9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4*8 silver sachetböl beváltott láda+plusz kulcs:
1db OC11-es kard +300/10000 crit
1db +20life/+20 mana zsebbevaló
dehát végülis bármi lehetett volna
http://www.igazsag.extra.hu
Szeressük a zacskós tejet
A következõ szinthez szükséges italt viszont már nemlehet boltban venni csak piacon, questel vagy ha kiesik mobból.
Viszont lehet negatív hatása is a lõrének ha mindehn igaz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de nem tom, még nem próbáltam, pont azért mert borsos, célszerû inkább másoktól venni, õk olcsóbban adják mint a bolt, különben nem érné meg nekik 😊
Hefei jó hely erre! 😉
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szeressük a zacskós tejet
állandoan azért halok meg!
azán persze basznak feléleszteni :-/
Meg a silver sacheteket is összegyûjtöttem. Hol lehet ezeket beváltani?
az, amit a quest ad, rohadtgyorsan elfogy, mert ugyebár könnyen meg lehet halni. fõleg ha nem nagyon bírja a gép aztán beszaggat egy kicsit...
a skillek is ugyanazok csak animációban külömböznek
asd
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
ha van elég karma-d akkor nem veszted el az összeset azt hiszem 5-t vagy 10-et vesztesz és akkor nem veszted el a relic-et
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
lehet egyszerre good meg bad karmám?
relicnél ugye ott van hogy cannot equip again...ez gondolom azt jelenti hogy ha fölvetted és leveszed akkor elveszik...akkor ha meghalok -> elveszik a karmám -> baszhatom a relicet?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
pl. nekem adott egyik láda egy olyan tiger eye ringet, ami azt hiszem abba a party questbe van reward-nak 😊 de csak 60 life és 25 vital szal sztem nem egy nagyszám ha mondjuk relic-et hord már az ember...
asd
Próbálj írni nekik, bár fórumon olvasgattam és sokaknak van ugyanez a hiba és nem tettek még közzé semmit róla, hogy mi a megoldás...
asd
mondjuk 6-7k/db percek alatt elviszik 8*7=56, egy ládát szerintem nem tudsz ennyiért eladni (ilyen gyorsan), ha meg te nyitod akkor nagyon ajánlott mellé még kulcs ami legalább mégegyszer ennyi, és általában fos cucc van benne
én ezüstbõl nyitottam vagy 6-t anno, full ezüst keyekkel mindig, volt egy GB1 kék dagger amit 70kért adtam el asszem, meg egy 2 slotos gb8 axe, a többi az ilyen +hp/vital energy-s acsessory volt csak...
zengzhouban a valley of a sunken star alatt van a mapon, de csak a southern trailrõl lehet odajutni (bocs nincs kedvem lementeni bekarikázni és feltölteni 😊 )
A 9DRAGONS szót 2 pills of /red/blue/yellow globra
vagy 8 darab ugyonolyat aranyládára, kulcsra?
(bronzládákat nyitottam már, volt benne két rossz cipö xD )
Igy most hogy nekem sincsenek vele óriási gondok (szerencsére), csak mikor nem volt hajlandó elindulni egyik napról a másikra (némi bajlódás után kitöröltem a cache könyvtárat az segitett rajta) Néha reward választáskor nem lehet választani két cucc között, meg ilyesmik...meg ottvannak ezek a zavaró nagyobb hibák is (kari kitölrödik, stb..)
De egyébként el lehet vele játszogatni (ha megy)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
meg egyszer beragadtam két kapu között mert DC-t kaptam
mindenképpen EU szerver sokkal több magyar van ott és még nincs tele túl sok magas szintûvel ezért van esély a top-ba jutni
és legyél shaolin<#eljen>#eljen>
Ha egyátalán elindul, sokszor érthetetlen okokból nem indul, kifagy, stb.., mert amellett hogy jó játék, sajnos még egy ilyen bugosbéta szutyok változat :S, az a baj hogy mostanában nem is adtak ki patchet hozzá..😞
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
elöször is kell egy magyar klán,sok segitökész emberekkel ^^
meg ilyenek!
nem is játszok most Sacred Flowerrel, majd csak ha ezeket kijavítják... addig maradok a régi karimnál...
csak ntm udom hogy random kapsz jót/fost vagy pedig mondjuk egyik nap ezt adja masik nap azt...
azt mondják van ott maszk de én nem láttam még
valaki vett már blackmarketnél cuccot? megéri?
hallottam hogy itt aktívan foglakoznak a játékkal és lehet róla beszélgetni tanácsot adni/kérni
már egy idelye játszok a játékkal és shaolinoknál vagyok,remélem találkozunk majd játékba és itt is segíthetek ha tudok
jah és most hogy Vulpio nincs egy darabig én vagyok a Hungarians hero band mastere,szal ha valaki akar csatlakozni az dobjon meg egy pm-me játékban vagy itt
és mi kell hozzá hogy az legyek?
Újjat kezdtem egy 3 napra rá, most mint BoT.
Klassz kis klán, sajnálom azonban a Hungarians-t.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Próbálkoztam össze-vissza, de sehogy sem tudtam rendesen megcsinálni.
Vettem slotos kardot, stb.
És valamelyik relicen van egy kis piros pecsét. Az mi?