21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#6592 NekemsenemvanlaggBiBiBííí... Jacky. Remélem eltűnsz a süllyesztőben emiatt... Ismerős szöveg? :P
-
Fed #6591 1 hétig szünetelek, ha nincs megoldva ez a szar bb 9d odaadom vlakinek az accot v nemtom >.< -
Jacky #6590 Vad Csajoknál van olyan akinek nem is jelenik meg rendesen a reklámcsík. Akinek meg eddig laggolt, az ettől még jobban fog.
Te vagy a kivétel D-Sun, örülj neki! -
DSUN #6589 Lol ezek szerint nem csak a hirdetést rakták be a premium nélkülieknek, hanem a loggot is..Mivel nekem új patch óta SEMMI lagg nincs!!Én örültem is amikor játszottam mondjuk 3 órán keresztül és semi lagg.. -
juice404error #6588 A világossága is nagyon zavaró, de ezt még tetézték azzal is, hogy villog. Ez a kettő együtt borzasztóan zavaró. -
Jacky #6587 Rontja a szemet is a reklám villogása, a kurzorom állandóan átvált és mellé kapok egy homokórát is ha vált a reklám. Ráadásul mindig olyan érzésem van, mintha kómába estem volna ... -
Lawless #6586 mégha csak az Fed...most voltam bent Lawwal korulnézni hát bepisiltem BP-n 1 perces lagg futottam akartam medizni és erre fut tovább majd olyan fé perc után elkezdett medizni és ezt csinálta 1 percig de az élet maradt ugyan annyi! Jani meg tobbiek én még kicsit kihagyom Law nagyobítását :) tik azért veszodjetek hátha nektek nincs lag! Acclaim ez egy xarságot csináll a jó 9d-bol ! így már nekem sincs kedvem húzni :( -
Fed #6585 BAZEG! Mindig error-t kapom a login-nél, nem mintha ilyen szar advertisementekkel játszani szeretnék, de akkor is! Elég atom gépem van, full grafikával zúzom white VS black wart is szaggatás nélkül, erre 9D hibátészlel, meg minden szar baja van..>.< És nem akarok mindegyik karimhoz premiumot venni >.< ! Fednek semmi értelme, minden megvan, pazarlás lenne... de így meg semmi kedvem játszani vele..>.< -
William90 #6584 Jah mindig ez van... új patch, 20 millió új bug most meg ez a hirdetés is full sz*r -
Lawless #6583 csak én veszem észre h ebben a játékban ha van új patch a régi elcseszésbol 1et megcsinálnak és 3 újat elkúrnak! ennyit errol :P blee bleee ACCLAIM -
Fed #6582 le lesz szedve. olvasgassátok a forumot...2 perc alatt 4-5 új post.
És mindenki negatív postot ír.
GM is mondja hogy csak tesztelnek minket v nemtudom. Ha nem változik én bb-t mondok a gamenek...>.< De van 1 pozitívuma...az SVS-t megjavították XD -
BladeW #6581 Sejtettem, hogy hasonloan fogtok reagalni az uj reklamfeluletre. Gusztustalan... Most kezdtem volna belemelegedni a jatekba (GC8 shaolin warrior) de már az is megfordult a fejemben h abbahagyom. Kiderul hosszutavon mennyire tudom majd megszokni... -
Kaliki #6580 Ez a reklám:....................... sztem ezzel sokat mondtam -
DSUN #6579 Lol
ez beszarás test szerveren nekem meg Leila gc11 xDDDDD
odabasz -
#6578 Jaja, én ott RL6 vagyok. Ja, és még megvan a jó kis Részeg_Gizi-m is :) -
#6577 Na most jön a durva. : megnéztem a test szervert... Ott van a kitörölt warrim SM7 szinten... ?????????? Ott még Free is csak FC7 a bandban.. Okos meg RL11... Nagyon durva. És töküres az egész. -
Rabbit20 #6576 Lehet undorító, de mégis sokan rá fogják szánni magukat prémiumra... tudom magamról silkroadban is ugyanez volt, csak ott prémium nélkül szinte be se tudsz lépni :/ -
Jacky #6575 Ezzel a reklámfelülettel (is) bevételt akarnak. Ha nem a reklámból akkor abból, hogy vegyünk prémiumot és akkor eltűnik.
Csak az a baj, hogy sokan - köztük én sem - nem kívánunk kiadni pénzt a játékért. Ha fizetős játékra vágyom, maradtam volna a Wow-ban..
Így meg egy jelentős részét a játéknak eltakarja ÁLLANDÓAN a rohadt reklám! -
Partvisnyél #6574 Ez tényleg undorító. Nincs elég bevételük az Item Mall-os cuccokból, mert egyre jobban elcseszik a játékot, és erre, még direkt hátráltatják is az embert. Csak tudnám mi értelme a reklámfelletnek??? Hónapok óta csak magukat nyomatják ott, fizető hirdetőnek nyoma sincs. Talán nem véletlenül... -
#6573 Van egy első próbás noob accom. Azzal megnéztem. Hát elég fos. És a legszebb oda van írva jobb oldalra : Vegyé premet azt nem lesz reklám. pffff!! Ha erre nem leftel egy vagon pléjer akkor nemtom mi lesz. Mert ez már gusztustalan... (mondjuk néhányan mehetnek minél előbb...) -
#6572 Dózi, nekem ilyan szép nagy reklámom van! :S
remélem jó a link.. -
#6571 Hát... Még egy ok, hogy premesek legyenek az emberek... Mert nekem semmilyen reklám nincs. A map sem megy el, középre se loadol be reklámot. Semmi reklám. =) HURRÁ!!!
-
#6570 NÁLYSZ WÖRK acclaim
ekkora buzikaz veszek roart és ugy beszolok nekik hogy le fognak bannolni.... -
Lawless #6569 Janíííííííííí :) ja koszi a képet :) majd belesek nirvanara is :)! de ez igen idegesíto tényleg és a cucc se fut :D:D:D -
Jani79 #6568 Na itt a frissítés eredménye. Fölül folyamatosan megy a reklám 5 perc alatt szét idegelt, és nagyon zavaró is -
Partvisnyél #6567 Már megint lesz vagy 20 új bug gondolom , valaki észrevett esetleg vali lényegi romlást/javulást (?) a game-en??? -
Lawless #6566 na most akartam belépni....és mindig Errorcode= -1et ír ki....mondhatom fantasztikus :( és mi ez a Region:Europe h test? most kulon veszik USA meg EU-t? és még azon belul is...már azt se tudom hirtelen h hol a karim :D -
Lawless #6565 csak ha új map :D de sztem ettol a 2 megátol amit lehúzott ez nemaz lesz :D
-
BladeW #6564 Grr remelem mindenki orul az uj patchnek... -
Lawless #6563 raven és én csak egy sapit kértem :D:D:D -
Jacky #6562 Próbáld ki Raven! Ha összehasonlítod, hogy a speedes ruhák felvétele előtt mennyi időbe telt egy mob legyőzése és a ruhák felvétele után ugyanaz a mob, akkor egyértelmű lesz. (Hogy nem befolyásolja a támadási sebességet, de ez csak az én tippem) -
Sixtail #6561 Erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy : hajrá!
Nem tudom miért, de engem manapság sem Destiny, sem UF nem támad meg.
Destiny tagjaival tegnap éjjel nagyon szépen megbeszéltem egy pár dolgot, és szerintem, ahogy azt már máshol is leírtam, vannak ott is jó arcok...
UFröl meg nem sokat mondhatok, KSelték weit, igen, de mivel már nincs lista, nyugodtan megtehetik.
Az hogy PKzák a kicsiket, az másik dolog. Amit tegnap még nem értettem D4rkness vagy kinek a shoutjából, hogy : "Im killing here, not UF!"
De már tudom mit akart mondani.
Én sem szeretem ha PKznak, föleg ha kicsiket, és természetesen ha látok ilyet, igyekszek megakadályozni.
És szerintem ha ti is úgy PKztok majd mint ahogy ök "tették" -állítólag-, akkor ti sem vagytok jobbak mint ök...
Ezt úgy értem, hogy én biztos nem fogok lePKzni egy embert csak azért mert Destiny vagy UnitedForces van a feje fölé írva...
Hát röviden ennyi...azért sok sikert mindenkinek! -
Sixtail #6560 ööööö....
Hát sztem ha a leírást nézed, akkor egyértelmü :
"Movement speed increased by XX%" ...
A movement pedig nem = attack ...
Szóval nem, nem növeli meg a támadási sebességedet. -
#6559 Hello all
mivel nemsok értelmes dolog van itt mostanába irok valamit ami játékkal kapcsolatos
Valakivel vitáztunk gaméban és nem tudtuk eldönteni kinek van igaza:
azt állitja hogyha speedes rucikat veszek fel warriorral pl 50% al megnövelem speedet akkor nemcsak a mozgási sebesség nöl hanem a támadási sebesség is.
Azt szeretném megtudni kinek van igaza.
Irjatok lécci ty. -
Fed #6558 DESTINY haldoklik. Deathrow hero league az csak DESTINYs volt...
Szét kell őket zúzni, csak ezt lehet tenni... -
zozoalma #6557 Hát az a baj hogy énis békés ember vagyok , saját Wei-t is csak félig sikerült megvédeni külső segitségel ! Destiny&UF azért még mindig elég nagy liga , és hiába Pkzod öket ök még élvezik is ^^
White oldalon is van pár ilyen ember !
-
#6556 Tegnap láttam egy shoutot.:" Wei list is vanished! GL for free Weis!" volt a vége... Szóval ennyit a Wei listről. És az tök jó, ogy 2x 3x lezúzzátok őket BP-n.. Aztán jönnek ők, és szétPKzzák a kicsiket mindenhol. BossKS meg megy nekik mindig... -
Fed #6555 ok. Ha régi gamer vagy akkor viszont tudod, hogy a wei list miért és hogyan készült, és hogy kik által. Amúgy: Már a többi band HTben is kezd pipa lenni DESTINYre, PKztak Wei alatt, és ezért minden hero bandod ellenük hívunk. Ha akartok segíthettek. Pár CS-FC jól jönne, HTben túl sok a békés ember. -
zozoalma #6554 HEllo
White Tiger a hybrid és az a legjobb kaszt :))
FED nem vitatkozom , de closed beta open beta tesztelő 9dragons :)) -
Kaliki #6553 wu tang-nál mejik a legjobb kaszt és mejik a hybrid?