9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk a sapi amit fortune pigtõl kaptam, már jó rég óta megvan!
egyébként ha a relic eltûnik, és utána találok arany disznót akkor újra megkapom a relicet, vagy csak ládát meg kulcsokat?
(én hülye bevittem még1 arany disznót, és kaptam belõle ládát, abból meg egy szar cuccot! 😞
jobban jártam volna ha eladom...)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
a satchetek nem érdekelnek annyira! 😄
mondjuk az is jó volt, mert egy nap kerestem azokon 50K-t úgy hogy silver sacheteket adtam el 5K-ért, szal eladtam 10-et 😊
asd
relic meg ha kék akkor good karmádnak kell lenni hogy feltehesd, ha piros akkor meg bad karmának 😊
asd
remélem nem!
viszont lehet lesz megint vmi szerver leállás aztan akkor kiszedegetik
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Meg van 2 relicem, de nem tudom õket használni. Miért? RC 8-as vagyok.
asd
February 22 to March 18
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
ezt honnan vette?
nah nem baj remelem a kovetkezo kuldi mar lvl3 asokat ad 😊
asd
amik eddig kijottek értékesek voltak 150-ks , 300-ks de igaz volt ami nem ért szinte semmit csak 20kt a kovacsnál.
😊 eladó 2db lvl2 Essence elixir vagy elcserelem barmilyen másik lvl2 elixirre. Pm vagy Galambot küldj! ChienFu
Hogy érted hogy egyenlõ értékû? 😊 teljesen mas tulajdonságokra add + okat mitöl lenne = , ha az árat kérdezed akkor meg szerintem =
elso mondjuk Hybrideknek, Mageknek jo (vagy barkinek akinek kell + wis)
masodik meg mindenkinek.
Szerintetek egy +4dex/+4wis good relic egyenlö értékü egy +4ess/+4con good reliccel?
http://www.igazsag.extra.hu
annak a mezei ára is nagyon jó, hát még amit adnak az emberek
amúgy mennyit ér?
asd
asd
asd
<#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
akarok menni Hefeibe, erre nem enged be!, majd mikor azt mondom hogy jól van akkor nem megyek, akkor mindenki eltûnik a pályáról, most meg kilépek, és be akarok ismét lépni, erre kiírja hogy: User already in the game. Try again later!
:-/
bár ha belegondolok: faluban, városban hermit ad 5×500=2500ért 5 to all buffot ráadásul nem tiz perce hanem 30-ra, és azt sokkal jobban megéri hazsnálni (igy nem látom elönyét a pig dishnek, kivéve azt hogy bárhol-bármikor instant aktiválható)
Addig megkéne próbálni túladni rajta, beváltani, vagy valamit :/
Én elöbb adtam el rakat pig disht darabja 1200 aranyért, (rosszul számoltam ki :S) Szerintetek mennyi lehet a reális ára egy olyannak?
egyébként golden piget hol lehet találni? én még nem találtam sehol :-/
megtaláltam életem elsõ relicjét! 😄
gondolom a következõ updatenel fog eltûnni
Rc12-n lehet valahogy szerezni "könnyen"?
Mert a questekért alig jár :/
Legjobb esetben is csak 1 good karmám van...
asd
egyébként ha megnyomod az L betût akkor egybõl a living ablak jön ki
ajánlott elolvasni a gyorsgombos részt (IS) a hivatalos honlapon, minden le van írva amit itt egy csomószor szoktak kérdezni
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Veszel combination tool-t general store-ból meg megveszed ornamentet amit akarsz jobb klikk a toolra aztán fegyó rá az ornament és kész ^^
Caezar01:
3. esély hogy SIKERÜL: sima fegyó 75% kék fegyó 50% zöld fegyó 35% ha jól emlékszem
asd
2. változó
3. erre majd válaszol más mert nem tudom ^^.
4. elkell érned a sima lightfootbol a 10 es szintet, aztán venned,vagy találnod kell egy tome ot, amit ha elolvasol, megkapod azt a lightfootot .
Hogyan tudok kiülni árulni?
Honnan tudom, mennyit ér egy cucc? Igencsak eltérõ árakkal találkoztam, szal nincs viszonyítási alapom.
HA +3-ra enchantolom a fegot kb mekkora eséllyel törik be?
Létok emberkéket akik marha gyorsan futnak. Tudom ez lightfoot, de más az animáció, és sokkal gyorsabb. Mikor lehet ezt megtanulni?
asd
nembaj, 12Kért elkelt az kard, de milyen lett volna ha eladom másnak az meg valami jó cuccot szed ki ládából :/
Elöbb meg lefagyott storage hazsnálat közben, lépek be, rákattintok erre kiirja hogy csináljak storaget ha kell <#wow2>#wow2> na mondom annyi az összes cuccomnak, mindennek, hagyom ezt az egész játékot a francba... :| (szerencsére következö belépéskor jó lett)
szerintetek ezek jó/normális árak? (nyitottam standot de nemnagyon viszik a cuccot, söt, egyátalán nem <#szomoru1>#szomoru1> , nagyon nem vágom az árakat :S)
fegyverek:
OC4:5k
OC9:8k
RC1:16k
RC4:20k, blue:+2str/+1dex
RC8:22k
RC9:23k
Egy FD10 el kezdtük a partyt és healeltem, aztán már üti vagy 20 perce, már vagy 800 externalom volt, mondom megnézem már mennyinél jár... erre még csak 85% ig ütötte le, na mondom szép lesz... Szerencsére jött utána egy SM1-es gyerek és azzal fél óra alatt kb megölték 😄
1k gold meg egy shaolin LF volt a drop xD
asd
asd
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Aztán mondom nézek új fegyót aztán felnyomom +3ra, erre ahogy nézelõdök látom egyik stand-ben 4 blood van kitéve, mondom meglesem mennyiért adja 😄 erre 90k volt a 4 essence l0l szal megis vettem rögtön, vagyis elõtte vettem tõle valahogy egy kardot véletlenül xD szal így 110k volt, de még így is nagyon nagyon jó 😄DD
Nem találtam fegyót, megyek ZhengZhou-ba javítani régit, erre ahogy futok látom ott van elõttem a gyerek akitõl vettem a 4 blood-ot, ahogy mellé értem valahogy kikapcsolódott az LF, mondom bazz ez valami jel xDDD lehet vissza kéne adni neki vagy 2õt, de ez hülyeség szal nem adtam 😄
Hát ennyi a történet ^^
asd
asd