21072
  • ToshiBá
    GYERTEK!!! VAN BARDO
  • ToshiBá
    és miért nem played??? na miért??? mert köcsög acclame b*szik dolgozni...
  • ToshiBá
  • ZzoleE
    ÁÁÁ! én még a holnapi érettségi előtt függeni akartam egyet!
    na mind1, remélem boldogan jövök haza, és még 9D-zni is tudom majd délután :)
    drukkoljatok légyszi, és küldjétek a tudást! előre is köszi!
  • ToshiBá
    egy frászt. nem kezdek újat... most töltöm a heroes3 at inkább nosztalgia.. =)
  • Blood Raven
    Addig is ha valaki jön asurára akkor pm rám vagyunk már egy páran
    ( [Blood]Raven )
  • ToshiBá
    egy tegnapi szolidan bunkó stílusú emil után acclame biztosított hogy megnyújtják a prememet... :) ettől még nem vagyok boldogabb, de már biztos :pénz beszél acclame táncol...
  • ToshiBá
    jaja asura sincs... mindjárt nirvana is eltűnik... x) egyesek már azt pletykálják hogy hétfőig nem is lesz Bardo... én azért generalba szidom acclaimot csak úgy viccből... =)
  • Blood Raven
    Valami felzabálja a szervereket már asura is eltünt......
  • Ecoterrorist
    ...hogy a medve ölelje meg! Bardo? Még jó, hogy akad asura-n is mit építgetni...broaff
  • Dialosa
    Hello Crus!
    Örülok, hogy írtal! Lassan előkerül a régi társaság.
    Én eljöttem 9D ből, elég lett, már nem olyan mint rég és inkább bosszúságot okozott már, mint örömöt!
    Ha van kedved játszogatni még, akkor írj rám és mondok pár dolgot!

üdv.: Free
  • Crusnik
    na jó ma se vok formámba, gc nem gb XD hát akkor hajrá :D
  • Crusnik
    Helló belló!

Rég jártam erre, csak gondoltam megkérdezem ki játszik még 9D-vel a régi játékos társak közül :) Amugy gondoltam rá hogy visszameek,de halván hogy mindenki már ec felett van én meg GB-n akadtam el anno :S XD Meg aztán msotanába sok időm sincs sajnos, próbálgatok mmo-kat de társaság hílyán nem sok sikerrel. Holtpont átment asurara? wtf? és már GB? Kockák :D

szeretettel a ti Mugi-tok :D
  • Blood Raven
    Én jol elvagyok ASURÁN itt van fél holtpont és már gc 1 vagyok
    Lassan alapitunk itt is egy alit ha nemjönnek rendbe hamarosan a dolgok
  • ToshiBá
    ezt Phew írta..
  • ToshiBá
    The server is fixed they are installing the OS and setting up server which will take few more hours,
    and its a weekend so things could move a little slow.
  • zsele1000
    csak a 125öt 250re? az nem sok bónusz
  • zsele1000
    Vagy mégsem :) Egy jól megfogalmazott emil után jóváírták a bónuszt és elnézést kértek a kellemetlenségért. Technikai okokra hivatkoztak. Az smsel való fizetést le is vették a listáról. Kérdés: a paypallal való fizetésnél mondjuk 2530 +250 coint tudok venni. Melyiket duplázzák?
  • Jacky
    Ezennel kinevezem a Nirvánát, Bardó-helyettesítő szerverré! Gyertek és játsszatok!
    Rengeteg a kis kari ott most, na vajon miért? :) Fél Bardó ott játszik jobb híján.
  • ToshiBá
    zselé ezt mgszívtad, mert nem figyelsz... sms re nincs dupla bonuscoin... csak olyanra van ami csomagban kapható és jár hozzá bonus... ez van
  • zsele1000
    Hi! Másnak nincs gondja az smssel való coin vásárlással? Vagy ez az apák napja bónus kamu lenne? grrrrrrAcclaim
  • Kaliki
    van valaki koreai játékban mert ha ott minden jobb lehet átmegyek bár nem értek egy szót se
  • Ecoterrorist
    Hali!

Hátezmiez? Még mindig semmi Bardo?! Még jó, hogy vásároltam coins-t abból meg exp boost-t! Tik-tak >> bukom a time-t rendesen.

Mondanám, hogy visszamek Dekaron-ozni, de az is Acclaim
    Szal wttf! Silkroad az, ami hangulatban és minden egyébben ott van mint a 9D, legalább is sztem >> szubjektív erősen a vélemény, de az meg abszolút felejtő premium csomag nélkül. Ha nincs prémiumod ott a belépés csupa móka és kacagás. Többet láttod a login képernyőt mint a karidat.
    Ehh...nem túl fun a helyzet!
  • zsele1000
    Aki bent van a játékban az tud rendesen játszani. Más gond is van. Elvileg dupla coint kapok ha most veszek. De nem! Reggel még javították egy kis beszélgetés után, de most már azt sem. Nem kicsit vagyok ideges!
  • ZzoleE
    Na, ennyit arról, hogy játszok egy kicsit :S
    amúgy itt van amit Phew írt :
    "Hello Players,

We are sorry to inform you that one of the server hardware has malfunctioned, so we are replacing the server and as you all know that the server is physically located in Europe,
    so it could take another half day for the server to reach the data center and get configured as the new login server for the bardo players.

I will leave this post open for the players feedback, please avoid flaming or anything which could get this thread locked.

We appreciate your patience and co operation.

Thanks
    Phew"
  • Blood Raven
    Most nézem csak nemcsak 9d vel van gond kiprobáltam még 2 gamét és mind2be az a gond hogy nincs europai szerver csak usa zsoval itt nagyobb a probléma mint szokott
  • Blood Raven
    Hát ezt megint jol megcsinálták....
    Kiváncsi leszek hányora 5xp-t fognak berakni ezmiatt
  • ToshiBá
    éjfél körül írta Phew hogy a login szerver elszállt, és pár perc múlva menni fog... azóta senki nem írt semmit! és egyre többen zabosak... komolyan mondom kezd elegem lenni ebből a szarakodásból..
  • Fenyi111
    köszi, akkor nem nálam a gond
  • Jacky
    Éjjel óta nem megy nekem sem :( Nem látni a szerverlistában a Bardót. Amcsi szerverek persze mennek.
  • Fenyi111
    Sziasztok!
    Most mi a rák van nektek megy ez a szar?
  • Ecoterrorist
    Éjszakát!

Nem sajna! Én is itt szarkodok a gép előtt és várom a csodát Bardo ügyben, de nekem elfogyott a mana! Mentem pihizni...
  • Jacky
    Csak nekem nem megy a Bardó? Be akarok lépni, erre nincs, csak a többi.
  • ToshiBá
    kis általam felismerni vélt dolgok(és ez csak a kabát): lvl 150-től hordható ezt a lila írásból véltem kivenni 150 hp 150 ve 500/10000(gondolom critical) és 1/1000 absorb valamit... =) de izgi... akkor ezt kb 200as szint körül lehet majd farmolni...
  • ToshiBá
    ok. a te döntésed. de. ez a koreai verzió, és még csak news... ^^ a koreai ugye meg a viet előtt jár pár lépéssel... ^^
  • DSUN
    Hehe Doz.Te jutattál el ezzel a linkel abba az állapotba h elegem van!!!Egész Acclaimból és minden szarról ami a szerverükön folyik!!Már sokszor volt úgy hogy 'szünetelek' vagy abbahagogyom picit de mindig megvolt bennem a remény h lesz valami...Most már elegem van!!Ez a link amit adtál mind olyan képeket tartalmazott amiket majd a gyerekeink láthatnak/tapasztalhatnak Acclaimnál!!Mivel én nem teljes mértékben csak a társaság miatt vtam a játékban, hanem nekem maga a játék is fontos volt(élveztem,természetesen a hangulat csak mégjobbá tette)ezért kénytelen leszek igen nehéz szívvel de átmegyek Vietnámra.Ott kb 2 évvel vannak eöbbre és nincsenek ilyen szarságok.Ennyi
  • ToshiBá
    lefele görgessetek ott van minden kláné
    és bot ok végre nem úgy néznek ki mint parasztgyerekek az erdőből...^^ de wuti az maradt kaki :)
  • ToshiBá
    hi! most jöttem a koreai oldalról... nézzétek meg a linket az új klán cuccok miatt! megéri... kicsit über! és megint a démoné a legjobb!! x)
    http://nine.nexon.com/news/list.asp?s_intOp=2&s_intnum=296&flashname=sb_01.swf&pageNum=1&leftNum=2
  • Blood Raven
    Hátha ez igyvan én javaslom keressünk egy másik gamét ami mindenkinek tetszik és menyünk át mindanyian
    ugyebár énse föként a játék miatt vagyok még itt hanem a társaság miatt
  • ZzoleE
    Vhol olvastam a 9D fórumon pont erről, és ott azt mondta egy gyerek: hogy szerinte az acclaimot nem érdekli, hogy hány játékost veszítettek el, mert a régi játékosok már elég pénzt beleöltek a játékba, az újak meg költeni fognak rá a reklámok miatt.Ez sajnos csak üzlet...
    Szerintem nem áll messze az igasságtól, amit a gyerek mond.
    De reménykedjünk,hátha jobb lesz egyszer a gém :)