21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #6512 LOL!
Na most még 1 n00bie gazdagítja Bardo népességét :-)
Btw üdv, remélem majd találkozunk egyszer Bp-n is ^^ -
Fed #6511 XD! Milyen role? Clan?HD?^^
Én most folytatom a beggaromat, kurva nagy poén az egész :D Hihetetlen, megunhatatlan a részegségük :D:D -
Jacky #6510 Benn van a Fekete Sólymoknál és elárasztja a guild csetet a bolondabbnál bolondabb kérdéseivel és kijelentéseivel :)
Mintha itt élné ki magát a másik szerver magyarhiánya miatt
Öööö, mit is mondtam anno? Hát persze, hogy gyere a Bardóra muhahahaha -
Lawless #6509 tesztelek :)
-
Fed #6508 Bardo?! Mi történt?:D:D -
Lawless #6507 Bardo welcome :) -
spikeorult #6506 nem tudjátok,hogy miért írja ki,hogy quest relinquished?
nem kapom meg az experinece pontokat :( de a többi jutalmat megkapom -
Jacky #6505 Erre senki sem fog tudni válaszolni. Rengeteg oka lehet, pld. szakadozik a neted, tré a szolgáltatód, gyatra a géped (hálókártya, akármi) stb. stb. -
#6504 Folyton dc-t kapok nem tudjátok mitől lehet? Másnál nem fordult ez elő? -
Jacky #6503 Örülj hogy kirak :)
Helyesbítés: nem egérfüleket, hanem farkakat kell gyűjteni. Közelharcot kell vívni az egerekért lol -
DSUN #6502 Jáj.Bejönn egy új patch és bug bug hátán...ez hietetlen.Ott van pld a yszegény decko-k, azok is ahogy kinéznek....ennyit az ACCLAIMRÓL.A legviccesebb az amikor átjösz hefeibe a clan base-ről és a hefei/HZ átjárónál rak ki xD
....nem is sorolom a többi kis meglepetést.. -
Partvisnyél #6501 LOL!
Köszi az infót. -
Jacky #6500 Új küldik vannak. Egereket lehet öldökölni a kezdő területeken és beváltani pár dologra az egérfüleket :) -
Jacky #6499 Peccs van. Töltsétek! -
Partvisnyél #6498 Reggel láttam, hogy állnak a serverek, gondolom megint reszelgetnek valamit, valaki bejutott már? Láttok valami szembetűnő változást? -
Fed #6497 nekem a razerhid.exe van meg, az is Dizzy-tól.
Ok átküldöm majd a file-t -
#6496 Nekem V2.3 volt a Dizzyből de letöröltem mert szar.
Tegnap 40% kellett volna eventig a reflectből. hazaérve láttam hogy szépen nem medelt, előtte meg csinálta normálisan. erre minek menjen a gép?
-
#6495 hi all valaki megtudná mondani mért nem tudnak haverok bevenni a klánba? nemvagyok jelenleg semmien klánban és nincs ötletünk miért nemtudnak bevenni hátha itt van vkinek előre is thx -
#6494 Oké, köszi! Majd lehet akkor plz küld át privátba! Meg hülyülnék nélküle, kézzel felfejleszteni a skilleket nagyon ronga lenne több órán át. -
Fed #6493 nekem van 1, de nemtudom, hogy a többieknek milyen van. Ha ugyan az ami nekem, tovább küldöm, ha nem nem küldhetem sajnos, mert megígértem. -
#6492 De ha nem arról beszéltetek BOCS! -
#6491 Geci egy skill trénert kértem és senki nem küldi át, közbe meg itt beszéltek róla! Kösz mindenkinek -
Fed #6490 mi a neve a proginak? Ki csinálta? ott van lent a sarokban, hogy kié. Mi van odaírva? -
#6489 akkor Isten vagy bazz... Mert ez tegnap egész nap ment event alatt is , és csak 1 szintet lépett :S... ja! és ez nem shield hanem a % dmg return... Sun!!! Működik ha olyanja van. Egy skillt tud húzni faján.
-
DSUN #6488 Ehh.'Irigyellek':D
Majd elmagyarázhatnád h te hogy működteted, mivel nekem is ugyanolyan szar mint az előző -
Fed #6487 szar trainered van ^^ nekem a VE shielded C4en 1 este alatt kivitte maxra -
#6486 Büntipont mi? hehe! mivel büntetnek? Sun! Magasalapjárat sok alvással= pörgök Ja ! Meg 1 liter kávé beröffenteni az "agyat" ! De ez a tréner ugyanolyan szar mint az előző! Csak működik valamilyen szinten... Anyám fogja kimaxolni a reflectet kézzel c10-re! -
William90 #6485 Csak velem szórakozik az acclaim???... Ez nagyon cool -
DSUN #6484 Adj neki Dózi!!!!Az előbb jutottam el arra a pontra hogy megfogjam ezt -a a kibebaszott gépet/monitort melyek ennek a kibaszottagyamramenő játék információit tartalmazzák-és kibasszam úgy az ablakon ahogy vannak...De gondoltam előbb még olvasgatok eggyet SG-n, és amikor megláttam ezt a kommented akkor hanyadt baszódtam a röhögéstől. -
William90 #6483 Hello!
Vki nem tudna segíteni? Bejelentkezek aztán elöször a login serverre nem tud bemenni aztán azt írja ki h user already logged in, 3szorra meg a game serverre nem tudok bejutni. Küldtem az acclaimnak e-mailbe screenshotot és megcsináltam amit a válaszban írtam de nem segített semmit... Tűzfalat is kikapcsoltam nem tom mi lehet a gond. -
#6482 Aztaaaaaaa!
Legközelebbit privibe mert nem akarok bünti pontot! Kössz -
#6481 Anyukád volt 11 éves amikor először engem akart... Első magömlésem ha célbajut akkor az itteniek fele kölköm lehetne... Mellesleg ha 5 nek van akkor kunnyizzál tőlük csírazsák. Vagy menj daráld a kukoricát a disznóknak TE PARASZT PÖCS. Hülye agrártinédzser. Mennyé anyádhoz azt kérdezd meg miért lettél ilyan baromarcú... Málészájú takonyeke...
-
Fed #6480 lol! gogo fight!
Amúgy van új skill trainer, kb 5 embernek van meg, hehe! De nem fog elterjedni, mert akkor ezt is kiütik...>.< -
#6479 az ovónéni megszólalt! -
Lawless #6478 na jolvan fejezzétek be ovis szinten vagytok mind2en az az igazság :P -
Hány éves vagy te kis pöcs?
Amugy meg szerinted irtam volna ide, hogy ha meg találtam volna? képzeld el kerestem de nem találtam gondoltam be írok ide, de ilyen 11 éves kis pöcsök mint te flegmán válaszolnak! -
#6476 ANYÁD KURVÁM VOLT KÖCSÖG!!!! Mi az hogy seggfej mi??? az ilyenek miatt várom a fajtaspecifikus ebolát! PUSZTULJ FÉREG!!! -
#6475 Kösz seggfej! -
#6474 Új skilltréner? Hehe... Az előzőt 3-4 hét alatt lavadászták.(kb 2 hete) Ha azóta van újabb, akkor keresd meg. Jó keresgélést! -
#6473 Hmmm... A nukerek többet kapnak. Ha 20-30 szinttel nagyobb mobokat gyilkolnak. Tehát : Ha nuker vagy és fehér mobokat gyilkolsz, akkor Gratulálok!