21072
  • Bulykin
    mi fehér mi fekete?XD
  • Jacky
    Fehér vagy fekete? Ez itt a kérdés.
  • Bulykin
    ma leszedtem én is ezt a gamet, régebben játszottam benne és tetszik is^^ a karim lvl39es volt, aztán meguntam:) ma felteszem és kezdek egy újat
  • RYO123
    Jacky nekem is van egy karim Gb 2 hyb.Csak azért kértem el faustol wery t mert Gallarei el akartam grindelni.Na de mind1 hagyuk ezeket a témákat.
  • Jacky
    Lvl 4 str elixír maxolt! Juhéééé! I am boldog!
  • Fed
    holnap CS6 wohooo --.--
  • Lawless #6866
    DSUN ez kb olyanhoz írt h megtalálta a 9d-t az sg forumon aztán belekattintott és úgy 15-20 oldallal visszább nyitotta meg neki és írt hozzá :) koszonjuk elore is a pm-eket :) gogo fejlodni all :P
  • DSUN
    Ezt nem okoskodaskeppen, 100%-osan erdeklodoskeppen kerdezem, ez csak ugy jott most??:DVagy milyen temahoz kapcsolodik?:D Vagy ennyire levoltal maradva forummal?:D:D:D
    GOGO mindenki
  • Jacky
    Közös lónak túrós a háta. Régi mondás, még mindig igaz.
    Fel kell húzni az elejéről egy karit, akkor mondhatod, hogy igen, ez az enyém, én vittem végig elejétől idáig!
    Sose értettem, hogy minek kockáztatnak egyesek.
    Aztán meg csak a probléma van a mástól kapott, cserélt stb. karival.
  • RYO123
    DSUN.."Megnézném te hogy reagálnál ha egyik nap azt látnád h wrong password amikor be akarsz lépni" Velem már történt ez pont ez..én is kb ugyan ezt csináltam mint te csak nekem ugy volt h megkaptam Weryt aztán egy nap Tary átirta a jelszót és csak néztem..és a cuccaimat is alig adta visza..Fed már csak tudja mert ö segítet
  • ZzoleE
    Na, megint csak gratulálni tudok az acclaimnak, bardo megint kilőve, semmi információ hogy miért, meddig, stb...
    ezért vettem prémiumot ,hogy dc-t kapjak és ne tudjak belépni... :S
  • Crusnik
    +7 is bőven elég lenne elhiheted, csak már szinte presztizs kérdés hogy kinek van +9 fegyója :)
  • Fed
    CS és HM(Humble Master, a GL után jön) fegyver nem létezik. Ezért csinálnak +9-+10-et (ha +10 lenne akkor) mert rengeteg szinten keresztül használni kell majd a fegyvert.
  • Crusnik
    Ha ezek a lila szinűek a GL-ek akkor a GL Pole is Ratyi
  • Lawless #6858
    még véletlen se ezek GL fegyok :) sztem meg mind olyan lila csunya szinű :D ! GL POLET mutassatok inkább
  • Crusnik
    Nem akarok akadékoskodni mert nem vok azon a szinten, de ezek nem CS fegyók? legalábbis régen úgy voltak reklámozva. Amugy ezek a fegyók nekem annyira nem jönnke be Staff meg a kesztyű ami elmegy a többi elég gagyi FC pole FTW :D
  • Fed
    az én gl saberem plusz7-en tört el =/.

Van valakinek skilltrainere ami működik? Kéne egy -.-...
  • Lawless #6855
    aki lát már gl polearmot légyszi tegyek kozzé thx :)
  • Lawless #6854
    ez már igen Kameleon!!! jo a neted :) gratula a gl +9 axedhoz :) ugyi vagy! nekem is csinálhatnál egy Pole-t :)
  • DSUN
    Big GRAT Kami!!!!:)
  • ZzoleE
    Előre is elnézést mindenkitől, de GRAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTT WWWWWWWWWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! KAAAMMMIIIII ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! (lesz mit örökölnöm :D )

csak ennyit akartam :P
    sziasztok ,további jó napot :)
  • Blood Raven
    BIGG GRAT Kaméleon!!!
  • kalidor
    Sziasztok!
    Remélem tetszeni fog. :)

http://kepfeltolto.hu/i/?154664&t=img
  • Fed
    TBO FTW :P
  • Blood Raven
    Crusnik ebben teljessen igazad van
    Ezért nemegyek el a solymoktol sosem
  • Crusnik
    Most annyira mind1 hol van a több kocka, tőlem lehet LS szintű is valaki ha azok normálisabbak.
  • Fed
    amikor az SRben megvolt az első SMes, akkor a stormriderben már 3-4 ECs volt :P, meg azért valljuk be: van egy kis különbség a bandok között.
  • Blood Raven
    A Fekete Solymok ia a legidösebb ligák között van,igaz az elején más néven ment,meg az is igaz hogy akik akkor játszottak már nem játszanak 1-2 szeméjt kivéve.
  • Fed
    hát...általában ha az SR "támad" akkor 1 destinys vagy UFes se marad a safe zone-on kívül, csak az a baj, hogy inkább grindelnek mostanság...=(
    És nem minden jött mentet hívtak be, és a StormRiders az egyik legidősebb liga, és azért ilyen erősek.
  • Blood Raven
    Az hogy menyire jok meg menyire "nem"pk z nak nemsok köze van hogy övék a fortress akár a solymoké is lehetne ha bevennénk minden jöttment karit bandba.
    Amugy sose birtam ökit mindig ellenszenvesek voltak de azt jo volt nézni amikor destini öket pk z ta bp ben és nem minket
  • Jacky
    Én is EC 1 lettem! Testvír!
  • Crusnik
    WOOOT EC1 XD Aszem most egy időre kigrindoltam magam, persze dupla eventeken fent leszek máskor is. Amugy ami a Storm Riderst illeti én sose bírtam őket Wu Tang klán -_- Mind1 elviselem, a pvp meg nem érdekel meg a fortressek, dungeonokba vigyék a kicsiket(Mansionba se mennem soha :( ) Mindenki csak fejlődik.
    Na mind1 hagyuk a bandeket. Fontosabb hogy elérjem valahogy az EC7et aztán Pqval gyorsan FC felszerelem magam mansion cuccal elixir 6al, kimaxolom a str-t szerzek egy a játék legeslegkirályabb fegyóját az FC polearmot és már semmi se fog érdekelni tőlem lehetnek CSek meg GLek mind, ha az meg van én már elégedett vok XD
  • zozoalma
    SR most olyan mint a régi Elites ^^

Crusnik igen rengeteg EC FC CS magyar van már 40-nél is több !
  • Fed
    Semmi rosszat ne mondj a StormRiderekről. Nagyon jófejek, ha le pkztak, akkor szólj nekem, majd rákérdezek. A stormriders a legjobb white league, és az is marad, nem véletlen, hogy övék az egyik fortress....
  • Blood Raven
    A Storm Riders klán téleg jo ojan jo volt nézni ahogy lepk zta az egyik a kis karim cc ben
  • Crusnik
    Nos jah sajnos az a hülye Storm Riders a fejem felett kicsit idegesít, sosem rajongtam értük. Elég idegesítő hogy a szövetség alapító nvét kell vislenie mindekinek az EnLighTenD sokkal coolosabb név XD
  • Fed
    LOL! Stormrideres lettél? Oda akartalak volna "küldeni" XD Nekem is van egy SRes karim, egy beggár, bár abbahagytam. Sokat fogunk együtt dolgozni, ezek szerint, mivel a ligáink szövetségesek. zsír;P
  • Crusnik
    Nos ma GB12 lettem, juhúú XD 4 óra grind, hát nem tudom bírni fogom nagyon utálom ezt a nonstop grindot -_- Ez a boss spawn event is érdekes volt de úgyse tud az ember semmit szerezni ha ezer másik öli ezért is jobb normálisan ölni őket. Shen monál voltak vagy 50en az biztos :D ha nem többen. Amugy ami a bandet illeti visszamentem oda ahol voltam EnLighTenD POWA. Ami a magyar klánokat illeti azért nincsenek annyira elveszve, még régen voltunk kb 3an négyen sm Gb felett most szinte mindenki sm felett van meg csomó ec meg van Cs is rendesen szóval azért anynira nincs elveszve. Bár ez csak Holtponttal van így a Fekete Solymokkal nem tom mi van de ott is láttam pár killer of the beastest XD
  • Fed
    az xp kurva jó CS-n, bár lehet hogy a premium miatt van, hogy jónak érzem. Mobot gyorsan ölöm meg, és sárga, a zöldet 5-7mp-el hamarabb ölöm meg. Szerintem jó az XP és a sok chateléssel elrepül az idő...KingDx is játszik
    már ő is CS5. FreeMan is néha feljön, de a többiek mind abbahagyták, mert unatkoztak, gondolom...éppen ezért vagyok nemzetközi ligában, folyton van valami, ami néha szar...de legalább van esemény.
  • Crusnik
    Már akinek Fed :D nekem se premiumom se ilyen jó cuccaim, van pár vaga 3 slotos cuccom meg egy +7 Good polearmom, illetve egy EC3as +6 majd később.
    Majd meglássuk mi lesz ebből a kockulásból :D Ma elvittem 40%ig, és ha nem lesz semmi dolgom akor dupla xp-n is fent leszek. De azért akkor is Ec7ig eljútni >_<
    Ami a visszatérésemet illeti, egyenlőre csak nosztalgiázni jöttem vissza, igaz szinte már senki se játszik csak Zseb meg Fed :S se Lewente senki, a bandemről nem is beszélve :S
    Hogy fogok e kockulni majd elvállik, egyenlőre nem érzem azt hogy haladnék ez volt az egyik ok amiért abbahagytam.