9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Shi-Zangban😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Az hol van? 😊

asd

Gubberx
nekem 53-on citromsárga volt a színe és 2 ütéssel agyonvert(warrior voltam)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

miilann
egy ilyen white tiger kingnek hanyas lvlen érdemes nekiugrani?

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Hmm... lehet EUs karimat is húzni fogom 2-3 órában egy nap 😄 Többi 10 órában meg másikat xDD

asd

Broafka
mint én! 😊
mármint én is ott kezdtem!
az a baj, hogy most pont egy oylan szintnél vagyok ahol most nem találok jó mobokat!
vagy zöldeket és fehéreket találok, vagy vérpirosakat :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hát nem hiszem 😄 max annyi hogy elsõ 10 híresebb lesz mint a többi ^^
EUn fd5 el már fent lehet lenni 😄

----

EUn sok magyarral találkoztam énis, meg sztem legtöbben ott kezdenek játszani mostanában...

asd

Broafka
mostanában én is... de azt nem is feltételeztem hogy EU-n kevesebb magyar van 😊

Faki
Hát én EU-n szinte mindenhol magyarokba botlok...

Gubberx
mert nirvana sokkal elõbb volt mint eu(sztem te sem szívesen hagynál ott egy magas szintû karit)

Broafka
a nirvanan több magyar van mint az EU-n? :-/ (miért jobb az amúgy?)

Atti12
vajon ezek kapnak valami bónuszt? 😄

Gubberx
lol lvl 111😊

Van ranglista 😄 Ranking

asd

Gilmoor
persze érthetõ, de ez nem tud olyan méreteket ölteni, hogy sportot lehessen belõle ûzni, hiszen a játék eléggé korlátoz iylen téren egyenlõre. Másrészt meg minek? A bad karmának egyenlõre a piros relic esetében van jelentõsége, ráadásul ha meg is van a szükséges bad kar,ád, fel is raktad a piros relicet elmész farmolni pár óra múlva már le is redukálódott a külömbség a jó és rossz karma közt. Halál esetén pedig a bad karma is bukik, szóval nem hiszem hogy ebbõl bárki is hosszú távon profitálhatna. Gyakorlatilag minden a karakter számára hasznos mozdulat a good karmát növeli, következésképp a bad karmának valymi kevés jövõje van a jelenlegi feltételek mellett.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gubberx
Yeah, végre😊

Atti12
nem csak akkor van, de akkor is kapsz hogyha leölöd a saját klánodba lévõt a pvp arenaba.

Faki
Tudtommal bad karma pontot akkor kapsz, ha saját klánod aprítod. Van 1-2 olyan ember, aki azt szeretné, hogy megkér egy másik azonos oldalon játszó játékost, hogy szabadon levághassa -> bad karma jár érte.
Így már érthetõ? <#smile>

Gilmoor
Nem igazán áttekinthetõ amit mondasz.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Faki
Azt nem értem hogy ha ez egy játék, akkor miért kell valakivel megbeszélni azt hogy szabadon gyilkolható karma pontokért. Így minek egyáltalán játszani? Ez kb olyan, mint Lineage II-ben azokat a jófej kitüntetéseket pénzért osztogatni.. mert ha ez elterjed, az összes rosszfiú szánalmas lesz.

Itt van, hogy milyen címeket kaphatsz karma pontokkal, amiket nem írnak mire jó, vagy csinál-e valamit :/

Karmic Titles of The Land that may befall you are as follows:

Good Karma

1. Brave Heart
2. Noble Soul
3. Peaceful Warrior
4. Awakened Soul
5. Hero of The Land
6. Selfless One
7. Blessed by Fate
8. Destiny’s Hand
9. Dweller on The Threshold
10. Seeker of Atonement

Bad Karma

1. Dark Heart
2. Ignoble Soul
3. Savage Warrior
4. Captive Soul
5. Scar of The Land
6. Selfish Fiend
7. Cursed by Fate
8. Hell’s Pawn
9. Demon on The Threshold
10. Minion of The Damned

Aztán ezt egy gyerek írta:

Here's what i think and heard in game from more experienced players:

Good Karma: grows inconsistently as long as you keep killing mobs, or in pvp killing the 'enemy' clans (with different alignment as posted before). Influences drop rates, other effects not sure.

Bad Karma: you get it from killing really low lvl mobs, like those the LS1 ppl kill. (not confirmed yet) and from pvp killing ppl of your own allignment. No idea about the effects to be honest.

Here's something new i heard: it might be that at higher lvls some special weapons will have specific karma requirements, so you'll only be able to use em with a certain amount of good/bad karma.

Szal késõbb elvileg fegyverekhez is kellesz karma pont 😊

asd

és helyett én*

asd

Hát hiv oldal fórumán olvastam, azért írtam, h elvileg... és good karmát gyûjtök szal... 😊

asd

inter15
A talált relic-eket csak akkor használhatod ha vannak karma pontjaid.
A +9 dex hez pl bad karma kell.

De nincs egy értelmes RL x -es magyar kari akivel ezt meg lehetne beszélni. FUKK.

BlackShadow
huhúú.. akkor zúzok vissza kezdõ földre sötétkéket ölni 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Broafka
szerintem csak esztétikai szerepet játszanak!
jó vagy... vagy rossz
talán ha túl sok a rossz karmád akkor piros leszel és akkor bárki megölhet, de nem biztos (a legtöbb MMO-ban így szokott lenni)

BlackShadow
ezek a karma dolgok mire jók ?😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

inter15
És 5000 -nél többet kell megölni ? (túl vagyok kb 300 -on de semmi)

Broafka
hogyan lehet ruhákat csinálni? vagy olyat nem lehet (és mire jó a pedler? és az mit jelent amúgy? 😄)

Alacsonyszintû... aminél már kiírja hogy nem kapsz expet meg itemet

asd

inter15
A milyen mobokat ?

Jah amúgy thanks 😊
Már van is egy relic rajtam 😄

---

Izé de ha kell egy FD is akkor nekünk olyan nincs 😄

asd

Sötétkék mobokat ölsz akkor is kapsz elvileg bad karmát 😄

asd

inter15
Bad charma ügyben keressen már meg 1 white klános. Saját klán tagot nem lehet legyakni basszus.

BlackShadow
"A patch update is being applied to resolve some lag issues and internal advertisement related problems. Patch #8.

Acclaim Sinbadd"

tehát laggmentesebb lett 😊

inter15
Az egyetlen változás talán annyi , hogy nem szaggat mostmár.

Gubberx
jövök bármikor csak szóljatok msn-en😊 [email protected]

felõlem mehetünk bármikor, csak szóljatok elõtte itt, mert most inaktív vagyok ^^

effe lv6 24254

Atti12
én csak azt vette észre hogy belehet adni végre a golden sacheteket 😄

Gubberx
én sem találtam sehol infót róla...

miilann
nem vagyok túl aktív - szólt a kocka A:SDF:ASD:ASD

am én is 😊

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Nincs írva semmi...

asd

US

asd

quack
magyar wutang herobandbe én is belépnék ha van/lesz (habár nem vagyok túl aktív)
us serveren vagyok

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

zsakosfrodo2
Vki a változtatások listáját legyen szives beilleszteni. Thy!

Atti12
update 8 😊

Atti12
ezt mi is tudtuk 😊

BlackShadow
EU
---
Arnyek - Heavenly Demon | Blood Demon | RC6

Gilmoor
EU szerver
fehér oldal:
Vulture - Wu Tang Blue Dragon- Band Master of Ronin (RL8)
Silmaril - Wu Tang Red Phoenix- Band leader of Ronin (RC7)
Replica - Heavenly Demon Storm Demon - Band leader of Ghost Riders (RL4)

---
Relic:
Nem a háttér, hanem a belsejének (ami valami kövecskét ábrázol) a színe határozza meg bad vagy good karma kell e hozzá. Piroshoz bad karma kell, kékhez good karma.
---
Death Walley dungeon:
A DW dungeonhoz olyan parti kell, ami RL8 felett és FD5 alatt van. A parti leadernek FD nek kell lennie, és meg kell hogy legyen a hero questje (errõl nem tudok többet) Az insta elég kemény, nem érdemes alacsony szinten nekivágni. Bejutáshoz szûk keresztmetszet a Red Pass key. Green és Purple passkey van szarásig, de a red elég ritka. Lehet csináltatni is, de ahhoz nagyon sok confuciust kell leölni mert egy red kulcshoz 20 darab leather sack kell.

Volna egy kérésem hozzátok,

Ha nem nagy fáradtság, légyszíves mindenki írja ki melyik szerveren tolja.
Az EU volna számunkra a legfontosabb. Szeretnénk bemenni a Shadow Disciples Dungi-jába, ami egyrészt kurva messze van, másrészt meg kellenek az emberek.