9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
de szar!
mondjuk a sapi amit fortune pigtõl kaptam, már jó rég óta megvan!
egyébként ha a relic eltûnik, és utána találok arany disznót akkor újra megkapom a relicet, vagy csak ládát meg kulcsokat?

(én hülye bevittem még1 arany disznót, és kaptam belõle ládát, abból meg egy szar cuccot! 😞
jobban jártam volna ha eladom...)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

quack
15 napos item, amiutan megcsinaltad a kvesztet onnan szamolja

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

De ha rendes vagy, add nekem olcsóbban. xD

Broafka
remélem meg bent hagyják még a pigeket, elvégre az nem event... vagy igen? 😞
a satchetek nem érdekelnek annyira! 😄
mondjuk az is jó volt, mert egy nap kerestem azokon 50K-t úgy hogy silver sacheteket adtam el 5K-ért, szal eladtam 10-et 😊

Az biztos hogy örökre nem tarthatod meg, mert az kurva erõs az a szobor 😄 Sztem vagy egyszerre egységesen elveszik mindenkitõl vagy van rajta egy lejáratio dátum és addig rajtad lesz, hát remélem ez utóbbi 😊 nekem 21-e mindkettõ...

asd

25-30k sztem...
relic meg ha kék akkor good karmádnak kell lenni hogy feltehesd, ha piros akkor meg bad karmának 😊

asd

Broafka
hmm, ha mondjuk találtam golden piget, és beszedtem a cuccot érte, szal kaptam érte azt a jó kis relicet 😊 akkor azt is ki fogják venni? 😞
remélem nem!

miilann
megmaradni megmarad,az h dobja az érdekes : o
viszont lehet lesz megint vmi szerver leállás aztan akkor kiszedegetik

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Találtam az út mellett 2 bandit lightfootot. Mennyit érdemes érte kérni?
Meg van 2 relicem, de nem tudom õket használni. Miért? RC 8-as vagyok.
Elvileg már vége az event-nek, de nekem még mindig dobnak mobok sachetet meg megmaradt minden 😊

asd

miilann
Chinese New Year Event
February 22 to March 18

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Broafka
ki találta ki azt hogy eltûnnek a pigek meg ilyenek?
ezt honnan vette?

Strahd_
EU szerveren tud valaki HD Band et? Én 1 röl tudok (Ghost_Riders) , de van más is? (szinte biztos)

Strahd_
ez az en bajom 😊 es pont essence nem kell .) minden mas johetne de ezek vannak .)

nah nem baj remelem a kovetkezo kuldi mar lvl3 asokat ad 😊

Nekem is pont abból van kettõ ^^ Pont esett egy, mondom király, aztán questbõl is kaptam egyet 😄 :/

asd

Strahd_
a pig dish stackelodik a hybrid buffokkal 😊 hermitest meg nem neztem meg, mert en eddig csak bloody plainen lattam hogy buffolna.

Strahd_
1 sessionben kell 60+ killednek lennie es nem osszesen.
Ha kilepsz kozben akkor nem szamolja.

Strahd_
Nekem eddig szerencsem volt a ladaval 😊 mondjuk en max 3k ert veszem az ezust zacsikat igy 50k korul jon ki nekem 1 lada + kulcsok...
amik eddig kijottek értékesek voltak 150-ks , 300-ks de igaz volt ami nem ért szinte semmit csak 20kt a kovacsnál.

😊 eladó 2db lvl2 Essence elixir vagy elcserelem barmilyen másik lvl2 elixirre. Pm vagy Galambot küldj! ChienFu

Hogy érted hogy egyenlõ értékû? 😊 teljesen mas tulajdonságokra add + okat mitöl lenne = , ha az árat kérdezed akkor meg szerintem =
elso mondjuk Hybrideknek, Mageknek jo (vagy barkinek akinek kell + wis)
masodik meg mindenkinek.

RussT
mintha pár hsszel ezeleött láttam volna olyasmit hogy mobok leölése közben is még véletlenszerü hogy ad-e :S

Szerintetek egy +4dex/+4wis good relic egyenlö értékü egy +4ess/+4con good reliccel?

http://www.igazsag.extra.hu

Broafka
megtaláltam az elsõ gold pigemet! 😄

annak a mezei ára is nagyon jó, hát még amit adnak az emberek
amúgy mennyit ér?

Nemtom én kapok mindig...

asd

Érdekes, 300 megölt mob után is 0 good karmám volt. (úgy, h nem haltam meg közben)
Mweg próbálj nem meghalni, és akkor gyûlni fog, 100 mob megölése után kapsz egyet...

asd

Sok Gold Pig 😛

asd

Velem olyan van,hogy nemtudok mozogni!Az egér nem jó se a billentyûzet!De ha Ctrl+Alt+Del-el kinyomom ott meg minden jó(kinn interneten pl.)
<#gunyos1><#boxer><#violent>

Ez nekem is volt,Mikor ezt a "User already in the game. Try again later!"-t írta ki.Én azt csináltam,hogy újra megpróbáltam belépni és sikerült<#taps><#taps><#banplz>

Broafka
mi a fene van?
akarok menni Hefeibe, erre nem enged be!, majd mikor azt mondom hogy jól van akkor nem megyek, akkor mindenki eltûnik a pályáról, most meg kilépek, és be akarok ismét lépni, erre kiírja hogy: User already in the game. Try again later!

:-/

RussT
ehh, egy 0-val akkor eltoltam, na akkor jól járt aki megvette..:S

bár ha belegondolok: faluban, városban hermit ad 5×500=2500ért 5 to all buffot ráadásul nem tiz perce hanem 30-ra, és azt sokkal jobban megéri hazsnálni (igy nem látom elönyét a pig dishnek, kivéve azt hogy bárhol-bármikor instant aktiválható)

janem, mert 3 jár.. de kb 12-14000 körül szokott menni a pig dish
8*5/4=10k arany kb a pig dish
RussT
Hát -elvileg- holnap vége ennek a sachet és pig mizériának, (azt nemtudom hogy csak találni nem lehet vagy beváltani se)
Addig megkéne próbálni túladni rajta, beváltani, vagy valamit :/

Én elöbb adtam el rakat pig disht darabja 1200 aranyért, (rosszul számoltam ki :S) Szerintetek mennyi lehet a reális ára egy olyannak?

Broafka
hmm, lemaradtam! mik fognak eltûnni?

egyébként golden piget hol lehet találni? én még nem találtam sehol :-/

megtaláltam életem elsõ relicjét! 😄

quack
nem, legalábbis a fir-ek sem tûntek el egy darabig amikor már nem lehetett tradelni õket
gondolom a következõ updatenel fog eltûnni

RussT
Üdv, az fortune pigek ami már az inventoryban van, azok is eltünnek holnaptól? (vagy pontosan mikor is..:S)

hogy csináltál 120 good karmát? o.o

Rc12-n lehet valahogy szerezni "könnyen"?
Mert a questekért alig jár :/

Legjobb esetben is csak 1 good karmám van...
Hát nem tom ez mennyire igaz, nekem ezzel a karival 120 good karmám van, vagyis már több csak mikor tört a +3as akkor volt ennyi kb. szal az eltört 😄 másik karimmal egymás után csináltam 2 +4est és annak nem volt több soha 20 GKnál (mindhárom fegyó kék volt)

asd

quack
egy weapon-t az eredeti ár 20%-áért tudod eladni az npc-nél, tehát megnézed hogy mennyit adna érta az npc, *5, annál mindenképp olcsóbban kell adni (bár ez csak addig érvényes igazán amig az adott fegyvert npcnél is lehet kapni)
egyébként ha megnyomod az L betût akkor egybõl a living ablak jön ki
ajánlott elolvasni a gyorsgombos részt (IS) a hivatalos honlapon, minden le van írva amit itt egy csomószor szoktak kérdezni

Yosimicu
+2 ig nem tud betörni onnantól minnél több yó karmád van annál nagyobb az esély hogy összejön

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Kössz a válaszokat. Vicces két ember árulta ugyan azt a fegyot egyik 30k ért a másik 85k-ért 😊
Sztem legjobban 100/10000 crit ornament éri meg, ha több slotos akkor is azt midegyikbe...
Veszel combination tool-t general store-ból meg megveszed ornamentet amit akarsz jobb klikk a toolra aztán fegyó rá az ornament és kész ^^

Caezar01:
3. esély hogy SIKERÜL: sima fegyó 75% kék fegyó 50% zöld fegyó 35% ha jól emlékszem

asd

Mit lehet, illetve mit érdemes egy slotos weaponbe tenni? (vagy pocketes, nem tudom hogy hívják) Nameg hogyan? 😊
Atti12
1. megnyomod a C-t aztán living, azon belül actions és ott van hogy stand.
2. változó
3. erre majd válaszol más mert nem tudom ^^.
4. elkell érned a sima lightfootbol a 10 es szintet, aztán venned,vagy találnod kell egy tome ot, amit ha elolvasol, megkapod azt a lightfootot .

Nah tegnap felötlött bennem néhány kérdés.
Hogyan tudok kiülni árulni?
Honnan tudom, mennyit ér egy cucc? Igencsak eltérõ árakkal találkoztam, szal nincs viszonyítási alapom.
HA +3-ra enchantolom a fegot kb mekkora eséllyel törik be?
Létok emberkéket akik marha gyorsan futnak. Tudom ez lightfoot, de más az animáció, és sokkal gyorsabb. Mikor lehet ezt megtanulni?
Jah, sztem jó árak, bár én simákat általában npc-nek adom és csak kékeket rakom ki, mert még azok is nehezen mennek el... Pláne Hefei-ben ugye, mert nagy a kínálat, szal én fegyvereket sokszor városokban teszek ki, mondjuk ezeket zhengzhou utolsó falujába tenném 😊vagyis oc9-tõl mondjuk...

asd

RussT
Az se egyszerü 😄 :S

nembaj, 12Kért elkelt az kard, de milyen lett volna ha eladom másnak az meg valami jó cuccot szed ki ládából :/

Elöbb meg lefagyott storage hazsnálat közben, lépek be, rákattintok erre kiirja hogy csináljak storaget ha kell <#wow2> na mondom annyi az összes cuccomnak, mindennek, hagyom ezt az egész játékot a francba... :| (szerencsére következö belépéskor jó lett)

szerintetek ezek jó/normális árak? (nyitottam standot de nemnagyon viszik a cuccot, söt, egyátalán nem <#szomoru1> , nagyon nem vágom az árakat :S)
fegyverek:
OC4:5k
OC9:8k
RC1:16k
RC4:20k, blue:+2str/+1dex
RC8:22k
RC9:23k

Izé kb. 1 órája részt vettem Jinan-ban a legyezõs boss megölésében 😄D
Egy FD10 el kezdtük a partyt és healeltem, aztán már üti vagy 20 perce, már vagy 800 externalom volt, mondom megnézem már mennyinél jár... erre még csak 85% ig ütötte le, na mondom szép lesz... Szerencsére jött utána egy SM1-es gyerek és azzal fél óra alatt kb megölték 😄
1k gold meg egy shaolin LF volt a drop xD

asd

Jah, hát nekem is volt már benne GB, csak nem tudom eladni 😄 megtartom majd késõbb hátha könnyebb lesz túkladni rajta 😊

asd

Gubberx
nekem GB6 kék Polearm volt benne^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Na ma megcsináltam RL4es fegyómat +3ra, mondom még van 2 bloodom, megpróbálom +4et. Jóhogy eltört 😄 De visszaadott 1 bloodot :o
Aztán mondom nézek új fegyót aztán felnyomom +3ra, erre ahogy nézelõdök látom egyik stand-ben 4 blood van kitéve, mondom meglesem mennyiért adja 😄 erre 90k volt a 4 essence l0l szal megis vettem rögtön, vagyis elõtte vettem tõle valahogy egy kardot véletlenül xD szal így 110k volt, de még így is nagyon nagyon jó 😄DD
Nem találtam fegyót, megyek ZhengZhou-ba javítani régit, erre ahogy futok látom ott van elõttem a gyerek akitõl vettem a 4 blood-ot, ahogy mellé értem valahogy kikapcsolódott az LF, mondom bazz ez valami jel xDDD lehet vissza kéne adni neki vagy 2õt, de ez hülyeség szal nem adtam 😄
Hát ennyi a történet ^^

asd

Neszarj, nekem ma egy Losing Self x fegyó volt benne, ésw ráadásul elõtte 7x failed volt a kinyitás 😄

asd