21072
  • Sixtail
    Lol!
    Minek 1 mobra 15 sec? o.O
    Mire kinyirok 1et, a finishingem még nem tudom újra benyomni (annak 15sec a recastja), és még várnom kell rá legalább 5 secet.
    Szóval kb 10sec 1 mobra. Ehhez nem kell premi, söt még 11k HP sem :P
    Igen 2-3 nap és lvl up...ha semmi mást nem csinálsz csak grindelsz mint 1 robot...(pont mint én a noobommal :P)

1 óra = 8% ? O_O Ennyit grindeltem egyik nap Six-el (9%ot), annyi elég volt egy életre a CS "javított" xp rateböl...

Mindenesetre sok sikert Crusnik! És néha koczkulni is kell! :P
    A dupla meg ugyanakkor van...talán -nemtom mikor hagytad abba :P
    Ma is lesz ---->18:00 - 20:00 ! Tessék ilyenkor grindelni! :-)
  • Fed
    Inkább csak premium, 11k hp és +9 saber meg a többi cucc amitől 1 mob 15mp vagy kevesebb :P, de ja szoktam kockulni XD
  • zozoalma
    Hát Fc7-12 PQ is van !
    Te döntésed hogy magyar bandet ligát választasz vagy nemzetközibe akarsz menni , mind2 a maga mondján jó !
    Öröm látni hogy van aki hosszab kiesés után is visszatér a gaméba !
    FED meg kocka azért fejlödik ilyen gyorsan :D
  • Crusnik
    Sok Liga még nem tom eldönteni Fedével már 4 van XD Amugy lehet CSen könyebb fejlődni de el is kell érni odáig :P Party Questek is csak EC7-FC1ig vanank :S tegnap is vagy egy órát grindoltam és kaptam kemény 8%ot XD Dupla xp még ugyanabban az időben vna?
  • Jacky
    Holtpontban is elférnél. Magyar és jó liga.
  • Fed
    hova tudnék neked helyet az a legjobb liga/band. Bár, zűrös az életük mert PKzzák őket CCben meg BP-ben, de ők uralják a fehér oldalon az SVSt(vár)Ami nagy dolog, és az én szövetségeseim is. Együtt öljük a -*********fejeket ^^
    CS-n jó az XP- 2-3 nap és lvl up!
  • Crusnik
    Hát nem tudom most nyomtam egy kicsit, és minden régi ismerős a múlté, ráadásul új map ide vagy oda még mindig nem nőtt az xp/mob :( Hát így nehezen leszek EC aztán FC ÉS CSAK AZTÁN CS >_<
    Hogy mennyi ideig maradok azt nem tom fed de most kicsit lazábbra veszem a dolgokat nem akarok egy játék mellet se leragadni több 10 órákra XD
    Amugy majd várlak fent a játékba dumálunk :) Úgy érzem magam mint ha noob lennék még az alapokat is újra kellet tanulnom :D Ami a klánt illeti nem tom, sajnálom hogy megszünt a klánom de közbe már 3 klánba hívtak köztük 2 magyarba is, így még töprengek ezen kicsit.
  • juice404error
    Mégsem lesz szerver restart. Gyertek vissza. :)
  • Fed
    hmm... Crusnik... :D:D:D Remélem maradsz is^^
    Mindjárt CS5, és ha figyelmesen megnézed: Killer of True General Wei:-P!
    Erre vagyok a legbüszkébb, kb 20embernek van még ilyene, a CC5ben a boss-t ha megölöd akkor kapsz ilyen epit. Elég fasza :P
    És tudok 1 jó Saolin klánt, bár nem magyar. Ha érdekel 1 PM-et küldj. ^^
  • RYO123
    Csak én nem tudok felmenni a szervere ?
  • Crusnik
    bocs dupla postért, igazán csinálhatnának javítás gombot :S
    csak szar 9d download managerrel tom szedni így eltart egy darabig, na meg pachelés szal már csak este vagy holnap leszek de ha valaki fent lesz írjon rám.
  • Crusnik
    Jó hír töltöm a gamet kis nosztalgiázáshoz XD De sajnos van egy rosz tulajdonságom, a kisebbségi komplexus, omg Fed CS!!! Grat XD én most kb olyan vok neked mint nekem egy RL vagy FD szintű XD Kiváncsi vok van e még a klánomból valami ha nem majd keresek újat, van valami neves shao band ami megérdemli hogy a nevemmel szépítsem a soraikat? XDDDD
  • DSUN
    Koszonom szepen a valaszokat:DMegnyugodtam.Ugy meg eleg nehez a roarokat lesni h jul. 27-eig nem leszek 9D-hez alkalmas elektronikus keszuleknek kozeleben:D:D
    Jok legyetek:)
  • Fed
    nincs pq, én úgy tudom, de akkor is: PQ egy tragédia, Ice-mapon meg a warriornak semmi esélye...3 mob egyszerre gangel, 5perc és mehetek medelni majdnem full VE-vel. Elvileg új trigramok jönnek ki: 1000dmg/5hp meg ilyen relicec is. Victorion azt mondta. És a warrior skillek teljesen megváltoznak: Hades 10sec recast, de gyengébb lesz, black cloud is asszem 10 sec, de valami 5000+ DMGje lesz, a legerősebb 2 seces smash 3 seces lesz ÉS KIBASZOTT erős lesz. XD, de a többi "jó" skill, az szarabb lesz, és a most nem használt skillek lesznek a jók -.- amit soha nem láttatok akik nem HD-k, mert azok a skillek szarok -.-
    És a healer lesz a 2. legerősebb kaszt^^ (warrior 1.)
  • Jacky
    Ha van is pq, kevés lesz az ember.
  • zozoalma
    Pont akkor stop ?
    Cs7 től nem Pq van CS12-ig ?
  • Fed
    Én még 2-3 nap és CS5, hétvégén cs6. Jövhét cs7-8. utána stop valszínű...
  • Fed
    cherub már CS11, csak nem működik a ranking list...
  • Jani79
    A Nirvanán már CS9-es is van.
  • Jacky
    Állandóan gratulálnak roarban pld. CS 6-hoz, nem egyet láttam már, szóval inkább tényleg nem frissül az. Ez legyen a legnagyobb baj Bardóval, én aszondom
  • WLight
    Tipp: Bardo nem frissül mióta EU-ban van a szerver.
  • DSUN
    Bardo szinvonala egzre jobban esik vissza(ranking list)
    Mi tortent Cherubbal?Asura-n Paula mar lvl129...Nirvanan 3db 127 3db 126..Bardon megalltak az emberek:D:D
  • zozoalma
    hahahahaha
    Büszke lehetsz
    Kibirtad hogy ne szoljá be senkinek
  • TArKy
    de majd feltötöm a régi freemail omat mert elfelejtettem a kódot :D és megnézem akkor azzal is
  • TArKy
    nem mer más e-mail-t nem használok már vagy 2 éve (9D be kb 1 éve regeltem)
  • Jacky
    Nem lehet, hogy azt valami másik emil címmel regisztráltad?
  • Fed

A mai SvS, ki van a 2.ik helyen? :P

(EC WD bracer volt a chest drop):P
  • TArKy
    jaja :S Sutorenja-val próbálok beszélni msn en hátha tud segíteni de nem értem mi a gond :S pedig ez Dupla jól jönne

ui.: Six holtpont fórumon is irtam erröl xD
  • Sixtail
    Ja igaz , bocsi!
    Szóval csak a neveket cseréld meg, a pontok stimmelnek.
    Vagyis a sorrend épp az, amit Jani79 írt, csak én a régi bugos verziót írtam le.

OMG! Sara szóval ezért nem vagy manapság? :-(
    Azért remélem sikerül megoldanod, várunk vissza!
  • TArKy
    Sziasztok lenne 1 olyan problémám hogy elszált a videókártya és több mint 1 hétig nem volt gép aztán nem is akartam visszalépni. Aztán most mikor a barátom ujra elkezdett játszani ugygondoltam belépek de (mivel ő tudja a jelszóm ezért megváltoztattam mert kevesebbet játszom) azután elmentem és amikor visszajöttem kiirta hogy vagy a felhasználónév vagy a kód rossz megnéztem a kóddal nem volt semmi gond de a felhasznállónév az nem. elküldettem a regisztrációm ID- it az e-mail omra de ott meg pont az az ID nincsen bent amivel eddig játszottam:
    (9Dragons Sara-HUN- ec 10, BOTS SzSz lvl 51, 2Moons ...)
    most teljes káoszban vagyok ha mindent elveszítettem akkor 100% hogy már vissza nem ülök ide acclaim MMORPG-zni
  • Jani79
    Koszi a választ
  • Jacky
    Hefeiben megnőtt a dungeonos lvl 2-es elixek száma, sőt lvl 4-eseket is láttam. Ez azt jelentené, hogy cof, voh stb. már jobban adja ezeket?
  • ToshiBá
    na még egy kicsit indulás előtt... Six! A bugosat írtad le! A pontokhoz pont fordítva (dark heart 100 , brave heart 100, és így folytatva) Na sziasztok tényleg!
  • Sixtail
    Ahogy mondod! legalább annyi legyen ! >;<
    Amíg nem, addig Six pihen :-)
    Amúgy is ha így megy tovább, GLen megint 0,005% lesz az xp/mob, abból meg nem kérek...

Karma guide Jani79-nek (meg aki még keresi :-) ) :

Good Karma Titles

(Karma Title - Good Karma Required)
    Seeker of Atonement - 1,000
    Dweller on the Threshold - 10,000
    Destiny's Hand - 20,000
    Blessed by Fate - 40,000
    Selfless One - 70,000
    Hero of the Land - 100,000
    Awakened Soul - 150,000
    Peaceful Warrior - 200,000
    Noble Soul - 500,000
    Brave Heart - 1,000,000

Bad Karma Titles

(Karma Titles - Bad Karma required)
    Minion of the Damned - 100
    Demon on the Threshold - 1,000
    Hell's Spawn - 2,000
    Cursed by Fate - 4,000
    Selfish Fiend - 7,000
    Scar of the Land - 10,000
    Captive Soul - 15,000
    Savage Warrior - 20,000
    Ignoble Soul - 50,000
    Dark Heart - 100,000
  • zozoalma
    Vagy te eszed meg a cápát dozi :D

Hát ice mapon én még mindig 0,02% ot kapok és a 124 es mobok Ice mapon sokkal erősebbek mint liadongba az ugyanakkora szintüek ^^
    Legalább 0,04-0,05% legyen már :D

• ToshiBá
    na én mentem nyaralni! szia akiknek szól! majd jövök Júliusban...(vagy bezabál egy büdös nagy cápa, ami csak miattam felúszik xD )
  • ToshiBá
    New Content :

1. North Sea Ice Palace map.
    2. 6 Day North Sea Ice Palace Event.
    3. Level cap increased.
    4. North Sea Ice palace quest.

Fixes:

1. Level curve for Crimson Snake level fixed.
    2. Few Road to dragon bug quest bugs fixed.
    3. Drop rates fixed but the sloted cloths and BSM will be added in the next patch along with Liaodong monster spawn rate to help the EC and FC level players. ( I know we promised the drop rate fix but the technical issues with the patch did not activated the drop rates completely).
    4. 0.% exp bug fixed.
  • szabi34
    Nekem letölti a patch-t elkezdi updatelni és kilép. Vki nem tudja mi lehet a baja?
  • zozoalma
    Hát csak gratulálni tudok ^^
    De ennyi erővel párszáz embert lehetne még bannolni
  • RYO123
    Jhony lehet azért mert update van