21072
  • zozoalma
    Hello
    Raven sajna nem mindig tud elég nagy csapat összejönni Wei-re UF Destiny YKZ ellen !
    Meg aztán érdemes gondolni a league-be levő kis karikra is akik mennének cc bp re tradelni herbet szedni és azokat ilyenkor sajnos betalálja a sok gyökér
  • Jacky
    Grat Raven, szép volt, így tovább! Megérdemlik.
    Free, sajnálnám ha nem játszanál. Pont amikor végre egyre több magas szintű van/lesz a klánban.
    Raven mindjárt CS, Kaméleon nyomja mint állat, meg a többiek is egyre magasabbak.
  • Blood Raven
    Sixtail tudom hogy nincs wei list de az nemszép amit ök csinálnak ezért kértem segitséget.Amugy ha pl öszefognánk lehet lenne eséjünk odajutni weihez.
    Ma jol megmutattuk UF nek kik vagyunk
    leks eltük a weijüketráadásul jol beis szoltam nekik...
    Ugyhogy mostantol egy ideig war van nálunk is...
    A jooldala a dolognak ha 1x sikerült elvenni tölük weit többször is sikerülhet.
    Free nemharagszok de azért jo lenne ha nem végleg mennél
  • kalidor
    Sziasztok!
    Free ez elég kellemetlen egy hír tőled, remélem 1-2 hónapon belül meggondolod magadat és vissza térsz közénk.Mi biztos örülni fogunk neki, ezt az egész klán nevében mondhatom. :)
    King megkért rá, hogy mivel nincs regelve, kérdezzem már meg hogy esetleg játszhatna-e a kariddal.Azt hiszem a nukereddel szeretne. ^^

Kameleon
  • Dialosa
    Ne haragudj Raven, nem voltam gép közelében. Meg egyébként sem biztos tudnék segíteni és lehet nem is szeretnék! Ha kérdésetek van segítek szívesen, vagy ha allyban kell átszervezni vmit. Egyébként nem szeretnék már időt tölteni ott.
    Mondtam többieknek is, ha ide írtok, biztosan elolvasom, szinte minden nap.
    Jó játékot mindenkinek!
  • ToshiBá
  • ToshiBá
    nem rakja be a képet
    dögöljön meg...
  • ToshiBá
  • ToshiBá
    MUHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!!! GRAT ACCLAIM!!!!!!!!!!!!!! Refine lvl 1 : put 100(!!!) Blood of... (még jó hogy tegnap csináltam magamnak ec +7 fegyót)
  • Sixtail
    O_O
    Sajnálom ha ezzel elrontom a kedved, de a wei lista meghalt...
    És ha UF PKzik vagy KSel az nem újdonság, föleg most, hogy nincs lista...
    (NIncs lista = free wei for all - legalábbis annak aki meg tudja szerezni)
    Azért sok sikert!
  • Blood Raven
    hello all!
    Ma kedvesen le pk tott Stinger_pl UF es bandbol amikor öltük weit.
    Okos Teknös ha látod ezt 17ora 40 perckor jön következö wei és jo lenne 1 kis pk ellni védelem.
    Most nagyon berágtam uf esekre...
  • Fed
    Ha ItemMallon veszed, ott csak lenullázza a pontokat, semmi mást nem csinál. Ha RL12 előtt rolet váltasz ott igen, de ha akkor is ugyan azt a role-t tartod meg akkor se vesz el semmit, és nem nulláz le semmit.
  • BladeW
    Hali lenne egy kerdesem: ha resetelem a chi-met h uj clan role-t kapjak akkor elvesznek a kungfu skillek, vagy csak nullazodnak? Csak mert mar megvettem a great meditation, meg great step skilleket... Szoval azokat ujbol vehetem majd meg? (Nem voltak olcsoak)
  • Lawless #6619
    há milyen arik nem enivalóak? Hello Kitty forever :D jó beteg vagyok :)
  • Fed
    Amúgy ha érdekel, én tudom, hogy miért nem voltak ott chestek...
    UFből és DESTINYből rengeteg embernek van nem használt CS playere. Simán csak logoutoltak, amikor TGW meghalt múlthéten, és amikor wart nyertünk, de még senki nem volt lent, ők mindent felszedtek. Én kinézem belőlük, szerintem bug elég nehezen lehet...>.< Szerintem ők voltak...>.<
  • Fed
    Az én voltam Raven ^^ Maskba XD
  • Blood Raven
    "PREMIUM"
    Szombaton mikor öltük TGW-t nem voltak ládák.1 vgm ott leskelödött és valaki beszolt neki: we need premium for see cheasts?
  • Partvisnyél
    Ha van olyan ami prémium nélkül is működik, akkor pm me too pls! :-)
  • Jacky
    Nincs esetleg vkinek működő trainere? Pm me pls!
  • Lawless #6613
    nekem most nincs idom nagyon játszanni vizsgaidoszakom van de ha lemegy akkor foglalkozok a játékkal tovább! igyekxek :)
  • Lawless #6612
    Yunk eltuntél Janinak nincs ki segítsen :( hybridre van szukség! HEAL 4EVER :D
  • skrimer
    bedarált a 9d :)
  • Lawless #6610
    Yunk téged bedaráltak vagy merre kóborolsz? szukség van rád Nirvanan :) pls tudasd mizu van! AscensionS Hero League life :)
  • Fed
    Dear Adam ,

Thank you for contacting us.

Please delete all the files in the ADCACHE folder located in the 9Dragons folder and increase the virtual memory of your system.

Make sure that you have enough disk space in your C Drive. You need at least 2GB of space.

1) Click 'Start' >>> Right click on 'My Computer' and select 'Properties'.
    2) Then under 'Advanced' tab, check for 'Performance' tab and click 'Settings'.
    3) Click on 'Advanced' again and look for 'Virtual Memory' tab. Click on 'Change'.
    4) Select Drive where you have installed 9Dragons and select 'Custom Size'.
    5) Enter the values in 'Initial Size' and 'Maximum size'. The initial value is 1.5 times your RAM memory and maximum value is 3 times your RAM memory.
    6) Once this is done, click on 'Set' and then OK and restart your system.

We have been getting negative feedbacks ragarding the new Ad system and hence we will surely re-consider about the issue.
    Currently we would not be able to give you much details. Please have patience and wait for few days.

If you have any problems get back to us we will be glad to help you.

Please feel free to contact us if you have any additional questions.

Sincerely,

Kane

9Dragons Support

Ez jóarc
  • Fed
    új kliens?? Ammelyik?XD
    raven: vegyél 1 iPodot XD vagy total commanderben nyisd meg és felül: file/attribútumok módosítása és ott állítsd át!
  • Blood Raven
    hy all
    Lenne 1 9d vel kapcsolatos kérdésem
    Hogy lehet megszüntetni 1 mp3 lejátszo irásvédettségét?
    Kölcsönadtam valakinek és igy kaptam visza és nemtudok rárakni semmit.....
    Help plz!
  • ToshiBá
    Csak egy baj van ezzel a letiltással... Nem tudom mennyire ellenőrzik, de új szabálylistában benne van : ha bármilyen módon letiltod a reklámokat bannolnak... . :( Szóval csak óvatosan...
  • zozoalma
    Hello

Nemtom nektek miért nem megy :(
    Viszont annak örülök hogy végre halál után nem acclaim felirat jön be hanem egyből felkelsz és még látsz is vmit !!
    FED próbáld meg az új klienst felrakni nekem bejött egyenlöre :D
  • Lawless #6604
    azért már igazábol levehetnék :( agyamra mennek vele
  • Jacky
    Nekem ez eleve le van tiltva, mégis van reklám.
  • szabi34
    Hiába állítom át ugyanolyan nekem nem lesz fehér a csík.
  • zozoalma
    Hello

Aki szeretné hogy a reklám helyett ne legyen semmi csak egy fehér csiik !!
    Az az IE böngészőbe az eszközök--internetbeállitások--Biztonság fül--Internet--egyéni szint-Szkriptletek letiltása és voálá :)

FED nemcsak neked van ez a hibajelenség nekem is hibával elszáll újraraktam még akkoris ez a hiba !!!
    GM&VGM tanácsa inditsd újra és jólesz
    Ugyhogy szépvolt jóvolt énis kiszáltam egy időre, nekem ne inditsa újra a gépemet
  • ToshiBá
  • Jacky
    Jól értem, hogy utólag írták ki a szavazást, hogy mit szólnak a playerek a reklámcsíkhoz?
    Normális helyen előtte csinálják a "piackutatást" pff
    Vajh mi lesz a végeredmény? Biztos mindenki szeretné ha továbbra is ottmaradna a képernyőjén, jó nagy helyet elfoglalva belőle..
  • DSUN
    Figyi Doz.Vannak különleges kivételek..Mint pld én!!:D
  • ToshiBá
    jaja... Bandless = no lagg. xD bár JKD nem éppen bandless státusz.
    :P
    :)
  • DSUN
    Csak azoknak nincs lagg akik bandlessesek vtak v még mindig azok^^
  • Jacky
    Fed, ezért nem érdemes elhagyni a játékot. Majd megoldódik ez is, mint minden más.
    Sok fiatal könnyen feladja. Nem kéne.
  • ToshiBá
    Megtettem. Nem akarom hogy mindenki elhagyja a játékot. Csak néhányan tegyék meg pls... thx xD
  • Partvisnyél

A hivatalos 9D forumon indítottak egy szavazást erről a gügye reklám felületről. Menjen mindenki szavazni, hátha egyszer hallgatnak a többség akaratára!
    A General discussion alatt van a patch 44 témában!
    Szavazzatok!!!