elixirt :) ennyit ehhez :) és kérdeztem mindenki a nem dungeonosat veszi mert az jobb a dungeonosat inkább a wandayne-s fegyokhoz használjánk inkább :):):) ! halgassatok mindig magatokra :D
  • Sixtail
    Hahaha...
    Bevallom én tegnapelött kezdtem játszani, lol...
    Amúgy nem kiabáltalak le...de az elixirek sikeres bevétele csakis szerencsén múlik, épp úgy ahogy a refine, a bossok dropja és a random dropok is...
    És nem kértem, hogy hallgassanak rám...
  • Lawless #6229
    én se vagyok az látod már le is kiabáltak pedig csak az igazat montam mert már játszom egy ideje,de mind1 ha o jobban tudja akkor halgassatok rá :) ! én játszok majd PMez meg holnap nemfogok sztem,szerdán se de csutortokon igen :) ! hajrá dungeonos elixirek :)
  • Kaliki
    Hellótok kéne nekem egy kis segítség!!!Én Beggarsos vagyok és van a klán küldetés ami azután jön hogy három dobozt meg kell szerezni és ez utána van hogy mégegy doboz kell (gondolom) de nem tom hol találom ha valaki tud segíteni naon megköszönném
  • Sixtail
    Ha használatra veszed akkor édesmindegy, hogy dungeonos vagy nem...
    Érdekes lenne ha mindenki így gondolkozna... dobhatnánk ki az összes elixirt, amit CoF,VoH,mansion vagy WT ben szereztünk...
  • skrimer
    Senki se lehet tökéletes és tudhat mindent, persze te lehet kivétel vagy amugy nem látlak mostanában pedig kéne már epi
  • Lawless #6225
    yunk azt hittem ennyi ido után már tudod :) hát persze a BM és a BSM de még az szerencse is kell na meg hogy az elixir nelegyen dungeonos! ennyi !
  • skrimer
    egyébként mi kell ahhoz hogy jolsikerüljön egy elixer?
  • Hikoro
    Lol de komoly...Egy fél órára biztos leköt
  • Yosimicu
    Abban az esetben vesznek el ha a pontújrarakásnál kasztot is váltassz.egy kis flash :)
  • skrimer
    de a skillek akkor elvesznek nem?
  • Rolka
    Aham kösz
  • Sixtail
    Olyat több féle módon is...
    Ha beléptél már a klánba, akkor ott van egy NPC aki 1x (CSAK 1x) megengedi hogy újrarakd a pontjaidat.De ezt csak RL12 100% ig teheted meg! FDn már nem...
    Ha már FD vagy, akkor van egy úgynevezett "Chakra Purge", amit az "item mall"-ban vehetsz meg igazi pénzért (nem játékbeli gold).Ezt elhasználod és újraoszthatod a pontjaidat.
    Remélem ez segített :-)
  • Rolka
    Olyat, hogy tudok csinálni, hogy mondjuk a Wisdom pontjaimat átrakom a Constitutionhoz? Aki tudja segíthetne!
  • Hikoro
    ha +3-at akarsz vagy nagyobbat akkor kell BE(BloodEssence)ezt belehet váltani elixirre így meglehet a +3,de ha +4 kell akkor ha jóltom 2BE kell és így tov...további jó gémelést
  • Nantosveltar
    Üdv mindenkinek! Friss hús vagyok. Lenne egy rendkívül egyszerű kérdésem :-) (aki ismeri, annak már az). Hogyan kell a fegyvereket vagy öltözéket +olni? Azt tudom, hogy +2-ig biztonságos, nem igényel semmi extrát, de mégis mi kell hozzá és honnan tudom beszerezni a hozzávalókat? Ha +3 vagy magasabbra szeretném, akkor rizikós és +9 a felső határ. Remélem a bölcsek megosztják velem a tudásukat :-)
  • skrimer
    2öt:)
  • Gubberx
    o_O
  • Lawless #6213
    -1et :D
  • skrimer
    LVL4 str elixer sztetek menyit adott ,hogy naturba benyomtam??:)
  • Rabbit20
    lol na mindegy akkor sry :D de én már félek minden iylen szartól :S meg sg-n is bann jár ha valaki ezt linkeli ezért mondtam...
  • Atti12
    mellé fogtál :D. Ez csak egy ilyen idétlen játék, rákattintassz és ő kap pontot. volt régen ilyen vámpírosba is..
  • zsele1000
    Hali! Asurán nem lehet találni/venni wu adv stepset meg medet. Más szerón találkoztok vele? Vagy ezt még nem javították? Shao, beggar stepset, medet demon stepset láttam, de másmilyet nem!
  • Rabbit20
    "jogszabályokba ütközne"
    nemvéletlen h nem lehet az oldalt belinkelni url-ként ide ^^
  • Rabbit20
    az érdekel honnan veszem, h keylogger? :D silkroad-ozom... lol
  • Fenyi111
    Sziasztok!
    Elnézést a linkért de semmi hátsó szándékom nem volt vele...
    Ha tudja valaki törölje...
    De valóban nem kártékony a dolog...
    Mert akkor jogszabályokba ütközne...

Bocs...
  • Patar
    Én sem ajánlom srácok.Az egyik haverom már járt igy.Ilyesmi oldalba mentföl ö is,de poruljárt
  • skrimer
    Te se mentél rá akkor?:)
  • Rabbit20
    akinek fontos karija ne menjen rá... -.-"
  • ToshiBá
    Igaz hogy szombaton hülye voltam... Mohyval shoutoltunk politikailag kicsit.(választással volt kapcsolatos) De ezért hátba döfni... Pláne egy Magyar... Ez szemétség volt nagyon. Remélem szégyelli magát rendesen aki volt. És felkészült 2 karaktertől való rendszeres támadások elszenvedésére. 10000 perc x 2= nagyon sok gond és baj BP-n. Csak hogy tudd nagyon sejtem ki vagy. És ezt már Mohyval is megosztottam.
  • Lawless #6201
    ilyen szemetet nerakj ide Fenyi....senki nemenjen rá...ez egy idétlenség!
  • Fenyi111
    Sziasztok!
    Szándékosan nem tettem URL-ként csak az indítsa el aki segíteni akar.
    Köszi még egyszer...
  • Fenyi111
    Kellene egy kis segítség!!
    Nem virus!!
    Aki szeretne nekem segíteni az indítsa el az alábbi linket
    http://www.hackthat.net/df/ddos/25181/index.html

Ez is egy játék!
    Előre is köszönöm...
    UI: ez csak egy számlálót léptet :))
  • Jacky
    De nemcsak egy boldog nonapot kivantal magyarul, aztan angolul?
  • ToshiBá
    NemNem...
    Most megígérem annak aki a Szombati hülyeségemért felnyomott, hogy le fogom vadászni ha meglátom (és biztosan tudom) BP-n. Mivel Mohy is megkapta tuti hogy a gyökérkedésünkért befújt egy "gerinces" Magyar, akinek nem teszett a roarspamunk. Gratulálok!!! Tényleg KEDVES volt.
  • Jacky
    Talán nem kéne úgy viselkedni, hogy legyen vmiért bosszút állnia rajtad.
  • ToshiBá
    Ecsééém... Minek a tréner? Aki lusta napi (max) 10-15 Percet egy helyben állva csak a skilleket húzni az NE(!) kezdjen el játszani... A warrival nem láttam értelmét azoknak a fos skilleknek a húzására... De a kis szarosnak bizony jól esik ha majd maxos lesz a Wish buff... Szóval ennyi. Nekem Gb előtt is elegem volt már a Warriból csak a túl sok idő miatt nem cseréltem le. De 10k perc csetban igen sokat tud javítani az ember gondolkodásmódján. A GM-ek meg simán szemétládák. Csak a vicc kedvéért a [VGM]-eknek van sima játékos karakterük... Szóval soha nem tudhatod ki akar bosszút állni rajtad valamiért.... Ez nem összeesküvés elmélet. Fórumban megtalálhatod néhány recruitment (vagy mi) folyamatát. Szóval nekik.
  • Jacky
    Volt, pinnacle. De már pár hónapja észreveszi a game guard, aztán elszáll a 9d. Kíváncsi vagyok mikor lesz megint trainer progi :)
  • skrimer
    Télleg,nincs valami olyan program?:)