9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a fórum, ezt olvasgatom nem kérdezek marhaságokat, és mégis emg tudtam csinálni... Hmmm. milyen érdekes.
Sztem nem ér rá senki, erre nem gondoltál? És meg leeht csinálni, ha már más is megcsinálta. És pl nekem se segítettek. CSak ötletet adtak
Az mmo-s maqgyarok mentalitása ilyen. Ha nem róluk van szó és meg kell emelniük a seggüket olyasmiért amibõl nem származik hasznuk, akkor nem csinálnak semmit. (tisztelet a kivételnek, de a legtöbbjük tényleg ilyen sajna)
a korosztály és a felfogás függvénye ez kéremszépen, vagy csak simán szarnak a másikra.
a korosztály és a felfogás függvénye ez kéremszépen, vagy csak simán szarnak a másikra.
EZT A JURVA KULDIT NEM LEHET 5 PERC ALATT MEGCSINÁÁLNI BEZZEG A TÖBBI GYEREKNEK SEGITENEK A NAGYOK NEKEM SENKI NEM SEGIT....NEM ÉRNEK RÁ ... blablabla magyaork sem segitenek.....merrtt ha egy angol nem segit megértem na de egy magyar....szégyelje mindenki magát
KÉREM AKI A EUROPE SZERVEREN JÁTSZIK ADJON EGY KIS PÉNZT...ÉS SEGITHENTE A BLOODHORN CHIMERA KULDIT NWEM TOM MEGCSINÁLNI....5 PERC ALATTT NINCS MEG egyedul😞
nem otm nem megyek át mert a rágivel viszem de kéne a pénz naon
jah....valaki sötét oldalon van? mert az télleg adhatna kölcsön egy kis pénzrt.....
De miért NEM? Nem enged be a kapun vagy mi? Vagy kidob a játék vagy lerúgnak vagy miért??
Sztem add le a küldit (nemtommilyen gomb ott van a küldi felett a jobb felül) és vedd fel megint
Sztem add le a küldit (nemtommilyen gomb ott van a küldi felett a jobb felül) és vedd fel megint
HOGY LEHETEK IEN NOOB KI KLELETT A KULDIK x ELNI VEHETEM FEL UJRA😄...de mostmár igy sincs pénzem:S
de akkor valaki tudna adni 10k at kölcsön fegyverre?
nem birok ja
megcsinálom botherhoodnál a kuldiket a Konyecel azt leszek azzal botherhood?😄 lehetek ha még nem vok demon nem?😄
hacsak nem ad vlki kölcsön....de nem hiszem h ezt meglehet oldani
pedig megvettem a 12 k volt a demonos ruha meg a 7 k as alsó..most semmi pénz nem maradt mer most igy eladtam...szal nem tok mit csinálni...nem tok bejutni....ha meg is oldodna semmi manym nincs
a demonos gc 8 as kuldi....amikor felvettem a csajhoz berak a demon városba... na én ott nem adtam le a csákonál hanem ki menterm és nem birok vissza menni ha meghalok ha nem de mostmá mindegy
oksika😞 uj karit kezdtem....botherhood😄 axes buffer lessz😛
Valszeg azért nem mondunk smmit mert lövésünk sincs mirõl van szó.
Milyen klán, milyen démonos küldi?
Nekem a gyüjtögetõsben kéne help, nem találom azt a vackot amit el kell vinni a faszinak... ezt érted?
Ne lármázz, shotolj, magyarázz, és ha valaki vágja elmondja
Milyen klán, milyen démonos küldi?
Nekem a gyüjtögetõsben kéne help, nem találom azt a vackot amit el kell vinni a faszinak... ezt érted?
Ne lármázz, shotolj, magyarázz, és ha valaki vágja elmondja
kíne ide az a házigazda jog mosmár sûrgõsen :-c
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
igen.
Szeressük a zacskós tejet
de jó hogy engem figyelembe sem vesztek-
<#violent>#violent><#violent>#violent><#alien>#alien>
köszönöm szépem... most a karimnak löttek?
SEGITSETEK MÁR!!!!!!!
nem hiszem el....😞((
SEGITSÉG!!! DEMONOS KULDINÉL elválaltam oda rakott a blood horn zymerákhoz!!! aztán én nem vedtem fel a csákotol a kuldit hanem ugy hagytam ki menntem a kapun .és hiába halok meg....nem birok a kapun bemenni a kuldi meg ott van😄 mit tok sinálni?
valaki van az europe szerveren?😛 az irjon rám: nevem: Konyec
Kereskewdni kell, mert csóró leszel és sosem lesz +34523562562564572356-os fegyód.
Azt meg csak úgy tudod ha max áron nyomod el a dropokat. a 400k-m helyet simán lehetne már 700k is ha tudnám mi mennyi
Azt meg csak úgy tudod ha max áron nyomod el a dropokat. a 400k-m helyet simán lehetne már 700k is ha tudnám mi mennyi
asztem az a teteje 😊) de akkor 200k is mehet érte,mert ha nagyon kell megveszik 😊
és felfogható tnulópénzként mert noob vagyok még a standban😊
az ambrosia olyan 15-20k nem? ésannyi a red pill is vagy az inkább 20+?
A blood essencet meg 50k felett nem akarják vinni :S
és felfogható tnulópénzként mert noob vagyok még a standban😊
az ambrosia olyan 15-20k nem? ésannyi a red pill is vagy az inkább 20+?
A blood essencet meg 50k felett nem akarják vinni :S
keresni kell egy buddha szobrot. a térképen a 20-as szám könryékén van. Lesz egy ilyen lejtõ, azon lemész és ott lesz egy ilyen építmény szerüség ami tele van giantal. A melett lesz a szobor de elég erõs 😄
Jagi: nem kerül egy millába nyugodj meg 😊. de azért kb 60-70k "benyaltál" ahogy te mondtad 😊. Sztem is 150k ért kell azokat árulni, az olyan reális árnak tünik 😄
Jagi: nem kerül egy millába nyugodj meg 😊. de azért kb 60-70k "benyaltál" ahogy te mondtad 😊. Sztem is 150k ért kell azokat árulni, az olyan reális árnak tünik 😄
lassan fejlõdök... :S RC3-nál mintha elvágták volna
Vannak ezek a golden herbek, azokat adjam el sztetek? Ócsóér' nyomattam 110 k-ba megvették 150-be láttam másnál. Megérte ez így vagy egy millába kerül és benyaltam ezt is? 😊))
Vannak ezek a golden herbek, azokat adjam el sztetek? Ócsóér' nyomattam 110 k-ba megvették 150-be láttam másnál. Megérte ez így vagy egy millába kerül és benyaltam ezt is? 😊))
Aki már megcsinálta a Comb -os küldit a sötét oldalon , igazán elárulhatná merre kellene keresni. (Mondjuk a lejjebb levõ térkép segítségével)
Basszátok meg ez kurva jó gém 😄DDDD
Kipróbáltam és nem is jöttem le kb 5 órán keresztül, most is csak azért mert d/c-ztem 😄
Már 12-es vagyok azon az elsõ izén... losing self asszem 😊 de miért nem enged a következõnek az 1-es szintjére? Valami Rage izé van, az mi? 😄 na hali ^^
Kipróbáltam és nem is jöttem le kb 5 órán keresztül, most is csak azért mert d/c-ztem 😄
Már 12-es vagyok azon az elsõ izén... losing self asszem 😊 de miért nem enged a következõnek az 1-es szintjére? Valami Rage izé van, az mi? 😄 na hali ^^
asd
ahogy néztem a harcosokat nagyon azok is tetszettek😊 blood demonokrolvan most szo😛 nem tudom mi legyek😊 eddig buffer de most a saberes harcos nagyon tetszik😊 megnézzuk😊szerintem erõs lessz mert ahogy öltek huuuXDDDDDD na mind1...jo leeessssszXD
I have a big problem!Noobok kiméljenek elõre is kössz😊
Szal nem enged be a server csak amíg a karimat kiválasztom volt iléyen valaha valakinek?
Szal nem enged be a server csak amíg a karimat kiválasztom volt iléyen valaha valakinek?
9Dragons ec2 Hyb beggar elado:) Silkroad 95 Wari/Clerik 2H Elado Silkroad 82 Chine Bowos kari Elado
és akkor egyikõtök se halad, mindenki örül^^ olyna helyen kell ölni ahol kevesen vannak ennyi=) csak találj olyat<#hehe>#hehe>
effe lv6 24254