21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Fed #6552 17, és nem a kor számít, de ha már valaki valamiféle képpen felnőtt, annak a viselkedése jóbb esetben eltérőbb egy 13 évesnél.
Amúgy nem shiki csinálta a listát. Csak megszerkesztette, a lista 1 közös megegyezésen alapult, amikor ti még nem is gameltetek. A mi ligánkban nem engedünk be olyanokat mint Adoration, ha meg igen, azt ki is dobjuk (kaka-1 pl.) -
Lawless #6551 ok igyekxek :) -
#6550 ma este akkor legyél fent:) thx -
Lawless #6549 perszehogy megprobalhatom ha nemcseszel le ha veletlen nemjon ossze -
zozoalma #6548 FED te meg 15 és ?
Nemhiszem hogy a kor számitana inkább a jellem ^^
Vannak nála sokkal idősebb és fiatalabb "majmok is" (Adoration Arthuro Stinger Batsho Piknik Ga(y)Force )
Minden bandnek megvan a jó illetve a rossz krémje :))
HT is csak azért nem KS-eli weit mert Shiki csinálta a WEi listát bár lehet ez az állapot nem tart sokáig -
#6547 law! egy EC4-ES 2slotos pluszolását bevállalod +6ig?én nemmerem,mert törtem már el +5öst:)) -
Fed #6546 Folyton PMelnek a kicsik, hogy kéne help ebbe és abba...Szoktam segíteni, de csak azoknak, akik normálisak :P Nem rólad beszélek Law:P De sztem a forumon 1 kunyizó sincs. -
Lawless #6545 fed nemtudom kire gondolsz de soha nemszokok kunyerálni :P:P:P bp-re meg nemjárok inkább :D ! jo nekem ez is elégedett vagyok! nemtudom még mi lesz a sorsom de valahol megvan írva :D -
Fed #6544 ééééés lám, ezért vagyok külföldi ligában. És még a legjobban :P
A magyarok folyton vitáznak egymással, bár más ligákban is van ilyen, de folyton cserélődnek az emberek, és sokkal több band van, amiből lehet választani, aki szeret ész nélkül PKzni az menjen UFbe vagy DESTINYbe, aki békésebb és barátságosabb azok: HT!! White oldalon Yakuza = UF, SR = HT ^^
Szerintem nem is olyan fontos a magyar liga, így is minden nap beszélek magyarokkal a gameben, és ha érdekel a magyarok kunyerálnak a legtöbbet...100kt pls, epit pls, segíts BPbe pls stb stb...>.<
ÉS télleg halál DESTINY + UFre...>.< Szegény csicskák...Tudtátok hogy Adoration 23 éves? XD Én azt hittem 13... -
zozoalma #6543 Grat Law :))
Gyere White oldalra kapsz Ghost Epit is ^^ -
Lawless #6542 RL4en voh epi :) jó vagyok kosszi Raven meg Pillango :)
én ehhez amik elottem nemszollok semmmit mert nemrég vagyok itt :) deeee dozi segített nekem úgyhogy nemondjátok le...te meg eszti ki vagy mi a neved gameban h ennyire belelátsz és másokat lemondasz? -
DSUN #6541 Muhahaha.Megy az élet, nagyon megy..Doz én veled vagyok!!Bandless Powa. xD -
#6540 1.: Mától eszti szezon van... 2.: nem roaroztam már elég régen.^^ akkor is max wt nadrágért.
:)
-
zozoalma #6539 Most hogy bandless vagy nincs kivel beszélgetni látom , inkább ide irogatsz vagy Roarozol ^^ Nem mintha zavarna jökat röhögök rajta :D
Lawless Amig bardo van addig magyar ppl is lesz rajta meg magyar band is
Halál az UF&Destiny ligára !!!!
Jó játékot és jó dropokat
-
Jacky #6538 Lol, te szerencsetlen. -
#6537 Freenek, és még pár embernek csak köszönni tudom a sok segítséget, és sok arc hiányozni fog. A szemétládák sűrűsége viszont folyamatosan nő. Én bunkó vagyok nem tagadom. De akit szeretek/csípek annak a továbbiakban is fogok szívességeket tenni. -
#6536 Jacky/Eszti/PaliHUN/stb-stb... Ha mégegyszer meg mersz szólítani bármilyen formában nem foglak kímélni... Azt hiszem allyn belül mindig lehetett rám számítani. De ezek után tuti hogy nem megyek vissza oda... ennyi. XD -
Jacky #6535 Dozer! Miért szólsz bele olyanba, amit nem neked írtam? Először talán el kéne olvasni normálisan a szöveget és értelmezni!
Egyébként ha annyi eszed volna mint egy 14 évesnek, láttad volna, hogy mosolyjelekkel írtam Lawlessnek, semmiféle flamejellege nem volt a dolognak. Te meg ugrasz rá.
Ezek után és a sok ökörség után amit csináltál, örülök neki, hogy nem rontod tovább a levegőt a Fekete Sólymoknál. Nem voltál odavaló.
Nem is értem, hogy tűrtek el ott idáig..
Fausztnak is jogosan szóltam, neked is szólok, hogy a továbbiakban moderáld a hozzászólásaidat, mert nagyon bunkó jellegük van. Te is el fogsz tűnni a süllyesztőben, mint ő.
Nem veszed észre te szerencsétlen, hogy lesajnál mindenki és idiótának tart téged? -
DSUN #6534 :DHát elég kiakadtam Kung-Yisao-n , v mi a neve:DAztán intéztem egy shoutot jöttek páran...végülis semmi különös nem volt csak gyilkoláztak engem:D De jobb h kiléptem mert szeretek olyanokat csinálni amik miat berághatnak rám, és netán a ligára ahol vagyok..Ugyhogy épp ezér BANDLESS!!:) -
Fed #6533 kivel vesztél össze? -
#6532 hehe. hallottam. kis beszólós. xD csak nemtom miért léptél ki? simán nem lett volna war belőle sztem. mondjuk UF tele van gyökerekkel... de nem is rossz ez így. Lawless isten tudja meddig bírta Nirvánán... :) GOGO BANDLESS RULEZ!!! xD
-
DSUN #6531 Mhhh.érdekes...Ezekszerint mindkettőnknek bandless:D -
#6530 Elég annyi hogy valaki, akivel sokat szívtuk egymás vérét mindig (és én azt hittem hogy poén az egész) kijelentette: osztja Fes itteni beszólását velem kapcsolatban. Én meg nem fogok senkit sem zavarni a jelenlétemmel. :) Ennyi röviden. xD
-
DSUN #6529 LOL Doz.Nekem is mesélhetnél^^ -
Fed #6528 huhu le vagyok maradva :P Mi történt Dozi? Ez a baj...alig van magyar hero band, black oldalon 2 magyar szöviről tudok, de az egyik nagyon gyenge.
A white oldalon is 2-t tudok, ott is elég gyenge az egyik...alig van választási lehetőség =/. De mi történt? -
#6527 Na ez igaz Fes. Télleg fingom sem volt 9D-ről Tavalyig. :) Fed. A rossz hír nem érdekes. De az amit allyban kaptam betette a kaput egy időre. Most bandless egy darabig, aztán a többit majd meglátom. :) PK-ról meg annyit : UF meg Destiny amúgy is csinálja. Nem kell ahoz rossz hír. xD -
Fed #6526 pedig szerintem egyre jobb a 9Dben a helyzet, agresszió, pkzás stb stb.
Folyton mennek a warok, és most már van SvS is. Ahol meg kell védeni 1 kastélyt a támadóktól, egyre több érdekesség, izgalom van a game-ben XD -
Rabbit20 #6525 Képzeld tudom :) Én már akkor írtam ide mikor te még azt sem tudtad, h van ilyen h sg vagy lehet 9d-ről se hallottál még, szal légyszi kussolj :)
Fed: hát sro bot nélkül elég szar :D máshogy nemérdemes belekezdeni ^^ de amúgy már aztis abbahagytam :D Szal most semmivel se játszom, gondolkozom h felnézek 9d-re újra, csak nem volt kedvem még letölteni xD Meg megint költsek akkor premiumra stb. áh...
Aiont várom :P -
Fed #6524 ujujujjj law,majd egy meeting mehet bardon:P
micsoda agresszióXD, am. sixről elég nehezen hiszem, hogy le PKzná law-t, csak viccelődött, fes7o te botter állatXD Melyik szerveren tolod? a bátyám lv 72es, 1,5-2 éve tolja, XD te meg fél éve se kezdted és már lv77 vagy?XD
Gyere vissza, a bottalan életbe:P
Dozi, te meg nyugi:D:D mert rossz lesz a híred a game-ben. Mint nekem jelenpillanatban UFnél ésDESTINYnél XD Nem mintha zavarnaXD -
#6523 Ühümm... Ha nem játszol már: AKKOR EZ ITT A 9 DRAGONS FÓRUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Rabbit20 #6522 Hozzád meg kiszólt?
Amúgy Fes7o de nem játszom már...
kthxbai -
#6521 mozgássérült=rokkant. csak esélyenógyenlősségi voltam és nem akarom megbántani a szellemileg leépülteket . :D -
Sixtail #6520 Bahh....Dózinoobie...pls ne szóljál már be mindenkinek...
Mutasd már meg légyszi, hogy hol írtam én olyat hogy meg akarom ölni?!
Osztogasd másnak azt a kevés agysejtedet, nekem nyilván több van mint neked...
És ha nem érted a poénokat, vagy mindent komolyan akarsz venni, akkor kérlek ne kommentálj többet engem...mert még a végén elfajul a dolog...
Ja és legközelebb mellözhetnéd az idióta szövegedet is...nagyon 10 évesnek látszol vele...
Amúgy meg annyi fölösleges shoutot láttam töled manapság, hogy már a ****omon jössz ki...Bandachatröl hallottál már?
Na röviden ennyi...
És Law remélem te nem gondoltad hogy le akarlak PKzni BPn... -
#6519 na akkor most szögezzünk le valamit. aki le akar ölni gémben csak hajrá! 2 aki az életben szeretne nagyon nagy verést kapni az lesz szíves anyázni nekem szemtől szembe. nem vagyok ellene PvP nek a való életben sem. csak az a baj hogy ugyanannyit kapok a nyaktól felfele mozgássérültekért mint a normális teljesértékű emberekért. aki csak anyázni tud az meg nem más mint szánalmas... igen! néha én is szánalmas vagyok... mert hagyom hogy kis krumplihámozó 10enéves taknyok felnyomják a pumpámat, akik azt hiszik hogy menő dolog ha gombokat ütögetve értelmetlen dolgokat írkálnak... :) -
#6518 és én csak röhögök rajtad... hehehe... de ha esetleg megszeretnéd találni az utat az öklöm felé randizhatunk baromfej. :)
annyira vidéki vagy hogy az már fáj.. :)
és nem olvasgatok priviket. valamit akarsz találkozzunk valahol ahol el is tudlak ásni kapásból. de tanyaközpontok látogatását nem tervezem. szal urbánus környezetben kéne megejteni a randit^^
-
Lawless #6517 Rolka te kinek írtad azt az elobbit? és már légyszives ne nyírjon ki senki senkit! ez egy game! Sixtai csak fellestem h mi újság ott!Jacky te meg már csak tudod miket beszéllek :P !Nyugi dózi én lerendezem :) ! Rabbit 20 te meg ki vagy a játékban gyere BP-re :) megbeszéljuk csak mond hova és mikor :) -
Rabbit20 #6516 Hát Sólymok egy nagyon jó band volt (nemtom te mit keresel ott), de téged énis megölnélek :D -
#6515 És neked mi a kurva anyádért van ilyen nagy pofád te köcsög fasszopó! Szólt hozzád vlki amugy? Privátba is megírtam, hogy kurva nagy szád van a monitor előtt! Így éled ki magad mi? Hogy mindenkinek beszólsz! Az életbe meg a szarba taposnak te csicska geci!
A többiektől elnézést a hsz-ért, nem akartam a fórumot rondítani, de az ilyen kis csira 10 éves gecik felbasszák az agyam! -
#6514 Jacky... Nem akarod befogni a szádat? Utoljára amikor ide cinkeltél valakit elkezdték legyilkolni a Sólymokat... Mellesleg mit zavar téged hogy miket írkál? Úgyis max havonta 1x vagy nálunk max 1-2 órára... Csitulj el szépen pls... Six... Te meg a répádat verd meg a Veled egy szintűeket BP-n! Köszi! -
Lawless #6513 HD fire demon(hybrid)rl4 :D ! ja és Jacky itt éllem ki magam :) amúgy jok a kérdésemi és a kijelentéseim is :D ! bleeeee :/