21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
cellOrion #6992 Udv mindenkinek!
Lenne egy kerdesem ami talan nem eloszor hangzik el. Tud valaki olyan lehetosegrol hogy karit koltoztetni masik szerverre? Nagyon orulnek az IGENnek:) Sajnalnam a karimat "ottfelejteni amerikaban". Eddig megvolt a varazsa hogy keves magyarral talalkoztam (es az a keves akivel megis az csak erositette bennem ezen erzesem). Akikkel egyutt nyomulok nem hajlandoak a karijukrol lemondani, de az idoeltolodas mar komolyan hatraltat nehanyunkat. Szoval jo lenne ha valaki tudna ebben segiteni.
Koszi -
Fed #6991 Dozer, be kéne keményíteni, szerintem küldd vissza az emailt kb így:
Dear acclaim, the player that I've reported has broke the acclaim rules of conduct as you said:"We have taken appropriate action against the player you have reported as he broke Acclaim Rules of Conduct. Thank you for reporting such issue to 9dsupport."
and that means, the player, as the rule says the person will be banned:
"Anyone caught or reported (with proof) doing any of the above will be immediately banned for 3 days without prior warning. Repeated offenses will result in a permanent ban. This, of course, applies to every member of every community. The above activities in one community can effect your accounts on all of Acclaim's communities."
The person I've reported was already banned for the same reason once, for saying same racist words to another hungarian player. That means:"Repeated offenses will result in a permanent ban." So please do what you should do.
P.S.: decebalvs still playing, and wasnt banned even for 3 days...
Valami hasonlót írjál be nekik plz... -
Jacky #6990 Nincs vkinek EC 5 vagy magasabb, slotos vagy crites staffja eladó? -
DSUN #6989 Ez nem igy van.Epp hogy nagyon olcsok a fegyverek ott.....Mindenhol vannak orult emberek akik azthiszik h amilyen arat beirnak , annyiert meg is veszik..epp ez a jo vietbe h nagyon olcsok a fegyverek!!! mert sztem fc slotted +7 spearert 3kk nem rossz ar(en vettem)+ hogy ne tunjon veletlen olcso arnak aznap lattam tobb +7-et 3-4kk-ert.GB WD(gb WD-k 70 %-a bracer vieten:D)40-70kk(+-tol fugg) de persze vannak +10-11-esek 200-311kk-ert..na szoval a fegyok epp h olcsok! -
Dear Player,
Thank you for contacting us.
We have taken appropriate action against the player you have reported as he broke Acclaim Rules of Conduct. Thank you for reporting such issue to 9dsupport.
Na ez lett deceblavs-al... -
Nah most 6 hétig távol leszek énis munka miatt :C
Mire visszaérek tessék felfejlődni mindenkinek GL-re :) -
Szia!ez a hülye reklámcsík miatt van.Nem találtam meg a megoldást a 9D fórumon,pedig már sokaknak volt ez a probléma.Írj egy mail ide: [email protected] -
Lawless #6985 http://kepfeltolto.hu/i/?166992 -
Lawless #6984 szia mindenki kellene kis help mert szétverem a gépet már! most nemjátszottam 1 ideje mert nincs rá idom suli,vizsgák,munka,csaaj stb.! ma beakartam lépni hogy 1-2% nyomjak szabadidomben erre 1 kép jelent meg! mindjárt megprobálom berakni pls aki tudja mirol van szo legyen olyan szivem segítsen...thx! -
2 jó hír : Free is és Pot is bent volt ma!! =) Jó híreknek vége sajna...=( amúgy vieten a fegyók marha drágák szóval simán elírta... a BE 800k (bardó: 500-550 most, asurán : 600k volt mikor néztem a szerverleálláskor) szóval vieten az elixek iszonyat olcsók (lvl5 3-4kk ért láttam képen) meg a wt ruhák (hd wt male kabát 7,8kk !!!) de a fegyók durva drágák... gl +10 fegyók ilyen 250kk de sztem vieten is jönnek lassan majd a klánruhák (az ingyenes gb12 questrucik amik olyat odabasznak wt ruciknak hogy na. igaz ec8 ig max vitrinben tartja a player) szóval ja. de mióta dungeonban jönnek lvl4-lvl5 elixek azóta a non dun árak is leamortizálódtak. szóval az olcsóság nálunk is kezd kialakulni. az meg hogy most megint vannak slotos ruhák csak a wt árakat érintik (bár én nem fogok fizetni 30-40kk-t 10% sp33dért xD ) -
Igen,vmit benézett, mert pl egy fc +10 meg 95kk volt :D -
Jacky #6981 Na ez se a Bardón készült! lol -
DSUN #6980 Ez a kep a vietnami szerveren keszult,vietnami nyelven van:D
Es igen, elobbre tartanak sokkal, olocsobbak is a cuccok de LOL nem ennyre!!!!!!azt a gyerek nagyion elirta, es vkinek nagyon jo napja volt!!.vagy pedig a gyerek nagyon miller es hgondolta meg ajandekoz vkit:D:D -
ez milyen nyelv? :S -
Dialosa #6978 Ott már egy kicsit előrébb tartanak! Azért ennyi -
ez a kép hol készült? -
Sziasztok! most találtam ezt a képet, amit még régebben csináltam.
Azt nem tom, hogy ilyen olcsóak-e a gl fegyók, vagy csak elírta a gyerek, de azért érdekes. :)
-
Köszi az infókat.(ezek szerint már a játék kitalálásakor cél volt az item mallos cuccok erőltetése...) =) És ... JÍÍÍHÁÁÁ!! Free Apánk él..^^ Remélhetőleg visszanézel nemsokára hozzánk, hogy lásd Gabi mekkora KOCKAAAAA!!! Már cs9 (tegnapi info)... Émmeg lemaradtam, mint a borravaló.. :S A duelbajnokság igazi győztese én voltam... Mert odacsaltam mindenkit. XD (Igaz a cél a group duel volt, de mint sokminden más ez sem működik a gémben... Pedig jó móka lett volna. =)...) -
Jacky #6974 Úgy látom terjednek a hírek a Holtpont szakadásról
-
A mai FS duelbajnokság dobogosai:
3.DrGenya
2.KingDx
1.[Blood]Raven vagyis én:D
Jo volt valami ojat is csinálni végre ami nem csak grind grind wtrun.Ajánlom minden bandnak hogy szervezzenek ijet és talán összetartaná az ojan bandokat akik nemtudják levezetni a feszültséget =) -
Dialosa #6972 Hello
Jól mondja Sun, oldalra item mall relic eket lehet rakni, csak azért van! -
miaz hogy én így szeretem? :D
csak nem kicsúfolsz, mert beszélem az 'inglist'? -
DSUN #6970 Oda ugynevezett Tigram/Trigram(nemtudom h irjak pontosan)-t lehet rakni.Item Mallban lehet venni es olyasmi mint a relik(vmeyik hp-t+ve-t ad, vmelyik Movement Speedet, stb. stb. -
naja ... a decot én is vágom, de hogy oldalra mit lehet arról fogalmam sincs :S ... csak láttam képet hogy vannak cuccok amiket oda lehet rakni, de fingom sincs róla, hogy mit. aki tudja pls write ide . (ezt NoNo szereti csak azért írtam így. xD) -
a deco kívételével én sem tudom mi kell oda
/slowpoke -
Hát igen, régi szépidők :)
Érdemes megfigyelni azt a király wari buildet. :P Rl végén már tudtam mit hova kéne rakni :) -
DSUN #6966 http://img174.imageshack.us/img174/7623/ezmieziq1.jpg
Zoli remelem nem haragszol meg, de ezt muszaly volt:D:D(ez egy 2007. jul.-si kep az asuran:D:D) -
DSUN #6965 Lol.Most akkor milyen szinttol lesznek ADV clanok??:D:D
Vki legyszi meseljen az uj patch-rol
-
ezt az 'adv clan' dolgott úgy kell értened, hogy voltál mondjuk:
apprentice -> student -> adept és ezután lesz GB12-n egy másik szint.
ha te arra gondolsz, hogy mikor lehet majd a 3 másik klánba bekerülni: fogalmam nincs. -
juice404error #6963 pl: adv. mastery stb... -
Jacky #6962 Mik azok a beígért dolgok? -
juice404error #6961 Benne vannak az új patch-ben a beígért dolgok? -
Jacky #6960 Na vajon most mennyi új bug lesz? -
alig mellékesen: van pecs...
-
akkor amint látom végignézted a fórumot... és az elején egy okostojás kiírja hogy "garment". utána vita-vita-kérdés-yes deco-vita-öröm-és csak valahol később írja le ez a muki hogy mi is ez, és hogyan lehet megszerezni... de akkor itt jön a kérdés.: MOST AKKOR MILYEN SZINTTŐL VANNAK ADV KLÁNOK????? -
In fact, these are advanced clan clothes, not deco.
You can wear the deco on them.
And the above mensioned effects(or option?) are applied when full sets are put in.
-full set
1).hat 2).upper & lower clothes (4+4= 8 pockets)
3).wrist band 4).sheos
The quest of GB12 gives the chance for choosing advanced clan role.
When someone acomplishes the GB12 quest, also he/she can get the FULL SET clothes from elder.
Additionally, choosing advanced clan role doesn't mean the change of clan role.
It's a kind of promotion.
If you are a worrior, you still remain as a worrior after finishing GB 12 quest.
And then 3~4 new skills and advanced mastery can be learned.
(one more, 250 stats limit -> increased 300 limit)
-
akkor monjam úgy, azt is fordíthattad volna hasznosabbra
-
vissza az egész. tököm a többoldalas fórumokba...
mégiscsak ruha.. de ingyenes. =)
-
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=76697&sid=5b0db2712c3aced5fbbbc89cbb6d05e2 -
nem jött be ... akkor itt: