21072
  • Sixtail
    Kicsit? Kinek hogy, ugye?
    Bocs, de szerintem 10 millió játék van még a világon amiben nem a "csináljunk minél nagyobb reklámokat, hogy zavarjuk a játékosokat és kényszerítsük öket a fizetésre" taktika van elönyben...
    Szóval jún10. = bb 9D...
    Addig is halál wardára! lol
  • Jacky
    Rolka, Raven ne tegyétek! Egy ilyen dolog nehogy már ennyire elvegye a kedveteket. Nem éri meg ezért abbahagyni. A játék még ezzel együtt is élvezhető, csak egy kicsit zavaró a reklámcsík.
  • Fed
    http://sacred-union.clicforum.fr/index.php
    MIDNENKI Menjen ide aki UF és DESTINY ellenes. Az összes liga szövetkezik ellenük! Kellenek sokan. Solymok, titeket már a JKD és a HT mellett felsorolnak a destinysek, ez nagy szó ám:P
  • Lawless #6669
    Raven na neeee pont téged vesztunk el :) ki fog segíteni?
  • BladeW
    En mar most biztosra veszem hogy a reklam igy fog maradni. Nem fog az acclaim valtoztatni a sok panasz ellenere sem.
  • Rolka
    Én is így vagyok vele! Szóval ha vlmi változás történik azt plz kommentáljátok
  • ToshiBá
    nah. a viet verziót byoltam. mert nem azért volt hosszú az updatelés mertolyan sok volt, hanem mert dial up sebességgel nyomta. úgyhogy maradok bardo-n
  • ToshiBá
    Please find the release notes below.

Patch 48 fixed the ad system glitch where the the ad system disappears when you press the N , ESC and F6 in a sequence.

don't get your hopes down we have an another patch in testing which has the new CS level exp rates / Ice map / drop rates fixed for all maps and which will be released this month.
  • Blood Raven
    Ez volt az utolso csepp a pohárba amig reklám van bb 9d
  • Jacky
    Hmm, 48-as patch után nem tudom eltüntetni a reklámcsíkot és nem működik a trainer sem :(
    De örülök neki, hogy az acclaim erre koncentrál a fejlesztések helyett!
  • Lawless #6662
    nekem is kell Dozi dobd a címet...belesek én is mégha nem is értem a sok firkát
  • ToshiBá
    Űrnapló 1111.111v211 bejegyzés.:délután 1 órakor elkezdtem letölteni a CUÚ LONG TRANH BÁ-t (9d viet verzió). Még mindig updatel. Mennyivel lehetnek előttünk vajon? Miért nincs televágva már a loadscreen reklámokkal? Miért nincs kard a feliratban? MERT NEM EURÓPÁNAK SZÓL AZÉRT!! ÉS MERT NEM ACCLAIM CSINÁLJA!! Bejegyzés vége.
  • ToshiBá
    na végre! ez faja küzdelem lehet gm/vgm pvp ben. a csajszinál Golden Lotus 6 +10 fegyó van több mint 1.1k a refine +dmg. samanya 3 ütéssel végzett ki ec fegyóval...
  • ToshiBá
  • ToshiBá
    LOL vicceltem
    http://www.netbag.hu/index.php?kepek=53d1b6823d37a85176a3ce3181b92688
  • Fed
    Mivan Dozer? milyen címkét?!
  • ToshiBá
    aki tud kicsit az olvass végig ezt a fórumot. kicsit bruti acclaim elképzelése xp-rateről...
  • ToshiBá
    http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=74930
  • juice404error
    És még én vagyok a kocka. :)))
  • ToshiBá
    és UF meg barátai kedvéért minden Fekete_Solyom tag meg HT tag kapott GM címkét a GM PvP miatt...
  • Jacky
    Valami Pillangó nevű karit töröltek. Túl gyorsan fejlődött, veszélyeztette a sok kocka szintjét :)
  • juice404error
    Egyenlőre minden a régi Dózi? Nem változtattak semmin még?
  • ToshiBá
    Na ha acclaim nem majd én igen: (rajzolva tessék elképzelni) HAVAS TÉRKÉP jól néz ki? Amúgy nincs. Csak gondolta adok nektek én. Meg adok: MEGNÖVELT XP-t is. Tessék. Mindent értetek! De legalább minden cuccom megvan... =)
  • ToshiBá
    a vers faja... de ingább "ó jaj agyrém holnap!" legyen a vége. mert sose tudod mit ad acclaim holnap...
  • ToshiBá
    azé egy fasza bossbugnak örülnék mondjuk... mellesleg: acclaim nem tud számolni... még mindig nincs szerver. és még mindig teszt a neve. szóval mentem hajcsikálni. max holnap lerúgom(frászt! MA!) acclaimosok veséjét emilbe ha elszartak valamit.
  • Jacky
    Attól tartok, mint minden nagy változásnál itt is lesznek hibák. Remélem nem túl durvák. De hát ha egy pici peccsnél is el tudnak cseszni millió dolgot, mit is várhatunk egy szerverváltásnál?

Ennek örömére költöttem egy kis négysorost. Fogadjátok szeretettel! :)

Bardó szervert várok,
    Algopyrint rágok,
    Messze még a holnap,
    ó jaj akklém honlap.
  • ToshiBá
    hehe
    beállítottam az időt gmt+1 re 9d fórumban... és Phew üzenete máris nem 20:08-kor lett írva :S
  • ToshiBá
    elcsúszott a hasa.. amúgy utálok várakozni... és most hülyeségeket csinálok,hülyeségekkel foglalkozok
  • ToshiBá
    (\_/)
    (O.o)/"'
    ( )
    (")(")
    Na ez a brutál... És én ilyet láttam ma 9d fórumon... Lehet a fantáziát fokozni?
  • zsele1000
    EUn néha a test szeró látható és nincs lezárva. Páran vannak rajta. Egyik karimmal fellépve semmi változást nem tapasztaltam. XP, gold, itemek megvannak. :)
  • ToshiBá
    Phew írta 20:08-kor hogy a másolás kész... De kell nekik további 3 óra hogy teszteljenek, és a coin store-t állítják még be (mert az ugye nagyon fontos)...
  • kalidor
    Új szervert kaptunk, azért áll most minden.Bár azt ígérték hogy gyors lesz a transfer, de hát acclaim... :)
  • Dialosa
    hello, mennék én, de nekem nem látja a szervert!
    van valami amiről tudnom kellene?
  • ToshiBá
    idegidegidegidegidegidegidegidegidegidegidegidegidegidegideg Vajon mit fog elszúrni ACCLAIM?? várvárvárvárvárvárvárvárvárvárvárvárvárvárvárvárvárvárvárvár Remélem nem szúr el semmit...
  • juice404error
    Free! Este ha lesz egy kis időd nézz be légyszi. Kellene egy kis segítség.
  • ToshiBá
    hehooooooo.... ice map már full PvP map lesz? dejó... akkor bossok előtt kell majd paráztatni köcsög UF&Destniy&Yakuza-t (és a többi talpnyalójukat)
  • Fed
    épp ez az, ha új map lesz(ezen a héten) akkor nem lesz ekkora war, mivel mindenki ezerrel fog gridelni hogy HMesek legyenek. mert a GL se elég^^
  • zozoalma
    Raven
    tudod hogy ki volt az név szerint ?
    Mert érdekelne , amugy meg igazad van egyre több és több premiumos nuker,hybnuker rohangál bpn és lő mindenre amit csak lát !!
    Ha az ice mapon elég keményen elfog fajulni a helyzet már látom az ilyenek miatt
  • Kaliki
    ÉN TOM HOGYAN LEHET ELTÜNTETNI A REKLÁM CSÍKOT:
    Úgy csináld ahogy mondom: nyomj M,N,Esc,F6 és voala eltünt a reklám
    AMúgy mióta új patch van eltünt a lagg is
  • Blood Raven
    Halalszarny ahogy tapasztaltam a kicsik megvédik magukat mivel nagyon jol tudnak saféba pk z ni de kicsit meglepett a dolog amikor 1 holtpontos ölt meg.....