9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hugica lenne egy kérésem😊
Emlékszel, hogy egyszer kölcsönadtam egy def trinketet a nukerednek.
Meg kéne beszéljük mikor lenne idöd feljönni és vissza adni mert kéne😊

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

Peter55
Kliens újra letöltését próbáltad már?

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Sziasztok fiúk/lányok, de fõként FS!
Bocsi, hogy nem léptem be mostanság, ha valaki keresne valamiért, itt tud csak elérni...
Újratettem az oprendszert, és azóta megzakkant a játék. Egyetlen egy betû sincsen nekem a játékban, hanem minden betû helyére a betûnek megfelelõ színû téglalapokat pakol csak. Újratettem a játékot, de semmi hatása...:S

Nem tudom mi lesz így, hogy lesz...

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Több okom is volt rá hogy meghagyjam neked a leadert.Most csak a legfontosabbat fogom leírni,mégha nem is fog tetszeni neked :

Nem vagyok hülye egy becsületes,megbízható ligatagtol elvenni a leadert.Még ha sokan is kiáltottak rád kígyót-békát,a hozzád hasonló játékos manapság ritka mint a fehér holló.Noha a ligánk neve Fekete Solymok,szerencsére elég sok,hozzád hasonló Fehér Holló tisztel meg minket a jelenlétével.

A tegnap délelött voltam fönt és csak Grabowski volt fönt egy darabig.Ezért nem találtál senkit.Ami a lettereket illeti,te akkor kértél 9 et és csak késöbb vetted észre hogy én 90 et adtam.És tényleg szó sem volt semmi kölcsönrõl.De azért szabad piszkáljalak nemde ? ))))

Kellemes hétvéget mindenkinek.
ToshiBá
Hétfõn jönnek a hírek GamesCampustól.
Hivatalos a forrás.

Meglepõdtek, hogy ilyen hamar megtalálták õket.

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Na.
Am meg, ha az acclaimos cucc nem typo...
Akkor az SF warrimmal nagyon szívesen játszanék végre. 😄

ToshiBá
Bomb..
Kellemesen csalódtam. 😄
2 hónapig voltam off kb, és nem vetted el a leaderem. <3
133 letterem van. 😄
Az tényleg 100-200. 😄

ToshiBá
Na belogoltam vaze. Ligában senki. Akkor minek mentem fel? XD

😄 biztos
te jobban tudodd
ToshiBá
Nem kölcsön adtaaad!! 😄DDD
Csak, hogy beszójjak! 😄DD

ToshiBá
Nem.
Már most van 3-4 verzió lol. 😄

Szerintem maradjunk abba hogy esélyek vannak a karik+itemek megmaradásában.Néhány publisher váltás után meg szebbnél szebb igérgetések után szerintem nem bízhatunk a saját ingükben sem.Majd meglátjuk aug.15 után,illetve szept.15 után.Dodóóóóó TARTOZOLLLLL.Nem mintha kéne,csak hogy piszkáljalak)))
Akkor egy kérdést akkor 29D lesz majd ? GC meg G1 ??????
helloleo tök mind1 nekem se nyitja meg :S de kérdezd dozit vagy petit õk jobban tudnák lehet xD
ToshiBá
With the Re-Launch of 9 Dragons on September 20th, Games Campus is proud to announce the following changes.
Return of Storm Vs. Storm
Class Balances
GameGuard Integration
New Update – Tibet

With the Re-Launch of 9 Dragons on September 20th, Games Campus is proud to announce the following changes.
Return of Storm Vs. Storm
Class Balances
GameGuard Integration
New Update – Tibet
Zero Tolerance for Hacking
Schedule Removal of Duped and Hacked Items Acquired Through Illegal Means
Honoring Transfers From Acclaim

ToshiBá
Jelen állás szerint az acclaimos írás typo.
Ugyanis acclaimos DB mint tudjuk nincs.
Szal tessék úgy értelmezni (amíg nem érkezik ellentétes infó), hogy G1 transfert jutalmazzák.
Annyit takar kb, hogy aki nem adja fel most sem, és megy át hozzájuk az kap valami kis extrát-
Tibet update, antihack, minden dupeolt itemet törölnek. Ez a 4 idáig, ami most eszembe jut.
De nekem már ez is elég, hogy elgondolkodjak azon, hogy megéri átmenni.
Mondjuk G1 is hangos volt. Lesz majd hetente patch meg anyámkínja. Mindenesetre. Ez gamescampus. Már az oldal is jobban, tetszik, mint G1 oldala.

Sziasztok akkor jól értem 15 én lesz leállás 20 án újra indul? és mi lesz a nem acc laimos hanem g1 es karikkal meg a cucokkal amik rajta vannak? info van már?
helloleo
Ti be tudtok lépni a 9d-be?

Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!

Peter55
Ember, te inkább ne írj semmit, nemhogy mi nem értjük a felét, de szerintem még te sem hiszed el.

Várj bocs most néztem szeptember 20kezdõdik és õk fogják vinni és szerintem nem kell ilyen 2éveket várni amit mondtak
elvileg GC fogja vinni de ez nem biztos
Azokat írtál elvileg hogy szeptember 15-16indul GC-nél mert van egy ilyen idõs cucc addig nem lehet letölteni meg semmi akkor írtam zéró lesz a hack
akkor tibet felújul Imortál lvl meglesz mindent ki raknak aki hackelt a karival stb és meglepõdtem hogy írták a végére hogy tisztelettel átcsoportosítás Acclaim ezt nem értem hogy akkor átcsoportosítás acclaim
amúgy nagyából ennyi és szerintem mikor elindul nagyon jó lesz
Akkor oszd meg majd velem,hogy mi merre,mert nem vagyok jó angol-ból sem. ;-D

unu az jó nem ?
mert néztem és szerintem nem rossz

ToshiBá
Nekem legalább van fejem. Te kis p'öch...

unu!
Ebben a felállásban még tetszik is a dolog. Olvastam, hogy miket írnak az oldalukon. Majd kisül. 😊

Majd írj egy nevet. 😊 nem sokat vagyok mostanában mert sok a meló de ha tudok felmegyek 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Sorry,hogy belespamolok,de német 9D-ben feka oldalon nekivágtam a világnak..... 😉 / persze akit érdekeli az infó csak annak / 😊

Jó nagy hülye vagy látszik a fejeden te barom
ToshiBá
Margitnak menopauzája van, és nem szed rá gyógyszert.
Deciki...

Mert én szólok be mindenkinek? Te vagy fasz.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
Margit!
Gyere ki Londonba. 😊
Játszunk majd Jack the Rippereset.
Te bemenekülsz a Hyde Parkba majd.
Én meg Jack leszek.
Ok? 😊
A hazautadat az állam állja majd. xD

Ha akarsz meny el te
Vissza se nézz
EL lehet menni innen és nem kell bocsánatot kérni legalább.
Senki nem kíváncsi rád szerintem.

+1 :-) ÉNEKEJÉ! :-D És különben is,hogy áll a hajad? :-)

P0Th3aD
Nem értem mi értelme alt felhasználó neveket gyártani?!

NEMNAGYONJÓ! viszont, szánalmas!

Apokalipszis - BOT warrior

Akkor se kérek bocsánatott
akkor magit leszek a szemedbe de anyém be te egy féreg lesz
FéééééééééReeeeeeeeeeeeeeggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!
Jah bocs meg
KaaaaaaaaaaaaaCSaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Te kussolj Csík t meg egy retkes kacsa leszel
KAAAAAAAAAAAAAAACSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
ToshiBá
kussolj ribi!
Akkor is margit maradsz!
Legalábbis, amíg nem kérsz bocsánatot Petitõl. XD
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!

ReszegKoldus
az csak jó lehet, ha nem kell vagy 30 órát mobokat csapkodni egyetlen szintért

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Magrit te tõgyarcú mi a picsának szekálsz te kis pöcs
ToshiBá
AoW nem grindelõs játék lesz...
Ha jól értettem, akkor majdhogynem 2nd life lesz kínai köntösben...
Kalapszar.

No answer Margitnak. 😊

Hát az biztos... AoW-vel jó ha még lesz valami idén nálunk. Eddig nem úgy néz ki, sztem csak jövõre lesz a betája is szóval addig 9d marad. Valószínû hogy még utána is. Lehet hogy jó játék lesz de akkor sem lesz ilyen hangulata mint ennek, de majd meglátjuk úgyis.

LordTusy
De mire az kijön Indy talál publishert kb <#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ReszegKoldus
még mindig age of wulin

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hyperion

King of the Nubs

Group: GamersFirst Administrators

Today, 07:12 PM

QUOTE (Sh4dowfl @ Aug 8 2011, 10:45 AM)
And if I give my permision on 15 august and on 15 septemberr I will have another level , which level will count?

The data will be transferred on 9/15. So the current values on 9/15 will be the ones transferred over.

QUOTE (iSkream @ Aug 8 2011, 11:05 AM)
As of this moment, is there any idea on which publisher will take on the game? I hear rumors about german publisher taking over, which I believe they are doing a great job, starting with no kg or em in IM lol. Anyways, I digress, also are we going to combine the 3 servers? And if so, will it be pvp or pve? Someone mentioned the buff so you can't get pkd, I think thats a redonkulous idea, either make it pvp or pve, imo.

Yes, we know who the next publisher will be. I am waiting on confirmation from my management team to let me know when I can give you that information and direct you there. I am thinking that will happen at the end of this week or next week.

Ez talán az eddigi legtisztább helyzet,hivatalosan alátámasztva.
Aláírom Peti,bármily hülyének is tartsanak egyesek.Hiába na...nem vagyok annyira értelmes hogy fölfogjam egy játék másnemü értelmét is mint a szorakozás.De az is igaz hogy már azon gondolkodom hogy keressek egy 9d hez hasonló játékot,akár fizetõset is.Esetleg besegít valaki ?
Peter55
És az annál is értelmesebbeket kurvára nem érdekli, csak szórakoznak amíg lehet. 😉

szóval én hülye vagyok. 😊 nembaj, én elvagyok azért így is. max bp-n élem le a maradék 1 hónapot...