21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#6352 ezt mért irja ki telepitésnél? ,,errer reading setup initialization file
,,
-
zsele1000 #6351 Nem a párducot kellett, hanem a lila gyorsfutót. Orosz spanom kérdezte meg a singapúri haverjától. :DDDD Ez aztán a nemzetközi összefogás! :) -
#6350 ott nem csak az One eye párducot kell megölni? -
zsele1000 #6349 Hali!
Kellene egy kis segítség. Kezdtem egy beggar karit kíváncsiságból. Elakadtam az egyik feladatnál. Egy sheepskint kéne találnom baoyang villageben, de sehol nincs. Merre találom? Köszi -
DSUN #6348 Dózi-Dózi....
Sztem rossz döntés volt, de te tudod...
Sok szerencsét az új karidhoz!!! -
#6347 Ma döntöttem így. Kb 5 perce tettem meg. -
#6346 Hehe. Énse szoktam köszönni azoknak akik "csá"-val indítanak. Sztem tök tahó/suttyó üdvözlési forma. Szal lehet, hogy nem jó formában közelítesz az emberek felé. Warra kitérve... BAZZE!! ÉN NÉHA AZT SEM TUDOM KIT ÜTÖK ÚGY LAGGOLOK... Mellesleg konkrétan Haláltól tudom, hogy egy esetben a valami fura ok miatt war közben egy [VGM]-et kalapált lelkesen... -
Fed #6345 A lényeg hogy nem igazán tetszett nektek a dolog hogy war közben megöltelek titeket, (nem is tudtam,hogy igen) utána valahányszor war közbe megláttál egyből felém jöttél, holott én voltam a legmesszebb. Lehet hogy én gondolom ezt így, de szerintem van egy kis ellenszenv, nem de? Amúgy nem utálatról beszélek, csak a köszönés meg ilyenek nem igazán mennem egyik oldalról sem. -
Lawless #6344 tudom h megmarad de most h már a cs felé kozeledek nincs idegzetem máshol új karit kezdenni meg itt már mindenki ismer és segítt és nincs kedvem még1xer ilyen tortúrán átmenni :) úgyhogy maradok Nir. és igyekszek jó példát mutatni az ottani magyaroknak :)! jellezzen ha van ott valaki aki nem shao :) azokat tobbnyire ismerem :) -
#6343 MMMMMIIIVAAAAANNNNNN???????????????? Miért vannak zárva a szerverek? Ez az új pecs? lezárják a szervereket?
-
zozoalma #6342 Milyen nézeteltérésed van a beggarokal légyszi meséld el ??
-
zozoalma #6341 Szerintem a fórumon nemkell megvitatni !
Mindenki önnáló döntése hogy kilép belép visszalép lelép !
Találgatás megy hogy mi történt, és szerintem erre senki nem kiváncsi
ugyhogy ennyit erről
Zseb meg ugyis visszafog lépni meg Six is vagy nem :) átmeneti zavar volt a képbe !
-
Fed #6340 hej hej nyugi skacok :D
Hát nem sok embert ismertem holtpontba, de azt eltom mondani, hogy Zseb és Six elég jóarcok. Ha kiléptek, biztos meg volt az okuk. Nekem a beggarokkal szokott nézeteltérésem lenni...>.<
Amúgy Law: miért nem jössz át Bardora?^^
Attól még a karid megmarad a Nirvanan... csak próbáld ki, sokkal jobb, hidd el...!:-D -
Jacky #6339 Semmilyen vita nincs. Lehet hogy téged nem érdekel, de sokakat igen. Engem meg az nem érdekel hogy te mit írsz, mégse írom neked hogy kuss legyen. Ugye? -
Sixtail #6338 Hmmm...érdekes...én is most visszaolvastam pár oldalt, de ez a "téma" nem tart "pár oldalig" az biztos...Lehet baj van a matekkal? :-)
Olvass vissza még1x és számold meg az üzeneteket, amikben ez a "téma", aztán jelents...
Köszi elöre is! :-) -
#6337 Semmi féle vitát nem látok itt. Most az hogy beszélgetünk a témáról... az is a játékhoz kapcsolódik valamilyen szinten... Csak érdekel mi történt, mert én is a Holtpontban voltam sokáig. -
Lawless #6336 no aztán már elég lehetne nyissatok egy kulon oldalat erre a vitára és beszéljétek meg ott....már igen nemérdekel pár oldalt visszaolvasva is ugyan az a téma...a játékrol meg semmi! azt hiszem mások nevében is szoltam! koszi elore is -
#6335 Zseb is emiatt lépett ki? -
Jacky #6334 Feloszlott, mert Zseb csak így tudott kilépni. Aztán újjáalakult. Egy ideig Borlovagok néven (hüpp-hüpp de szép volt), aztán újra a régi néven.
Kicsit sok lett az új tag és nem mindig megfelelő a hangnem, röviden ennyi. -
Jacky #6333 Ugy latom megsem akarsz tag lenni Holtpontban ... -
#6332 te-kapd-be-! -
Fed #6331 csőőő X-D!
Mi történt a Holtponttal? itt olvasgattam, csak már összefolyik a szemem a sok szövegtől, csak láttam hogy Zseblámpa és Sixtail bandless. Mi történt?!
AM: Az új map fasza! -
Jacky #6330 Mivel nem voltal benn akkor ... -
Partvisnyél #6329 Hmmm... Érdekes. Én nem vettem észre, hogy változott volna a név. Néhány probléma valóban volt, de rendezésük folyamatban van. Hamarosan megint minden a régi lesz - persze lehet, hogy néhányaktól meg fogunk válni, akik nem viselkednek kulturáltan.
A szabályzatot még ma délután igyekszem belinkeli ide is, aki csatlakozni akar, előtte olvassa majd el és csak akkor jöjjön ha képes lesz betartani, különben -
Ywalar #6328 Én másképpne közelítem meg a dolgokat :) Mit fizetsz ha belépek hozzátok? :D -
Jacky #6327 Nálam. Gyere könyörögni! :) -
WLight #6326 Szó se róla.. pillanatnyi zűrzavar van a ligában ami hamarosan rendeződik. -
#6325 kinél lehet felvételért folyamodni?:) -
Jacky #6324 Tisztelettel értesítem a kedves közönséget, hogy a Bardón, fehér oldalon újjáalakult a volt Holtpont Szövetség. Új neve Borlovagok Hero League. -
Jacky #6323 Shaba, az asztalon tényleg ott van jobboldalt alul a gameguard kek ikonja. Vedd le az elrejtest, igy latni fogod ha ottmaradt a 9d leallitasa utan is. En ecceruen ramegyek kurzorral es akkor tunik el vegleg. Utana lehet ujra inditani. -
DSUN #6322 Raven nagyon sok ember türelmelenül vár téged, ugyhogy a közeljövőbe őrülnénk ha megtisztelnélk a jelenléteddel ...!!!^_^ -
#6321 Olyan gameguardos problémám már nekem is volt, főleg amikor még sűrűn DC-tem az elején. De most már ha leállítom kb 2 prec és újra tudom indítani. Mellesleg tálcán rejtett ikonokban ott van a gameguard emblémája. Olyan mintegy tiszti vállap... próbáld meg azt lelőni.
-
Jacky #6320 Kihagytam egy "nem" szocskat: amik NEM befolyásolják egymás cooldownját. -
Jacky #6319 A manual egy bizonyos cheng-ig valahányszoros szorzót ad a kungfu skillek fejlodesenel.
Tehat ha van egy 5-ös chengig 3-szoros xp-t adó manualod es elhasznalod, addig az ideig amig hat, ahanyszor hasznalsz egy skillt ami 1-5 kozott van, 3-szor olyan gyorsan fog fejlodni mint egyebkent.
Erdemes kombinalni dupla xp-s időszakokkal.
Felreallsz arra az időre vmi biztonsagos helyre, aztan elkezded nyomogatni azt a gombot. Esetleg 2 gombot, ha olyan skillek, amik befolyásolják egymás cooldownját.
Nagyon uncsi, de megéri, ha a szintedhez kepest eros leszel. -
Ywalar #6318 Köszi közben átolvastam az összes q-et én is és megtaláltam az egyikben :) Érdekes q mert ennyi erővel beletehették volna, hogy csak akkor van kész ha ez a feltétel si teljesül. Még egy kérdés tudja valaki mire jók a manual-ok? :) -
Dialosa #6317 Írtam privibe Raven, olvasd el!!!!!
Aztán gyere -
DSUN #6316 Bot warriorok Spear-el(lándzsával)tudnak harcolni!! -
#6315 Bot warriorbe milyen fegyverekkel lehet harcolni? Pont róluk nem nagyon találok leírást! -
#6314 az a baj, hogy nem a ninedragons fut, hanem a gameguard :) de semmi olyan exet nem talalok -
#6313 ezeket löddd ki SHABA23