9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
nekünk van😊 bibibííí xD (csak egy db healerünk nincs)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Strahd_
😊 abbol van hianyunk .) FD magek FD Hybrid RL healer meg csak csak .P de FD tankunk meg nem nagyon van .)

Gubberx
Pár FD warrior meg pár RL-FD healer végig tudja nyomni

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Strahd_
Az Az 😊 nah én azon szeretnék végig menni csak nem tudom mi a lvl ami mar megfelelõ hozzá 😊 azt tudodm hogy a végén a boss FD5 os

Gubberx
oh thx😊 egyszer bementem és a levegõben terjedõ méreg kinyírt..

Strahd_
choice of fate

Strahd_
Tegnap én is átmentem 😞 de hiába öltem a császár hiveit egy darab karma pontom se lett 😞 igy örlj neki legalább nöt a karmád 😛

Gubberx
mijaza COF?

Strahd_
van már valakinek tapasztalata a COF rol? Mennyire nehéz végigtolni stb?
.) EU szerveren még mindig várunk lelkes Démonokat Hero Band ünkbe.

BlackShadow
frizurára gondoltam, h az legalább változhatna, ha már a ruha egyforma 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sztem meg jó így mert megkülönbözteti a klánokat, most ha bemész egy shaolin templomba akkor mindenki ugyanúgy néz ki 😄 Lehet úgy is nézni, hogy ez a klán jelképe vagy ilyesmi, és lehet 5 féle közül választani minden klánban, szal nem lesz olyan mint a többi mmo-ban hogy max szinten mindenki egyforma 😄

asd

Atti12
egyetértek 😄

Én egyrõl tudok Kinyirunk_Vazze a nevük 😄

asd

a kötekedõk kedvéért: wu tang-es hero group...
Van magyar Wu-Tang klán az EU szerveren?
BlackShadow
vagy ha van a környéken egy segítõkész emberke 😊 nekem segített egy külföldi healer, én ütöttem õ gyógyított.. úgy könnyû volt 😄

#3346: arcra nemhiszem h van, viszon a hajad minden egyes "sapinál" változik, ill ha klánruhát vásárolsz akkoris 😊 (ami nekem nemigazán tetszik, mert így sok-sok klón rohangál 😊 én pedig egyedi akarok lenni 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lépj be a shaolinokhoz akkor hirtelen kopasz leszel 😊
Van mód arra, hogy megváltoztassam a karakterem haját, és arcát?
Örök hálám üldözzön (csak utól ne érjen)...
Amúgy Játékmentort is keresek, ha valaki vállalkozna játékon belül tanítani, azt szívesen fogadom ^^.

Screus_Wiles (9dragons)

Gubberx
GC 8-on lesz a klánbaléptetõs quest. Ami mivel igen nehéz lehet leszel OC1 is mire sikerül^^

Szaisztok! Ifjú 9dragonos vagyok 6 gc-vel.. azt szeretném megkérdezni (még ha meg is kérdezték már 1000×is) hogy hányas szinttõl, és hogyan lehetek Heavenly Demon klántag?

Screus_Wiles (9dragons)

Gubberx
xD

shaolin rulz 😄

Más:
Találkoztam Wild Hands-el rc10-en 😄 ott öltem mellette és mindenkit lenyomott aki körülötte volt csak engem, nem 😄 szal én csak öldöstem nyugottan, aztán csak annyit láttam hogy sprintel felém, és gyorsba rámnyomott olyan szép kis effecteket, mint -20% life -15% vital xD , szal nem is öltem ott tovább utána inkább ^^

asd

jah értem, kk ^^

asd

Gubberx
Most töltöm a "Mérges Shaolinok" c. filmet^^

Faki
"paladin is lehet akár" után jött volna a szmájli, de mind1 😊

Faki
Wisdom nélküli hybrid az egy healer/warrior. Lassabban öl mint egy harcos, de tovább bírja a strapát, mivel buffolja magát (paladin is lehet akár ).
RL1-es hybridem (wisdomra semmit se tettem) 1000körüli energiával jóval tovább tudok ütögetni, mint egy állandóan pihengetõ harcos. Gyorsabban is haladok, de az is igaz, hogy késöbb, kap a harcos 1-2 táposabb skillt, szal nemtudom mennyit fog változni a warrior vs hybrid magassabb szinteken.
Healernek meg elvileg kevesebb támadó skillje van, mint egy hybridnek.<#vigyor>

Hmmm... most kicsit megzavarodtam 😊 most akkor hybrid mit is jelent pontoson? mert én eddig azt hittem azért hybrid, mert van sima meg chi kung támadása is, és ezért jó. Most meg azt olvasom, hogy nem raktok wisdomra, szal akkor nem értem mondjuk mi a különbség így wisdom nélkül egy hybrid és egy healer között... ha? 😄

asd

Gilmoor
Harcosként nem igazán tudod kikerülni a sérüléseket. Ha többségében erõre pakolsz, akkor talán kisebb sebzéseket kapsz be így tovább bírod. Viszont ez esetben nem leszel top pvp-s.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

én leginkább active skilleket, smashinget ritkán
RussT
Á, thx, akkor ezekszerint nem szúrtam el nagyon a fejlesztést..
csak eddig az ESSre nem mertem rakni, bár csata közbe mindig az fogyott el jóval elöbb..(str95-ess40-con35-dex72)

HPtöltösböl a 3perceset kezdtem el fejleszteni, elég hamar 2es lett , de csodálkoztam ezen a másikon ami most lett meg ez ugyanannyit tölt csak 3mp-ként 😊 (ugyhogy akkor inkább erre gyúrok..igaz lasabban is felödik)

Active vagy Smashing skilleket használsz, vagy vegyesen?

http://www.igazsag.extra.hu

nekem helaing-em nincs :/

de valahogy úgy szeretném megoldani a karit, hogy velem egy szintû mobok ellen viszonylag jól bírjam, és ne kelljen rengeteget pihennem.

ja és egyedül játszom :/
quack
nekem kb. ilyen beállítású a wutang hybridem:
str 35%
ess 25%
wis 0%
con 10%
dex 30%
saját beállítottság szerint több/kevesebb ess meg con lehet
így elég fasza grinder kari, healing skillt (azt amelyiket 3mpnként lehet recastolni, mar nem emlexem mikor kapod meg) fel kell húzni minimum 4es szintre, azt jolvan

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Gilmoor
statok beállítása mindenkinél egyéni. Ha van melletted helaer akkor sok-sok erõ, éppen annyi dex hogy ne misselj és viszonylag közepes életerõ elegendõ. ha nincs healer akkor hasonló, csak több Hp kell. Ha pvpre fittelsz, akkor több dex mint erõ. Hp csak annyi, hogy ha mégis eltalál akkor ne halj meg mielõtt felemeli a kezét. Wisdom felesleges egyenlõre, essence annyi kell amennyi az éppen választott harci stílusodnak elegendõ manát biztosít amig el nem fogy az életerõd.
kb ennyi tömören.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Hali!

Van egy RC10es Wu-Tang Blue Dragon-om. (warrior)
Rájöttem, hogy teljesen elbasztam a statpontok elosztását 😞

Nem tudjátok, h mi lenne az idális elosztás neki? Esetleg valami leírást hozzá? Keresek mindenfelé, de sehol sem találni rendes leírást hozzá 😞
Oh my god!!! Sorry csak éppenhogy, ki nem szúrta a szemem. Úgy tûnik másra gondoltunk én a hivatalos honlap Game Guide-t szoktam olvasgatni. Kérlek bocsássatok meg nekem.......
Atti12
azok kiváncsiságbol rákatintanak <#ravasz1><#vigyor>

BlackShadow
és mi van azokkal akik nem tudják értelmezni a FAQ -ot? ^^

miilann
*tulsó

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
ugy erzem átestünk a ló utlsó oldalára -.-'

Atti12
tökéletes <#eljen><#hehe>

Gubberx
Így jó?😊

Gubberx
lol😊

Atti12
Gubber, sztem kicsit nagyobbítsd meg a F.A.Q feliratot, mert egyesek nem veszik észre <#idiota>.

Gilmoor
egyik sem jobb, mindegyik tökéletes és mind jobb a násiknál, de külön külön is jobbak egymásnál, viszont egyik legalább olyan rossz mint a másik. 😊 Thats all folks ^^

Oh, hi. heavenly demon klánba melyik class a legjobb pvp-re?

Szeressük a zacskós tejet

Banditok...

asd

RussT
Hybrid classhoz (taishan bandit) tudnátok pontelosztás tippet mondani? (annyit tudok hogy WISre nem kell/nem érdemes rakni)

http://www.igazsag.extra.hu

miilann
white területen meik mob dob golden caset?

Ezt a FAQ-ból idézem:
"7. Fegyverre hogy tudok +-t rakni?
Hefei -ben megkeresitek a general store-t , és vesztek "Material for lvl1 refinement" -et , és ugyan ezt csak lvl2 -vel. Ezután megkeresitek MO-TAILAN -t "master refiner" aki megcsinálja a + -olást. (berakjátok a fegyvert , majd elõször a lvl1-es material-t , utána a lvl2-est. Eddig még semmi gáz tuti sikerülni is fog. Ezután be kell szerezned 1 blood essence-t , amivel megkeresed a refinement material merchant-ot a tér másik oldalán. A +3 -as material refinement-hez a "mist of blood dragon-ra" kell kattintani , majd trade. Ekkor megkapod a lvl3 material refinement-et. Ezzel visszamentek MO-TAILAN - hoz és a +2 -es cuccra rá lehet húzni. Ezzel azonban már vigyázni kell mert eltörhet a cucc !!!!! By Inter15"

asd