9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem amint elosztod a stat pontjaidat jó lesz... Bár lehet hülyeséget mondok, de én is mikor szintet lépek és még nem osztom el akkor kevesebbet ad egy mob...

asd

Gubberx
azt hogy? :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

quack
kösz, megtalaltam
azt hittem valami masfajta sirkovet kell keresni :/

caezar: ha tényleg elolvastad volna, most biztosan nem tennéd fel ezt a kérdést

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Az ilyet úgy szeretem 😊 Ahelyett, hogy beíratd volna, hogy pl :kovács bélánál (ami mellesleg kevesebb betû). Nézegettema 9dragom game guide-ot, de ott nem találtam. Ezért kérdeztem meg.
Mellesleg, az hogy van, hogy eddig kb 1,5%-ot dobott egy zöld mob (rc lv3). Most szintet léptem és egy sárga mob dob 0,2%-ot. Ez most hogy van?
Gubberx
warrior karival én sem halltam még 1x sem^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

^^
Csak oda kell figyelni 😊 No meg az aranymalac szobor sem árt 😄 De amúgy meg lehet anélkül is másik karimmal is megcsináltam és annak nem volt szobor 😊 Zöld meg fehér mobokat kell ölni, ha van szobor akkor sárgát...

asd

Broafka
hogy az isten nyilába érted el a 999 gyilkolást! 😄

nekem egyszerûen nem sikerült egyszer sem! mindig meghaltam mielõtt elértem volna :-/

(vagy csak én vagyok ilyen béna? :$)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

jah a jobb alsó sarok miatt tettem be 😄

asd

A-JóFiú még nem rogyott térdre egyszer sem ^^

asd

Atti12
olvasd el a FAQ-ot

zsakosfrodo2
Menj a Gravestoneokhoz, és nyirj ki párat. Két helyen vannak, próbálgasd hogy melyik dobja.

Huh értem én értem. CSak hogyan kell encantolni? Vagy kinél?
quack
hol van az old tombstone? abban a küldiben kéne megtalálni ahol a plate utolsó darabját kapnám meg...de a hefei tag annyit mondott hogy valahol zengzhouban a death valleynél és egyszerûen nem találom :\

BlackShadow
én úgytom h csak fegyver enchant (itt refinement)ra lehet használni.
+3 hoz kell venni alapanyagot ami 1 B.E.
+4 hez egy másik alapanyag kell amihez már 2 B.E. szükséges
+5 höz megint új amihez már 4 B.E.
és így tovább .. asszem mindig duplázódik a szükséges mennyiség.
(persze +4 hez kell a +3as is.. tehát összesen 3 B.E. kellene hozzá)

remélem érthetõ 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Egyénként mire jo a blood essence? Mer van kemeny 5 😊
BlackShadow
<#worship>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

LeonSilver
Akiknél jelentkezni tudsz :

Feng_Wei
BaoQuen
ChienFu
Replica
NiceScream

Vagy ellátogatsz
ide

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

BlackShadow
az érdekelne 😄

LeonSilver
VAn HD is

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

😄
Hát nem tesz jót a függõségemnek ez a dolog az biztos ^^
De remélem mivel ez nem túl fair hogy black klánosok tudnak szintelni white-osok nagy része meg nem, hátha kapunk valami kompenzációt 😊 vagy 10 blood ess-et elfogadnék 😄

asd

Hehehehehe. Ezt nektek white klánosok 😛
jah meg közbe leesett -.- hülye vok, csak white klánosok nem tudnak belépni és azok is csak akik ZhegZou-ban vannak...

asd

Hmm most mintha emlékeznék, hogy valaki írt Wu tang meg Demon band-ot is 😄 na mindegy majd megmondja valaki 😊

asd

Hát EU-n van beggar és shaolin band is, többi klánról nem tudok sajna, hogy van-e nekik vagy nincs... Szal ha beggar vagy shaolin vagy akkor van 😄

Akkor meg nem mindenkinél van ez 😞 hát nem tudom mi lehet a gond akkor, és mindenesetre nem tudok felmenni már 1 napja 😄

asd

Most direkt leellenõriztem. EU szerver Bardo. simán beloggoltam a saját és a barátom accjával is. A játékba is belép. Nem tudom mi lehet a gond...
Egyébként van valami nagy magyar hero band?
Az EU szerveren nyomtam. Tudtommal az a Bardo. Nem értem, mert csomóan voltak fönn. Még partiztam is 2 emberrel.
és Bardo-n toltad?
Sztem te Nirvana-n vagy, mert Bardo nem jó, hivatalos fórum is ezzel van tele, szal nem nálam a gond 😊

asd

Sztem nálad van a probléma. Én egész éjszaka toltam (nem tehetek róla éjjeli bagoly vagyok) és jó volt. Bár már 10 perce nem néztem........
Djó, h még mindig nemjó EU. Bazz egész éjszaka nem tudtaák megcsinálni...

asd

Mikor elõször belépsz egy klánba, mondjuk a démon klán, akkor kitehetsz egy ilyen epithet-et, hogy Demon Appertince aztán ha már kasztot is választottál, akkor válthatsz Demon Acolyte-ra. Ezt úgy tudod beállítani, hogy bemész a karakterképernyõre "c" aztán felül ott lesz, h "epithet" azon belül kiválasztod amit akarsz vagy amid van 😊 és apply és ennyi 😊

A színek meg sztem azt jelentik, hogy szövetséges, vagy ugyanabba a klánba van, vagy "ellenség"... így zöld vagy piros.

asd

Nálam jó volt egész nap.
Egyébként a nevek színei mit jelentenek? Ugyan úgy van mint a szörnyeknél?
MEg sok játékos felett látom kiírva, hogy pl Demon Acolytic (vagy ilyesmi)
Hogy tudom ezt kiiratni? Vagy ez valami klánrangjelzõ?
EU-ra csak én nem tudok felmenni? Vagy másnál is van ez?
Kicsit ideges lettem 😄 Tegnap egész nap szar volt mindkét szerver, ma kb. fél órája kerültem gép elé és most megint EU szar xD

asd

Gubberx
én kb 50-et megöltem és semmi(boci,kutya,kakas)

quack
ha jól tudom 1 bad karmát kapsz akkor ha leölsz egy városi (dog/hen/stb) állatot

Köszi lehet, hogy így már megtalálom😊
😄
Lehet... ^^

asd

Gubberx
Feifei=Hefei 😊

Gubberx
3 helyen spawnol, vagy a feifeibe vezetõ kijáratnál, vagy a shi-zangba vezetõ kijáratnál és van még egy haely a kettõ között ami asszem a heifeibe vezetõ portálhoz esik közelebb(kb 3-4 percenként spawnol ujra)

Lehet, hogy az a quest 😊 De akkor sincs ott ahol kéne lennie kéne. Megölték és lassan spawnol? Vagy beesett a földbe? Vagy mit kell csinálni, hogy elõjöjjön.
Gubberx
én is kaptam 1 bad karmát,lehet azért mert white klánost indítottál^^

Hát én mikor kezdtem a shaolint, nem tom miért de 1 bad karmával kezdtem, és azóta még egyszer sem haltam, és az az 1 bad karma még mindig ott van szal nem nagyon vesztesz sehogy abból sajna 😊

asd

Gubberx
Csak mert a knife of white shadow reggelire fog megenni^^ Egyébként a quest lényege hogy párszor meg kell ütnöd hogy a véréböl szerezz,ha szerencséd van elõbb kiirja hogy megvan a vér mint hogy megölt.

Én? Opening chi lvl 2. Miért?
Gubberx
LvL mennyi is vagy te?

Megint lenne egy kérdésem. Az a questem, hogy meg kell ölnöm a knife of white shadow-t. Tudom is hol van, régebben találkoztam is vele, de most nincs ott. Mit kéne csinálnom?
BlackShadow
ha a revival pill-re gondolsz, azt lehet venni shi-zhang-ban az elsõ faluban az orvostól

Kéne egy kis segitség a Ten years of peace(IV) küldiben. Azt modja, hogy hozzak neki valamiitemet egy white városból. De mivel Heavenly Daemon vagyok ezért nem tudok átmenni. Pls help me.
BlackShadow
én még azt eltudom képzelni, h elkezdesz csak monstákkal jó pontokat szerezni akkor azzal együtt fogyna a bad karma is .. bár nemtom h ez h van 😊

ok lehet, de miért kapok egyáltalán jó pontot ha ez ilyen rossz dolog 😄 na mind1 engem csak az zavar ,hogy nehezen lehet megszabadulni tõle, legalább valahol lenne egy NPC aki pénzért megszabaditana tõle valami áldással vagy tudom is én mivel. 😊
BlackShadow
ez nincs elrontva.. ha belegondolsz miért kapnál csak jópontot gyilkolásért? 😛