9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként relic-ekrõl valaki tudna nekem pár dolgot írni?.. Az érdekelne, hogy mindegyik csak bad karmával mûködik, vagy olyan is van ami good-al? Mert van a piros azt tudom hogy bad karma, de vannak kék relic-ek is, szal az lehet hogy good karmához jó?

asd

Casillas
wutang heroband asszem érdekelne engem is 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

zsakosfrodo2
Én is voltam bent (bár én egyedül healerként kibirtam sokáig ^^) és a koponyaszobrokat simán leütöttem, majd ami utána jött attól elállt a lélgezet, mert az a sok piros warrior nélkül... :\ egyedül nem megy. Viszont senki sem nem akar visszajelezni beggars klán ügyben. Wu-Tangosok hányan vannak US szerveren? Azzal is indítottam egy kezdõ karaktert, még sok kell neki, fõleg hogy napi 30-50 percet játszom majd vele. (Frodo__HuN_3 a neve) Szal aki wutangos, az jelezzen, és írja meg hogy van-e Hero Band. Thx Elõre is!

😄
Meg BS 850en van szal azt meg kellene várni hogy 999 legyen, nem akarom elbukni 😄
Bocs hogy külön írkálok mindent 😄 evan...

asd

Belépõket meg majd veszünk ott azoktól akik ölnek, ha kellesz még 😊

asd

Én benne vagyok ^^
Csak várjunk még egy kicsit, mert 1-2 nap és kajak buffjaim lesznek meg heal 😄

asd

Atti12
bementem Death Valleyba egyedül 😄. Szerintem simán megtudjuk csinálni többen a purplet 😊. én ugy gondoltam hogy Gubber,Shiznit jön buffernak Én és BreakElek vagy még valaki warriornak 😄. Csak azért mondom, mert bementem, leütöttem majdnem egy koponyát, csak sok idõt elcsesztem az elején mert nem tudtam merre vannak a szobrok 😄. Szal sztem simán megtudjuk csinálni, még van 3 kulcsom szal egyszer betudunk menni. Várom a visszajelzéseket <#eljen><#vigyor3>

Gubberx
ja tényleg Eu-t ír😊 bocsi vakszemû vagyok xD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

inter15
Az nem egészen a Nirvana.

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

quack
mivan???

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

RussT
Üdv.
Az mitöl lehet hogy a tutoriál részeknél (mikor pl a nö magyarázza hogy hogy kell a cuccokat kézbe venni, milyen klánok vannak, stb) akkor néha a figurák és a szövegek helyett piros téglalapok jelennek meg, aztán még egy darabig tölt, aztán egyszerüen kilép :S (normál játékmódba nem csinál ilyet :/)

http://www.igazsag.extra.hu

aha értem...mondjuk sztem kicsit hülyeség hogy Wu-tangnél egy szerre kapsz 3 ilyen mozdulatsoros skillt meg egy csomó smashingot azt akkor huzzad õket, bár lehet azé van sok hogy kiválasz egyet ami teccik és azt húzd, nem tom....😛

inter15
Nem hiszem el , hogy 5 shaolinos-t nem lehet összekaparni a Nirvana-n.

inter15
De ha úgy számolod hogy az elsõ mozdulat cheng 1 -en van, a második cheng 3-on , a harmadik pedig cheng 5 -ön , egészen más eredményt kapsz. 😊

quack
cheng 3nál és 5nél kapsz új mozdulatot, de a max az cheng10 (minden fajta skillnél), és attól még hogy nem kapsz új mozdulatot, a támadás erõsebb és gyorsabb lesz

zsakosfrodo2
Ebben van logika, de aki tovább fejleszti, az jobban tökéletesiti a technikát, amitõl erõsebbet tud ütni, vágni, löni, stb... Szóval ebben is van logika. 😄

Hali! Egy olyan kérdésem lenne hogy ez a training pálya ahhol elhúzol egy skillt lvl 3-ig az tulképpen mire jó?

Én arra gondolotam hogy ugyebár 2 chengenként új mozdulattal bõvül a skill és hogy ez megmutatja hogy milyen három mozdulatsorból áll a skill de akkor cheng 6 lenne a maximum, mert 2x3=6 és akkor utánnan már nem bõvölne és nem lehetne húzni a skillt.

Lehet baromság de nekem ez jött le. 😄😄

Ez a golden pig? o.O mert én még olyat nem láttam 😞 és kéne az a 10 karma 😄D

asd

Gubberx
Nekem még sosem telt le az idõ,vegyél 1 évest vagy többet😊

Broafka
tényleg csak így hónapokra lehet csak elraktározni a cuccokat? (amikért jó kis summát is kell fizetni)

és ha lejár az idõ? akkor kitörlik a cuccokat? :-/
vagy hogy van ez? :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

miilann
akkor egyet kifigyelek ^^

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Gubberx
azt nem tudom, 10-15 perc kb....

miilann
és kb mien idõközönként? vagy az valtozo?

Gubberx
Általában nagyobb csoport mobok között spawnol(2 helyem van shizangban ahol mindíg van xD )

quack
én is wutang bázison találtam egyszer csak

zsakosfrodo2
Én beggarssal Tian-Jin-ben klánbázison belül!!! találtam egyet. Azóta sem. 😄

miilann
elértem a 999 killt ^^

meg láttam egy white tiger king gyilkolást,poén h semmit nem droppolt .AS:FD:ADF:ASD

amugy nem tudjatok hol szoktak lenni golden pigek? mer fortunebol annyi van mint a szemét..

Atti12
mért pont wu-tang? 😞 Mértnem black klános leszel? A Wu-Tang kaki XD

miilann
sztem ez is mehet a faqba hasznos linkekbe

Gilmoor
Sztem WanDaye fegyó nem ér 1kk-t. Láttam pár attribot róla és nem lettem meggyõzve. Többre tartok egy crites fegyót mint azt ami 60+ damaget ad. Az a 3 ezrelék életszívás az meg semmi. Gondold el 1000-es sebzésnél 3 HP. RL4 en egy lénynek kb. van 15K HPja. abból max 45HP-t vehetsz vissza. Szerintem nevetséges. A fegyó ad még 100+ vital energyt és 5 v. 10% moving speedet .. ennyi. Ebbõl az egészbõl a 5 v. 10% moving speed az ami hasznos a többi nem sokat ér.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

miilann
ty

Gubberx
Rc9-es és attól felfelé már csak dropokból jön.

Gilmoor
Városról városra változik, és még nem voltam az utolsó térképen szóval én nem tudom 😊 RC6 ot már láttam boltban.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gubberx
jah, Van Daye fegyók táposak láttam már párat a piacon, 1milla körül dobálják.

miilann
hanyas szintû a legmagasabb fegyó amit npctõl lehet venni?

Gilmoor
EU szerveren Heavenly Demon banda keres tagokat. Aki ott játtszik és még nicns bandában az jelentkkezzen esténként rendszeresen megtalálható vagyok, Replica néven. Egyenlõre 13-an vagyunk 😛.
---

Mágus szerintem túl táp. Van egy olyan buffja amit percenként mondhat el és 1 percig tart. Macerás fent tartani, de megéri. Egyfajta pajzsként mûködik ami mindent kivéd, amíg bírja. A pajzsnak skill szintjétõl függõen van HPja, természetesen ennyi sebzést visel, de véd a vérzés, lassítás és a különféle debuffok ellen is, szóval rendkívül hasznos. Minemellett rendkívül gyorsan fejlõdik. Sokan nem használják mert félrevezetõ a skill descriptionja, vagy mert macerás. Datongban utazáshoz pl nélkülözhetetlen,felfogja a hébe hóba lövöldözõ ellenfelek sebzését futás közben. PvP ben viszont kötelezõ. Szerintem a mágus túltáp. Drunken swordsmant megállás nélkül irtja és death walleyben az összes lényt. Egy hátránya van, amíg nem érzed úgy hogy találtál egy jó vadászmezõt ne költözz be oda. Zárt helyen szenvedés vele farmolni. RL szinten aktív lesz egy Van Daye collect ami RL fegyvert ad. Magát a fegyót még nem láttam, de azt mondják elég táp mert életlopó. Ami kell hozzá, minden típusú lvl2es elixirbõl 1 darab és 5 darab blood essence.

inter15
A szerdán kezdett karimmal megléptem az RC12-õt !!<#vigyor>

Ez a shaolinos build nagyon állat. Van a Nirvana szerveren valami shaolinos magyar guild ?

zsakosfrodo2
Multkor nézegettem a városokat, milyet indítsak majd 3. karakternek.. És ugy döntöttem a wu-tang leszek. De nem ezt akartam leírni, hanem hogy azóta, amióra néztem már el is felejtettem a városneveket. 😊

A másik pedig az, hogy ha vannak magyar beggar-ok, akik szivesen lennének Hero Band-ban, vagy már van US szerveren Hero Band beggaroknak, akkor várom jelentkezéseteket, hamarosan elérem RL1-et. 😊

EU-n már van egy nagyon barátságos kis shaolin guild.
Várunk mindenkit szeretettel.

Wu Tang is alakulgat! 😊

quack
a város neve is wu tang shan egyebkent 😊
gc8nal (lvl20) lepehetsz be, olyan 30x volt mar leirva

BlackShadow
ha megcsináltad a tutorialt, akkor ott a csaj megkérdi tõled, h hol akarsz kezdeni.. és amelyiket választottad annak a klánnak a küldetéseit kezdted el, és szépen lassan bekerülsz hozzájuk

tutorial nélkül is attól függ, h mit választottál kezdõhelynek

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Broafka
hmm, akkor WU-Tang 😄
jó, de csak szimplán odamegyek, és azt mondom beakarok emnni, vagy lesz valami küldi, ami beenged?

zsakosfrodo2
FAQ, Tu-Shang nevû klán pediglen nincs, csak abban a városban van egy klán. Ha jól gondolom te vagy Shaolin, vagy tolvaj vagy. Kb LS8-GC8 között kellene bekerülnöd vmelyik klánba.

BlackShadow
EU szerveren van jópár Dark magyar 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Broafka
én most kezdtem 1 napja!
valami Tu-Sang-ban vagyok vagy hol...
mikor lehetek ilyen Tu-sang apprentice vagy mi?
vagy mikor kerülhetek be abba a templomba... vagy hová?

Atti12
amugy olyan fegyókat dobáltak tegnap a szörnyek hogy hihetetlen <#eljen>. dobtak egy fd1 es bracert, meg vagy 4 rl10-12 es polearm-t axe-ot. Jó napot zártam tegnap <#gonosz1>

Atti12
kössz 😄

zsakosfrodo2
vagy FAQ

Gubberx
Grat!!!<#worship><#eljen><#taps>