9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékszel, hogy egyszer kölcsönadtam egy def trinketet a nukerednek.
Meg kéne beszéljük mikor lenne idöd feljönni és vissza adni mert kéne😊
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Bocsi, hogy nem léptem be mostanság, ha valaki keresne valamiért, itt tud csak elérni...
Újratettem az oprendszert, és azóta megzakkant a játék. Egyetlen egy betû sincsen nekem a játékban, hanem minden betû helyére a betûnek megfelelõ színû téglalapokat pakol csak. Újratettem a játékot, de semmi hatása...:S
Nem tudom mi lesz így, hogy lesz...
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Nem vagyok hülye egy becsületes,megbízható ligatagtol elvenni a leadert.Még ha sokan is kiáltottak rád kígyót-békát,a hozzád hasonló játékos manapság ritka mint a fehér holló.Noha a ligánk neve Fekete Solymok,szerencsére elég sok,hozzád hasonló Fehér Holló tisztel meg minket a jelenlétével.
A tegnap délelött voltam fönt és csak Grabowski volt fönt egy darabig.Ezért nem találtál senkit.Ami a lettereket illeti,te akkor kértél 9 et és csak késöbb vetted észre hogy én 90 et adtam.És tényleg szó sem volt semmi kölcsönrõl.De azért szabad piszkáljalak nemde ? ))))
Kellemes hétvéget mindenkinek.
Hivatalos a forrás.
Meglepõdtek, hogy ilyen hamar megtalálták õket.
Live: DoZeR 982
Am meg, ha az acclaimos cucc nem typo...
Akkor az SF warrimmal nagyon szívesen játszanék végre. 😄
Kellemesen csalódtam. 😄
2 hónapig voltam off kb, és nem vetted el a leaderem. <3
133 letterem van. 😄
Az tényleg 100-200. 😄
te jobban tudodd
Return of Storm Vs. Storm
Class Balances
GameGuard Integration
New Update – Tibet
With the Re-Launch of 9 Dragons on September 20th, Games Campus is proud to announce the following changes.
Return of Storm Vs. Storm
Class Balances
GameGuard Integration
New Update – Tibet
Zero Tolerance for Hacking
Schedule Removal of Duped and Hacked Items Acquired Through Illegal Means
Honoring Transfers From Acclaim
Ugyanis acclaimos DB mint tudjuk nincs.
Szal tessék úgy értelmezni (amíg nem érkezik ellentétes infó), hogy G1 transfert jutalmazzák.
Annyit takar kb, hogy aki nem adja fel most sem, és megy át hozzájuk az kap valami kis extrát-
Tibet update, antihack, minden dupeolt itemet törölnek. Ez a 4 idáig, ami most eszembe jut.
De nekem már ez is elég, hogy elgondolkodjak azon, hogy megéri átmenni.
Mondjuk G1 is hangos volt. Lesz majd hetente patch meg anyámkínja. Mindenesetre. Ez gamescampus. Már az oldal is jobban, tetszik, mint G1 oldala.
akkor tibet felújul Imortál lvl meglesz mindent ki raknak aki hackelt a karival stb és meglepõdtem hogy írták a végére hogy tisztelettel átcsoportosítás Acclaim ezt nem értem hogy akkor átcsoportosítás acclaim
amúgy nagyából ennyi és szerintem mikor elindul nagyon jó lesz
mert néztem és szerintem nem rossz
unu!
Ebben a felállásban még tetszik is a dolog. Olvastam, hogy miket írnak az oldalukon. Majd kisül. 😊
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Gyere ki Londonba. 😊
Játszunk majd Jack the Rippereset.
Te bemenekülsz a Hyde Parkba majd.
Én meg Jack leszek.
Ok? 😊
A hazautadat az állam állja majd. xD
Vissza se nézz
Senki nem kíváncsi rád szerintem.
NEMNAGYONJÓ! viszont, szánalmas!
Apokalipszis - BOT warrior
akkor magit leszek a szemedbe de anyém be te egy féreg lesz
FéééééééééReeeeeeeeeeeeeeggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!
Jah bocs meg
KaaaaaaaaaaaaaCSaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
KAAAAAAAAAAAAAAACSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Akkor is margit maradsz!
Legalábbis, amíg nem kérsz bocsánatot Petitõl. XD
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ha jól értettem, akkor majdhogynem 2nd life lesz kínai köntösben...
Kalapszar.
No answer Margitnak. 😊
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Hyperion
King of the Nubs
Group: GamersFirst Administrators
Today, 07:12 PM
QUOTE (Sh4dowfl @ Aug 8 2011, 10:45 AM)
And if I give my permision on 15 august and on 15 septemberr I will have another level , which level will count?
The data will be transferred on 9/15. So the current values on 9/15 will be the ones transferred over.
QUOTE (iSkream @ Aug 8 2011, 11:05 AM)
As of this moment, is there any idea on which publisher will take on the game? I hear rumors about german publisher taking over, which I believe they are doing a great job, starting with no kg or em in IM lol. Anyways, I digress, also are we going to combine the 3 servers? And if so, will it be pvp or pve? Someone mentioned the buff so you can't get pkd, I think thats a redonkulous idea, either make it pvp or pve, imo.
Yes, we know who the next publisher will be. I am waiting on confirmation from my management team to let me know when I can give you that information and direct you there. I am thinking that will happen at the end of this week or next week.
Ez talán az eddigi legtisztább helyzet,hivatalosan alátámasztva.