21072
  • Blood Raven
    hy all
    van 1 kis problémám:nemtok belépni
    amikor rákattintok az ikonra ugy csinál mintha töltené a patcht de nemtölt semmit.ha valaki tud segiteni irjon plz thx
    (az uj mapot már letöltöttem voltam is benne)
  • shaba23 #6311
    ha kilépek a játékból és újra akarom indítani, akkor mindíg azt írja, hogy már fut a gameguard. a feladatkezelőben nem tudom melyik az, így csak a gép újraindításával tudom megoldani a dolgot. nem tudjátok, hogy mit kell ilyenkor bezárni, hogy ne fusson?
  • shaba23 #6310
    tegnap én is ezzel szívtam:) minden quest complette, de mégsem engedtek be wu-tangekhoz...de kiderült, hogy az egyik questben hiaba irjak hogy kesz, nem volt meg a basic wu-tang fist (vagy mi) skillem 2es, amint felhuztam meg is kaptam a questet ami a kapuhoz kuldott
  • Ywalar
    Elnézést az írásért de hajnalban nem mindig azt a billentyűt találom el amit szeretnék :D
  • Ywalar
    Lenne egy kérdésem mivel elrontottam az első karim kezdtem egy egy wu-tang harcost oc1 vgok és még mindig vagabond vagyok. Az összes kapott quest-et megcsináltam do így bemenni a bázisra.
  • skrimer
    A mi kis bandunk,egyhelyen.(egy töredéke)

• DSUN
    http://images.netbag.hu/20080324/00460478580.jpeg

http://images.netbag.hu/20080324/00460415530.jpeg

NO COMMENT xD
  • Atkamon
    A karakterbetöltses probléma mindenkinél előjön. Nagyon idegesít engem is.
  • skrimer
    nektekis vagy csak nekem nem tölti be normálisan a karaktereket a mapon, és ez vajon mitöl lehet?
    ha elixert akarok használni akkor csak tolok egy BM et és már mehet is rá a lvl6 os elixer?
  • shaba23 #6303
    Hali, Bardon indítottam egy karaktert, esetleg van valami népesebb magyar csoport ahová csatlakozni lehet, vagy barátkozzam a külhoniakkal?:) Hitmenow néven garázdálkodok Wu-tang noobként.
  • DSUN
    Hi mindenki.Ha van vkienk egy 2 slottos ec1 vagy annál magasabb szintú kesztyűje az lécc whisp a gameben(Girl[HUN])Mostanában elég sokat vagyok fenn(Egész nap:D)Tudom nem itt kéne az ilyet ,dehát Ez_Van^^_^^
  • Kaliki
    bocs ez nem ide szólt
  • Kaliki
    hát in is most rakom föl naszóval végig ment a betöltés és elkezdte mégegyszer ez normális?és amikor másodszor töltötte megált a közepén ez is normális?lécc segítsetek
  • Atkamon
    Mert Bardon jobb időben van.
  • Kaliki
    HELP!Hogy tudok belépni a játékba , azt mondták használjam a key-boardot
    de nem tok vele semmitse csinálni.HELP!!!
  • Kaliki
    Bocs de fehér klános. vagyok miért jobb a bardon a 2xp?
  • Ecoterrorist
    Üdv!

Van! Habár a Bardo-hoz képest jelentősen szerényebb a létszám! Sötét oldalon összehozztunk egy band-t(Shadow[HUN]ters néven) nagynehezen, de azóta jómagam és még néhányan átjöttünk Bardo-ra a kényelmesebb 2xP time-k és egyéb dolgok miatt. Ha Asura-n akarsz maradni és fekete klános vagy, nyugodtam keress rá a csapatra!...:))

Life is Sort! Play more!
  • Patar
    Kilépsz?1Holtpontos tag mondott ilyet?
  • WLight
    Ha nem jössz vissza akkor nem lesz legközelebb.. nem tudom mi történt, vagy ki mit mondott, de én sajnálom hogy kiléptél. Tudom sok vizet nem zavarok, hisz alig játszom de akkor is na..

Mindenesetre ha tudok segíteni valamiben szólj nyugodtan.
  • Sixtail
    Minden "Holtpont"osnak vagy inkább "ex-Holtpont"osnak :
    Én megmondtam, hogy miattam senkit ne rúgjanak ki, ezért is léptem én ki.
    Legközelebb kíméljetek meg a faji,vallási és egyéb megkülönböztetéstöl, mert ez az a téma, amit a világon a legjobban útálok...És igen ennyire zavar...Sajnálom, hogy így alakult, de remélem egyesek most örülnek...

További jó játékot!
  • Lawless #6292
    fú most igen felb**szott a játék :) 4 orás 2xp lett volna de amikor elkezdodott megkaptam a laggot is olyat h fé perces késéssel inkább abbahagytam mert veszélyes volt...most igen ideges vagyok a Nirvána szerora....fuj! 9D felcseszett
  • Kaliki
    a szarér nem enged be
  • WLight
    használd a mini keyboard-ot amikor a jelszavad írod be, de legalábbis 3 karaktert azzal írj

beggar-oknál a spirit a hybrid
  • Kaliki
    amikor beakarok lépni kiir valamit hogy ijak be 3 valamit meg a kódomról is szó van tudja valaki mit csináljak?
  • Kaliki
    jah és még az lenne a kérdésem hogy a beggarsnal a vanguard az hybrid?
  • Kaliki
    és van olyan magyar aki asurán van???
  • Ywalar
    Na jó de én hybrid banditaként miért használjak kést vagy kesztyűt? Minden skillem a fejszékre épül és azok nélkül elég gyér az okozott sebzésem :)
  • Jacky
    Dehogy a Nirvánán! Bardón van a legtöbb magyar.
  • Jacky
    Az ew két dologtól függ tudomásom szerint. Egyrészt minél magasabb nálad a mob, annál gyakrabban/többet uthet rád. Másrészt az általad használt fegyvertől is függ, annak a balanszától, úgy tudom.
    Healerrel tőrt használok, szinte soha nincs ew-m. Hibriddel kesztyűt, nála gyakoribb de még mindig ritka.
    Bot warrival lándzsát használva jóval gyakoribb volt, sárga mobnál.
  • Lawless #6283
    na és itt az újabb patch :D sztem a TOME-ket javították mert nemnormális volt 2 nap alatt 10 :D
  • Lawless #6282
    nem még éjjel nyomtam de reggel úgy keltem h Failed to connect to an upgrade information server! reméllem gyorsan kezelik a problémát :)
  • Kaliki
    csak nekem rossz a új pach vagy mindenkinek
  • Kaliki
    itt minden magyar a Nirvanan van?
  • Ywalar
    Ebben mi a bug? Nálam kész orvosságoscsomagok vannak mert minden mob zöld/fehér/sárga üti rám őket állandóan. Nekem mint új játékosnak ez teljesen természetesnek tünt :) de ezek szerint nem így van? Mert jelenleg minden második mob után el kell használnom egy 100-as gyógyszert 40-es szintű mobok után
  • skrimer
    lawless minden este vagyok,tudhatod.amugy télleg 0.01% 1 darab sárga mob?
    EW=EXTERNAL WOUNDS(Külső sérülés) Ha pl egy piros mob megüt rögtön kapsz olyat
  • Atkamon
    bocsi a hülye kérdésért, de mi ez az EW? Mindenki erről beszélt én meg nem tudom mi az:D
  • Jabbba
    Gabor22,Gabor22 jelentkezz pls.
    Van új map,lehet grindelni ezerrel,hiányolunk is,meg beast killer is kell nekem :)
    Nem vagy Te Kokó hogy a csúcson hagyd abba,szóval tisztelj meg bennünket jelenléteddel :)
  • Sixtail
    lol...én nem tudom te mit csinálsz a kariddal...
    Mindenesetre nekem semmi EW bug nem tünt fel...pedig sárga mobokon grindeltem (végre ^^) és még a str em sem max és nem jött óriási mennyiségü EW...a szokásos...

Ami meg a sok medi/step droppot illeti...én nem örülnék a helyedben...Láttad mennyit ér egy medi most? Egy wu medi 1,5millán felül lehetetlen eladni...és ez még csak 1 nap volt ennyi droppal...Lassan az LF többet fog érni...
    Egyik standnál egy wu LF 100k, másiknál egy SF medi 200k...LF?Medi? Lassan már mindegy lesz....
    Szóval akik paráztak az alacsony drop rate miatt, azok most meglátják milyen lesz túl sok droppal...csak legyen elég helyetek a táskátokban :-)
  • zsele1000
    Az a kemény, mikor a kékek adnak EW-t. :) Vagy sok gyógyszert veszek, vagy nem játszok healer nélkül.
  • skrimer
    viszont tegnap este csak step esett NC be:) 3at enkem dobott :P