21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Feenochiiz #19712 Yang-on vannak elvileg.. de nemhiszem h sok értelme van uj karit csinálni yang-on.. nagyon nehéz .. -
Csaprago #19711 *szerverre -
Csaprago #19710 Hello!
Ha kezdek karaktert, akkor melyik szervere menjek? Tao vagy Yang? A lényeg,hogy hol van FS? :) -
Feenochiiz #19709 sztem itt a nagyobb probléma a hackerekkel van nem az exp rate-l... -
kalidor #19708 Hello Dragons,
Tao servers will be having an EXP event starting tomorrow (9/23/2011). Because exp rates were lowered during the launch of the Tao server, we are bringing you this event to help you level up and increase you exp gains. Both regular and skill exp will be increased during this event period so don't miss out. Join in on the event as there is no sign up required. Just simply log into the Tao server and play as your normally would. Increase your regular exp gains by 50% and skill exp by 200% level up characters and skills faster with the beneifit of this event. Combine this with some items and you'll be reaching that level you always wanted in no time. This will only be for a limited time so prepare yourself for a great upcoming weekend
Event Details
September 23, 2011 ~ September 25, 2011
Regular Exp- +50%
Skill Exp- +200%
Azért vicc, eddig 2 dologban is hazudtak...Egy a hackerek ott vannak yangon akik már korábban banolva lettek, kettő az alap skill xp és normál xp nem maradt a g1 féle. Kíváncsian várom, ha ilyen a hozzáállásuk az elején, milyen lesz később. :)
Kami -
#19707 Nem értem mire a kiborulás?!
Ha esetleg arra hogy Bomb felcserélte a szervereket, sztem nem direkt és ha direkt akkor sem hiszem hogy akkora beszólás lett volna!
Na mind1.
Szóval amiért irok az elsősorban az utólagos elnézés kérésem a Yangos FS-től! Tegnap mégis csak beszerveződött kisebb program az életemben és már csak 9kor jutottam gép közelbe, de látom megoldottátok hála istennek! : ))
Bár ezzel az is iagazolódott hogy nem vagyok pótolhatatlan...a picsába! :D
Reggel néztem GC fórumot nem irtak semmit, szerintetek, vagy ha láttok vmit fórumon, lesz vmi event a hétvégén?!
Vagy majd csak ünnepnapokra szervez iet GC, mint pölö Július 4.e?! :D -
#19706 Ha valakinek killer kell az nem gond én már megtudom csinálni cofost:D -
#19705 Most nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne küldjelek el oda...
Nem tudom, hogy mi vezérel téged, de hogy semmi jó az tuti. Jössz itt osztani az észt, aztán még Te vagy megsértődve?
Megbaszhatod az összes epidet meg mindenedet.
Én akkor is jól érzem magam az új szerveren.
És már abban sem vagyok biztos, hogy akarok-e olyan nevű ligában lenni, amiben Te is vagy, épp csak másik szerveren.
DESTINYben is jó helyem van, meg GoD-ban is szívesen látott ember vagyok.
Ha a magyar liga fail valamiért, akkor megyek majd oda.
Részemről minden jövőbeli inzultálásodat, "baráti" hozzámszólásodat figyelmen kívül fogom hagyni. joccakát! -
#19704 Túltöltötted azt a bizonyos poharat...
-
bomb1111 #19703 Szerintem a csavargókat kérdezd ha fehér oldalon akarod,vagy Dózert ha a fekán akarod.A Tao feka az szuper.Állandóan van onn 2-3 master és jó nagyok,úgyhogy gyerekjáfék a GC-Icy epi.A Yang-os fekán,még kicsik vagyunk és kevesen. -
Szid #19702 Passz, de a Yangon megalakult(re) tegnap white liga a Csavargo-Ninja -
#19701 a tao-n... ez lemaradt :) -
#19700 Szeretnék érdeklődni h white oldalon van-e készülő liga??:D -
bomb1111 #19699 HAJRÁ Fekete Solymok!!!! -
Problem? -
#19697 Ha már mindenki taora ment lehet én is kezdek egy karit :) -
#19696 Nem, nem tűntem el, csak nem volt időm felnézni.
Szid: Ez már régóta bent van, velem is volt már. -
Szid #19695 Van valakinek infoja a premikrol? ar, stb??
Tegnap standoltam 1 kicsit és rég nem látott buffba futottam bele:
a standomban megjelentek valaki másnak a cuccai. Stand bezárás után pedig nemláttam a kitett cuccokat az Inventoriban (csak relogg után) -
Feenochiiz #19694 Sziasztok Tao-n kezdtem el játszani most. van akármien black vagy white liga? -
szabi34 #19693 Nekem meg az az accom veszett el amin volt RD deco-m. na mindegy így is simán lehet pénzt szerezni. 2 nap grind és van eladni való. :) Énis fent leszek 6-kor ha esetleg ligát is meg csináljuk már.
ja és egy kis üzlet még: WTB female vagabond deco, 4 slot clean. írjon akinek esetleg van. -
bomb1111 #19692 BOT ok ! Persze a Yang osok.Én 6 kor a BOT kezdőfaluba leszek Hermit mellett.Időm lessz,úgyhogy semmi gond az esetleges késésért.Persze ha nem 3 órás késésről van szó ) -
kalidor #19691 Igen, im-ben nincsen még mindig rd deco. Viszont baromi sok ember adja most el őket qm-ből amik estek régen. :)
Kami -
Sixtail #19690 Jól hitted, azokból van a legtöbb a piacon (a régi QM abuserektől).
RD deco még nincs IM-ben (csak ami QM-ből jön, de direkt deco nincs), legalábbis fórumon ezt írják. -
#19689 Lehet félre értettelek akkor!
Tehát van RD deco IMben, és az már térdelhető, jók értelek? :D
Mert én azt hittem arról van szó ami jött még QM-ből :D -
kalidor #19688 GC-nél minden tradelhető...Egyébként veszel dolgot IM-ből, és kirakod piacra hamar meglesz a fegyóra való. :) Ilyen árak mellett... 50 milkáért adják a jst, scalet, teart. És elviszik. :) Mondjuk rd decocat nem viszik egyenlőre, kicsit sokallom ezeket az árakat értük. Premit is láttam, 30 napost 250 milkáért.
Kami -
#19687 RD decó mióta tradelhető???
Az durca azért : )))
Na most ugy néz ki a dolog, hogy mégsem jönnek hozzánk, uh le lett mondva, szóval majd 6 és 7 között bemegyek és ráírok vkire!
Vagy dobok egy roar :D
Amugy erről beszéltem, hogy Yangon esélytelen az akinek G1 nél sem volt semmije, és mivel nekem nincs...
Az elixirek még annyira nem is bosszantanak, inkább hogy nincs HP leeches 4 slotos jó kis fegyóm! a sima mezei +8as fegyómmal beszabadulok SrS-be és kb élve felval az első mob pusztán a szemével! : ))
Majd kiváncsi leszek mennyibe fog fájni a Premi, eddig még nem rakták ki ha jol tudom! Viszont SrSbe mikor lehet menni fejlödni ez a kombinált kártya nagy okosság! Bár ha azon vagyunk h minnél többet farmoljunk akkor nem, akkor elég a sima Drop. GC-be pláne nem kell xp :D -
kalidor #19686 Kicsit elszabadultak az árak... RD örök decoc 3-4 billák, js, scale 50 milkáért árulják... Nagyon sok im item van kint hefeiben most. :)
Hugi rendben, elvileg még belefér...vagy remélem. :D -
#19685 Igyexem belépni, bár 6kor pont vendégek jönnek hozzánk!
Át lehetne rakni ezt 7végére, léci?!
Akkor ugyis ráér majdnem mindenki, nekem most felszabadult a hétvége, uh tökéletes lenne.
Vagy ha mindenáron ma kellene akkor legyen este 7kor?!
Az még belefér neked Kami, max 5-10 perc és letudjuk... -
Sixtail #19684 Én is ott kedzdek majd karit, lehet hogy már ma, de ha nem is ma, akkor jövő héten, talán addigra már otthon leszek. *-*
Ugyanúgy gondolkodom, mint Hugi, +88ezres fegyók és ismert hackerek, mind nagy szinten, blehh.
Persze, Taon is lesznek majd, azt nem kétlem, de ott legalább nem ismerem még őket és így nem foghat el a hányinger, ha meglátom őket. :D
Azért, ha kellek, beugrok majd Yangra is, feltéve ha megvannak a karijaim, mert még azt sem tudtam lecsekkelni, lul. -
kalidor #19683 Rendben, nekem hétig jó elvileg. Szóval azért ne késsen sokat senki légyszi. :D
Kami -
bomb1111 #19682 Én azt javaslom hogy ha megfelel nektek délután 6 (pesti idő) probáljuk meg összedobni a BOT bandát.
Petikém,el vagy tünve ? ))) Csak azért kérdem mert szerintem a ligát is megpróbálhatjuk és ehez meg kéne a Mester is. -
kalidor #19681 Hackers, Dupers, Ect.
And not only names, give me videos. Not old ones though, they have to be since GC started the other 2 servers. As high quality as you can get them. As for that numbers list: I'll say like I did to Super_Fly...I'll ask.
Ennyit arról, hogy akik bant kapnak nem jöhetnek át... :) Azért ez elég szívás, g1 nagyon sok accot banolt, és ezek most mind itt vannak. Bár végülis érthető gc részéről, a bannolt emberek nagy része IM használó volt. Persze kérdés, hogy így mennyire fognak Tao-n is bant kapni az emberek...
Hugi, néha valóban nézz ben hozzánk. Veled már simán lehetne full srs köröket csinálni. :D
Kami -
#19680 Nos, én sztem ott kezdem a karrierem.
Elbohóckodom az uj karakteremmel. Tulajdonképpen az a baj, hogy tegnap visszanéztam Yang-ra és mindenki ott futkosott a +80ezres fegyókkal, ugye megmaradt mindenkinek mindene, pénz satöbbi satöbbi, amivel nincs is semmi gond, csak hát ott nehezebben jutsz egyről a kettőre, persze nem lehetetlen.
De jó lenne ha mondjuk yangon is tudnám érvényesítetni a warimat, pláne mert Bomb amióta G1nél vagyunk, sztem azóta rágja a fülemet hogy menjünk SrS-be! : ))
Szóval ugy kellene megoldani hogy megmaradjon a káposzta de a kecsek is jóllakjon! :D -
#19679 F.Solymok! maradtok Tao szeron? -
szabi34 #19678 Ahogy nézem ugyan az az xp/skill xp rate van mindegyik szerveren. Még jó h ezek is csak ígérgetnek... pf -
#19677 Nem hiszem hogy visszamennék bármikor is, érettségis évem van (habár minden könyvem magától záródik még mindig).
Jó szar duma a tanulásra fogni, nem megyek vissza azt cső :D
De nektek sok sikert. -
kalidor #19676 Még az RD decoc is kint vannak hefeiben...3-4 billáért. :) 7 napos premik, scalek js-ek...Mindent tradelhetővé tettek. Már csak kérdés direkt csinálták vagy sem...:)
Kami -
kalidor #19675 Érdekes, hogy minden im-ből tradelhető. Mondjuk 100 milkát nem adok egy scalert, de érdekes. :)
Bari akkor ideje lenne...Utána meg gyere vissza. :D
Kami -
#19674 Én nem mentettem :) -
kalidor #19673 Bomb majd írjatok egy időpontot, és megprobálok felmenni akkor. :)
Bari ha átmentetted gondolom igen...:P
Kami