9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asd
Meg BS 850en van szal azt meg kellene várni hogy 999 legyen, nem akarom elbukni 😄
Bocs hogy külön írkálok mindent 😄 evan...
asd
asd
Csak várjunk még egy kicsit, mert 1-2 nap és kajak buffjaim lesznek meg heal 😄
asd
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az mitöl lehet hogy a tutoriál részeknél (mikor pl a nö magyarázza hogy hogy kell a cuccokat kézbe venni, milyen klánok vannak, stb) akkor néha a figurák és a szövegek helyett piros téglalapok jelennek meg, aztán még egy darabig tölt, aztán egyszerüen kilép :S (normál játékmódba nem csinál ilyet :/)
http://www.igazsag.extra.hu
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Én arra gondolotam hogy ugyebár 2 chengenként új mozdulattal bõvül a skill és hogy ez megmutatja hogy milyen három mozdulatsorból áll a skill de akkor cheng 6 lenne a maximum, mert 2x3=6 és akkor utánnan már nem bõvölne és nem lehetne húzni a skillt.
Lehet baromság de nekem ez jött le. 😄😄
asd
és ha lejár az idõ? akkor kitörlik a cuccokat? :-/
vagy hogy van ez? :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
meg láttam egy white tiger king gyilkolást,poén h semmit nem droppolt .AS:FD:ADF:ASD
amugy nem tudjatok hol szoktak lenni golden pigek? mer fortunebol annyi van mint a szemét..
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
---
Mágus szerintem túl táp. Van egy olyan buffja amit percenként mondhat el és 1 percig tart. Macerás fent tartani, de megéri. Egyfajta pajzsként mûködik ami mindent kivéd, amíg bírja. A pajzsnak skill szintjétõl függõen van HPja, természetesen ennyi sebzést visel, de véd a vérzés, lassítás és a különféle debuffok ellen is, szóval rendkívül hasznos. Minemellett rendkívül gyorsan fejlõdik. Sokan nem használják mert félrevezetõ a skill descriptionja, vagy mert macerás. Datongban utazáshoz pl nélkülözhetetlen,felfogja a hébe hóba lövöldözõ ellenfelek sebzését futás közben. PvP ben viszont kötelezõ. Szerintem a mágus túltáp. Drunken swordsmant megállás nélkül irtja és death walleyben az összes lényt. Egy hátránya van, amíg nem érzed úgy hogy találtál egy jó vadászmezõt ne költözz be oda. Zárt helyen szenvedés vele farmolni. RL szinten aktív lesz egy Van Daye collect ami RL fegyvert ad. Magát a fegyót még nem láttam, de azt mondják elég táp mert életlopó. Ami kell hozzá, minden típusú lvl2es elixirbõl 1 darab és 5 darab blood essence.
Ez a shaolinos build nagyon állat. Van a Nirvana szerveren valami shaolinos magyar guild ?
A másik pedig az, hogy ha vannak magyar beggar-ok, akik szivesen lennének Hero Band-ban, vagy már van US szerveren Hero Band beggaroknak, akkor várom jelentkezéseteket, hamarosan elérem RL1-et. 😊
Várunk mindenkit szeretettel.
Wu Tang is alakulgat! 😊
gc8nal (lvl20) lepehetsz be, olyan 30x volt mar leirva
tutorial nélkül is attól függ, h mit választottál kezdõhelynek
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
jó, de csak szimplán odamegyek, és azt mondom beakarok emnni, vagy lesz valami küldi, ami beenged?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
valami Tu-Sang-ban vagyok vagy hol...
mikor lehetek ilyen Tu-sang apprentice vagy mi?
vagy mikor kerülhetek be abba a templomba... vagy hová?